PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.549.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
8 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Jack Sparrow kaže...
NEW_MAN kaže...
Nemres od govna napravit tortu i nikakvo poigravanje bojama ne pomaze. Reshade je lagano izostrio igru da nije zamusana i sugavo mutna te dodao zivot u tmurno mrtvilo sugavih tekstura koje koriste. Nisam ni znal kolko je igra u kurcu dok nisam slozio reshade, sad se moram vratit u stvarnost i jesti govna umjesto torte samo zato jer ovi cigani iz blueballs ne znaju napravit igru kak spada.

Pa možda je s razlogom nešto tako napravljeno? Redi nekog balansa između bliske borbe i na daljinu sa scopovima.

To isto kao u recimo War Thunder kad si ljudi micali grmove ili travu, kao bolje izgleda i radi igra. A tu su s razlogom, da pružaju neki cover. Ne da jedan igrač to vidi, a drugi ne. Pa i ovoj igri micali ljudi sjene jer kao bolje radi, eh da bolje radi ali i bolje vidiš ljude.

Mislim da je velika razlika izmedu micanja trave/gromova i dodavanja vece palete boja.

13 godina
protjeran
PlayerUnknown's Battlegrounds

Bome nedavno skoro uzeo prvo mjesto da je igra napravljena kak bog zapovjeda, jos sam pokupio loot iz dropa, tj ono maskirno odjelo, skinuo 4-5 neprijatelja skriven u zbunju, krug je bio u samom polju, naravno zadnji koji je ostao je bio na rubu kruga i gle cuda on dok me gledao iz daljine ja lezim na golom polju oko mene nigdje trave(trave oko mene ko dreka), travu je tek vidio oko mene na cca 10m zbog usranog lod-a( bio je predaleko pa mu se trava nije prikazivala)! skoro da nisam komp razbio koliko sam se nazivciraolp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 11:03 (Stjepanj).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
sexytoiletpaper kaže...

Mislim da je velika razlika izmedu micanja trave/gromova i dodavanja vece palete boja.

Veca paleta boja pomaže kod toga da vidiš laše druge ljude, dok ti drugi tebe ne vide jer ne koriste neki program sa strane da ti mjenja kontrast, svjetlinu, boje, izoštrava sliku itd.. U jednom COD  su ljudi mjenjali paletu boja pa su neprijatelji bili skoro pa roze boje. Tako da si ih lakše vidio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 11:04 (Jack Sparrow).
17 godina

Jucer sam igrao nekih 2-3h i pokupio sam minimalno 20 headshotova i to vecinom na pocetku igre. Neznam dal su svi odjednom postali profi igraci ili sam ja postao toliko los. Za neke nisam mogao ni pogledati death cam jer je pisalo sumnjivo kretanje igraca ili tako nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Ja mislim da ReShade treba maknuti jer ono nije fer. E sada po meni boje trebaju popraviti recimo kontrast je malo zaostao za ostalim igrama(shvacam da je Bluehole mali studio nikakav AAA medutim na tomu trebaju poraditi), a za ove streamere meni je svejedno drago mi je zbog DrDisRespectovog povratka i vise nista jer jednom kada prijedes milijunske cifre ti nisu bitni fanovi nego lova i sponzori💥
Why?

1 0 hvala 0
12 godina
mrsmith kaže...
NEW_MAN kaže...
Nemres od govna napravit tortu i nikakvo poigravanje bojama ne pomaze. Reshade je lagano izostrio igru da nije zamusana i sugavo mutna te dodao zivot u tmurno mrtvilo sugavih tekstura koje koriste. Nisam ni znal kolko je igra u kurcu dok nisam slozio reshade, sad se moram vratit u stvarnost i jesti govna umjesto torte samo zato jer ovi cigani iz blueballs ne znaju napravit igru kak spada.

Mutno bude samo sa antialiasing na "low" pogotovo na fullhd rezi. Sve druge varijante su poprilično oštre, počevši od medium na gore. Very low ne računamo jer je to "off". Meni čak ni po defaultu ne izgleda toliko loše igra, da budem iskren - valjda monitor radi svoje jer su mi boje super, eventualno nešto negdje bude ponekad isprano ali ne zamaram se s time previše. Ako želiš da ti igra bude full oštra, igraj na nativnoj rezi, 100% res scale i AA na very low - ali meni je to ubojstvo za oči, AA + PP na high su mi must have.

EDIT: Iako ja igram na 4K rezi pa je kod mene sve oštro ko britva na koje god postavke staviš. Kod žene na 1080p su AA+PP+Tex na High, ostalo na very low jer ne radi razliku nikakvu, res scale na 120 i jako lijepo izgleda, nije uopće mutno i boje su ok (IPS panel).

kako mozes igrat na 4k, meni je jednostavno ne igrivo, nemam osjecaj fluidnosti ili to tebi ne smeta?

16 godina
dennocro kaže...

kako mozes igrat na 4k, meni je jednostavno ne igrivo, nemam osjecaj fluidnosti ili to tebi ne smeta?

Kako mislis nemaš osjećaj fluidnosti? Pa igra radi na 80-90-100 fps ili oko 60 u gradovima na 4K kod mene... (na 60 lock su rijetki trenuci kada padne malo ispod, na 53-54 većinom u početku igre kad padneš tek).

3840x2160, scale 100%, AA low, PP high, TEX high, ostalo very low ... apsolutno super radi igra, ništa ne šteka.

EDIT: Ako staviš sve na very low imaš oko 100fps stalno... (GTX1080) iako uz 60Hz 4K monitor meni je 60 lock sasvim dovoljno zato dignem detalje.

Ako želiš mogu ti snimiti gameplay da vidiš, apsolutno nikakvih problema.. moguće da tebi nešto sa sistemom nije kako treba ili pak Ryzen bolje vozi 4K nego i5, tj. ima manje dropova (makar sumnjam u to).

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 13:54 (mrsmith).
16 godina
mrsmith kaže...
dennocro kaže...

Kako mislis nemaš osjećaj fluidnosti? Pa igra radi na 80-90-100 fps ili oko 60 u gradovima na 4K kod mene... (na 60 lock su rijetki trenuci kada padne malo ispod, na 53-54 većinom u početku igre kad padneš tek).

3840x2160, scale 100%, AA low, PP high, TEX high, ostalo very low ... apsolutno super radi igra, ništa ne šteka.

EDIT: Ako staviš sve na very low imaš oko 100fps stalno... (GTX1080) iako uz 60Hz 4K monitor meni je 60 lock sasvim dovoljno zato dignem detalje.

Ako želiš mogu ti snimiti gameplay da vidiš, apsolutno nikakvih problema.. moguće da tebi nešto sa sistemom nije kako treba ili pak Ryzen bolje vozi 4K nego i5, tj. ima manje dropova (makar sumnjam u to).

si probao na ovom piceku za rendanje? Probao recimo staviti 1080 nutra i igrati? PUBG ili BF1 na 4k?

16 godina
Jack Sparrow kaže...

si probao na ovom piceku za rendanje? Probao recimo staviti 1080 nutra i igrati? PUBG ili BF1 na 4k?

Yup, probao prije Ryzena s GTX970 i GTX1080. Radi bez problema ali nešto sporije jer su low clock procesori, 2.7Ghz (single core Turbo na 3.5Ghz ali nebitno, većinom oko 3 Ghz all-core). Igra se doduše i nešto više rušila valjda zbog dual cpu setupa ili memorije.. uglavnom radilo je prihvatljivo ali ne idealno.

13 godina
protjeran
Super64 kaže...
Asteroid1979 kaže...

Na YT ga gleda 45 ljudi a na Twitch ispod 98k tako da nemoguce da je 399.000.000 ljudi otislo od kada si objavio vest. 

Nije to informacija koju je tesko naci.

http://www.gamerevolution.com/news/366689-twitch-dr-disrespect-makes-comeback

https://twitter.com/Slasher/status/960607224509984769

400.000 pregleda nije isto sto i 400.000.000 jer ono prvo je hiljada ovo drugo je miliona a to su dva podpuno razlicita sveta! Zamisli da ga gleda 400.000.000 ljudi pa Twitch bi blokirao od tolikih pregleda a ujedno na njegovom kanalu imas koliko ga je do sada ljudi ikada pogledalo od kada je tu i ta cifra je nesto preko 45.000.000?! 

12 godina
mrsmith kaže...
dennocro kaže...

i ja sam zadovoljan kad ima 60fps ne treba mi vise, al meni bude manje dosta vremena, ne drasticno nisko al opet mi nekako ne pase pa igram na 2k.

vidio sam i video di 12gb rama ima 10fps vise nego 8, a ja imam toliko, pa mozda i to igra ulogu a i moj proc je stariji model naspram tvog ryzena. bas cu danas probati da vidim kako ce sljakati dugo vremena nisam igrao 4k.

ne trebas snimati vjerujem ti. mozda nakon updatea na 1.0 se popravilo stanje.

16 godina
dennocro kaže...

i ja sam zadovoljan kad ima 60fps ne treba mi vise, al meni bude manje dosta vremena, ne drasticno nisko al opet mi nekako ne pase pa igram na 2k.

vidio sam i video di 12gb rama ima 10fps vise nego 8, a ja imam toliko, pa mozda i to igra ulogu a i moj proc je stariji model naspram tvog ryzena. bas cu danas probati da vidim kako ce sljakati dugo vremena nisam igrao 4k.

ne trebas snimati vjerujem ti. mozda nakon updatea na 1.0 se popravilo stanje.

Za 8gb rama probaj sa 4k rezom, 100 scale, aa low, post medium, tex medium, drugo sve very low. Prilično sam siguran da će biti 60-70 stalno, još i više ako staviš AA na verylow ako ti ne smeta malo nazubljenosti (zaista je minimalna na 4K). Probaj pa javi dojmove :) 1.0 radi puno bolje nego early access što se tiče performansi.

9 godina
neaktivan

U siječnju sam bio u prvih 2,5% najboljih igrača sa samo jednom pobjedom u svim odigranim partijama, danas sam na nešto preko 4% (još uvijek samo jedna pobjeda) nakon što sam počeo eksperimentirati sa različitim strategijama na što me je ponukao ovaj

. Naime, lik u videu razrađuje strategiju koja se temelji na ranom iskakanju iz aviona i slijetanju na područja uz sami kraj mape. To opravdava time da zbog toga što je na rubu mape, mnogo mogućih pravaca iz kojih mu neprijatelj može doći je eliminirano, što je i logično. Dalje navodi kako te lokacije, iako neatraktivne, sadrže solidnu lootu s kojom se opušteno može ući u završetak same partije. Ulaženje u svaki duel samo ako se mora i ako je pozicija superiorna. Korištenje auta samo u nuždi. I još dodaje da iako ljudi misle da se takvom strategijom izbjegavanja sukoba partija završi bez ispaljenog hita i bez killova, istina je upravo suprotna. Osim toga, lik strategiju temelji na "jahanju kruga". On to objašnjava kao jahanje plavog kruga kako bi uvijek leđa bila sigurna, u suprotnosti sa popularnijom strategijom odlaska u sredinu kruga.

E sad išao sam ja malo provjeriti kako to funkcionira:

1. Instantno iskakanje iz aviona i slijetanje na te "nepopularne" lokacije je zapravo veoma popularno i iznenađujuće mnogo igrača radi istu stvar što znači da rano ulaziš u sukobe, nemaš se vremena dobro opremiti i stalno moraš paziti na svoju okolinu jer je uvijek nešto neprijatelja u blizini.

2. Loota koja se tamo pronađe je solidna i može se je nakupiti dovoljno da se partija lijepo odigra.

3. E sad ovo jahanje kruga i usporedba sa strategijom odlaska u sredinu kruga. Iskreno, pokazalo se je da je mnogo bolje otići u sredinu kruga i kampirati nego jahati rubove i čuvati si leđa sigurnima. Prvenstveno zbog toga što se, pogotovo na Miramaru i karakteristično za late-game događa da ti netko blokira put do slijedećeg kruga. I sad se ti s njim moraš obračunavati, odnosno ga ubiti kako bi ušao u novi krug, a tebi vrijeme istječe jer te plava zona polako sustiže, dok on može do sutra pokati zaklon i liječiti se. Osim toga, primjetio sam da je lakše i sigurnije samo utrčati u sredinu slijedećeg kruga čim se isti otvori nego čistiti prostor prema rubu jer igrači imaju tendenciju veoma kasnog kretanja prema novom krugu i onda se događa da se krug počinje stanjivati, a masa ljudi je još uvijek izvan novog kruga. Na to dolazi još jedna otežavajuća okolnost koju sam prijetio. Kada ulaziš u sukob izvan kruga, a unutar plave zone svi igrači koji su u blizini, umjesto da se odu pozicionirati u novi krug krenu prema izvorištu okršaja što su ga čuli. I onda se događa da ne samo da moraš ubiti jednog neprijatelja i onda stići u novi krug, nego u međuvremenu stigne još likova koji imaju prednost jer znaju gdje se ti otprilike nalaziš. Stalno se događa da se ljudi ubijaju nekoliko sekundi prije nego što ih stigne plava zona što mi nije logično jer tko zapravo želi tu biti pozicioniran tako kasno, ako se je novi krug negdje drugdje otvorio.

4. Za sve ovo ostalo što govori se slažem, izbjegavanje okršaja, ispaljivanja oružja, minimizirati korištenje automobila itd, ali sama njegova strategija mi se je pokazalo inferniornijom od što ranijeg ulaska u novi krug.

Čini mi se da je on nekako previše zabrinut time da mu ljudi dolaze iza leđa ili iz plave zone pa da ga ubijaju dok je on licem okrenut prema sredini kruga i da zbog toga taj prostor mora osigurati. A kad malo razmisliš dolaziš do zaključka da je u biti najbolje leđima biti okrenut sredini kruga i da je najmanje vjerojatno da će netko doći iz tog smjera jer ako si u sredini kruga nema logike da se iz njega pomičeš.

Ovo što je rekao za killove je isto u pravu. Teško je ući u prvih 10 bez da ubiješ jednoga, u prvih 5 bez da ubiješ dvojicu, tako da ima pravo kad kaže da će killovi doći sami od sebe ulaskom u završnicu partije.

2 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pogledao sam jučer uživo par partija DR Disrespect your wife u tandemu sa Shroudom i još dvojicom likova. Pa bilo je u redu za pogledati, ništa specijalno, neznam zašto je toliko popularan, ali ovako malo viditi kako "profići" i kako zabavljaju publiku, sasvim u redu. 

Najbolji dio je bio kad je Shroud ostvario zadnji kill za pobjedu. Disrespect samo uleti u hodnik bez da pogleda desnu stranu, no srećom Shroud je doletio iz suprotne strane i odmah vidio neprijatelja iza Disrespectovih leđa, skinuo ga za pobjedu i rekao "check your corners".

3 0 hvala 0
11 godina
Asteroid1979 kaže...

400.000 pregleda nije isto sto i 400.000.000 jer ono prvo je hiljada ovo drugo je miliona a to su dva podpuno razlicita sveta! Zamisli da ga gleda 400.000.000 ljudi pa Twitch bi blokirao od tolikih pregleda a ujedno na njegovom kanalu imas koliko ga je do sada ljudi ikada pogledalo od kada je tu i ta cifra je nesto preko 45.000.000?! 

A jesi malo djete pa si pomislio da je stvarno bilo 400M gledatelja? Ocito tipfeler. A kolko vidim twitch je blokirao i sa tih 400K kojih je kako pisu bilo.

مرګ ژوبله
15 godina

Ja sad odma iskočim i pokoljem se.

Prve partije sam označavao sredinu mape, Pecado isl. tako da ne moram odma hvatat zonu i da se imam vremena snać...

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Sve "strategije" u ovoj igri padaju u vodu jer je loot zapravo cista sreca, ok imaju djelovi na mapi s vecim/boljim lootom no opet tamo ce uvjek ici vecina pa mogucnost da te netko ubije je veca pa si opet u banani, koliko god igra radi toga bila u teskom disbalansu opet ima čari u tome, barem onima koje taj naci win-a ne predstavlja problem mene osobno to ubija u pojam jer na pocetku je tesko konkurirati netkome tko je eto srecom pao na "bolji" loot..lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mene to najviše i odbija od igre.

Da se slaže kakav loadout početni barem gun ili smg da imaš šansu, a ne ja tava, frajer m16 i onda ajde opet. Ili trčiš pola sata da te ubije sniper, a nagerao se ko lud.

Nije me privukloo previše tog rng.. U ekipi je super jer jedni drugima pomažete sa lootom.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nekuzim kaj je s tim statsima u igri oce to ikad proraditi kak spada, svaki update ide od 0? volim si tu i tamo pogledati statistiku nakon nekih promjena...lp

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
A jbga probao kod frenda malo,par sati. Nemog ovo igrat. Ut i quake igrac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Stjepanj kaže...

Nekuzim kaj je s tim statsima u igri oce to ikad proraditi kak spada, svaki update ide od 0? volim si tu i tamo pogledati statistiku nakon nekih promjena...lp

Dakle, znas sve, kuzis sve, pametujes svakome, a ne znas da se leaderboard resetira svakih mjesec dana. I to je tako od sredine prosle godine. Khm, lp

مرګ ژوبله
13 godina
protjeran

Aj da i od tebe nesto naucim😁lp

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

Ovo je trenutno "najbolja" stranica za praćenje PUBG statistika, nađi si ingame name i uživaj:

https://pubg.op.gg/

Opcije su još:

https://pubg.me/ (malo štekaju s update-ovima)

https://pubgtracker.com/

17 godina

Final Two - PUBG Logic - VLDL (where the hell could he be?!)

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina

Zanimljiva PUBG infografika koja objedinjuje događaje u proteklih cca 12 mjeseci otkako je igra izašla pred javnost.

Tweet

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
7 0 hvala 3
7 godina

Ako netko hoce moze da me doda za frenda na steamu pa mozemo rokat. 200+ sati, iskusan igrac ne pro prije solidan. TPP Duo : 5 matcheva 2 pobjede, FPP Duo : 19 Matcheva 4 pobjede... MOJ STEAM

Why?

1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Zanimljiva PUBG infografika koja objedinjuje događaje u proteklih cca 12 mjeseci otkako je igra izašla pred javnost.

Tweet

Najbolja igra svih vremena. Bravo!

Eye In The Sky
16 godina
sudy_freak kaže...

Tweet

3 000 000+ cheaters banned 

12 godina

kakav je opet apdejt bio?

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...
sudy_freak kaže...

Tweet

3 000 000+ cheaters banned 

Umjesto banna, ja bi im stavio matchmaking da uvijek igraju medusobno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice