Need For Speed World ONLINE zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Need For Speed World ONLINE

Danas 27.7 sam downloadao Need for Speed World Online sa glavne stranice. Kad ja instaliram i pokrenem igru, pita me za login... Ja unesem podatke i kliknem log in i pojavi mi se ovaj error: "We are currently exeriencing hight server load. Please try logging in at a later time."... Šta da radim? Ne mogu pokrenuti igru. Molim pomoć.

Hvala 

Evo slika errora Evo slika errora
Ovdje ide potpis :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nitko nezna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ako hoćete igrati igru morate ju KUPITI! Nema nikakvog craŠutimka za tu igru,niti ništa slično.Samo legalna kupovina igre.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Pa pise ti, da nemos uc u igru jer im je server vjerojatno krcat, i pokusaj poslje vjerojatno ce biti bolji rezultati.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Need For Speed World ONLINE

valjda nesto rade na glavnom serveru trenutno tj. experimentiraju .... pa provaj poslije

17 godina
Svjetleci Ventilator kaže...

Ako hoćete igrati igru morate ju KUPITI! Nema nikakvog craŠutimka za tu igru,niti ništa slično.Samo legalna kupovina igre.

Ma koliko znam, do 10 lvla ili nesto tako je besplatna, tako da moze.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
protjeran
markoal kaže...

Zašto meni nikako neda? imam 2 računa 1 na 10lvl a 2 na 3lvl i niti nijedan neće probo u svako doba dana i noći.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
15 godina
neaktivan

Ma igra je besplatna, ne mora se kupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Zašto meni nikako neda? imam 2 računa 1 na 10lvl a 2 na 3lvl i niti nijedan neće probo u svako doba dana i noći.

Do 10 lvla bi mislim trebala biti free, za ostalo neznam pa neću govoriti, a onaj tko zeli vise trebao bi platiti, pise vjerojatno sve na njihovim stranicama.

17 godina
neaktivan
Igra je potpuno besplatna.I igra šalje ovu poruku , zbog velikog zauzeća servera.

0 0 hvala 0
17 godina
ivan-zd kaže...
Igra je potpuno besplatna.I igra šalje ovu poruku , zbog velikog zauzeća servera.

Nije potpuno besplatna.

Tema o toj igri postoji:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/need-for-speed-world-online/34743.aspx

A u mom zadnjem postu piše kolko je zapravo besplatna...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan

ljudi kak se downloada igra??

ja sam isao na officialnu stranicu i napravio sam account i skinuo neku aplikaciju od 5 mb, sto dalje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ljudi sta nema nitko, hitno treba..

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice