Imam undercover već dugo vremena, stalno se ruši, neznan kako riješiti taj problem, pokašao sam sve, čak sam i skidao posve novu verziju igre ali se i dalje ruši, zna li itko kako bi mogao taj problem riješiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj malo detalja, koju poruku javlja kada se sruši, kako se ruši, u kojim trenutcima,
postoji li neka poveznica ili sličnost u trenutcima rušenja...
Probaj za početak, staviti sve nove drivere, za zvuk, grafiku, chipset....
ako je piratska verzija, može biti da nije dobar crack (okani se pirata :D)
Daj malo detalja, koju poruku javlja kada se sruši, kako se ruši, u kojim trenutcima,
postoji li neka poveznica ili sličnost u trenutcima rušenja...
Probaj za početak, staviti sve nove drivere, za zvuk, grafiku, chipset....
vista mi kaže samo da je pristao raditi, ruši se kad stigne nije na nekom određenom mijestu ili nešto tako
Koiko često, koja verzija viste? Jesi stavio nove drivere...
I ja sam imao problema s rušenjem NFS Undercovera. Meni je pomoglo smanjenje detalja, tako da ako igraš na malo jačim postavkama probaj ih smanjiti.
I ja sam imao problema s rušenjem NFS Undercovera. Meni je pomoglo smanjenje detalja, tako da ako igraš na malo jačim postavkama probaj ih smanjiti.
smanjivao sam i ja(zbog konfe), ništa
usput može li mi biti problem zbog toga što iman 2 monitora?
Prvo cu te pitati jel igra original? 
ako je piratska verzija, može biti da nije dobar crack (okani se pirata :D)
Ili ako ima pirata, onda mu je bolja solucija pronać još par crackova pa vidjet ako neki od njih radi :)
A ako to ne funkcionira, uvijek možeš bacit reinstal windowsa. Pa sad ti vidi ako ti se zbog NFS-a to isplati radit...
Prvo cu te pitati jel igra original? 
meni torrent radi od 0-24, pa sam zaključi