Prisjetio sam se zadnjih dana jedne igre, koju sam jako davno igrao na PC-u. Igrin demo sam dobio na nekom Enter-u VIDI, BUG, ili PCPlay ili nekom drugom hrv casopisu tada koji su izlazili. CD/DVD-u...Naravno taj CD vise nemogu naci, a i da me ubijes nemogu se sjetit naziva igre, ali igra mi se osobno tad jako jako sviđala i zelim je opet zaigrat.
Ovako...igra je nesto slicno današnjem paralel mafiji. Znaci ima kao mapa cijelog svijeta. Samo nije toliko detlajno i baš u 3D grafici. Sjecam se da se krealo sa nekim likom. I sad imao si opcije, doc do lupam gluposti kioska i opljackat ga. Nac posao. Radit posao zarađivat novce, pljackat sastrane, pljackat cak i ljude kao na cesti i sto sta. Dizao ti se lvl i još neke druge stvari kao stamina, energia i tako te stvari iako se ne sjecam sta tocno. U demu nisi mogao izac iz tog jednog dijela mape( krug je bio iz kojeg nisi mogao izac) i nisi mogao preci određeni lvl, al se ne sjecam više limita.
Da predocim kako igra izgleda stavio sam sliku paralel mafie dole. Nesto slicno tome, samo sta pod odnosno mapa nije imala boje, niti nikakve granice, 3D stvari kao kuce,banke i to nisu ustvari bili 3D nego kao 3D al nacrtane na mapi. I da velika stvar...igra je bila SINGLEPLAYER samo....i za PC samo, bez ikakvih androida i cega vec ne..sta je logicki jer nisu postojali tad.
Pretumpao sam cijelu kucu radi igre da uspijem barem pronac te prastare CD-e entera, buga i cega vec ne, al nema srece. Pokusavao na sve nacine se prisjetit imena igre, al da ga hebem nemogu. Neznam vise sta da radim da se uspijem sjetit igre, a tako je zelim igrat. I prisjetit je se. Pa eto ako itko misli da zna priblizno o cemu je rijec, odnosno igri. Nek pomogne. Hvala:)