PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 823.492
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: PES 2012

Možda to i isprave kasnije.E da hvala ti na linku za taj crack.

15 godina
DukeOs kaže...

Možda to i isprave kasnije.E da hvala ti na linku za taj crack.

np.. od tog lika patcheve pratim jos od prvog demo-ta xD

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
14 godina
PES 2012

Kako namještate trening?Vidim na onom grafu da mi svi igrači većinom padaju,neovisno bili stari ili mladi.Mijenjam trening gotovo svaki put,nemam neki plan.

Po mom mišljenju trening nisu trebali dirati,ovako je zbunjujuće,ne znaš koji skilovi kojem igraču padaju/skaču osim ako pomno ne pratiš u Squad list a tako je nemoguće pratiti.

Uvođenje tih kategorijskih kartica i mijenjanje treninga je najveća glupost koju su mogli napraviti :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ćoby kaže...

Kako namještate trening?Vidim na onom grafu da mi svi igrači većinom padaju,neovisno bili stari ili mladi.Mijenjam trening gotovo svaki put,nemam neki plan.

Po mom mišljenju trening nisu trebali dirati,ovako je zbunjujuće,ne znaš koji skilovi kojem igraču padaju/skaču osim ako pomno ne pratiš u Squad list a tako je nemoguće pratiti.

Uvođenje tih kategorijskih kartica i mijenjanje treninga je najveća glupost koju su mogli napraviti :/

Slazem se katastrofa...

Ja koristim tjedne, svaki tjedan jedan... Nezz jel znas al na Squad list mozes provjerit jel su ti igraci sretni s treningom...

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan
PES 2012

Evo upravo instalirao patch sa HNL-om.Ove godine su stvarno napravili dobar posao ,svaka čast Cropes-u!Preporuka svakako.

Sharing Is NOT Stealing!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Evo upravo instalirao patch sa HNL-om.Ove godine su stvarno napravili dobar posao ,svaka čast Cropes-u!Preporuka svakako.

Steta sto je hnl tako nezanimljiv. odlican posal su stvarno napravili ove godine. instalirao bez problema. not a single bug zasad primjecen. lijepo izgleda sve.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
PES 2012
Ako oće netko navećer 2x2 javite mi se na pm.
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

Pod navecer mislis kad su Zagreb-Kiel ili Barca-Real {#}

Svi smo mi Mentalist.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Tommy_123 kaže...

Pod navecer mislis kad su Zagreb-Kiel ili Barca-Real {#}

Haha mislim oko 11,pol12 :D

15 godina
neaktivan
PES 2012
Svi vi koji imate orginal,imam zamisao da napravim ligu i već imam par njih.Ako želite javite mi se na pm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Svi vi koji imate orginal,imam zamisao da napravim ligu i već imam par njih.Ako želite javite mi se na pm.

Ajme super ideja, da bar imam orginal. Puknit jednu temu ode pa napraviot tradiciju od toga.

Tekme kad se protivnici dogovore, odredit im rokove i tako.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan
PES 2012

Ekipa pozdrav,

da li su ovi gameplay pathc-evi (nekoliko stranica unazad) kompatibilni sa pesedit patch-evima?

takodjer, postoji li u offline master ligi, kod treninga kao i prije da igrac moze dobiti odredjeni skill card?

trening su sfusali totanlno imho.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xxxmitar kaže...

Ekipa pozdrav,

da li su ovi gameplay pathc-evi (nekoliko stranica unazad) kompatibilni sa pesedit patch-evima?

takodjer, postoji li u offline master ligi, kod treninga kao i prije da igrac moze dobiti odredjeni skill card?

trening su sfusali totanlno imho.

Ovi noviji gameplay patchevi su kompitabilni.. 

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
15 godina
xxxmitar kaže...

Ekipa pozdrav,

Da, instaliras prvo pesedit, onda gameplay...

Makar ja bi ti preporucio Jenkey-ov gameplay, jbno dobar..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Don Strongtoni kaže...
xxxmitar kaže...

Ekipa pozdrav,

Da, instaliras prvo pesedit, onda gameplay...

Makar ja bi ti preporucio Jenkey-ov gameplay, jbno dobar..

nije to-to yair ima dosta bolje patcheve, jer on mjenja cijeli gameplay a ne samo brzinu dodavanja, jacinu udarca i opcenito brzinu igre..

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

nije to-to yair ima dosta bolje patcheve, jer on mjenja cijeli gameplay a ne samo brzinu dodavanja, jacinu udarca i opcenito brzinu igre..

Kako me snerva taj tvoj yair. Skinia 2.5 verziju i prvo nece da pkrene install jer fali neki dfengine, skinem uvalim sad nece da loada dll. prominem par dll.-ova i nista.

Skinem program zvan dll fixer (:S) popravim sve. idem opet instalirat, sad vise nitijedan dll ne fali nego jednostavno napise "Failed to initialize". I skoro sam saku slomia o stol.. sve zbog tvog posta glupog :)

Vjerojatno je do verzije mog patcha (gold pes patch 4.4)

15 godina
cecenac kaže...

Nikad cuo za taj... Al ako ima neke promjene u gameplayu onda tesko da ce radit... Moze neki link od toga?

15 godina
cecenac kaže...
Encyanix kaže...

Kako me snerva taj tvoj yair. Skinia 2.5 verziju i prvo nece da pkrene install jer fali neki dfengine, skinem uvalim sad nece da loada dll. prominem par dll.-ova i nista.

Skinem program zvan dll fixer (:S) popravim sve. idem opet instalirat, sad vise nitijedan dll ne fali nego jednostavno napise "Failed to initialize". I skoro sam saku slomia o stol.. sve zbog tvog posta glupog :)

Slusaj.. sve sto moras imat za 2.5 verziju yaira ili neki stariji  ti je official 1.3 patch ;)

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
cecenac kaže...

Nikad cuo za taj... Al ako ima neke promjene u gameplayu onda tesko da ce radit... Moze neki link od toga?

smokes patch je pravo ime zaboravio sam vec kak se zove.. :   http://www.pespatchs.com/2011/12/pes-2012-smoke-patch-4-4-gold.html

15 godina
cecenac kaže...
Encyanix kaže...

Isto sam skinuo taj yair 1.8 .(ne znam gdje si ti našao 2.5 ), u biti crackani exe .Nije loše, ali ima teških bugova , i nakon 40-ak tekmi  izbacuje me van iz igre.

P.S. Isto kao ti na preporuku pojeo govno.

14 godina

@Tommy_123- Jel vrijedi jos ono za Pes ligu ? Ak vrijedi javi mi :D...pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 14:04 (nanek).
13 godina
neaktivan
PES 2012

kupio sam one igrace ali ih nema???kako da promjenim klub???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

evo danas je izaso novi patch 1.06 i nikako ga ne mogu instalirat..i zbog toga ne mogu igrat online dali neko zna u cemu je problem i ako mi neko moze objasnit sta rtrabam napravit i gdje kopirat taj patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali se treba kopirati u mapu program data http://prntscr.com/8lh52

ili  u mapu gdje je instalirana igra

15 godina
Drky1991 kaže...

dali se treba kopirati u mapu program data http://prntscr.com/8lh52

ili  u mapu gdje je instalirana igra

u mapu gdje je igra instalirana... ja sam ga jucer instaliro i jos cekam crack nemogu pokrenut igru uopće

16 godina
neaktivan
PES 2012

ja sam samo skino patch, instalirao ga bez ikakvih kopiranja i sve mi normalno radi kao i online.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
15 godina
d3stroy3r_cro kaže...

ja sam samo skino patch, instalirao ga bez ikakvih kopiranja i sve mi normalno radi kao i online.

ja imam piratsku igru sa org kljucem i svaki put kad izade taj update moram cekat crack

13 godina
neaktivan

aha..jel izašo crack

i moja je piratska s orginal ključem

15 godina
PES 2012

Evo koji od ponuđenih pesova vam je najbolji.. zabavniji za drustvo? za mene pes 2010 definitivno.. mada mi je pes 2012 bolji ako se patchira gameplay.

13 PES 2012
1 PES 2011
1 PES 2010
0 PES 2009
1 PES 2008
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Evo koji od ponuđenih pesova vam je najbolji.. zabavniji za drustvo? za mene pes 2010 definitivno.. mada mi je pes 2012 bolji ako se patchira gameplay.

Pes 6 or gtfo xD

Sala, pes12 s PESEDITom i Jenkey gameplayom..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice