e zanima me kak se moze igrat NFSS preko interneta s nekim a da nije orginal cd..preko hamachija ili cega i kako ?? plz help..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali netko zna sta treba, instaliro sam nfs shift, kad ulazim u igricu pojavi se onaj loading "NEED FOR SPEED SHIFT" on se napuni i onda mi dođe samo crnu, nista vise nema, ja stisnem ctrl+alt+delete, i pise mi da ne reagira.....
Please pomozite ako znate sta treba UNAPRIJED HVALA!!!!!!!!!!!!!!!
e zanima me kak se moze igrat NFSS preko interneta s nekim a da nije orginal cd..preko hamachija ili cega i kako ?? plz help..
I mene.
ne bih ti znao rec,probaj skinut neki patch,mozda ti je preslaba konfiguracija..
ne bih ti znao rec,probaj skinut neki patch,mozda ti je preslaba konfiguracija..
Sta si ti mislija da ja igran na ovoj konfiguraciji.
HAHAHAHAH
U glavnon igran u dide,ima jaci komp odmene i to puno.
Hahahahaha.. Cappy moj... zakini didu mašinu i uvali mu svoju... zaminis komponente. ostavis mu isto kučište da ne posumnja
Sta si ti mislija da ja igran na ovoj konfiguraciji.
HAHAHAHAH
U glavnon igran u dide,ima jaci komp odmene i to puno.
onda stavi od dide konfu.. :S imas samo 512 mb rama..
Evo ti minimalna conf. za Shift:
1.6 GHz Intel Core 2 ili AMD Athlon X2 3800+
1 GB RAM Ako imaš Vistu ili Windows 7 onda ti triba 1,5 GB
ATI Radeon X1800 ili NVIDIA GeForce 7800 GT, znači 256MB i Pixel Shader 3.0
Hahahahaha.. Cappy moj... zakini didu mašinu i uvali mu svoju... zaminis komponente. ostavis mu isto kučište da ne posumnja
Moj sine iznenadija me kako zna oko kompa,nebi mu moga zakinit mapu a kamoli komp.
Didova konfa:
Intel dualac 2.66GHz,2GB RAMa,grafa neka NVidijina od 384MBa neznan tocno.
aj dida ti ima samo malo jaci procesor od mog... i to je sve..
od mene nema nist jace...al mene zanima jel se moze igrat online bez orginala ..
eh ovako,igra se moze igrati online(lan),sve greske u igri se mogu popraviti obicnom uninstalacijom ili ubacivanjem patcha 1.1 ili 1.2.........opsirnije:da bi igrali u lan modu,ubacite patch 1.1 u kojem je taj mod podrzan,instalirate tunngle,garenu ili slicno i to je to...vezano za greske:mogu biti uzrokovane lose postavljenom rezolucijom,losim exe fajlom,i losim drajverom kontrolera...rezoluciju popravljate tako sto izbrisete onaj graphic fajl u my documents unutar nfs sfhift foldera,i startujete igru,tako ce nfs sam sebi postaviti preporucenu rez.los exe fajl znate o cemu se radi(cra**).i na kraju drajver od gamepada,pokusajte ubaciti novi ili izbaciti game pad i nikad,ponavljam nikad nemojte ubacivati programe za emuliranje npr xbox kontrolera,jeste da bude funkcionalno unutar menua(kontrolisete menu d-pad navigacijom)ali moze uzrokovati tolike probleme da 5 dana trazite po netu i na kraju jednostavno uninstalirate pa ponovo nabacite i shvatite da vam je taj emulator zadavao blokanje i slicno(moj slucaj).A da na kraju,probleme mozete imati i sa nvidia phyisics i starim drajverima za video card(u 0,345% slucajeva)...........ovo je iz mog kratkog iskustva sa problemom zvanim nfs shift i ctrl+alt+del tipki,tako da ne vjerujem da ce te naci bilo koju drugu soluciju osim ovog napisanog(spominju se i compatibility mode koji ne radi i usporava i svakojake gluposti kao postaviti racunar na high power preformance)...eto nadam se da sam pomogao.