Ima brata blizanca koji se bori za neprijateljsku stranu, nosi dvije identicne polukruzne ostrice (drzi ih za sredinu), manipulira magicnom energijom...
Ima brata blizanca koji se bori za neprijateljsku stranu, nosi dvije identicne polukruzne ostrice (drzi ih za sredinu), manipulira magicnom energijom...
Da nije onaj iz far cry-a 1 jer mi se na pocetnoj animaciji cini da su dvoje
Da nije onaj iz far cry-a 1 jer mi se na pocetnoj animaciji cini da su dvoje
Argh, dovraga i sve... Evo jedan mega-hint, pa cete nac. Igra je DOTA (nemrem vjerovat da nitko ne igra), a evil twin-brother je Terrorblade...
Dota hero
Dota hero
Dota hero
"Terrorblade is the twin brother of the Anti-Mage."
Imas pravo :D
Tako je, Magina Anti-Mage. Djelomican odgovor ali priznajem :p Zadaj dalje...
kad nitko nece evo:Brat je od dantea blizanac,ima nekog celavog prijatenja,i presao je na mracnu stranu i hoce moc svoga oca sparde
Radi se o Vergilu Danteovom bratu..
kad nitko nece evo:Brat je od dantea blizanac,ima nekog celavog prijatenja,i presao je na mracnu stranu i hoce moc svoga oca sparde
Pošto sam pogodio slijedi novi lik: crna kosa,bjegunac,može vidjeti budućnost,ima brata svećenika..
Radi se o Vergilu Danteovom bratu..
Pošto sam pogodio slijedi novi lik: crna kosa,bjegunac,može vidjeti budućnost,ima brata svećenika..
Točno Doxy,sad si ti na redu..
On je običan farmer koji jedne večeri ko obično dođe kući, vidi u daljini neki plamen, kuća razbacana...odmah nakon uzimanja oružja u ruke napadaju ga zombiji...
ako neznate ime lika zadovoljit ću se imenom mjesta gdje ide
Cini mi se poznato.malo me podsijeca na silent hill orgins.
I nisi oboija zeleno
On je običan farmer koji jedne večeri ko obično dođe kući, vidi u daljini neki plamen, kuća razbacana...odmah nakon uzimanja oružja u ruke napadaju ga zombiji...
ako neznate ime lika zadovoljit ću se imenom mjesta gdje ide
jeli pogodio?
ne
Joža sa farme je, cini se, bio najblizi odgovor :p
Jack, a humble country farmer... Prvo ide u City of the Living pa u Fiddler's Green pobit sve zombije. Igra je Land of the Dead
Joža sa farme je, cini se, bio najblizi odgovor :p
Jack, a humble country farmer... Prvo ide u City of the Living pa u Fiddler's Green pobit sve zombije. Igra je Land of the Dead