- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Site sa screenshotovima:
što ti misliš
jer mi treba orginalni prvi dio i ostale ekspanzije?
Mala informacija.
Izgleda da bi sa Storm of Zehir mogao doći i mod Mysteries of Westgate.Inače mod je završen i trebao se je pojaviti 2007 ali iz ko zna kojih razloga (najvjerojatnije se radi o implementacije zaštite,nešto kao i kod Mass Effecta) se nije pojavio.E sad budući da je Storm najavljen za četvrti kvartal ove godine,a da je ATARI otezao sa izdavanjem moda,živi bili pa vidjeli.Inače na modu su radili dečki iz Ossian Studios koji su napravili fenomanalni i još k tome besplatni mod Darkness over Daggerford za prvi NWN.
Site za Mysteries of Westgate:
http://www.atari.com/nwn2/mow/US/
Site od Ossian Studios:
Igra je odlična, prešao sam ju 3 puta + što sam isprobavao različite buildove i počimao s njima. Expanziju nisam igrao, jer bi ostao bez svih prijatelja, pao razred...
Ali mogao bi sada preko ljeta
Neverwinter nights 1 mi je bio sh1t, Neverwinter nights 2 je bio ok a Neverwinter nights : Mask of the Betrayer je bio odlican.
Po mojoj logici, Storm of Zehir bi onda trebao biti SUPER UBER DUBER ZAKON WOOP WOOP!!!11JEDAN
Obozavam Forgotten Realms! Jedva cekam! :D
Igled kutije i screenshotovi.
Ajd da ovo dignem iz pepela.
Moje pitanje nije usko vezano uz ovaj expansion pack, više uz samu igru.
Budući da nisam igrao NWN prvi dio, recite isplati li mi se igrati NWN 2?
Je li plot usko vezan ili su to 2 naslova radnjom nepovezana?
Ajd da ovo dignem iz pepela.
Moje pitanje nije usko vezano uz ovaj expansion pack, više uz samu igru.
Budući da nisam igrao NWN prvi dio, recite isplati li mi se igrati NWN 2?
Je li plot usko vezan ili su to 2 naslova radnjom nepovezana?
Nisam igrao NWN1, ali meni se čini da nije. Priča je odlična, sve možeš shvatiti i nikada nisam dobio dojam da "nešto fali" ili da nešto je ostalo neobjašnjeno.
Koliko se ja sjecamnemaju veze jedno s drugim osim da su vezani uz Neverwinter i Luskan tj. svijet u kojem je i icewind Dale i Baldur's Gate, ali u ovom dijelu oko Luskana (ako se sjecam dobro iz knjiga "The legend of Drizzt" to bi trebalo biti izmedju BG-a na jugu i ID-a na sjeveru)
Igrao sam NVN1 i NWN2 te 1 addon, nemjrem se sjetit koji, ali NVN2 je prejaka igra bila za svoje vrijeme (osim bugova kojih je bilo dosta), addon je takodjer bio odlican i ako nisi prije, a uspijes pokrenut bez problema (ne znam da li radi pod vistom/7 bez glithceva) definitivno bih ti preporucio da ju odigras. Malo je mozda starija igra, ali prica je predobra