Da mercy je jednostavno ubiti :D uzmi DPS Genji/Tracer pa idi ubit mercy iza 2 shielda i 2 tenka koji je grle ja ne znam 600 sati imas u igri i dalje razmisljas kao da si jucer poceo igrati,a da ne kazem koliko joj je HP regen smijesan ako trebas wep reloadati dok reload zavrsi njoj se HP regena vec,smijesan heroj kojega samo scrubovi koji dizu rating sa njom mogu da brane.
Ne cudi me ni malo da je ti branis da budem iskren.
PS:Ne trubi mi o rankovima mislim da sam 90% sezona bio higher rank od tebe ili isti u najgoru ruku.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da mercy je jednostavno ubiti :D uzmi DPS Genji/Tracer pa idi ubit mercy iza 2 shielda i 2 tenka koji je grle ja ne znam 600 sati imas u igri i dalje razmisljas kao da si jucer poceo igrati,a da ne kazem koliko joj je HP regen smijesan ako trebas wep reloadati dok reload zavrsi njoj se HP regena vec,smijesan heroj kojega samo scrubovi koji dizu rating sa njom mogu da brane.
Ne cudi me ni malo da je ti branis da budem iskren.
PS:Ne trubi mi o rankovima mislim da sam 90% sezona bio higher rank od tebe ili isti u najgoru ruku.
Nisam ni rekao da ju je jednostavno ubiti, nađi moj citat gdje to tvrdim? Ukazao sam na tvoju nelogičnost da ubijaš njezine teammate prije nego što ubiješ nju koje onda zatim oživi i zbog toga se onda čudiš. Pa na tom principu Mercy funkcionira oduvijek, uvijek je bilo da je najbolje nju prvo riješiti da nebi nikoga revivala. Pa cijela igra ovisno o meti se dijeli na to da li je bolje prvo ubiti glavnog healera ili glavnog DPS-a.
A to što tvrdiš da si bio, a vjerojatno više nisi higher rank od mene dovoljno govori o tome koliko si napredovao u igri. Osim toga pošto ti smetaju Mercy i Junkrat pretpostavljam da igraš puno ili si Genji main, a sa ljudima koji igraju Genjia se ne isplati raspravljati jer su u ovih 7 sezona već nebrojeno puta dokazali svoju inteligenciju i sposobnost balansiranja igre.
Mercy je tipican low skill-high reward heroj i sa razlogom predmet sprdnje u ovoj igri.
Mercy je tipican low skill-high reward heroj i sa razlogom predmet sprdnje u ovoj igri.
I što te onda spriječava da igraš Mercy, dođeš do Grandmastera i svima ovdje začepiš gubicu?
Ako nisam dobro rankiran sa normalnim herojima kao da i nisam, nema tu niti zabave, niti smisla, niti osjecaja nekog postignuca.
Neka svatko igra sto ga veseli,npr. nekome je naporan rein za igrat a meni je nekad bas gust uzet njega ii radit kaos snjime
I što te onda spriječava da igraš Mercy, dođeš do Grandmastera i svima ovdje začepiš gubicu?
Ne igramo svi za sto veci broj na ekranu niti smo spremni prodati dupe za high MMr igrajuci cheap shit heroes.
Edit:Toliko sam napredovao u igri da sam spreman po novac igrati 1v1 vs svakoga heroja kojega zelis :)
Nisi ni ti jadan napredovao osim sto si nakon 600 sati naucio zacepiti gubicu i pusitit ljude da igraju sta hoce,samo farmas ranked toliko puno (ja po sezoni imam odigranih 40-50 mecheva ti toliko po sedmicni rankeda odgiras) blizzadrove igre tko igra puno garantovano ce nafarmati neki rank kad,tad recimo ti nema sanse da si 3.2k rated igrac,ali sigurno si lejmao Mercy i farmao ko lud pa posrecilo se.
Ali neka drago mi je tolko vremena utrosenoga da si jos u goldu bila bi veca zalost.
Yep provjerio sam just to be sure, preko 400 partija ove sezone odigranih bijednih 52% winrate a top 2 most played heroja kao sto sam i predpostvavio su Junk i Mercy BAS ona 2 koja Wook brani da nisu OP nego smo mi scrubovi :D koji si ti self deluded kralj.
ne pričaj gluposti ,ajde dođi u grandmastera samo da igraš mercy(nećeš uspijet) ,da bi bio mercy u grandmasteru trebo bi imati i dobar aim ,evo ti kako se igra mercy
Prvo gledam i ne vjerujem da su ti protivnici GM i onda odem u komentare i covjek kaze da je ovo FFA/QP montaza, toliko o glupostima.
Mercy je problem jedino u dobrom timu, koji ju stiti/ slusa/ igra s njom. Meni se (kao Mercy) vrlo cesto dogodi da dode neka tracer ili sombra i jednostavno me ubije usred mog tima, jer svi gledaju i pucaju okolo i njih 100% ignoriraju.
Super onda kad se bude GM mercy mogla igrati u QP da mi se racunaju comp poeni budem to odradio,video ti je smijesan i nije competative play uopste, i mercy je ATM vise OP od ijednoga drugoga supporta dok joj treba daleko najmanje znanja za igrati nasprem ostalih supportova.
Znam ja da je tesko prihvatiti da nisi na ratingu kojem jesi zbog skilla nego vise zbog OP heroja kojeg igras u competative ali to je istina frende deal with it.
Ima nas nekoliko koji igramo u ekipi svi smo high dimaond/master i jedan koji je high platinum. Pa ako se tko zeli joinati moze s nama lagano po competetive skoro svaku vecer netko od nas igra. Po mogucnosti da ste bar diamond ili high platinum jer iance necemo moci igrati skupa. Javite se na PM za battlenet id.
Prvo gledam i ne vjerujem da su ti protivnici GM i onda odem u komentare i covjek kaze da je ovo FFA/QP montaza, toliko o glupostima.
ima on klipova u grandmaster matchevima pa slobodno pogledaj i nema veze što je ono qp/ffa ,ali on kako ti kažeš kao low skii-high heroj ubija genjija i tracer bez problema ,ajde ti napravi video da igraš mercy i da ubijaš ko on na ffa/qp genjija i tracer ...nečeš jer nemaš ni približno aim ko on i ne znaš se kretat sa mercy ,a ako želiš biti mercy u grandmasteru moraš se znati kretati jer češ inaće stalno umirat ,tako da su to gluposti što pričate da svako sa mercy može doći u grandmaster ...
Ne moze svatko naravno, ali je nekih 10 puta lakse postci veci rank s njom nego sa ostalim herojima. Cim se prije pomirite sa cinjenicama bit ce lakse.
ima on klipova u grandmaster matchevima pa slobodno pogledaj i nema veze što je ono qp/ffa ,ali on kako ti kažeš kao low skii-high heroj ubija genjija i tracer bez problema ,ajde ti napravi video da igraš mercy i da ubijaš ko on na ffa/qp genjija i tracer ...nečeš jer nemaš ni približno aim ko on i ne znaš se kretat sa mercy ,a ako želiš biti mercy u grandmasteru moraš se znati kretati jer češ inaće stalno umirat ,tako da su to gluposti što pričate da svako sa mercy može doći u grandmaster ...
Nigdje ja nisam rekao da ce svatko sa Mercy do GMa doci,niti sam ja rekao niti smatram da sam ja GM kvaliteta igrac,ja sam Plat scrubic vec sezonama i ok sam tu gdje jesam to je moj skill.
Meni smeta Wook koji je godinama tj sezonama u goldu dodje ovdje da prosipa pamet o balansu kao da je 5k rated svaku sezonu bio,i prva sezona kad je stigao do impresivnoga ranka jer 3,2k solo Q nije lagan posao doci to mu priznajem ali eto ako je tako dobar kako u proslim sezonama kad mercy nije bila toliko OP nije to napravio ?
Nitko ne govori da je mercy free ride to GMa ali sa obzirom da svaki pro igrac nebitno bio supp ili dps ili tank kaze da treba mercy nerfati,ako vecina communitija nebitno na rank isto kaze,necu bas tebi i Wooku vjerovati.
Dalje clip je qp opet me ne zanima sto je taj mercy GM clip je napravljen vs QP igraca ne comp igraca kuzis ?
Nigdje ja nisam rekao da ce svatko sa Mercy do GMa doci,niti sam ja rekao niti smatram da sam ja GM kvaliteta igrac,ja sam Plat scrubic vec sezonama i ok sam tu gdje jesam to je moj skill.
Meni smeta Wook koji je godinama tj sezonama u goldu dodje ovdje da prosipa pamet o balansu kao da je 5k rated svaku sezonu bio,i prva sezona kad je stigao do impresivnoga ranka jer 3,2k solo Q nije lagan posao doci to mu priznajem ali eto ako je tako dobar kako u proslim sezonama kad mercy nije bila toliko OP nije to napravio ?
Nitko ne govori da je mercy free ride to GMa ali sa obzirom da svaki pro igrac nebitno bio supp ili dps ili tank kaze da treba mercy nerfati,ako vecina communitija nebitno na rank isto kaze,necu bas tebi i Wooku vjerovati.
Dalje clip je qp opet me ne zanima sto je taj mercy GM clip je napravljen vs QP igraca ne comp igraca kuzis ?
a po cemu je tebi mercy op? prije je mogla rezat cijeli tim , a sada može samo 2 ...po meni je bilo lakše igrati staru mercy jer si onda se mogo sakrit i rezat tim bez problema ,sada ako imaš dobar aim možeš ubit mercy bez problema kada leti po zraku ...
Njena ulta je OP gotovo ju nemoguce ubit jer se brzo hila i skace s jednog mjesta na drugo u 1sec. Po meni njena ulta bi trebala dobit mali nerf.
a po cemu je tebi mercy op? prije je mogla rezat cijeli tim , a sada može samo 2 ...po meni je bilo lakše igrati staru mercy jer si onda se mogo sakrit i rezat tim bez problema ,sada ako imaš dobar aim možeš ubit mercy bez problema kada leti po zraku ...
Heal/DPS buff su mi ok.
Ablity ress je bio OP do zla boga sada je ok kad ima 1.5 sec time,pa ne moze svaki rtrd random da proleti samo pritisne dugme.
E sada OP dio jedan jedini najveci ulty koji traje ako me znanje i sjecanje sluzi 20 sekundi znaci hitbox mercya kad ulta isto da ne postoji nije moguce da je pogodis,i opet samo proleti ressove zada i back to square one,predugo traje,a da ne kazem da mercy i abliity or mercy ti ressovi su u top 3 najbolja ablitija i utlija u igri.
Staviti tako jak ulty da ga je poprilicno lagano napuniti i brzo a toliko dugo da traje je naprosto smijesno i mora mu se duration bar za pola nerfati ako sam u pravu za ovih 20 sec nisam 100% siguran jer buni me Moira znam da je kod nje 20 sec a za mercy nisam sigurn al znam da je bar 15 sec.
E da HP regeneracija joj je glupa/prebrza i prevelika,tu vec ne mogu i ne znam govoriti koliko tocno bi se trebala smanjiti/usporiti ali defnitivno ni to ne bi skodilo pogledati detaljnije ali neki strucniji igraci od mene.
OW preseason Mercy i nakon nerfova je bila must pick svakoga pro tima,dosadno je gledati i igrati protiv nje svaku partiju ako je 100% pick mercy od QPa do compa do pro lvla mora da nesto nije u redu logika neka.
Ako nisam dobro rankiran sa normalnim herojima kao da i nisam, nema tu niti zabave, niti smisla, niti osjecaja nekog postignuca.
Izgovori, izgovori...
Nemoraš nikome objašnjavati zašto nisi u diamond+, svi znamo zbog čega nisi.
Neka svatko igra sto ga veseli,npr. nekome je naporan rein za igrat a meni je nekad bas gust uzet njega ii radit kaos snjime
Kada obje ekipe imaju Rheina, njihove taktičke igrice i brutalne makljaže su nešto najbolje što OW zna ponuditi.
Uvijek sam više volio nekakve deathball kompozicije gdje su jasno određene linije nego dive kompozicije sa flankerima.
Ne igramo svi za sto veci broj na ekranu niti smo spremni prodati dupe za high MMr igrajuci cheap shit heroes.
Yep provjerio sam just to be sure, preko 400 partija ove sezone odigranih bijednih 52% winrate a top 2 most played heroja kao sto sam i predpostvavio su Junk i Mercy BAS ona 2 koja Wook brani da nisu OP nego smo mi scrubovi :D koji si ti self deluded kralj.
Nego zašto onda igraš competitive ako ne zbog što većeg ranka? Jesi li i ti jedan od onih "rank doesn´t matter" idiota?
Misliš heroji koji su konačno postali viable, pa hvala Bogu da sam dočekao dan kada sa Junkom mogu riješiti Genjia i slične cancere koji su OP od samog izlaska igre.
Mercy je problem jedino u dobrom timu, koji ju stiti/ slusa/ igra s njom. Meni se (kao Mercy) vrlo cesto dogodi da dode neka tracer ili sombra i jednostavno me ubije usred mog tima, jer svi gledaju i pucaju okolo i njih 100% ignoriraju.
U dobrom timu svi healeri funkcioniraju. Pa ako te uspiju ubiti dok igraš Mercy zamisli što bi ti radili da igraš Anu ili Zenya?
Znam ja da je tesko prihvatiti da nisi na ratingu kojem jesi zbog skilla nego vise zbog OP heroja kojeg igras u competative ali to je istina frende deal with it.
Ja sam već nebrojeno puta rekao da sam sa svim herojima koji zahtjevaju preciznost negdje na razini middle golda, ako i to, ali zato postoje heroji s kojima možeš koristiti mozak i pobijediti 10 godina mlađe suparnike sa mnogo boljim aimom.
U diamond sam ušao igrajući Junk-a koji je konačno postao viable, a za sve one koji igraju npr Genjia ili Pharu isto mogu reći da su u nezasluženom ranku jer igraju heroje koji su OP već nevjerovatno mnogo vremena.
Pa vidi samo koliko se Genji scrubova žali na Junkrata jer konačno moraju igrati protiv heroja koji nije free kill i koji ga može duelirati 1v1. Junk ima MASU prirodnih neprijatelja - probaj igrati Junka u diamondu protiv Hanza, Widow, Mcreea, Soldiera pa da vidimo kako ćeš proći. Da ne spominjem Pharu kojoj nemožeš ni prići ili jebenu Tracer za koju se na prvi pogled čini da bi ju trebao bez problema riješiti, ali onda skužiš da je nemožeš ni pipnuti dok te ona istopi u 2 sekunde.
Junk protiv svih njih može funkcionirati zbog mapa i kompozicija, ali isto vrijedi i za nabrojane heroje protiv Junka.
To što Genji mainovi moraju paziti kad uleću usred neprijateljske momčadi jer ih konačno netko zbog toga može kazniti nije razlog za nerfanje Junkrata.
Ne moze svatko naravno, ali je nekih 10 puta lakse postci veci rank s njom nego sa ostalim herojima. Cim se prije pomirite sa cinjenicama bit ce lakse.
A ovo je izjava za uokviriti i objesiti na zid..
Ja ne razumijem koja je t logika posrijedi, jel mi može tko objasniti?
Kako je moguće da je najlakše u ranku napredovati s herojem čiji rezultat meča 100% ovisi o tome kako će ostali (primarno DPS-ovi) odigrati? Prosvijetli me molim te kako je moguće lakše napredovati sa Mercy nego sa nekim DPS herojem s kojim možeš izdominirati cijelu protivničku momčad. Reci mi ajde, objasni, slušam te...
Po tebi je lakše napredovati u ranku ako si dobar healer sa lošim DPS-ovima nego ako si dobar DPS sa lošim healerima. Po tome se vidi da pojma nemaš o igri. Lijepo sam možeš to isprobati, odi u bronzu ili silver i igraj Mercy pa ćeš vidjeti kako se lako napreduje igranjem Mercy.
Molim lijepo, ja sam samo jednu sezonu proveo u goldu, sve ostale sam bio u platinumu...
Nisam uspio napraviti takav uspjeh jer su svi heroji koje sam igrao nerfani u troll tier. Igrao sam Anu, nerfana u podzemlje. Igrao Bastiona, postao dno. Igrao Junka, rank i promjene u meti su ga poslale u F tier. Igrao Rheina, oni pokrenuli dive metu. Igrao Roadhoga, ubili ga sačmom. Pokušao nešto Symmetru, shvatio da u platini i iznad u 1v1 duelima gubi i od jebene Mercy.
Za sve one koji meni kažu da sam u nezasluženom ranku jer igram OP heroje isto im tako mogu i odgovoriti. Genji je OP od izlaska igre, Pharah je OP već mjesecima, Tracer je OP u Diamond+ već dosta dugo, jel se sjećate Soldiera sa 20dmg-a, Mcreea sa 900 burst damagea itd, itd.
Pošto heroji koje vi igrate dominiraju igrom onda vam je svaki heroj koji nije free kill problem i derete se OP OP.
Heal/DPS buff su mi ok.
Ablity ress je bio OP do zla boga sada je ok kad ima 1.5 sec time,pa ne moze svaki rtrd random da proleti samo pritisne dugme.
E sada OP dio jedan jedini najveci ulty koji traje ako me znanje i sjecanje sluzi 20 sekundi znaci hitbox mercya kad ulta isto da ne postoji nije moguce da je pogodis,i opet samo proleti ressove zada i back to square one,predugo traje,a da ne kazem da mercy i abliity or mercy ti ressovi su u top 3 najbolja ablitija i utlija u igri.
Staviti tako jak ulty da ga je poprilicno lagano napuniti i brzo a toliko dugo da traje je naprosto smijesno i mora mu se duration bar za pola nerfati ako sam u pravu za ovih 20 sec nisam 100% siguran jer buni me Moira znam da je kod nje 20 sec a za mercy nisam sigurn al znam da je bar 15 sec.
E da HP regeneracija joj je glupa/prebrza i prevelika,tu vec ne mogu i ne znam govoriti koliko tocno bi se trebala smanjiti/usporiti ali defnitivno ni to ne bi skodilo pogledati detaljnije ali neki strucniji igraci od mene.
OW preseason Mercy i nakon nerfova je bila must pick svakoga pro tima,dosadno je gledati i igrati protiv nje svaku partiju ako je 100% pick mercy od QPa do compa do pro lvla mora da nesto nije u redu logika neka.
Mercy je imala Ulti koji je doslovno swingao cijele mečeve i mogao poništiti učinak svih protivničkih ultimateova ZAJEDNO. Nijedan ability ili ulti nema niti je imao tu mogućnost. Vi očito niste svjesni što je Mercy izgubila sa promjenom nego samo gledate što je dobila. U praksi je čak i dobro prošla, ali na papiru je doživjela totalni nerf. Jer opet ponavljam MERCY RESSURECT ULTI je mogao kontrirati SVE protivničke ultije ZAJEDNO. Znači da jedna ekipa iskoristi svih 6 ultimateova i pomete protivnike Mercy je to sve mogla poništiti. Jel vi shvaćate koliko je to bio moćan ulti? U samoj igri se takvo nešto nije događalo, ali opet govorim sami potencijal tog ultimatea koji su joj oduzeli je bio dovoljan razlog da budu veoma oprezni prilikom nerfanja. Na papiru svi Mercyini abilitiji nakon reworka nemaju istu vrijednost kao njezin bivši ulti, ALI se u igri drukčije ispoljavaju i u praksi su se pokazali mnogo moćnijima nego što se je pretpostavljalo.
Healera je i tako malo - 5, tako da ako jedan od njih naginje na OP stranu to nije veliki problem. Ali žalosno je što se na nju žale DPS igrači koji nebi uopće trebali imati glas u svemu ovome, a jadni Ana mainovi plaču već mjesecima, što bi oni tek trebali reći kad se ljudi poput mene (bivšeg mene) izderavaju na njih da zašto su pickali beskorisnog heroja, a ne Mercy....
Ana je i dalje dobra samo sto je 95% ekipe ne zna igrat. Kad je izasla bila je op i svi su mislili da ju znaju igrat potom kad je pokupila nerf tek se onda vidi tko je dobar sa Anom a tko ne.
U ovakvim igrama covjek mora savladati dvije stvari, prvo je samo poznavanje igre (mape, heroji, strategije itd), druga stvar je mehanika (kretanje, aim, tracking itd).
Stvar kod Mercy je da mozes imati mehanicke sposobnosti krepanog konja i opet pridonjeti puno pa cak i previse. Uz grind sa nekih 52-53%, retardiranim personal ssr adjustmentom koji je dobar za one koji samo igraju istog heroja (sto su napkon izbacili od dajmonda na dalje), cinjenicom da bez svade uvijek imas dedicated healera u timu do low dajmonda se tako dode bez previse mudrovanja.
Ovo nije nesto sto samo mi ovdje na forumu priocamo nego cijela scena ukljucujuci i pro igrace cije misljenje tj stav ipak vise znaci od nekih dunning-kruger slucajeva.
U ovakvim igrama covjek mora savladati dvije stvari, prvo je samo poznavanje igre (mape, heroji, strategije itd), druga stvar je mehanika (kretanje, aim, tracking itd).
Stvar kod Mercy je da mozes imati mehanicke sposobnosti krepanog konja i opet pridonjeti puno pa cak i previse. Uz grind sa nekih 52-53%, retardiranim personal ssr adjustmentom koji je dobar za one koji samo igraju istog heroja (sto su napkon izbacili od dajmonda na dalje), cinjenicom da bez svade uvijek imas dedicated healera u timu do low dajmonda se tako dode bez previse mudrovanja.
Ovo nije nesto sto samo mi ovdje na forumu priocamo nego cijela scena ukljucujuci i pro igrace cije misljenje tj stav ipak vise znaci od nekih dunning-kruger slucajeva.
ne pričaj gluposti moraš imat mehaniku jer se neprijatelji fokusiraju na tebe jer si support i trebaš se znati jako dobro kretati kako bih preživio ,šta misliš da je lagano igrati u grandmasteru mercy? da lagano je samo što te svaki pro igrač pokušava ubiti tj fokusira se prvo na tebe ,da za mercy nemoraš imat mehaniku da da....
Kada obje ekipe imaju Rheina, njihove taktičke igrice i brutalne makljaže su nešto najbolje što OW zna ponuditi.
Uvijek sam više volio nekakve deathball kompozicije gdje su jasno određene linije nego dive kompozicije sa flankerima.
Nego zašto onda igraš competitive ako ne zbog što većeg ranka? Jesi li i ti jedan od onih "rank doesn´t matter" idiota?
Misliš heroji koji su konačno postali viable, pa hvala Bogu da sam dočekao dan kada sa Junkom mogu riješiti Genjia i slične cancere koji su OP od samog izlaska igre.
Lol, tfw junk igrac nekoga naziva cancerom... Genji bar zahtijeva određeni skill, za razliku od Junka. I sad su ovakvi ko ti koji zele s lakim herojima automatski unistavat high-skillcap heroje dosli na svoje.
U dobrom timu svi healeri funkcioniraju. Pa ako te uspiju ubiti dok igraš Mercy zamisli što bi ti radili da igraš Anu ili Zenya?
Puno teze me ubiju sa Anom i Zenom jer imas opcije za samoobranu, granata, sleep dart, discord orb, dmg. S mercy ako te tim ignorira ne mozes nista.
A ovo je izjava za uokviriti i objesiti na zid..
Ja ne razumijem koja je t logika posrijedi, jel mi može tko objasniti?
Kako je moguće da je najlakše u ranku napredovati s herojem čiji rezultat meča 100% ovisi o tome kako će ostali (primarno DPS-ovi) odigrati? Prosvijetli me molim te kako je moguće lakše napredovati sa Mercy nego sa nekim DPS herojem s kojim možeš izdominirati cijelu protivničku momčad. Reci mi ajde, objasni, slušam te...
Po tebi je lakše napredovati u ranku ako si dobar healer sa lošim DPS-ovima nego ako si dobar DPS sa lošim healerima. Po tome se vidi da pojma nemaš o igri. Lijepo sam možeš to isprobati, odi u bronzu ili silver i igraj Mercy pa ćeš vidjeti kako se lako napreduje igranjem Mercy.
Pa sasvim je ocito, s Mercy ne moras imati aim odnosno mehanicke vjestine, samim time ces biti rangiran vise nego sto bi bio s drugim likovima, i sam kazes da si sa likovima koji zahtijevaju aim mid-gold... Naravno, i dalje trebas positioning, imat mozga za znat kada rezzat, kada ne, kada ultat, prioritiziranje i to sve, ali razlika izmedu dobre i lose mercy je puno manja nego recimo izmedu dobre i lose tracer, gdje ce dobra tracer sama dobit igru, a losa bit beskoristan feeder.
Pokušao nešto Symmetru, shvatio da u platini i iznad u 1v1 duelima gubi i od jebene Mercy.
LOL... symmetra je sad dosta losa, ali radi Moire, a 1v1 i dalje zgazi skoro sve ako se zna pozicionirati i birati borbe.
Za sve one koji meni kažu da sam u nezasluženom ranku jer igram OP heroje isto im tako mogu i odgovoriti. Genji je OP od izlaska igre, Pharah je OP već mjesecima, Tracer je OP u Diamond+ već dosta dugo, jel se sjećate Soldiera sa 20dmg-a, Mcreea sa 900 burst damagea itd, itd.
Genji i (posebno) tracer su heroji sa velikim skill capom i naravno da ce bit OP u pravim rukama, al u rukama noobova su beskorisni. Tako da sve ovisi o tieru o kojem se radi. Dok je retardirani Junk recimo odlican u svim razinama igre, kao i Mercy. To je po meni definicija OP, ako je nesto dobro na svim razinama i ako uz puno nizi skill cap pobjeduje teze heroje bez problema. Tipa Ana mora biti brutalno dobra da nesto napravi u igri, dok mercy moze puno lakse donjeti vidljivije prednosti, tracer/ genji isto moraju znati sto rade dok junk mora znat bacit minu i left clickat. Opet naravno postoji neka varijacija izmedu dobrog i loseg junka/ mercy, al daleko od drugih likova je to.
ne pričaj gluposti moraš imat mehaniku jer se neprijatelji fokusiraju na tebe jer si support i trebaš se znati jako dobro kretati kako bih preživio ,šta misliš da je lagano igrati u grandmasteru mercy? da lagano je samo što te svaki pro igrač pokušava ubiti tj fokusira se prvo na tebe ,da za mercy nemoraš imat mehaniku da da....
Sta se imas znati kretati tocno ? trebas imati relativno normalno rasporedjene Teammates i bukvalno protisnes jebeni Shift da odletis do njega,sto se same pozicije tice Mercy NAJMANJE zahtjeva positioninga njenoga da objasnim,tebi kvaliteta positioniga zavisi gdje su ti teammatesi i koliko mozes abusati shift i letati tamo ovamo,sa Zen nemas NIKAKAV escape osim ulte ako je spreman,sa Anom imas ali zahtjeva puno puno bolje i inteligentnije pozicioniranje od mercy.
Mercy hugga teammates,shift/fly kad zagusti i to je to,naravno da trebas razmisljati sta kako, nije brain dead hero,ali ti garantujem i smijem i neki bet da bacim ako zelis cisto reda radi ne neke velike novce da NECES imati isto dobar win/rate ni rating kad bi mainao Zenn/Anu nego mercy.
A ovo sto wook prosipa gluposti i sramoti se vec godinama jer je potpuni scrub da su Genji/Tracer OP opet se zapitam kako taj lik igra na 3.2k osim ako jedina logika nije abusa OP heroje poput Mercy i junka.
Jer tko igra na 3.2k nakon svih ovih godina i dalje misli da je genji/tracer OP ili ima mentalnih problema ili naprosto ne razumije igru sto je velika tuga s obizrom da samo ove sezone ima 450 odigranih comp mecheva.
Nisam prigovarao na deathball kompozicije jer je igra tada po meni najzabavnija i najzanimljivija.
Molim te, heroj koji uleti među 6 neprijateljskih igrača sa 25 svojih abilitya i hitboxom manjim od igle, ubije jednog od njih i uspješno pobjegne tebi nije cancer niti ti je imalo OP?
Ali neki tamo štakor sa hitboxom i critboxom sličan Torbjornu koji spama granate koje lete brzinom puža nažderanog salatom koji okružen sa 2 neprijatelja nemože preživjeti 2 sekunde ti je nekako OP i cancer?
Ja neznam u kojem si ti ranku, ali po tvojim pričama koda su ti u svakom meču australski Junk fanatik koji skida Phare bolje od Widowice i jednoruki Genji scrub koji se nemože u isto vrijeme kretati i pucati.
Što se tiče Ane i Zenya opet neznam koju ti igru igraš? Winston vs. Zeny je pobjeda Winstona 100%. Winston vs. Ana je pobjeda Winstona ili sleep dart Ane koja se zatim mora repozicionirati, a za to vrijeme je njezin tim mrtav jer nema healinga. Winston vs. Mercy je to da Mercy upotrijebi guardian angel i smije se Winstonu u facu istovremeno distribuirajući healing. Slična je situacija i sa flankerima i sa Dvom. Naravno, uvijek se događaju situacije kada te npr. Tracerica ubija dok si Mercy, ali kada promijeniš na Zenya ti počinješ nju riješavati, ali takvi su slučajevi iznimka, a ne pravilo. A da ne spominjam kada imaš Pharu u momčadi. Odletiš u nebo i kao da si na pikniku, nitko ti nemože ništa, a ti sve držiš na 100% hp-a.
Tebi je činjenica što Mercy ima malu razliku između skill floora i skill ceilinga jedini argument odnosno razlog zbog kojeg Mercy može lakše napredovati od drugih heroja, ali opet ne uspjevaš shvatiti da to vrijedi samo za DPS heroje jer oni su ti koji ubijaju protivnike, Mercy ne ubija nikoga, ona supporta DPS heroje koji ubijaju protivnike.
Naravno da sam lošije rangiran sa herojima koje lošije znam igrati bez obzira na raspon skill floor-ceiling pojedinog heroja, no ponavljam stavi najbolju Mercy na svijetu i najbolju Tracericu na svijetu u bronzu i koja će od njih napredovati i koliko brzo. Tracerica će doći do GM-a za 3 dana jer će svih riješavati bez kapi znoja, jadna Mercy će morati sama izvlačiti pištolj i pokušavati nekoga ubiti jer su joj DPS-ovi skoro nepostojeći i napredovati će sporo i jedino zbog toga što protivnici neće niti imati healera u svojim momčadima.
Symmetra je bila loša i prije promjene Moirine Orb, odnosno bila je između niche-situational-troll. Sad je na total fucking useless. I opet da se referiram na Genjia, znači od početka igre se smatra da je Symmetra counter Genjiu zbog toga što nemora ciljati, ali s vremenom se je pokazalo da to i nije baš tako što dokazuje i masa youtube videa gdje se govori, citiram "Symmetra is not so hard to kill as you may think she is. In fact, you have more damage potential in shorter time than she has. You can kill her faster than she can charge her beam to kill you.". No, kako to biva, podmukli Genji igrači su na forumima održavali taj lažni privid kako je Symmetra njihov counter kojega oni nikako nemogu ubiti, a u stvarnosti je Symmetra s vremenom toliko propadala da joj se danas svi odreda smiju na njezine bijedne pokušaje.
"Tebi je činjenica što Mercy ima malu razliku između skill floora i skill ceilinga jedini argument odnosno razlog zbog kojeg Mercy može lakše napredovati od drugih heroja, ali opet ne uspjevaš shvatiti da to vrijedi samo za DPS heroje jer oni su ti koji ubijaju protivnike, Mercy ne ubija nikoga, ona supporta DPS heroje koji ubijaju protivnike."
Upravo si sam potvrdio ono sto ti tupimo,LAKSE je supportati dobar dps sa mercy nego sa Zen ili Anom thats the fucking point,nitko ne prica o killovima prestani pricati gluposti,Mercy je vise forgiving za igrati od svakoga drugoga suppa to je CINJENICA frende ja se i ti ne slazemo u 99% stvari sto je ok imas svoju furku i potpuno pogresnu perspektivu ali ne cinis se kao glupa osoba pa nemoj se ni praviti mutav,prije ces sa mercy nahilati nego sa Zenn i Anom jer ima vec i bolji heal per sec.
Lakse ces vratiti tim u igru jer imas retardirani ablilty i ulty koji naprosto NULIRA svaku gresku tenka ili DPSa i vraca ga u igru.
To su sve cinjenice igrao na 1k ili 5k ratingu ako se sa ovim ne slazes ja stvarno ne vidim daljnju potrebu za raspravom.
Bitno je ako je tebi Mercy zabavna za igrati i uzivas je igrati drago mi je rokaj necu ti ja braniti sta ces igrati ali nemoj mi pametovati da je teze ili isto tesko igrati mercy kao sto je igrati Zenn/anu to naprosto nisu jebene istine.
A ako igras mercy a ne volis je igrati i wejstas sate zivota za broj na ekranu to je vec za strucnije ljude od mene na tome polju.
Da ti vise kazem i za genjija i mcree jer si toliko nepodnosljiv postao sa bitchanjem vec 57 stranica u vezi njih.
Kad mercy igras Genji/Tracer i treba da te ubiju to im je posao.
Ako hoces da counters njih kakva crna Symmietra ? ne igras na 670 ratingu,uzmes Mcreea recimo i pogledas kako fleshati genjija i kad mu je reflect ON moze se fleshati na nekoliko nacina,Tracer isto tako kad flash pogodis oni su mrtvi jednostavnije ne moze.
Solider 76:Nije hard counter i 90% sigurna smrt kao sa mcree-flashom ali ako imas normalan aim nikakav problem ih nije duelirati forsas reflect cuvas granatu,kad istekne reflect bacis med pack,pogodis granatu i jos 2-3 metka i genji je down tracer mozes 1 shotati sa granatom.
Roadhog:Hook to je to.
Ana:Sleep.
Ima jos al ja znam da ce to sve tebi samo proci kroz glavu jer su sve ovi heavy aim heroje koji trebaju SKILL koji ti nemas,i zato mislis da su Genji/Tracer OP i zato ce te uvijek ubijati jer si samoga sebe mindfuckao da im ne mozes nista i samo feedas ko scrubic mali kad ih vidis jer se ukenjas.
A ovo sto wook prosipa gluposti i sramoti se vec godinama jer je potpuni scrub da su Genji/Tracer OP opet se zapitam kako taj lik igra na 3.2k osim ako jedina logika nije abusa OP heroje poput Mercy i junka.
Jer tko igra na 3.2k nakon svih ovih godina i dalje misli da je genji/tracer OP ili ima mentalnih problema ili naprosto ne razumije igru sto je velika tuga s obizrom da samo ove sezone ima 450 odigranih comp mecheva.
Lijepo odi na OW forum pa traži po ključnim riječima "Genji", vidjeti ćeš koliki je % postova koji traže njegov nerf. Pa nisam to ja izmislio da je on OP , to je posljedica toga što je on u gold-platina-diamond zbilja OP. Osim toga možeš otići na Deathmatch i zapisuj koliko si duela dobio protiv Genjia sa svim različitim herojima pa će ti statistika otkriti istinu ako već meni ne vjeruješ.
A za Tracericu da je OP su sami PROFESIONALCI rekli. Opet nisam ja to izmislio lol, pa što misliš da se ja probudim i padne mi na pamet da je Genji OP i sad to idem prosipati po internetu? Tracerica može biti OP u diamondu, masteru i GM-u i to su priznali redom: Kephrii, Seagull i Jake i to su oni za koje ja znam, no onda ih zasigurno ima mnogo više.
Molim te, počni koristiti mozak, ja imam 650 official sati u igri, a na to još tko zna koliko sati kojii se nisu brojali i rank od 3.2k, zašto misliš da meni možeš prodavati svoje gluposti? To će ti možda povjerovati ljudi koji ovu igru igraju malo ili rijetko, ali definitivno nitko tko ima neki značajniji staž.
" Lijepo odi na OW forum "
Mozes ti imati 6500 sati ali ces uvijek biti scrub obicni koji ne zna igrati OW sa heavy aim depended herojima i to je ok,samo ne volim sto mislis da imas pojma o cemu pricas,sama cinjenica da citas offical forume i searchas genji nerfs koje su napravili dijecica od 14 godina i vise vjerujes random postu na forumu nego cinjenici da si igrao 650 sati i opet nemas pojma o cemu pricas.
OPET po treci put kazem ako mislis da si toliko dobar ima custom 1v1 mode i mapa pa idemo uzmi mi kesh lagani i ispadni faca ?
Vise si ranked od mene i vise sati imas sigurno si i bolji od mene igrac jer si bolji jebeni arm chair devloper od Jeffa,pa ako zelis odgovori vise da ili ne makar.