Možda to i isprave kasnije.E da hvala ti na linku za taj crack.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda to i isprave kasnije.E da hvala ti na linku za taj crack.
np.. od tog lika patcheve pratim jos od prvog demo-ta xD
Kako namještate trening?Vidim na onom grafu da mi svi igrači većinom padaju,neovisno bili stari ili mladi.Mijenjam trening gotovo svaki put,nemam neki plan.
Po mom mišljenju trening nisu trebali dirati,ovako je zbunjujuće,ne znaš koji skilovi kojem igraču padaju/skaču osim ako pomno ne pratiš u Squad list a tako je nemoguće pratiti.
Uvođenje tih kategorijskih kartica i mijenjanje treninga je najveća glupost koju su mogli napraviti :/
Kako namještate trening?Vidim na onom grafu da mi svi igrači većinom padaju,neovisno bili stari ili mladi.Mijenjam trening gotovo svaki put,nemam neki plan.
Po mom mišljenju trening nisu trebali dirati,ovako je zbunjujuće,ne znaš koji skilovi kojem igraču padaju/skaču osim ako pomno ne pratiš u Squad list a tako je nemoguće pratiti.
Uvođenje tih kategorijskih kartica i mijenjanje treninga je najveća glupost koju su mogli napraviti :/
Slazem se katastrofa...
Ja koristim tjedne, svaki tjedan jedan... Nezz jel znas al na Squad list mozes provjerit jel su ti igraci sretni s treningom...
Evo upravo instalirao patch sa HNL-om.Ove godine su stvarno napravili dobar posao ,svaka čast Cropes-u!Preporuka svakako.
Evo upravo instalirao patch sa HNL-om.Ove godine su stvarno napravili dobar posao ,svaka čast Cropes-u!Preporuka svakako.
Steta sto je hnl tako nezanimljiv. odlican posal su stvarno napravili ove godine. instalirao bez problema. not a single bug zasad primjecen. lijepo izgleda sve.
Pod navecer mislis kad su Zagreb-Kiel ili Barca-Real
Pod navecer mislis kad su Zagreb-Kiel ili Barca-Real
Haha mislim oko 11,pol12 :D
Ajme super ideja, da bar imam orginal. Puknit jednu temu ode pa napraviot tradiciju od toga.
Tekme kad se protivnici dogovore, odredit im rokove i tako.
Ekipa pozdrav,
da li su ovi gameplay pathc-evi (nekoliko stranica unazad) kompatibilni sa pesedit patch-evima?
takodjer, postoji li u offline master ligi, kod treninga kao i prije da igrac moze dobiti odredjeni skill card?
trening su sfusali totanlno imho.
Ekipa pozdrav,
da li su ovi gameplay pathc-evi (nekoliko stranica unazad) kompatibilni sa pesedit patch-evima?
takodjer, postoji li u offline master ligi, kod treninga kao i prije da igrac moze dobiti odredjeni skill card?
trening su sfusali totanlno imho.
Ovi noviji gameplay patchevi su kompitabilni..
Ekipa pozdrav,
Da, instaliras prvo pesedit, onda gameplay...
Makar ja bi ti preporucio Jenkey-ov gameplay, jbno dobar..
Ekipa pozdrav,
Da, instaliras prvo pesedit, onda gameplay...
Makar ja bi ti preporucio Jenkey-ov gameplay, jbno dobar..
nije to-to yair ima dosta bolje patcheve, jer on mjenja cijeli gameplay a ne samo brzinu dodavanja, jacinu udarca i opcenito brzinu igre..
nije to-to yair ima dosta bolje patcheve, jer on mjenja cijeli gameplay a ne samo brzinu dodavanja, jacinu udarca i opcenito brzinu igre..
Kako me snerva taj tvoj yair. Skinia 2.5 verziju i prvo nece da pkrene install jer fali neki dfengine, skinem uvalim sad nece da loada dll. prominem par dll.-ova i nista.
Skinem program zvan dll fixer (:S) popravim sve. idem opet instalirat, sad vise nitijedan dll ne fali nego jednostavno napise "Failed to initialize". I skoro sam saku slomia o stol.. sve zbog tvog posta glupog :)
Vjerojatno je do verzije mog patcha (gold pes patch 4.4)
Nikad cuo za taj... Al ako ima neke promjene u gameplayu onda tesko da ce radit... Moze neki link od toga?
Kako me snerva taj tvoj yair. Skinia 2.5 verziju i prvo nece da pkrene install jer fali neki dfengine, skinem uvalim sad nece da loada dll. prominem par dll.-ova i nista.
Skinem program zvan dll fixer (:S) popravim sve. idem opet instalirat, sad vise nitijedan dll ne fali nego jednostavno napise "Failed to initialize". I skoro sam saku slomia o stol.. sve zbog tvog posta glupog :)
Slusaj.. sve sto moras imat za 2.5 verziju yaira ili neki stariji ti je official 1.3 patch ;)
Nikad cuo za taj... Al ako ima neke promjene u gameplayu onda tesko da ce radit... Moze neki link od toga?
smokes patch je pravo ime zaboravio sam vec kak se zove.. : http://www.pespatchs.com/2011/12/pes-2012-smoke-patch-4-4-gold.html
Isto sam skinuo taj yair 1.8 .(ne znam gdje si ti našao 2.5 ), u biti crackani exe .Nije loše, ali ima teških bugova , i nakon 40-ak tekmi izbacuje me van iz igre.
P.S. Isto kao ti na preporuku pojeo govno.
@Tommy_123- Jel vrijedi jos ono za Pes ligu ? Ak vrijedi javi mi :D...pozz
kupio sam one igrace ali ih nema???kako da promjenim klub???
evo danas je izaso novi patch 1.06 i nikako ga ne mogu instalirat..i zbog toga ne mogu igrat online dali neko zna u cemu je problem i ako mi neko moze objasnit sta rtrabam napravit i gdje kopirat taj patch
dali se treba kopirati u mapu program data http://prntscr.com/8lh52
ili u mapu gdje je instalirana igra
dali se treba kopirati u mapu program data http://prntscr.com/8lh52
ili u mapu gdje je instalirana igra
u mapu gdje je igra instalirana... ja sam ga jucer instaliro i jos cekam crack nemogu pokrenut igru uopće
ja sam samo skino patch, instalirao ga bez ikakvih kopiranja i sve mi normalno radi kao i online.
ja sam samo skino patch, instalirao ga bez ikakvih kopiranja i sve mi normalno radi kao i online.
ja imam piratsku igru sa org kljucem i svaki put kad izade taj update moram cekat crack
aha..jel izašo crack
i moja je piratska s orginal ključem
Evo koji od ponuđenih pesova vam je najbolji.. zabavniji za drustvo? za mene pes 2010 definitivno.. mada mi je pes 2012 bolji ako se patchira gameplay.
13 | PES 2012 |
---|---|
1 | PES 2011 |
1 | PES 2010 |
0 | PES 2009 |
1 | PES 2008 |
Evo koji od ponuđenih pesova vam je najbolji.. zabavniji za drustvo? za mene pes 2010 definitivno.. mada mi je pes 2012 bolji ako se patchira gameplay.
Pes 6 or gtfo xD
Sala, pes12 s PESEDITom i Jenkey gameplayom..