Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 479.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
toxic kaže...

Ajmo se skupit mi s Buga večeras oko 22h i odigrat nešto?

Ja sam igrao betu i tek sam mozda lvl 8 ali znam igrat fpsove :)

pa eto cisto da se upoznamo i igramo kako zelimo

doleti na naš teamspeak, javi se new man-u oko informacija,

mi smo svaki dan online i manje više se svi nalazimo iza 20h ali nađe se nas par padobranaca ovak oko 5 poslije posla 

15 godina
NEW_MAN kaže...
Kaj smo igramo danas competitive ili opet cekamo neki kurac?

čekamo hotfix da nas sfixa 

igramo ,ja sam ko jučer onlajn kad dođem s posla.

13 godina

nista kompetitive do 2. sezone :D prebrzo su oni to izbacili pod pritiskom javnosti, prebugovito, prelose definirana pravila :D

steam id: Tormento_Cro ; Origin ID: Tormento_Cro ; BattleTag: Tormento#2662
16 godina

Ja se isto zabavljam sa quick match do 2. sezone taman da dovedu to u red i srede sve to kak treba. Čak se sad quick full zabavan jer su svi ovi hardcore otišli u comp mode. Tak da sad imaš gameove di niti jedna ekipa nema tank/support (tj. ne igra neke ozbiljne team comp) i bude full zabavno.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon onako 5 dana pauze, odigram 7 competitive matcheva, solo queue... izgubili 6 komada. Kako rank pada to nije istina, s 44 na 39 tik tak... pobjedimo i dobijem onako 1cm levela up. Tko je slagao ovaj competitive treba mu oci izvadit. Pa sta ja koji imam sve 4 zlatne medalje moram past vise od jednog ranka ako mi je tim retardiran? Kao da nisu mogli nekakvo stupnjevanje napraviti, ono izgubimo ali ja dobijem recimo 20% trenutno ranka loss, a ne kao netko tko je bio useless..

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zeznuli su competitve on so many levels...

Ja sam odigrao placement mečeve 7:3 i dobio rank 52, samo da bi saznao da sam mogao dobiti veći rank da nisam igrao puno Lucia i Mercy u tih 10 mečeva, jer support dobiva manji contribution, pogotovo ako dobiješ game lagano, malo si healao, jer je tim lako dobio pa ti je contribution sranje...

Sad sam rank 40 i svaki game netko leava, totalni kaos i sranje.

0 0 hvala 0
16 godina

A očito je zamišljeno za grupni queue :) ovako solo možeš samo živce izgubit.. kao ja. Vraćam se na 2-3man/premade queue i quick match, inače ću obolit od nervoze

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Još uz to ekipa leava kad vide da će ziher izgubiti samo da bi pobjednički tim dobio manje bodova.

Barem Blizzard ima iskustva sa competitive modovima u svojim igrama, nije mi ni najmanje jasno kako im se uspio dogoditi ovakav fail u Overwatchu.
11 godina
neaktivan

Da ja sam prvi nekoliko dana i vise nego zadovoljan bio MMR i skill ratingom suigraca i protivnika bilo je fantasticnih partija koje na kraju ti nije zao ni izgubiti ako ih izgubis,bio oko ranka 56-58 pretezno ali zato zadnja 3-4 dana katastrofa protivnicki tim predobar dok moji suigraci vidis lika kako sam trci na KOTH vs 6 likova i gine naravno -.- izgubio ne znam ni ja koliko rankova 6-7 sigurno nista od moje solo karijere u competative bar ne ovu sezonu.

@HAL igram sve blizzardove igre manje vise,gameplay i polish im je fantastican ali ako cemo posteno apsolutno su nesposobni za napraviti ista kako treba vezano za E-sports,pogledaj RIOT i Valve i usporedi sa Blizzardom po financijama sigurno nisu losiji da ne mogu ali naprosto ili ne znaju ili nece,SC2 smijesno sta je sve falilo sto je SC1 imao SC2 nije od klanova,kanala i what not da sve oni to uvedu ali nakon godinu-dvije i eno SC2 manje vise mrtva igra.

HS ranks je cisti grind naravno treba i znanja ali na kraju se top prvih tisuca igraca svede na hardcore grind jer je sistem rankiranja tamo ne moze jednostaviji da bude.

HOTS:Preko GODINU dana i jos beta sto je trajala tek nedavno ubacen unranked draft,i bolji ranking system a ja sam odigrao tocno 2437 partija prije nego je to implementano bilo.

Znaci blizzard je uzasno spor sto se toga svega tice i ako istu rutu budu radili sa OWom bit ce lose,meni kao pretezno solo pub igracu svejedno jer igraca ce uvijek biti ali volim da pratim i gledam natjecanja i tako to i nadam se da nece trebati 2 godine da to lici na nesto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 13:40 (Wack).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wack kaže...

Da ja sam prvi nekoliko dana i vise nego zadovoljan bio MMR i skill ratingom suigraca i protivnika bilo je fantasticnih partija koje na kraju ti nije zao ni izgubiti ako ih izgubis,bio oko ranka 56-58 pretezno ali zato zadnja 3-4 dana katastrofa protivnicki tim predobar dok moji suigraci vidis lika kako sam trci na KOTH vs 6 likova i gine naravno -.- izgubio ne znam ni ja koliko rankova 6-7 sigurno nista od moje solo karijere u competative bar ne ovu sezonu.

Meni je još uvijek draže igrati competitive jer su ipak u većini partija timovi izjednačeni. Jučer su na Hanamuri pred kraj cijelo vrijeme na objectivu bili i naši i njihovi. Živci su pucali koliko je trajao Overtime.

U globalu rank mi lagano pada, ali baš me briga, resetirat će se u slijedećoj sezoni.

17 godina

Veceras nitko ne igra?

dodajte me na bnet mNik987

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jastreb kaže...
Wack kaže...

Meni je još uvijek draže igrati competitive jer su ipak u većini partija timovi izjednačeni. Jučer su na Hanamuri pred kraj cijelo vrijeme na objectivu bili i naši i njihovi. Živci su pucali koliko je trajao Overtime.

U globalu rank mi lagano pada, ali baš me briga, resetirat će se u slijedećoj sezoni.

Ma iskreno svejedno mi je za rank znam da sam prosjecan igrac mozda blago blago povis prosijeka ranked mi je prvih nekoliko dana bio fantastican zbog dobrih partija nista ljepse kad se 6 ljudi koji nikada prije nisu igrali bez TSa i vjezbanja ikakvoga potrefe da igraju odlicno zajedno i protivnici isto tako,ljepota igrati svatko radi sta treba,ulty se ne baca bezveze,obavijeste te kada je spreman ulty,grupaju se svi flenkeri flenkaju kad treba a ne random kad stignu,kad dobijem degene koji vise vremena tipkaju i psuju ljudima bez razloga nego igraju fuj,ali opet sreca pa partije dugo ne traju pa izdrzi se nekako,u svakome slucaju ona "honeymoon" faza OWa je prosla ali i dalje uzivam u igri i igram svaki dan to mi je bitno,Tjobjorna mrzim iz dna duse coin flip isto ali gameplay me vraca da igram a ostalo cu se popraviti i ja a i blizzard nadam se relativno brzo uvesti potrebne promijene,bit ce zanimljiv utjecaj Sombre na igru kad izadje.

17 godina
10 godina
neaktivan
Professeur kaže...

250€ opening Adria Overwatch turnir u suradnji gamer.hr i G2A.com!

Prijave i igranje besplatno, jedino je bitno imati 4 od 6 igrača iz navedenih zemalja: Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH, Crna Gora, Albanija, Makedonija.

Tko će igrati?

http://www.gamer.hr/g2a-com-i-gamer-hr-vam-donose-250e-vrijedan-overwatch-turnir/

Samo bump da je ovo danas, koliko vidim piše da se treba prijaviti do 14:00, pa eto, nađite nekog i vidimo se :)

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg
17 godina

Jučer i danas Competetive slaže puno bolje matcheve. Sve partije koje sam igrao su išle do 5, ili "produžetke".

Iako i dalje se desi da po jedan dva heroja u timu rade gluposti, puno bolje ide nego prije toga.

Inače, počeo sam s Reinhardtom igrati ofanzivu. Čovjek razbija redove da je to strašno.

Čak i solo prodori kad ostali poginu, znaju biti strašno dobri. Pogtovo kad imaš ultimate spreman. Položiš ih na pod, opališ ih s onom zrakom, i onda se zabiješ u njih. Dva tri killa ti ne ginu

I dalje me živciraju klinci koji igraju Hanzu na apsolutno svemu, ali ih je sve manje...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rooswelt1991 kaže...

I dalje me živciraju klinci koji igraju Hanzu na apsolutno svemu, ali ih je sve manje...

samo da se na ovo nadovežem.... evo ja imam 29 godina i i najviše igram hanzu? 

ne razumijem zašto toliko ljudi ima nešto protiv hanze? pa taj heroj je preodličan ali jako je težak za igrat.

nekad s njima baš razvaljujem ,ali zato nekad me nejde, ovisi o teamu, danu bla bla ali u večini slučajeva razvaljujem s njim i mislim da je jako koristan kad ideš u attack

pogotovo za bastione/torbjorne/turrete ,a bogami i za defense.

vidim da dosta ljudi na competitive izbjegava hanzu?

mislim ekipa me počela živcirat , tj ne ekipa nego sama igra, stackanje heroja ti dovodi "prednost".

osjetio sam to u zadnjih 5 mečeva.

znači ekipa nas probija sa 5X d.va i lucio,a igra se control point.

nemoš pointu prismrdit.

takozvana pro ekipa koristi svega par heroja u pro mečevima? zašto? 

blizzard nam je dao 21 heroj na odabir da bi samo njih bubam cca 7-8 bilo "korisno" u competitive gameu. WTF?

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
rooswelt1991 kaže...

samo da se na ovo nadovežem.... evo ja imam 29 godina i i najviše igram hanzu? 

ne razumijem zašto toliko ljudi ima nešto protiv hanze? pa taj heroj je preodličan ali jako je težak za igrat.

nekad s njima baš razvaljujem ,ali zato nekad me nejde, ovisi o teamu, danu bla bla ali u večini slučajeva razvaljujem s njim i mislim da je jako koristan kad ideš u attack

pogotovo za bastione/torbjorne/turrete ,a bogami i za defense.

mislim ekipa me počela živcirat , tj ne ekipa nego sama igra, stackanje heroja ti dovodi "prednost".

nemoš pointu prismrdit.

takozvana pro ekipa koristi svega par heroja u pro mečevima? zašto? 

blizzard nam je dao 21 heroj na odabir da bi samo njih bubam cca 7-8 bilo "korisno" u competitive gameu. WTF?

Ček je ti prvi put igraš nešto competive?

Pa moš imat na entu heroja, ali nikad nećeš imat više od 10 onih koji su top tier i to je to. A pogotovo kod blizzarda. Kod njih je FOTM najizraženiji.

17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nemoš pointu prismrdit.

Nije problem što ljudi "mainaju" Hanza ili Genjia ili nekog trećeg heroja, problem je što su današnje generacije klinaca ultra idiotske i valjda svi kolektivno svršavaju na anime, pa onda imaš likove koji igraju isključivo baš Hanza ili Genjia, bez obzira na potrebe tima, mapi, dijelu, tj. fazi mape, situaciji u meču, itd.

Stackanje heroja je meni idiotsko baš zbog heroja tipa D.Va i Lucio, jer ekipa drži overtime 100 godina sa nekim kombinacijama, tj. samo se zaletavaju i umiru i nikak nemreš završiti već dobiveni meč.

Inače ESL je uveo pravilo o jednom heroju po timu i ostali turniri i organizacije su počele prihvaćati to pravilo, pa ćemo, nadam se imati puno zanimljiviji pro scene. Samo još Blizzard prdi po tome, kao o nekoj iznimnoj i super zanimljivoj taktici...

17 godina

A ne znam, možda ekipa voli Hanza zbog Hitboxa:

https://gfycat.com/RelievedBreakableElver

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Da Hanzov hitbox je u najmanju ruku zanimljiv...

Meni je još draži scatter arrow pod noge koje me oneshota...

15 godina

znaš kaj? ja eto najviše igram sa hanzom ne zato što mi je najljepši LOL nego zato što sam ja dobar s njim i dobar je heroj.

isto tako igram i sa luciom dosta u zadnje vrijeme, igram i tenka, torbjorna, bastiona....u biti igram ono šta nam treba, i nisam fiksiran na jednog heroja, nego sam ih sve manje više isprobao igrat,

osim mercy ,zarye i d.va, ta tri sam mislim najmanje igrao (ispod 1 sat)

ali ovo stackanje bi trebali po meni ukinut, pošto su nam dali na odabir 21 heroja i bilo bi puno zanimljivije!

mislim da bi blizzardu to bio pametan potez...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

mene je eto jučer dok sam dobio legendary hanza nešto zaintrigiralo, naime dobio sam onog vuka ali taj skin je veči nego "običan" hanzo.

dali je onda i hitbox tog heroja povečan pošto je evidentno širi te ima veću glavu? možda glupo pitanje ali to mi je eto palo na pamet jučer dok sam ga dobio....

17 godina
Meni bi bilo super da se skupi ekipa da bas bude za 6 man onak kak spada. Igram sa nekim ljudima koje ne poznajem i za koje ne znam kak igraju tak da nikak ne napredujem.
Danas se budem opet igral do ponoci jer bude 35 stupnjeva vani a 40 u stanu tak da prije ponoci opce ne moram pokusavat zaspat.
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ali ovo stackanje bi trebali po meni ukinut, pošto su nam dali na odabir 21 heroja i bilo bi puno zanimljivije!

mislim da bi blizzardu to bio pametan potez...

Mislim da ništa od toga, jer bi izravno priznali grešku koju su napravili sa dopuštanjem stackanja u competitivu uopće.

Turniri će to naravno zabraniti, jer je besmisleno, gledanje takvih mečeva je dosadno i onda naravno nema tu zarade.

Mislim 21 heroj nije neka velika brojka, ali je čak i sa tako relativno malom brojkom heroja nemoguće postići savršeni balans i bilo je za očekivati da će ljudi stackati OP heroje i FOTM heroje, samo očito to Blizzardu nije jasno.

Samo se sjetimo McCree-a, dva po timu su bili must u samim počecima pro scene, danas je McCree po meni super balansiran i vidimo ga po potrebi.

Najveći problem je i dalje po meni sa Support herojima, jer imamo dva iznimna healera koji imaju uz to jako dobar utility (Lucio, Mercy), imamo jednog osrednjeg healera sa dobrim utilityem (Zenyatta) i Symetru koja nije healer, već bi trebala biti pod Defense klasom. Zenyatta treba buffove ili možda i manji rework, Symmetra mora pod Defense i treba nam još jedan dodatni čisti healer koji se dobro nadopunjuje sa jednim postojećim (možda sa Zenyattom), pošto je očito da su 2 healera po timu must have.

Dakle nadamo se da Sombra nije useless.

17 godina

Nije meni problem kad nekome ide Hanzo, pa igra na svakoj mapi, super. Njegov ulti može promjeniti tjek meča samo tako.

Međutim problem je kad čovjek u 5 minuta napravi 1-2 killa, a mi ostali muku mučimo dobit point.

I nije svaka mapa za hanzoa, tko to kaže, jednostavno ne zna igrati druge heroje.

Uz to postoje mape gdje na određenim dionicama on nije dobar, pa ga se opet gura.

Ili kad treba obranit point, Hanzo je apsolutno nepotreban, jer ionako se svi guraju unutra, neki tank ili ofanzivni heroj bi bio puno bolji izbor u tom trenutku. Čak i healer prije snajperiste...

Ljudi to rade zato što znaju ako ne mjenjaju da imaju veliku šansu doći na kraju na ona mjesta gdje se bira koji je heroj bio najbolji, dok oni koji mjenjaju, često ne završe tamo.

I ja sam protiv mjenjanja heroja samo zato da se promjeni, pogledaj moje starije postove tu, jer mjenjanje nije samo sebi svrha.

Promjeniti da bi se nešto dobilo, e to ima smisla.

I da, to ne znači da moraš znati igrati svakog heroja, ali par njih iz svakog segmenta igra, možeš barem igrati prosječno.

Ja recimo ne znam igrati Reapera, Tjorborna, Mercy, D.va itd, ali zato igram dobro Pharah, Bastion, Lucio Rainhardta i sl.

Što se tiče snajpera, tu sam negdje, ovisno o mapi, mogu igrati i Hanzu i widow...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
HAL kaže...

Symetru koja nije healer, već bi trebala biti pod Defense klasom.

istina, symmetra nema veze sa supportom, ali mislim da je ponajviše zbog ultija smještena u tu kategoriju. 25 shielda koje može dati doslovno ništa ne znači.

ako se izuzme symmetra, jedini zabavan suppport mi je lucio.. zapravo lucio mi polako postaje favorit, s obzirom da rijetko itko uzima support 

mercy je super, ali igranje totalnog healera je meni osobno skroz odbojno.

zenyata je OK, ali mi se nekako čini underpowered.. najviše mi smeta slab mobility i/ili premalo hp-a..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
nine kaže...
HAL kaže...

istina, symmetra nema veze sa supportom, ali mislim da je ponajviše zbog ultija smještena u tu kategoriju. 25 shielda koje može dati doslovno ništa ne znači.

ako se izuzme symmetra, jedini zabavan suppport mi je lucio.. zapravo lucio mi polako postaje favorit, s obzirom da rijetko itko uzima support 

zenyata je OK, ali mi se nekako čini underpowered.. najviše mi smeta slab mobility i/ili premalo hp-a..

Ima i mercy neki sort of pištoljčić - switchaj weapone, mouse scroll ili tipkovnica 1, odnosno 2 

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
15 godina
HBomb kaže...

Ima i mercy neki sort of pištoljčić - switchaj weapone, mouse scroll ili tipkovnica 1, odnosno 2 

ma znam, ali realno to može biti korisno samo ako su svi oko tebe mrtvi i trebaš nekoga finishirati.. u 99% slučajeva se ne isplati switchati.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
nine kaže...
HAL kaže...

Zenyatta bi mogao biti odličan, ali su ga izgimpali skroz. Čim izgubiš LOS na trenutak heal nestaje, nemreš pratiti sve koji lete, skaču, blinkaju i kaj sve ne i onda ostaneš ko govno na cesti, moleći boga da te ne prosvira Widowmaker ili ne prikolje neki wild Genji.

Ima iznimno nizak HP, za heroja koji nema nikakav mobility i uz to ima hitbox is pakla, jer je u onom meditirajuće položaju, tak da ga sljepi Hanzo pogodi iz Hanamure u King`s Row.

Nekaj bi trebali s njim napraviti, samo ne znam točno kaj, jer ovak jednostavno nije ni malo zanimljiv u usporedbi sa Mercy/Luciom.

17 godina
TomoR kaže...

Savršen primjer koliko mu je hitbox urnebesan. Lik kao da ispaljuje tomahawk krstareće rakete a ne strijele.. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice