Pitanje PES 2008

poruka: 8
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pitanje PES 2008

U starim PES-ovima sam mogao igrati kup sa 2 ljudska igrača i kada igra jedan ljudski igrač protiv comp-a moglo se odabrati ta tog protivnika kontrolira drugi ljudski igrač. U novom PES-u to ne mogu namjestiti. Naime sve namjestim (broj igrača, timove) no prilikom odabira koji igrač kontrolira koju momčad, jedina moguća opcija je da ljudski igrači zajedno igraju protiv compa ? Postoji li kakav patch koji ovo rješava ili ja od šume ne vidim drvo.

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje PES 2008

A eto, nema, to ti je takav konami,...zato ja ugram EA-ovu FIFU. Puno mi je originalnija i bolja nego japanski junk PES.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Pitanje PES 2008

Sad bas tocno ne znam zato sto to u ovom PES-u nisam pokusavao. Jesi probo kad pocme tekma da stisnes start menu i onda prebacis 2. igraca u protivnicki tim?

A sto se tice fife samo joj se mogu nasmijati jer je to tako smijesan "nogomet" ako se uopce moze nazvati nogometom, ima u njoj sve osim nogometa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dino89 kaže...

Sad bas tocno ne znam zato sto to u ovom PES-u nisam pokusavao. Jesi probo kad pocme tekma da stisnes start menu i onda prebacis 2. igraca u protivnicki tim?

A sto se tice fife samo joj se mogu nasmijati jer je to tako smijesan "nogomet" ako se uopce moze nazvati nogometom, ima u njoj sve osim nogometa.

Potpisujem :) PES rulez

17 godina
neaktivan
Pitanje PES 2008

Nema tako nešto,prije se moglo ali više ne.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
scaramanga kaže...

U starim PES-ovima sam mogao igrati kup sa 2 ljudska igrača i kada igra jedan ljudski igrač protiv comp-a moglo se odabrati ta tog protivnika kontrolira drugi ljudski igrač. U novom PES-u to ne mogu namjestiti. Naime sve namjestim (broj igrača, timove) no prilikom odabira koji igrač kontrolira koju momčad, jedina moguća opcija je da ljudski igrači zajedno igraju protiv compa ? Postoji li kakav patch koji ovo rješava ili ja od šume ne vidim drvo.

unaprijed hvala

ja ti ne znam odg na to pitanje 
17 godina
neaktivan
ledu kaže...
Dino89 kaže...

Potpisujem :) PES rulez

Imaš pravo, FIFA je ništa prema PES-u, to što imaju tolike licencirane klubove im ništa ne znači... PES će uvijek biti kralj!
14 godina
neaktivan

ljudiiii sve sam skino udario istalirroo ali kako da igram online ovaj ip od hamcke sta trebam uradim???????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice