Pogodi tko

poruka: 349
|
čitano: 69.691
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Pogodi tko
Horagio kaže...
  Konačno točan odgovor. Nisam mislio da ćete se tako mučiti s ovime.
Heh, tek sam nedavno odigrao cetvorku pa mi je jos uvijek frisko...

Ima brata blizanca koji se bori za neprijateljsku stranu, nosi dvije identicne polukruzne ostrice (drzi ih za sredinu), manipulira magicnom energijom...
17 godina
Pixidar kaže...

Ima brata blizanca koji se bori za neprijateljsku stranu, nosi dvije identicne polukruzne ostrice (drzi ih za sredinu), manipulira magicnom energijom...
 Illidan - Warcraft?
We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
Pixidar kaže...

Illidan - Warcraft?
 Sliči na njega, ali koliko ja znam on ima brata (NE blizanca) koji se bori za "prijateljsku stranu"
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
goodye kaže...
 Illidan - Warcraft?
Close, but no cigar :p

EDIT: OK, moram rec da ste skoro pa pogodili jer je taj lik baziran na Illidanu, ali nisu bas identicni... Radi se o modu, a glavna poslastica tom liku su mage-ovi?
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 14:50 (Pixidar).
16 godina
protjeran
Pogodi tko

Da nije onaj iz far cry-a 1 jer mi se na pocetnoj animaciji cini da su dvoje 

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
17 godina
Dinjo kaže...

Da nije onaj iz far cry-a 1 jer mi se na pocetnoj animaciji cini da su dvoje 

W00t w00t! Kak si doso do toga :))  Uglavnom, nije. Kao sto rekoh, radi se o modu za Warcraft 3, i to poprilicno popularnom, ima 90-ak heroja, on je jedan od njih....?
17 godina
Pogodi tko

Argh, dovraga i sve... Evo jedan mega-hint, pa cete nac. Igra je DOTA (nemrem vjerovat da nitko ne igra), a evil twin-brother je Terrorblade...

16 godina
neaktivan
Pogodi tko

Dota hero

17 godina
GaMeR 04 kaže...

Dota hero

Daaaa, a po svemu opisanome, zove se........? Ajmo ljudi, google, dota + terrorblade - I'm feeling lucky - i 2 recenice ste od odgovora.
17 godina
neaktivan
Pixidar kaže...
GaMeR 04 kaže...

Dota hero

Daaaa, a po svemu opisanome, zove se........? Ajmo ljudi, google, dota + terrorblade - I'm feeling lucky - i 2 recenice ste od odgovora.
Anti-Mage 
Intel q6600, EP45-DS3R,Sapphire 4850,Cheiftec 650w,640gb hdd, 4gb ddr2 ram
16 godina
neaktivan
Pogodi tko

"Terrorblade is the twin brother of the Anti-Mage."

Imas pravo :D

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 1:03 (Zlatan).
17 godina
Pogodi tko

Tako je, Magina Anti-Mage. Djelomican odgovor ali priznajem :p  Zadaj dalje...

16 godina
protjeran
Pogodi tko

kad nitko nece evo:Brat je od dantea blizanac,ima nekog celavog prijatenja,i presao je na mracnu stranu i hoce moc svoga oca sparde

16 godina
protjeran

Radi se o Vergilu Danteovom bratu..

17 godina
protjeran
Dinjo kaže...

kad nitko nece evo:Brat je od dantea blizanac,ima nekog celavog prijatenja,i presao je na mracnu stranu i hoce moc svoga oca sparde

vergil
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
protjeran

Pošto sam pogodio slijedi novi lik: crna kosa,bjegunac,može vidjeti budućnost,ima brata svećenika..

16 godina
protjeran
nfsbaby kaže...

Radi se o Vergilu Danteovom bratu..

da
17 godina
protjeran
nfsbaby kaže...

Pošto sam pogodio slijedi novi lik: crna kosa,bjegunac,može vidjeti budućnost,ima brata svećenika..

Lucas iz Fahrenheita (ilitiga Indigo Prophecy)
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total SB Audigy 4 [B800] Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
protjeran

Točno Doxy,sad si ti na redu..

17 godina
protjeran
Pogodi tko

On je običan farmer koji jedne večeri ko obično dođe kući, vidi u daljini neki plamen, kuća razbacana...odmah nakon uzimanja oružja u ruke napadaju ga zombiji...

ako neznate ime lika zadovoljit ću se imenom mjesta gdje ide

16 godina
protjeran
Pogodi tko

Cini mi se poznato.malo me podsijeca na silent hill orgins.

I nisi oboija zeleno

16 godina
protjeran
doxy kaže...

On je običan farmer koji jedne večeri ko obično dođe kući, vidi u daljini neki plamen, kuća razbacana...odmah nakon uzimanja oružja u ruke napadaju ga zombiji...

ako neznate ime lika zadovoljit ću se imenom mjesta gdje ide

To je onaj farmer iz man in black,dođe doma i vidi gori polje s kukuruzom i uđe unutra sa puškom uđe u njega alien i postane zombie..Jesam li pogodio?
16 godina
protjeran
Pogodi tko

jeli pogodio?

17 godina
protjeran
Pogodi tko

ne

xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
17 godina
doxy kaže...

Ovo je identicno kao pocetak Dungeon Siege-a samo sto su tamo goblini il nes, a ne zombiji... Mislim da junak nema imena posto se radi o RPG-u, a ide se do grada Stonebridgea po pomoc.
17 godina
protjeran
Pixidar kaže...
doxy kaže...

Ovo je identicno kao pocetak Dungeon Siege-a samo sto su tamo goblini il nes, a ne zombiji... Mislim da junak nema imena posto se radi o RPG-u, a ide se do grada Stonebridgea po pomoc.
 ne
xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
protjeran
Da nije to Joža sa farme..
17 godina
protjeran
nfsbaby kaže...
Da nije to Joža sa farme..
 lol
kladim se da u idućih 30 postova nećete pogoditi
nakon tridesetog posta ću vam reć ime lika i igre...
i kako jednostavno ste mogli doć do odgovora
hahaha
uživajte
17 godina
Pogodi tko

Joža sa farme je, cini se, bio najblizi odgovor :p

Jack, a humble country farmer... Prvo ide u City of the Living pa u Fiddler's Green pobit sve zombije. Igra je Land of the Dead

17 godina
protjeran
Pixidar kaže...

Joža sa farme je, cini se, bio najblizi odgovor :p

Jack, a humble country farmer... Prvo ide u City of the Living pa u Fiddler's Green pobit sve zombije. Igra je Land of the Dead

točno

super igra
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice