PES 2009 najavljen i uslikan

poruka: 25
|
čitano: 3.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo najavljen je novi PES i odma u startu dolazi sa par friških screenshota.

LINK

Vjerujem da će bit standardno bolji od prošloga. Tj. u početku će ga većina pljuvat, govorit kako je prošli nastavak bolji,  onda se naviknut i govorit da je apsolutno bolji od prošloga... tako to uglavnom biva :)

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nadajmo se najboljem Namigiva, igra je sama po sebi dobra.... vjerojatno ce samo uljepsat grafiku

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda ok. PES 2008 mi je bio prebrz i golovi su padali ko ludi naspram starih verzija ali mi je svejedno,naspram FIFE, odličan. Nadam se da će to popraviti.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čini mi se da će ovo biti PES 2008 v2.0 Neodlučan.

Stadioni i publika izgledaju odlično, a ako će tako izgledat i igra, JEEEJ! Ali zato igrači i grafičko sučelje -> a la Vista, izgledaju kao u prijašnjem nastavku... No dobro, za godinu dana se ne može sve promijeniti.

Ja se toplo nadam da ćemo s ovim nastavkom dobiti i više licenci, pogotovo za englesku ligu (moju najdražu) jer baš bode u oči "Merseyside Red" i oni generic dresovi... ACK!!

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da barem bude PES 6 v2.Cool

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemojte se nadat za Premiership licence,  opet će bit 2 kluba (negdje sam pročito Everton i Aston Villa).  Al EVO Patch bu opet jako brzo izašo tak da vam je svejedno....   JEDVA ČEKAM!!!

Što se tiče grafike, potpuno je ista ko PES 2008, sam su malo naborali dresove i svijetla stadiona su bolja, a to vjerojatno nisu čiste in game slike neg su još malo uređene.  Opet KONAMI rezočarava kaj se tiče toga, sve usmjere na konzole a za komp  ne promijene ništa, PES je tako jednostavna igra (s tehničke strane) da bi mogli napravit grafiku ala Crysis i igra bi mogla letit na današnjim kompovima....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 9:32 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma igra mi je predobra

svi su mi nastavci jako dobri tako da to očekujem i od ovog nastavka

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj TeamVision je u 2008 najavljen ko isus a  niti ne primjeti se, prelagan je pes oduvijek,  nek stave nenormalan komp nek bude namješteno sve samo da bude teže, nije fora više na najteže dobit 5-6 razlike s bilo kim bilo koga....

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PES 2009 najavljen i uslikan
Ementaler kaže...

Evo najavljen je novi PES i odma u startu dolazi sa par friških screenshota.

LINK

Vjerujem da će bit standardno bolji od prošloga. Tj. u početku će ga većina pljuvat, govorit kako je prošli nastavak bolji,  onda se naviknut i govorit da je apsolutno bolji od prošloga... tako to uglavnom biva :)

izgleda super, grafika je do jaja. što se tiče 2008, rečeno je da se isključivo igra na PC-u kako bi se vidjele razlike u igrivosti. na PS je bio skoro identičan osim izbornika i vjerovatno iz toga razloga su pljuvali po njemu.
17 godina

pljuvalo se i uvelike i po neoptimiziranosti PS3 verzije gdje je igra na moćnom stroju zvanom playstation 3 trzala...

ali uglavnom po pesu se uvijek pljuje prvih tjedan dana, onda se kasnije svi kunu da je to najbolji nastavak koji je ikad izašao...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam neki osjećaj da će ove godine fifa biti bolja (ako izađe nexgen na pc). Osim naravno hardcore pes fanovima.

Man Utd forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rekli su ovi iz Konamia da su ove godine napravili grešku izdavanjem ovog PES-a ali da će 2009 godine na tržište poslat najbolju simulaciju nogometa ikada. Belji se

ASUS STRIKER EXTREME, INTEL Core2Quad Q6600 BOX 4*2.4 + Cooler ZALMAN CNPS9500, PC-6400, 4 GB 2* 500.0 GB SEAGATE, GeForce PCX 8800 GTX, 768MB DDR3, PIONEER DVR-115DBK APLUS CS-188A PC Case. 600W, OCZ StealthXStream. 22'' LCD SAMSUNG SM 2232BW,

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta ti mislis da je PS3 kao neki stroj to je smece koje samo sluzi za gledanje blu-ray sadrzaja. Sa PC-om ga necemo ni usporedivati, mislim nema smisla.

A PES ko PES uvijek odlican...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dino89 kaže...

Sta ti mislis da je PS3 kao neki stroj to je smece koje samo sluzi za gledanje blu-ray sadrzaja. Sa PC-om ga necemo ni usporedivati, mislim nema smisla.

A PES ko PES uvijek odlican...

Nema smisla jer su to dvije različite platforme. Nemaš na temelju čega tvrditi da je smeće.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Onaj TeamVision je u 2008 najavljen ko isus a  niti ne primjeti se, prelagan je pes oduvijek,  nek stave nenormalan komp nek bude namješteno sve samo da bude teže, nije fora više na najteže dobit 5-6 razlike s bilo kim bilo koga....

Slažem se.
Neka naprave ultra-mega hard, samo za prave igrače Namigiva
I'm writing my will, on a three dollar bill
17 godina
neaktivan

sta je samo meni pes2008 bolji od 6ice? u početku je malo teško za se naviknut, al nekako mi sve djeluje brdo realnije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Merlo kaže...

sta je samo meni pes2008 bolji od 6ice? u početku je malo teško za se naviknut, al nekako mi sve djeluje brdo realnije

Vidim i ja da je realnije, to stoji. Ali kada igram protiv frenda golovi frcaju na sve strane. Prilicno je lagano zabiti gol i to me smeta. Rezultati budu 6-3,7-2,5-5...
17 godina
neaktivan

realnije izgleda, ali ali ali.... Fifa 09 je najavljena za pc u Next genu ako ce izac i biti ko na x360, PES nema sta trazit... Velim samo ako bude NG

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fabregas kaže...

realnije izgleda, ali ali ali.... Fifa 09 je najavljena za pc u Next genu ako ce izac i biti ko na x360, PES nema sta trazit... Velim samo ako bude NG

Sta smatras pod NG? grafiku?
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Fabregas kaže...

Ja mislim da misli Next gen
Gunners and Reeds
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Merlo kaže...

Vidim i ja da je realnije, to stoji. Ali kada igram protiv frenda golovi frcaju na sve strane. Prilicno je lagano zabiti gol i to me smeta. Rezultati budu 6-3,7-2,5-5...
 Recimo, u PESu 6 mi je zamjerka što ponekad možeš predvidjeti dodavanje igrača, pa igrač može napamet uklizati i presjeći dodavanje. To su u PESu 2008 riješili tako što su (po njihovome) smanjili igrače i loptu, pa je u mreži teže oduzeti loptu igraču. Ali tu su isto kiksali. Na taj način možeš uzeti Phillipa Lahma laganim trkom prijeći sve igrače, doći do 16m i onda opaliti kroz igrače u gornji desni bez problema. Do dana današnjeg nisu sredili igranje na njihovim serverima, laga konstantno, što je razlog zašto još nisu ugasili PES 6 servere. A koliko se sjećam PES 4 ili PES 5 servere su ugasili za manje od godinu dana nakon izlaska nove verzije. Pa dodavanja u for znaju biti luda. Ako igraču dodaš loptu 2 metra ispred njega, on ju neće pokupiti i nastaviti trčati, već često pokušava dosegnuti loptu tako što izbaci nogu, pa ju onda ne dohvati i umjesto ubojite kontre dobiješ zastoj u napadu.
Istina je, neke stvari su popravili, ali treba ih još ispolirati i riješiti ove zamjerke. Netko je naveo, i sami su priznali pogrešku, znam grupu od cca 100 ljudi s ovih prostora koji su rekli da će čekati prvi patch za 2009 verziju te da će tek onda razmišljati o kupnji igre. A prošli PES smo praktički 100tinu nas kupili ga u prednarudžbi.

I nakon svega toga Račić u svakom Bugu hvali PES 2008 kao najbolju simulaciju nogometa ikada Belji se. Gorane, Bugovci, dajte sljedeći PES nekom pravom PESovcu da napiše poštenu recenziju :)

www.cartmanlee.net
17 godina
neaktivan
VLC kaže...
PROTECTOR kaže...
Fabregas kaže...

Ja mislim da misli Next gen
 Naravno da misli Next Gen. To sto je FIFA "next gen" ne znaci da valja. Svaka FIFA je trebala nesto donijeti po pitanju realnosti pa na kraju nista. Pitao sam sta smatra pod next gen jer ako je grafika u pitanju onda bolje da ne pricamo o igrama uopce a kamoli da uspoređujemo FIFU i PES. Zna se zasto je PES bolji.
17 godina

neznam za taj ultra-mega hard, meni je to bezveze, kad sam igrao PES to se uvijek igralo sa frendovima... Koja umjetna inteligencija....

0 0 hvala 0
17 godina

Nova Fifa će napokon biti next-gen, kao i na Playstationu 3 i Xboxu 360, što stvarno može načit da će itekako postat konkurentna PES-u. Ne samo zbog grafike, nego i zbog brojnih poboljšanja koje su najavili:

LINK do vijesti

U svakom slučaju puno zanimljivije nego prošle FIFE za PC... A ovo kontroliranje mišom i tipkovnicom koje spominju mi i nije previše jasno, samo se nadam da imaju dobru ideju i da će to dobro izvest, a ne da novogeneracijsku PC fifu koju smo jedva dočekali uprljaju smotanim kontrolama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ementaler kaže...

pljuvalo se i uvelike i po neoptimiziranosti PS3 verzije gdje je igra na moćnom stroju zvanom playstation 3 trzala...

ali uglavnom po pesu se uvijek pljuje prvih tjedan dana, onda se kasnije svi kunu da je to najbolji nastavak koji je ikad izašao...

trza i dalje nazalost... a samo sam zbog nje kupio ps3 (makar sam ga dobro iskoristio na ostalim igricama :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice