PES 2009 Stadioni

poruka: 31
|
čitano: 9.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

Pozz zna li tko kako se stavljaju stadioni na pes 2009 skinuo sam neke staidione imaju negdje oko 5 6 bin filova i kud snjima zaljepio sam u save ali nis?Dali netko zna

0 0 hvala 0
16 godina
PES 2009 Stadioni

Ubacuju se u kitserver ak imaš kitsrever reci pa ti bum dal točno kamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: PES 2009 Stadioni
plavi08 kaže...

Ubacuju se u kitserver ak imaš kitsrever reci pa ti bum dal točno kamo

Mene zanima gde mogu uopće skinut kitserver i kak ga popunit . Imal sam PES 6 i tam sam imal GDB manager gde sam stavljal lica , kosu , stadione ... Ali ne znam kak na PES 2009.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

Idi na google pa upiši PES Patch i tamo ćeš sve nači.Lopte,kopačke,dresovi,patchevi,stadioni baš sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Intel Core i7 kaže...

Idi na google pa upiši PES Patch i tamo ćeš sve nači.Lopte,kopačke,dresovi,patchevi,stadioni baš sve.

Ali nemrem naći kitserver i ne znam kak ga koristit .
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

Imam patch za to ali neznam kak to poslati.Može li mi tko pomoći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2009 Stadioni

Evo sve o kitserverima za PES2009  http://forum.cropes.net/index.php/topic,8200.0.html ujedno i download

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
plavi08 kaže...

Evo sve o kitserverima za PES2009  http://forum.cropes.net/index.php/topic,8200.0.html ujedno i download

Već znam za to , ali mi nije pomoglo . Svejedno hvala na trudu .
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

Je li moguće kako poslati patch?Ja ga imam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

upload kitservera na rapidshare ili na nešto slično

16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

Imam ga na hard disku,a neznam kako ga poslati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa rekao sam upload nekamo npr. na rapidshare pa tu ostaviš link. Iako nisi reko što želš poslat kitserver ili neki patch jer danas većina patcheva i dodataka tj. za PES svi dolaze za ubacivaje u kitserver.Tako koga zanima neka skine neki patch pa će i sa njime dobit i kitsrever.A ako netko ima problema da nezna gdje u kitserver ubacit npr. kopačke nek samo kaže budem ja napisao točo koj mapa il bar probao saznati 

16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

skinio sam i sad sam cuo da mogu stavit stadione GDB i kad stavim nist

0 0 hvala 0
17 godina
PES 2009 Stadioni

Niti ne treba kit server nužno, dovoljan je neki Superpatch koji automatski ubacuje "sve i svašta"!

Naravno, za posebne potrebe ga treba...

Otrov s tvojih usana, Tonko, tvoj da.crnko moja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

ajd mi ga daj onda ak imas al kazuem ti da nema sigurno jel su mi svi rekli za kitserver

0 0 hvala 0
17 godina
razer1911 kaže...

ajd mi ga daj onda ak imas al kazuem ti da nema sigurno jel su mi svi rekli za kitserver

Evo ovdje ali to je naša liga, ima na cropes i više toga...uključujući i stadione

Otrov s tvojih usana, Tonko, tvoj da.crnko moja
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

Ma skinio sam to sranje al nevalja nes sve ti sjebe al ja bi htjeo da mogu ubacit stadione dresove i to npr ubacio bi maksimir i neke pa ak znate neku stranicu di da skinem  te stadione imam patch najnoviji cini mi se 1.3 a crack sam stavio 1.2 sbog kitservera

0 0 hvala 0
16 godina
PES 2009 Stadioni

Stadione ubaciš u kitserver/img/cv09   npr. maksimir ti bude umjesto camp nou al ti taj maksimir i nije bogzna što sad bude bolji u udateu HNLpatcha

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
razer1911 kaže...

Evo ovdje ali to je naša liga, ima na cropes i više toga...uključujući i stadione

Ja niti ne mogu instalirat patch 1.20 da dobijem opciju Download .
16 godina

vjerojatno imaš neku rip verziju PESa vjerojatno skulptura ak je tako nemoj se ni trudit

17 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

jel izasao uopce HNL kit? za 09?

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

E ak mozes ajd mi linkaj kitserver najbolji koji ima i nek mi se objasni kako da ubacim stadione i ostale stvari i usput stranicu otkalem da skinem  jel imao sam kitserver i sve al kad sam ubacio stadione cini mi se u onu mapu vald GDB nije nis bilo!

0 0 hvala 0
16 godina
plavi08 kaže...

Skineš ovaj 8.1.2 napraviš sve po ovim uputama  http://forum.cropes.net/index.php/topic,8238.0.html 

Stadione ubaciš u mapu: kitserver/img/cv09  
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 18:56 (plavi08).
16 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

Plavi svaka ti cast i hvala ti pomogao si sve radi zivio admini moze tema na lock

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2010 kitserver

jel mi moze netko nac na netu kitserver za pes 2010 i da mi usput objasni kako da ga ubacim u pes 2010????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES 2009 Stadioni

jel moze netko bacit kakav link na tut kako radit dresove, kopacke i ostalo i sve to dalje da mogu stavit u pes

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hvala puno...
15 godina
neaktivan
pes 2010

jel moze netko ubaciti vec skinuti kitserver i da usput napise kako da ubacim te sve dresove...ili nek netko nade patch da odma mogu sve lige i kupove licencirat...ja sam bio naso al nisam mogo skinut...bio bih jako zahvalan kad bi to netko uspio...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: pes 2010

Stavi ovaj patch i imaš več sve u njemu... trenutno najbolji za PES2010 ....http://forum.cropes.org/index.php/topic,9756.0.html

Btwonaj moj post je odgovor za Hacker-ri   al ak je tebi pomogo još boljeSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 19:16 (plavi08).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice