Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Wack kaže...

LOL Striker duplo bolji Tracer of Effecta ne bi bio OW topic da ne dodjes i bubnes jebenu glupost :D

Ovo dalje sto junka branis opet samo cu reci mine prave 300 dmga ima ih x2 necu dalje da razgovaram sa tobom o tome nema potrebe.

PS:Ne mozes jebeni Tracer vs Junk fight staviti i obrazloziti samo zbog jednoga duela gdje je Seagull promasio sve zivo kao da je bio bronz scrubara,stvarno nisi normala osoba ako tako razmisljas i balansu na temelju jednoga duela bas ono wtf ?

Mina ima 120 dmg i 8 sekundi cooldowna... Neznam zašto pričaš o minama kao da su Rip tire.

Jedan duel? Pa pogledaj sve duele Junka protiv Genjia ili Tracera, svi završavaju da ih Genji ili Tracer s lakoćom pobjeđuju ako Junk nema supporta. U praksi dvije mine nikad nisu dostupne kada te netko od flankera napadne, a ti pričaš kao da se dvije mine automatski stvore kad god ti se netko približi.

Prestani se žaliti na Junka i nauči ga kontrirati jer ako nemožeš pobjediti heroja koji random ispucava granate sporije od puža i nada se da će nekoga pogoditi onda bi vjerojatno trebao razmišljati o tome da se degradiraš u neki slabiji rank - možda ti silver bude više odgovarao.

Promster kaže...

Zbog problema s internetom i konekcijom (koju su hvala bogu riješeni) imao sam priliku iz prve ruke vidjeti smješan i pre pre blag sistem kažnjavanja od strane Blizzarda. Imao sam problem s netom i konstantno sam gubio konekciju nakon 3 minute u rundi, i tako 8 ili 9 gejmova zaredom, a za to sam dobio smiješnih 12 games penalty u kojima dobivam nešto manje XP-a. Dio gejmova u kojima sam bio "leaver" je bio u comp, a dio u QP, ali nije ni bitno, stvar je u tome da toliko puno ljudi mogu syebati zaredom i u tako kratkom roku, a prektički nema kazne.

Igra se temelji na normalnom, poštenom i svjesnom ponašanju svojih igrača. Ako imaš probleme sa internet vezom onda ti logika nalaže da se ne upuštaš u competitive igru, zapravo ne bi smio ništa igrati dok se problem ne riješi.

Što se tiče reportanja za abusive chat, griefing, inactivity i poor teamwork, to iz prve ruke mogu potvrditi da radi pošto su mi fašisti banirali account na temelju lažnih prijava na 24 sata i dobio silent zabranu na 11 dana.

11 godina

Idi igrati mercy scrubu jadni igras FPS ne znas igrati ni jednoga heroja koji zahtjeva aim ti ces pricati nekome da nauci igrati.
Uzivaj jos ove sezone dok ih ne nerfaju tada back to scrub feed for you.

Blago OW communitiju Wook nece 11 dana u OW chatu moci tipkati svoje tupave nebuloze,steta sto i na forumu to ne moze kad dobije jedno x5 thumbs down ide na cooldown.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 14:26 (Wack).

1 0 hvala 0
14 godina

Molim, igra se temelji na normalnom, poštenom i savjesnom igranju?? Nekakva logika se spominje??? Daj molim te, kad bi ovo kaj si ti napisal imalo veze sa stvarnošću ova tema nebi imala 100 stranica, već 50, jer bi nestalo 50 stranica žaljenja na trolove, leavere itd...Jer kad bi bilo onak kak ti pričaš oni nebi postojali.

Pravo stanje stvari je da ja ako želim mogu sjebati 10ak rundi competitiva i dobiti ridikulozne sankcije, čak to nisu ni sankcije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
D-wook kaže...

Što se tiče reportanja za abusive chat, griefing, inactivity i poor teamwork, to iz prve ruke mogu potvrditi da radi pošto su mi fašisti banirali account na temelju lažnih prijava na 24 sata i dobio silent zabranu na 11 dana.

Kako to da si pobrao ban sto si ti njima napricao? Ja gotovo svaki game pricam i jos nisam pobrao nikakvu zabranu.

11 godina

Cim je upotrijebio "fasiticki ban" znas da je uradio nesto potpuno retardirano sto samo u njegovoj bolesnoj glavi ima smisla i gdje je on nevin.

0 0 hvala 0
14 godina

Da da siguran sam da je neduzan i ni kriv ni duzan popio ban... nije da je vec 5 puta u postovima spomenuo usput kako "on uzme symmetru, ja krenem psovati i throwati" i slicne stvari. Iako je sad navodno shvatio da to nije nacin, ali vuk dlaku mijenja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Wack kaže...

Idi igrati mercy scrubu jadni igras FPS ne znas igrati ni jednoga heroja koji zahtjeva aim ti ces pricati nekome da nauci igrati.
Uzivaj jos ove sezone dok ih ne nerfaju tada back to scrub feed for you.

Blago OW communitiju Wook nece 11 dana u OW chatu moci tipkati svoje tupave nebuloze,steta sto i na forumu to ne moze kad dobije jedno x5 thumbs down ide na cooldown.

Opet, klasično, krećeš sa ad hominem napadima u izostanku smislenih argumenata na iti jednu stavku koje sam se dotakao u prethodnim postovima.

Kada oboriš moj PR od 3283 soloq onda se javi.... do tada ti si za mene noob sa 10X manje playtimea i 1/3 sr slabijim skillom i molim te iskaži respekt prema senior igraču.

Promster kaže...

Pravo stanje stvari je da ja ako želim mogu sjebati 10ak rundi competitiva i dobiti ridikulozne sankcije, čak to nisu ni sankcije...

Pravo stanje stvari je da niti jedan sustav kažnjavanja nemože odrediti da li ti namjerno radiš lakrdiju ili si žrtva okolnosti izvan tvoje kontrole. Traži se sredina s nadom da će se ljudi ponašati - ljudski.

The_K kaže...

Kako to da si pobrao ban sto si ti njima napricao? Ja gotovo svaki game pricam i jos nisam pobrao nikakvu zabranu.

Uglavnom je bilo kada nitko nije pickao Mercy, odmah bi rekao da nam treba Mercy da bi pobjedili i to proslijedio u text chat za one koji nisu na voiceu. Ako i tada nitko nebi pickao Mercy, svih bi izvrijeđao, rekao im da odu igrati COD ili PUBG i reportao sve koji su pickali healere. Nekoliko je ljudi bilo banirano zbog mojih reporta, ali stoka uzvraća udarac tako da sam sada na, čini mi se, 5. chat banu. A čuješ, netko se mora žrtvovati da bi druge naučio vrijednu lekciju. Nemoj me pitati zašto ja sam ne pickam Mercy jer je i to razlog zbog kojeg popi*** i to je nešto što sam već objasnio u nekom od mojih prethodnih postova na ovoj temi. Uz to, bila je tu različita plejada idiota sa Widowicom, Hanzom, Doomfistom, Sombrom, Anom, toksičnošću i standardni trollovi i throweri s kojima se svakodnevno susrećemo. Kada se protiv svih boriš onda dolazi do opisanoga, kako se ti njih želiš riješiti i pročistiti zajednicu, tako oni tebe lažno reportaju za tvoja plemenita djela. Sustav nemože prepoznati tko prijavljuje lažno, tko za stvarno, a ja nisam jedan od onih koji šute i prijavljuju, već svakome koga sam prijavio sam to i rekao. A kad nekome kažeš da si ga prijavio onda te on vjrj odmah kontra prijavi. Nije to baš pametno, ali tako to kod mene ide. Osim pojedinaca tu su bile različite premade grupe s kojima sam ulazio u sukob, a s njima uvijek izvučeš deblji kraj po broju reporta jer ih je više.

Ban accounta sam pobrao jer mi se čini da sam malo pregorio, toliko su me iznervirali da više nekoliko partija nisam imao volje uopće igrati i onda su me prijavili za inactivity/griefing. Mislim da ću sada uzeti jednu stanku od igranja da malo dođem k sebi, popratiti OWL na miru i napuniti energiju pa se možda vratim za nekoliko tjedana, ali za sada sam definitivno završio sa igranjem jer i sam mogu skužiti da kada počnem sa namjernim trolanjem i retardacijom da to onda više nema smisla i da se treba toga ostaviti.

Wack kaže...

Cim je upotrijebio "fasiticki ban" znas da je uradio nesto potpuno retardirano sto samo u njegovoj bolesnoj glavi ima smisla i gdje je on nevin.

Competitive se igra na pobjedu. Jedino je to važno. Ako ne želiš pobjediti i nisi spreman sve učiniti kako bi tim pobjedio, nemoj igrati competitive, igraj QP.  - Objasni kako je to opravdan razlog za baniranje?

Minneyar kaže...

Da da siguran sam da je neduzan i ni kriv ni duzan popio ban... nije da je vec 5 puta u postovima spomenuo usput kako "on uzme symmetru, ja krenem psovati i throwati" i slicne stvari. Iako je sad navodno shvatio da to nije nacin, ali vuk dlaku mijenja...

Priznajem, sramim se što ponekad zbilja ne postavljam primjer mnogim maloljetnicima koji igraju ovu igru i prvi sam zagovornik da se svaki profile obilježi da svi znaju da li je korisnik punoljetan ili maloljetan tako da znam kako mogu razgovarati s određeni osobama. No zapravo, maloljetnici nikada ne ulaze u svađe i rasprave na voiceu tako da nije problem, ali neki od njih to slušaju, a svi mogu čitati uvrede na text chatu. I zbog toga mi je jedino žao, što djeca moraju slušati ne baš civiliziran ton i riječnik koji se tijekom takvih "incidenata" koristi. I da je samo zbog toga, prihvaćam svaki ban i kaznu, priznajem, kriv sam.

Za sve ostalo, u bilo kojoj formi, odbijam bilo kakvu odgovornost i krivnju i smatram kako su vrećina ljudi s kojima sam se sukobljavao rak rana OW zajednice bez kojih bi igra mnogo bolje funkcionirala.

12 godina

U ow community treba biti samo pristojan jer nekad ih uspijes promijenit. Ja ako vidim hanzu,widowa nista ni ne kazem pustim da vidim kako igraju i ako vidim da ih ne ide onda ih lijepo zamolim da switchaju i da probaju drugog heroja a ako ne switchaju tu uglavnom pokupe hejt od ostatka ekipe jer nece mjenjat i pokupi reportove od 5 ljudi. Ako vidim da imamo 4,5 dpsa onda ih lijepo zamolim da se igra 2-2-2 i da cu ja fillat ako fali neka pozicija u 95% slucajeva dobijem 2-2-2 kompoziciju tu inace nitko ne radi probleme. Uglavnom nema potrebe se zivcirat oko drugih ljudi samo im bubnes block i report i das sve od sebe tu partiju. Samo treba ljubazno sa ljudima bez toksicnosti to ako su oni toksicni ne mora znacit da i ti moras biti. Moras biti bolji od njih a ne postat kao oni i krenut gubit gameove namjerno jer te netko prethodni game nazivcirao. To kad sam shvatio ow mi je postao puno zabavniji. Eto jedino me smeta taj matchmaking kad mi zna zalupit par gejmova za redom gdje se protivnik zna vec u prvoj min to mi ubije svu zabavu i volju za igranjem. I da ako netko nece da igra mercy nema potrebe za galamom ili vrijedjanjem ako je hoces igraj je sam ako neces nemoj nikog tjerat da igra nesto sto ne zeli. Razumijem ja da je mercy must pick ali ako je nitko ne zeli igrat jbg nista onda igrajte sa druga dva hilera i dalje je moguce pobijedit znam jer sam pobijedjivao par puta bez mercy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The_K kaže...

U ow community treba biti samo pristojan jer nekad ih uspijes promijenit. Ja ako vidim hanzu,widowa nista ni ne kazem pustim da vidim kako igraju i ako vidim da ih ne ide onda ih lijepo zamolim da switchaju i da probaju drugog heroja a ako ne switchaju tu uglavnom pokupe hejt od ostatka ekipe jer nece mjenjat i pokupi reportove od 5 ljudi. Ako vidim da imamo 4,5 dpsa onda ih lijepo zamolim da se igra 2-2-2 i da cu ja fillat ako fali neka pozicija u 95% slucajeva dobijem 2-2-2 kompoziciju tu inace nitko ne radi probleme. Uglavnom nema potrebe se zivcirat oko drugih ljudi samo im bubnes block i report i das sve od sebe tu partiju. Samo treba ljubazno sa ljudima bez toksicnosti to ako su oni toksicni ne mora znacit da i ti moras biti. Moras biti bolji od njih a ne postat kao oni i krenut gubit gameove namjerno jer te netko prethodni game nazivcirao. To kad sam shvatio ow mi je postao puno zabavniji. Eto jedino me smeta taj matchmaking kad mi zna zalupit par gejmova za redom gdje se protivnik zna vec u prvoj min to mi ubije svu zabavu i volju za igranjem. I da ako netko nece da igra mercy nema potrebe za galamom ili vrijedjanjem ako je hoces igraj je sam ako neces nemoj nikog tjerat da igra nesto sto ne zeli. Razumijem ja da je mercy must pick ali ako je nitko ne zeli igrat jbg nista onda igrajte sa druga dva hilera i dalje je moguce pobijedit znam jer sam pobijedjivao par puta bez mercy.

Tocno, i ja se toga drzim. Nikada ne zapocnem pljuvanje po nekome, a ako je netko stvarno kriticno los ili namjerno throwa, onda ga uglavnom citav tim prijavi, kao danas WIdow na Horizon koja nije dobila nijedan kill u obje runde... Opravdanje "blame junk who took 3rd dps, why would I tryhard", s tim da je junk bio dosta dobar i ubijao ljude. 

A sto se tice pobjede u igri mercy vs no mercy, jako jako tesko. Dogodi se koji put, ali jedino ako ste individualno svi puno bolji od protivnika i ako je mercy losa... Jedva cekam nerf i nje i junka, iako mislim da ce junk i dalje biti preop, ja bi jednostavno vratio da sam sebi radi dmg s primarnim napadom.

11 godina

Wook sto se tice ratinga rekao sam ti vec samo si priglup decko malo pa ti treba vise puta objasniti.
Moj avirage od svih 7/8 sezona kad se zbroji sa tvojim prosjekom ja tebe ownam u ranku sinko.

Ovu sezonu ces samo biti veci rank od mene vjerovatno jer tvoja 2 glavna SR free ride points heroja ce biti nerfana.
Dalje da netko tko igra i maina 2 heroja koji ne zahtjevaju nikakav aim prica o skillu u FPS igri je stvarno tuzno.
Jooos dalje,3/4 puta sam te na forumu zvao 1v1 po novac ili free cisto da te unistim u potpunosti ne smijes poslao sam ti PM da te ne sratmotim po forumu pitao isto nisi se udostojio ni odgovoriti.
Tuzno je gledati taj tvoj 3,2k rating a ne smijes 1v1 da vidim taj silni skill.

Ako neces 1v1 tj NE SMIJES a znam da ne smijes jer ne bi mi vise od 3 poena/killa uzeo u best of 20 nemam sta pricati sa tobom,ti si noob i scrub i delusional osoba skroz nemas skilla ni znanja nikakvoga ali najvise pametujes i trebabunjas, previse sam vremena na tebe ionako bacio pokusavajuci da ti objasnim da nemas pojma o cemu pricas,ako ne zelis a znam da ne zelis 1v1 ja sam stvarno zavrsio diskusije ikakve sa tobom.

A ova 2 druga momka sto pricaju o pickovima slazem se nikada ne govorim ljudima da switchaju ista ako je setup iole normalan dok ne vidim jel ljudi znaju sta.
Isto tako imas noobove poput Wooka koji vjerovatno uvijek i svaku partiju krive DPS za poraz.
Jucer igram competative ubijem 3 lika mercy ressa jednoga,poginem ostavim svoj tim 5v4 gdje mercy nema ressa i opet popuse point,naravno ja sam bio kriv jer sam trebao 6k da napravim.
Tako da nekada kad naletis na derista poput Wooka koji ima 3.2k sa mercy drzeci left button i cesuci muda i kenja DPSu to me nervira i tada ne sutim.
A sa obzirom da je ovaj bolesnik dobio 11 dana chat ban mogu misliti sta je samo naskrabao.

0 0 hvala 0
11 godina

Imam oko 110 sati na Widow uvijek pokusavam ovo kad enemy Widow ima svoj WH ukljucen ovo je prvi i vjerovatno zadnji put da sam uspio da pre-fiream prije nego je izasla u tih 000.2 sec ili koliko vec ima i da je "naletila" na metak.

https://streamable.com/q2msb

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 14:27 (Wack).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Wack kaže...

Imam oko 110 sati na Widow uvijek pokusavam ovo kad enemy Widow ima svoj WH ukljucen ovo je prvi i vjerovatno zadnji put da sam uspio da pre-fiream prije nego je izasla u tih 000.2 sec ili koliko vec ima i da je "naletila" na metak.

https://streamable.com/q2msb

Al ajd ti drzi lijevi klik sa Mercy. 

11 godina

Nemoj tako Wook ima veci broj na ekranu tamo gdje rating pise i samim time Wook je superiorniji igrac i muskarac od mene :(((

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Wack   3283 SR - samo ti to imam za reći...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Frend je dosao nedavno do top500 sa mercy. U vrijeme kad sam bio aktivan i kad smo igrali skupa bili smo high master i peakali smo GM obicno tu i tamo (on anu ja tracer najcesce uz dosta flexa). Nuff said =)

aka carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 20:55 (kurt).

0 0 hvala 0
12 godina

Dns me je matchmaking bas sjebao ja u svom timu imao 4 main mercy a u suparnickom timu bila 4 main dps-a poderali su nas samo tako bez imalo truda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kurt kaže...

Frend je dosao nedavno do top500 sa mercy. U vrijeme kad sam bio aktivan i kad smo igrali skupa bili smo high master i peakali smo GM obicno tu i tamo (on anu ja tracer najcesce uz dosta flexa). Nuff said =)

Svaka cast... ali D-wook je bolji od vas.

17 godina

Cek a zast je tih 3200 sr tolko posebno?

https://masteroverwatch.com/leaderboards/pc/eu

Po ovome 250 igrac u EU ima vise od 4300, dakle 1000 vise od tih 3200.

Ne kuzim cemu uopce polemike oko toga.

On je s 3200 bolji od ostatka ekipe i s time se cikur a ostatak ekipe to nervira?

Ne igram ovu igru ali zaista ovdje nije nista posebno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

https://clips.twitch.tv/AntsyPoorLegCoolCat evo jednog videa za sve mercy mainove i one koji zele to postati hahahhaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
toxic kaže...

On je s 3200 bolji od ostatka ekipe i s time se cikur a ostatak ekipe to nervira?

Pa da ti objasnim Wooka i OW trebalo bi mi povelik wall of text,ukratko lik je delusional scrub cija je logika kao i svakoga scruba sta me ubija je OP znaci svaki heroj koji je aim dependent Wook ga ne zna igrati i ako ga ti heroji ubiju OP su.

Njemu su generalno najbalansiraniji DPS heroji poput Genjija,Tracer i Widow OP jer eto ubijaju ga dok ignorira da sa ta 3 heroja treba diskutabilno najveci skil i aim da se igraju.

On igra scrub heroje koji zahtjevaju vrlo malo razmisljanja i skilla aka Junkrat i Mercy,zadnjih 15 stranica smo proveli pokusavajuci mu objasniti da su ta 2 heroja OP nije se slozio,izasao je Offical note od Blizza da ce ta 2 heroja biti nerfana opet lik ne zeli da prizna da su OP.
Onda vidim Wookov ranked played igra samo 2 heroja to su naravno Junkrat i Mercy i dosao je do vecega ranka od vecine nas na forumu i to mu je "argument" da tako kaze da je on bolji od nas jer ima 200-300 ratigna vise od nas,iako ne bi sa broda more pogodio da mu das Mcreea ili Solidera.
Dok pozive na 1v1 ignorira kao mala pickica jer to i jeste.

17 godina
Wack kaže...
toxic kaže...

Pa da ti objasnim Wooka i OW trebalo bi mi povelik wall of text,ukratko lik je delusional scrub cija je logika kao i svakoga scruba sta me ubija je OP znaci svaki heroj koji je aim dependent Wook ga ne zna igrati i ako ga ti heroji ubiju OP su.

Njemu su generalno najbalansiraniji DPS heroji poput Genjija,Tracer i Widow OP jer eto ubijaju ga dok ignorira da sa ta 3 heroja treba diskutabilno najveci skil i aim da se igraju.

On igra scrub heroje koji zahtjevaju vrlo malo razmisljanja i skilla aka Junkrat i Mercy,zadnjih 15 stranica smo proveli pokusavajuci mu objasniti da su ta 2 heroja OP nije se slozio,izasao je Offical note od Blizza da ce ta 2 heroja biti nerfana opet lik ne zeli da prizna da su OP.
Onda vidim Wookov ranked played igra samo 2 heroja to su naravno Junkrat i Mercy i dosao je do vecega ranka od vecine nas na forumu i to mu je "argument" da tako kaze da je on bolji od nas jer ima 200-300 ratigna vise od nas,iako ne bi sa broda more pogodio da mu das Mcreea ili Solidera.

ignore, simple as that :)

ali ocito igra dopusta navedeno.

Ne moras nuzno biti killer ocito da mozes imati dobar rejting sto je u neku ruku okey jer ovako nitko ne bi bio support zar ne ? Ak se ne varam Mercy je healer ?

To je isto kao i u Doti samo mi se cini da je ovdje to bolje napravljeno...

Mozda lik bolje funkcionira u team playu a los je solo i to je sasvim moguce. Ja kad sam davno igrao COD po turnirima vise sam volio imati u timu timske igrace cak i od onih koji su znali dobiti jednu do tri runde solo... 

Ali dobro, ja se ovdje ne bih previse sekirao i igrao ako Vam je igra okey.

Ja mislim da sam kupio igru kad je izasla i igrao sam Zaryu i to je to, imam cca 5h gameplaya ak se ne varam i mozda ostalih heroja jos toliko i to je sav moj history u toj igri..

Kad vidim kako postoje tenzije pozelim "ozbiljnije" zaigrati :)

11 godina

1000% da supps i tenkovi zivot znace i pomazu DPSu to je istina,problem je sto on igra ATM OP heroja 2 i ima carreer high i misli da je pro postao nece da prizna da su ta 2 lika OP.
Daj igri jos sati i tesitraj sve heroje,kad ti "klikne" heroj to je potuno drugo nesto,5 sati je premalo da nadjes takvoga heroja,ako imas vremena daj joj sansu opet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.1.2018 14:01 (Wack).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
kurt kaže...

Pa kad si u GM-u si već u <1% najboljih, tako da doći do TOP 500 i nije toliko teško. Pogledaj po forumima s kolikim su sve SR-om ljudi ulazili u TOP 500, neki nisu nikad dotakli GM, a bili su TOP 500 tako da.... Osim toga, ako igraš Mercy konkurencija ti je mnogo manja jer svi naginju igranju DPS-ova.

Impresivan uspjeh, ali ovakvu nekakvu zgodu izvući iz rukava kako bi argumentirao da je Mercy no skill easy SR ride i ostale pizdarije je bespredmetno, neistinito i pomalo uvredljivo prema uspjehu tvoga prijatelja. Slobodno i ti igraj Mercy i dođi do TOP 500 pa onda možeš doći ovdje i govoriti kako je to lagan posao. Do tada, pošalji svoga prijatelja da nam malo isriča stanje stvari, a on sigurno neće reći kako je Mercy easy ride to TOP500.

toxic kaže...

LOL, ne kurcim se ja s ničim, ući u diamond znači da si među 15% najboljih i to je nešto što nisam ni očekivao na ću napraviti.

Nego svoj rating spominjem jer ovaj manijak "Wack" ne razumije civilizirani riječnik, stalno laže, govori neistinu i vrijeđa i s takvim ljudima nemožeš normalno raspravljati nego se spustiti na dječju razinu i nabijati im rating u facu.

The_K kaže...

https://clips.twitch.tv/AntsyPoorLegCoolCat evo jednog videa za sve mercy mainove i one koji zele to postati hahahhaha

Lik je dogurao iz golda u GM! Što je trebao, ostati u goldu ili....!?

Što ne postoje igrači koji su napredovali u ranku igrajući DPS ili tenk heroje?

Još jedan iz rukava pokušaj diskreditiranja skilla Mercy igrača, izvađen iz konteksta.

Wack kaže...

Nevjerovatno je koliko ti možeš izmišljati, varati, lagati i izvlačiti iz konteksta. Iz posta u post ja razotkrivam sve tvoje laži i prozivam te zbog njih, ali ti i dalje nastavljaš i još uvijek te ljudi podržavaju. Očito je da što više lažeš to ti Hrvati više vjeruju. Ovaj primjer je još jedan od dokaza zašto nam je država propalitet kakva jest

I sada ću, kao i u prethodnim postovima, raskrinkati sve tvoje laži i izmišljotine u ovom postu u nadi da se još netko naivan neće upecati.

1. Nazivaš me scrubom. Ušao sam u 15% najboljih. Ući u 15% najboljih u bilo čemu je uspjeh tako da neznam zašto bi ovo bila iznimka. Uz to, ako sam ja scrub, a imam veći rating od tebe, što si onda ti?

2. Genjia nazivaš najbalansiranijih DPS herojem. Heroj za kojeg je pozivanje na nerf toliko eskaliralo da se o tome i sami papa Jeff morao oglasiti rekavši da trenutno nemaju u planu njegovo nerfanje, ali da razumiju zabrinutost i traže od zajednice konkretne prijedoge za njegovo balansiranje. Ali tebi očito to ništa ne znači, tisuće i tisuće poziva na Genjievo nerfanje preko raznoraznih foruma, youtubea i društvenih mreža, tebi to ništa nije sumnjivo i dalje se ponašaš kao da je to jedna moja osobna izmišljotina.

3. Govoriš kako je Tracer meni OP. Pronađi moj citat gdje ja govorim da je Tracer OP, a da pritom nisam objasnio zašto sam to rekao, na koji rank i na koje igrače se to odnosi. Ponavljam u kratkim crtama: Tracer je OP na najvišim rankovima i čak se iz pickratea OWL-a može reći i da je OP na profesinalnoj sceni. Ali to je nešto što sam ja prenesao od top OW igrača koji su to sami rekli. Nisam ja to izmislio niti sam ikada igrao u M i GM da takvo nešto mogu reći već sam samo istražio zašto oni tako tvrde.

4. Widow OP? Citat molim, gdje sam ja rekao da je widow OP? Još jedan u nizu falsifikata kojim njegov post obiluje.

5. Govoriš kako ja ignoriram skill i aim potreban za navedene heroje? Lijepo te opet molim da navedeš gdje ja govorim kako Tracer i Widow ne zahtjevaju skill ili aim da bi se dobro igrali... Čekam! Što se tiče Genjia, njega sam već analizirao. Nije ga teško igrati, ali ga je relativno teško masterati iako i u to s vremenom počinjem sumnjati što više promatram kako se Genjii igraju.

6. "On igra scrub heroje koji zahtjevaju vrlo malo razmisljanja i skilla aka Junkrat i Mercy" - Onda neznam zašto sam nisi počeo igrati te heroje i došao do GM-a jer po tvojim postovima ti i tako nemaš s čime razmišljati, a po tvojem sr-u, koji je manji od mog, i skill ti je upitan. Znači, po tebi, savršena kombinacija da Junka i Mercy igraš na najvišim razinama.

7. "zadnjih 15 stranica smo proveli pokusavajuci mu objasniti da su ta 2 heroja OP nije se slozio" - a ja sam koliko ono puta rekao da Mercy dominira nad svim ostalim healerima? Ako kažeš da je Mercy OP i pritom navedeš masu laži, neistina i izmišljotina naravno da se neću s tobom složiti, nikad nisam niti neću podržavati namjernu obmanu. Cijele postove sam posvetio Mercy i Junku i u njima objasnio sve što trebate znati, ali nigdje nećete naći ono što vam Wack ovdje servira.

8. Netrebaju meni nikakvi intelektualni argumenti da bi nekima ovdje, a pogotovo tebi, dokazao da sam bolji igrač i da o igri znam više. To vi sami dokazujete iz posta u post, ne samo izmišljotina kojih se ni SF filmovi nebi posramili niti zaključaka do kakvih niti ženska logika nemože doći, već direktnim osobnim uvredama, napadima i namjernim lažima i prevarama.

Evo, i u ovom postu, svaka tvoja rečenica sadrži ili neistinu, laž, izmišljotinu ili već pobijene teze. Ti uporno recikliraš sve što od početka govoriš iako sam ti već nebrojeno puta dokazao i objasnio pravo stanje stvari. No dobro, to ja radim zbog ljudi koji ovo čitaju, jer oni su ti koji potenciajlno mogu nasjesti na tvoje laži, ali zbog mene će se neki od njih spasiti i zapravo i nešto naučiti o samoj igri.

toxic kaže...

ignore, simple as that :)

ali ocito igra dopusta navedeno.

Ne moras nuzno biti killer ocito da mozes imati dobar rejting sto je u neku ruku okey jer ovako nitko ne bi bio support zar ne ? Ak se ne varam Mercy je healer ?

To je isto kao i u Doti samo mi se cini da je ovdje to bolje napravljeno...

Mozda lik bolje funkcionira u team playu a los je solo i to je sasvim moguce. Ja kad sam davno igrao COD po turnirima vise sam volio imati u timu timske igrace cak i od onih koji su znali dobiti jednu do tri runde solo... 

Ali dobro, ja se ovdje ne bih previse sekirao i igrao ako Vam je igra okey.

Ja mislim da sam kupio igru kad je izasla i igrao sam Zaryu i to je to, imam cca 5h gameplaya ak se ne varam i mozda ostalih heroja jos toliko i to je sav moj history u toj igri..

Kad vidim kako postoje tenzije pozelim "ozbiljnije" zaigrati :)

Ma lik je totalni luđak, ovaj primjer ti to najbolje objašnjava.

Ja mu kažem imam viši SR od tebe, znači da sam ja bolji OW igrač od tebe, jel? Njegov odgovor je: ti si scrub, s Mcreem nemožeš pogoditi ništa. A ja već masu puta i priznao da s bilo kojim herojem koji zahtjeva aim nemogu pogoditi ništa.

I što onda reći liku koji ne priznaje službeni competitive rating igre.

11 godina

Kako sam ga triggerao vidi walla of texta  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trola vas lik koji je izjavio da igru treba posebno balansirati za igrače do Diamonda, a posebno iznad toga.

Nuff said :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jos jedna stvar koju treba uzeti u obzir je to da u igri postoji "personal sr adjustment", u prevedenom za svakog heroja postoje parametri koji bi trebali prikazivati koliko si ti dobro odigrao partiju, ako si bio dobar dobit ces dodatne sr bodove, a ista stvar vrijedi obrnuto. Stvar kod Mercy je bila ta da su ti parametri laki za zadovoljiti i postoje igraci koji su samo igrali Mercy, imali win rate manji od 50%, a napredovali su jer cak i kad su gubili "personal adjustment" ih je gurao naprijed. Tako da osim sto ne moras imati nikakve mehanicke sposobnosti da bi igrao Mercy, ako samo nju igras svaki game cak i sa losim win rateom ces napredovati.

Ukratko zbog navedenih razloga Mercy je bila free SR ride dobro poznat medu cijelim communitijem i gadenje prema Mercy mainovima je logicno i opravdano. Naravno taj problem je otkriven i sa strane Blizzarda tako da slijede nerfovi za Mercy i Junka, a njihovi "mainovi (pogorovo Mercy mainovi jer za junka ipak trebao odredeni skill) ce potonuti u Sr-u i onda ponovno slijedi plakanje po forumima i slicno.

14 godina

Lol lik me sve vise na Mamića podsjeca sa ovim sintagmama i svojom borbom protiv neistine i nepravde u svijetu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa kaj nije bio ovdje SS lika koji je sa Mercy došao na cca 3500 SR sa 21% win ratiom?
To valjda dovoljno
govori o tome koliko je sustav loš, a pogotovo koliko su loši algoritmi kod Mercy, jer se doslovno nema šanse ništa slično napraviti sa niti jednim drugim herojem.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Wack kaže...

Kako sam ga triggerao vidi walla of texta  

Nisi ti mene ništa triggerao, nego masa ljudi čita ovu temu, a ja ne želim da dobiju pogrešnu percepciju o igri.

HAL kaže...
Trola vas lik koji je izjavio da igru treba posebno balansirati za igrače do Diamonda, a posebno iznad toga.

Nuff said :)

Koji si ti lakrdijaš. Smiješ se na ideju koja jednim potezom može riješiti masu problema koje trenutno OW ima. Ideju koje se je dotakao i "Your OW" u jednom od svojih videa gdje govore kako bi možda bilo dobro da postoji drugi balans za profesinalce, različit od balansa za randomQ. Ajde molim ako tko prati Your Overwatch kanal i ako se sjeća u kojem je videu to bilo neka stavi ovdje link jer se ja više ne sjećam, a i neda mi se tražit.

Očito zbilja ne kužiš zašto je igra toliko toksična i zašto su heroji potpuno drukčije viabilni kroz različite rankove. Nebi ti falilo da se malo obrazuješ prije nego što prosipaš svoje gluposti ovdje na forumu.

war3_tft kaže...

Jos jedna stvar koju treba uzeti u obzir je to da u igri postoji "personal sr adjustment", u prevedenom za svakog heroja postoje parametri koji bi trebali prikazivati koliko si ti dobro odigrao partiju, ako si bio dobar dobit ces dodatne sr bodove, a ista stvar vrijedi obrnuto. Stvar kod Mercy je bila ta da su ti parametri laki za zadovoljiti i postoje igraci koji su samo igrali Mercy, imali win rate manji od 50%, a napredovali su jer cak i kad su gubili "personal adjustment" ih je gurao naprijed. Tako da osim sto ne moras imati nikakve mehanicke sposobnosti da bi igrao Mercy, ako samo nju igras svaki game cak i sa losim win rateom ces napredovati.

Ukratko zbog navedenih razloga Mercy je bila free SR ride dobro poznat medu cijelim communitijem i gadenje prema Mercy mainovima je logicno i opravdano. Naravno taj problem je otkriven i sa strane Blizzarda tako da slijede nerfovi za Mercy i Junka, a njihovi "mainovi (pogorovo Mercy mainovi jer za junka ipak trebao odredeni skill) ce potonuti u Sr-u i onda ponovno slijedi plakanje po forumima i slicno.

Gađenje je logično i opravdano jedino prema Genji mainovima jer likovi igraju OP heroja od izlaska igre, a nisu sposobni izaći iz kojeg god ranka su zapeli i cijelo vrijeme zazivaju nerfanje svega živoga što na 100 kilometara primiriše da bi potencijalnoi mogao biti problem za njihovog heroja. Nefajte Mercy, nemožemo je ubiti, nerfajte Moiru, nemožemo je ubiti, maknite scatter, to nas odjednom ubije, nefajte Junka, nemožemo ga ubiti. E hebiga, oni bi sve free kill kao i što je do sada bilo. Najbolje da kad Genjia vidiš da samo staneš na mjestu da se možeš što prije respawnati. Idioti, kako u igri, tako vjerojatno i u stvarnosti.

Što se tiče tih pizdarija sa winrateom to je prenapuhano, da je to tako kako vi ovdje pričate, odavno bi ja bio Mercy one tricker u Gm-u i smijao se vama plebovima, ali iako nije bilo tako zamišljeno, sigurno je bolje da neki healer dobiva više sr-a nego neki DPS heroj.

Minneyar kaže...

Lol lik me sve vise na Mamića podsjeca sa ovim sintagmama i svojom borbom protiv neistine i nepravde u svijetu...

A što bi trebao? Pustiti likove da ovdje lažima obmanjuju nevine čitatelje. Kako netko uopće može pročitati ovakve njihove nebuloze bez da reagira. Pa jel sam vidiš kakvim se tonom obraćaju i kakve izmišljotine likovi ovdje pišu. Ovaj Wack lik je al pari trollovima sa tema poput referenduma o braku, ulasku HR u EU, vjeronauka u školama, abortusu i slično, no to se na takvim temama i može očekivati, ali ovdje se ne radi o sukobu ideologija, ovdje doslovno svatko može ući u igru i provjeriti da li je to istina ili ne što ovdje ljudi pričaju. Samo što je problem što kod dosta ljudi nedostaje kritičkog razmišljanja i onda nakon što oni ovdje pročitaju nebuloze, uđu u igru i mozak im potvrdi ono što su pročitali iako je to lažno stanje stvari. I zbog takvih ljudi se ja ovdje borim i ovo sve pišem. Za one koji sve ovo uzimaju s dozom rezervi se ja ne bojim, oni će sami sve skužiti, ali one koji bi mogli povjerovati njihovim izmišljotinama treba zaštititi i uputiti u pravom smjeru.

17 godina
neaktivan
Sorry d wook, jednostavo nemaš mentalni kapacitet za raspravu o balansu, pa stoga nema smisla raspravljati sa tobom zašto je tvoja ideja o balansu u najmanju ruku glupava i ujedno neizvediva.

Ili jednostavno da se stavi auto aim na npr. McCree-a tak da si bronze ekipa može napuhat ego i rank, pa kada dođu do razine da ih igra stavi sa dobrim FPS igračima će plakat.

Evo daj mi primjer jednog heroja koji bi realno mogao funkcionirat na tvoj način, sa duplim balansom i kakobi to bilo izvedivo, bez da ne uništi igru totalno.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice