LOL Striker duplo bolji Tracer of Effecta ne bi bio OW topic da ne dodjes i bubnes jebenu glupost :D
Ovo dalje sto junka branis opet samo cu reci mine prave 300 dmga ima ih x2 necu dalje da razgovaram sa tobom o tome nema potrebe.
PS:Ne mozes jebeni Tracer vs Junk fight staviti i obrazloziti samo zbog jednoga duela gdje je Seagull promasio sve zivo kao da je bio bronz scrubara,stvarno nisi normala osoba ako tako razmisljas i balansu na temelju jednoga duela bas ono wtf ?
Mina ima 120 dmg i 8 sekundi cooldowna... Neznam zašto pričaš o minama kao da su Rip tire.
Jedan duel? Pa pogledaj sve duele Junka protiv Genjia ili Tracera, svi završavaju da ih Genji ili Tracer s lakoćom pobjeđuju ako Junk nema supporta. U praksi dvije mine nikad nisu dostupne kada te netko od flankera napadne, a ti pričaš kao da se dvije mine automatski stvore kad god ti se netko približi.
Prestani se žaliti na Junka i nauči ga kontrirati jer ako nemožeš pobjediti heroja koji random ispucava granate sporije od puža i nada se da će nekoga pogoditi onda bi vjerojatno trebao razmišljati o tome da se degradiraš u neki slabiji rank - možda ti silver bude više odgovarao.
Zbog problema s internetom i konekcijom (koju su hvala bogu riješeni) imao sam priliku iz prve ruke vidjeti smješan i pre pre blag sistem kažnjavanja od strane Blizzarda. Imao sam problem s netom i konstantno sam gubio konekciju nakon 3 minute u rundi, i tako 8 ili 9 gejmova zaredom, a za to sam dobio smiješnih 12 games penalty u kojima dobivam nešto manje XP-a. Dio gejmova u kojima sam bio "leaver" je bio u comp, a dio u QP, ali nije ni bitno, stvar je u tome da toliko puno ljudi mogu syebati zaredom i u tako kratkom roku, a prektički nema kazne.
Igra se temelji na normalnom, poštenom i svjesnom ponašanju svojih igrača. Ako imaš probleme sa internet vezom onda ti logika nalaže da se ne upuštaš u competitive igru, zapravo ne bi smio ništa igrati dok se problem ne riješi.
Što se tiče reportanja za abusive chat, griefing, inactivity i poor teamwork, to iz prve ruke mogu potvrditi da radi pošto su mi fašisti banirali account na temelju lažnih prijava na 24 sata i dobio silent zabranu na 11 dana.