Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 481.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Bitanga kaže...
The_K kaže...

Najvaznija je komunikacija, ja na to solo q svima kazem da odu u team channel da bar mene cuju kad ne zele pricat, i onda im govorim gdje da zauzmu poziciju, tko je low HP od suparnika, da li me netko ganja ako igram healera. Otkad to radim imam vise pobjeda na solo q.

Takve obožavam, dobiju instant mute!

Ne razumijem cemu instant mute ako netko daje dobre callove i nije prenapadan. Razumijem da ima wannabe igraca i onih koji melju gluposti, ali kad netko dobro govori to moze samo pomoci, a nekad se moze i ponesto nauciti. Po meni je najgore kad je netko uvjeren kako sve zna pa udara po svome iako je u krivu.

17 godina
war3_tft kaže...
Bitanga kaže...
The_K kaže...

Najvaznija je komunikacija, ja na to solo q svima kazem da odu u team channel da bar mene cuju kad ne zele pricat, i onda im govorim gdje da zauzmu poziciju, tko je low HP od suparnika, da li me netko ganja ako igram healera. Otkad to radim imam vise pobjeda na solo q.

Takve obožavam, dobiju instant mute!

Ne razumijem cemu instant mute ako netko daje dobre callove i nije prenapadan. Razumijem da ima wannabe igraca i onih koji melju gluposti, ali kad netko dobro govori to moze samo pomoci, a nekad se moze i ponesto nauciti. Po meni je najgore kad je netko uvjeren kako sve zna pa udara po svome iako je u krivu.

Zato što je u većini slučajeva riječ o ekipi koja na kraju razočarano urla, pametuje, vrijeđa i misli da pomaže, a ne pomaže i sl. Ja dođem odigrati jedan, dva quick matcha da se relaksiram i skroz mi je svejedno pobijedio ili izgubio. Onda dok netko počne forsirati neku svoju filozofiju jednostavno dobije mute.

U rankedu je možda drukčije, ali to me uopće ne zanima.

14 godina
protjeran

To je druga prica, ja sam iskljucivo mislio na ranked. 

12 godina

I ja sam mislio na competetive boli me ona stvar za quick match,ovo je timska igra zato mislim da je komunikacija jako vazna ovdje jer puno je lakse kada svi fokusirate jedan target nego da svi pucaju rastrkano i na kraju svi poginemo a oni svi na low healthu.I pokusavam biti maksimalno pristojan kada npr. netko igra pharu a suparnici imaju 76 ili mccrea i vidim da pharah stalno gine a ne mjenja ja ju lijepo zamolim da promijeni pharu u nekog drugog dps-a jer ima counter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

I ja sam mislio na competetive boli me ona stvar za quick match,ovo je timska igra zato mislim da je komunikacija jako vazna ovdje jer puno je lakse kada svi fokusirate jedan target nego da svi pucaju rastrkano i na kraju svi poginemo a oni svi na low healthu.I pokusavam biti maksimalno pristojan kada npr. netko igra pharu a suparnici imaju 76 ili mccrea i vidim da pharah stalno gine a ne mjenja ja ju lijepo zamolim da promijeni pharu u nekog drugog dps-a jer ima counter.

Zato i ne igram competitive, nema nikakvog smisla ako nemaš svoj fiksni team.

11 godina
neaktivan

I opet kad smo izgubli partiju kaze lik "DPS sucked" 

https://vimeo.com/195011409

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nerazumijem zašto su smanjili anin ult tj kad nekog ulta više nema brzinu ko prije ,to me tako ljuti ..... jer volim igrat reina sa anom,a rein ako nema ult nemože tolko toga baš napravit jer nije brz 

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
morbida kaže...

nerazumijem zašto su smanjili anin ult tj kad nekog ulta više nema brzinu ko prije ,to me tako ljuti ..... jer volim igrat reina sa anom,a rein ako nema ult nemože tolko toga baš napravit jer nije brz 

OP je bio Reaper uleti sa svojim ultijem aninim ultijem i speedom i bubble od zarije i pocisti 6 ljudi za 2sec bez ikakve sanse da counteras ista.
A ana je atm tko je zna igrati najbolji support u igri,ona granata i debuff 100% na healing je zlo.

12 godina
Wack kaže...
morbida kaže...

OP je bio Reaper uleti sa svojim ultijem aninim ultijem i speedom i bubble od zarije i pocisti 6 ljudi za 2sec bez ikakve sanse da counteras ista.
A ana je atm tko je zna igrati najbolji support u igri,ona granata i debuff 100% na healing je zlo.

Slazem se,Ana je daleko najbolji healer ako je se zna igrati.

11 godina

Uuuuu *ebote kolko je sad Soldier 76 dobar, pa DPS ima brutalan... tek sad sam ga sad isprobao :-)

Battlenet - TheProdigy#2234

0 0 hvala 0
15 godina

najbolji multikill so far  5 killova, 2 symmetra turreta i torbjorn turret.. samo torbi se izvukao 

do sad mi je bio najbolji ulti sa pharah na zaryin ulti isto 5 killova..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 13:48 (nine).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Wack kaže...
morbida kaže...

da,ali tko brani protivničkom timu da uradi isto?nitko! i može se spriječiti ta kombinacija ane i ripera da zen ulta i spasi tim ili da genji blokira naazad napad u ripera ili pak treća opcija da sombra hakira ripera usred ulta i zaustavi ga ili još bolje sombra ulta i zaustavi riperov ult.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
neaktivan

Znaci najbolje da svi igraju 6 istih heroja i comboa i u napadu i odbrani ? super ideja....

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
morbida kaže...
Wack kaže...
morbida kaže...

da,ali tko brani protivničkom timu da uradi isto?nitko! i može se spriječiti ta kombinacija ane i ripera da zen ulta i spasi tim ili da genji blokira naazad napad u ripera ili pak treća opcija da sombra hakira ripera usred ulta i zaustavi ga ili još bolje sombra ulta i zaustavi riperov ult.

Anin ulti je bio low skill - high reward, takve stvari se trebaju nerfati i dobro da su to napravili. Ove kontre sto si naveo lijepo zvuce, ali stvar je u tome sto je deset puta lakse izvesti Anna + (umetni heroja po zelji) combo nego ga kontrirati i izmeduostalog nikad nije dobro kad se meta vrti oko jednog heroja, a posebno oko jednog abilitija.

15 godina

Potvrđen Hanzo legendary za Xmas event.

Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Christmas event krenuo 

Blizzard 

0 0 hvala 0
16 godina

Nisam ni znao da je krenio season event dok nisam prije pol sata vidio neku temu sa odbrojavanjem na redditu.

Skinio update ušo u igru pogledam kakvih skinova ima i vidim ledenu Pharah . Reko ak ga ne dobijem do kraja eventa kupujem ga sigurno jbs 750 golda.

Otvorim 3 boxa kad ono 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Otvorio 4 boxa dobio victory pose za pharah, ostalo meh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Cool video 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Otvorim onaj bozicni loot i dobijem lijepo iznenadenje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Trebao bi nekoga za DUO competitive (da je 1800-2100 SR). Trenutno sam 1820 SR. Po mogućnosti da imate makar 24god pošto želim igrati sa malo ozbiljnijom ekipom, pošto sam i sam malo stariji (bez uvrede mlađoj generaciji)  Javite se na pm 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 1:47 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baldurion kaže...

Trebao bi nekoga za DUO competitive (da je 1800-2100 SR). Trenutno sam 1820 SR. Po mogućnosti da imate makar 24god pošto želim igrati sa malo ozbiljnijom ekipom, pošto sam i sam malo stariji (bez uvrede mlađoj generaciji)  Javite se na pm 

Piletina...

17 godina

Još malo o Christmas eventu:

Overwatch December 13 Patch in a Minute

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ekipa ovaj vikend je LAN u Arena Centru, nema kotizacija, 3,500€ prizepool. https://owadria.org/overwatch-tour-17-12-h18-megastore-gaming-areni/

Ako nemate tim, nekoliko timova traži igrače na OWadria discordu.

1 0 hvala 0
17 godina

All the New Skins! Opening 100 Winter Wonderland Christmas Loot Boxes
(Overwatch)

100 loot boxeva, eh kad si streamer pa ti je "posao" trošiti na igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Evo iz idućeg boxa dobio i Reapera novog. Još samo Jeti i to je to.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Svi Božićni skinovi (12 ih ima)

Meni osobno najbolji Santaclad Torbjorn (za kojeg nemam dovoljno kredita) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za sada mi dropalo peppermint skin za Sombru koju nikako ne igram... Je*** ti srecu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sta je ovo nista za Widowmakericu i D.vu ?

Aj widow ima onaj sexy spotlight, ali bas nista za dvu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Baldurion kaže...

Svi Božićni skinovi (12 ih ima)

Meni osobno najbolji Santaclad Torbjorn (za kojeg nemam dovoljno kredita) 

meni je najbolji winston.. no čekat ću kraj eventa pa ako ga ne dobim budem ga uzeo..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice