Need for Speed Most Wanted problem sa instalacijom

poruka: 16
|
čitano: 13.972
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, imam problem sa instalacijom navedene igre, prije je moglo, ali ne znam zašto sad nemože, a igra mi se igra po evo 7. put, ovako, nemogu sad slike, mrsko mi, ali mogu to svojim riječima objasniti:

Kada ubacim DVD od Most Wanteda, otvori mi se Autorun, kliknem na "Install", desi se sljedeće, traži me da instaliram DirectX9, naravno imam ga, ali svaka igra tako, i daje mi 2 opcije: Yes i No, ako kliknem na "No" instalacija se prekida, a ako kliknem na "Yes" instalira se DX9 i nastavlja se instalacija, kliknem na "Yes" i instalira se DX9, zatim se otvori prozorcic za kucanje CD Key-a (originalni cd-key), nakon sto ukucam cd-key, i kliknem na "Next", prikaze mi se prozorcic sa errorom koji kaze da instalacija ne moze nastaviti dok god nemam DX9 na racunaru, a imam ga!!!

hvala unaprijed, nadam se konkretnom pomoći

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 12:20 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sorry za 2x post, ali hitno mi je pls???? itko???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa instaliraj taj sa cda

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@ BannedOnThisForu

Odi na prvi CD od igre i otvori autorun u notepadu, kopiraj i stavi tu. Znam u cemu je problem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Most Wanted problem sa instalac
r420r kaže...

@ BannedOnThisForu

Odi na prvi CD od igre i otvori autorun u notepadu, kopiraj i stavi tu. Znam u cemu je problem.

ljudi nema veze, nekako sam uspio rijesiti problem,

P.S r420r

ako me se sjecas, ja sam Bes7 ;)

17 godina
neaktivan

uglavnom, problem je u tome sto instalacija trazi odredene verzije directx-a, pa ako imas starije i novije od tih "odredenih" verzija instalacija ne zeli nastavit. u autorun-u se mora pobrisat dio vezan za directx i onda instalacija preskace taj dio.

p.s.

sjecam... Osmijeh

16 godina
neaktivan
r420r kaže...

uglavnom, problem je u tome sto instalacija trazi odredene verzije directx-a, pa ako imas starije i novije od tih "odredenih" verzija instalacija ne zeli nastavit. u autorun-u se mora pobrisat dio vezan za directx i onda instalacija preskace taj dio.

p.s.

sjecam... Osmijeh

ugl. on je prije trazio DirectX9.0c, a ja njega imam ;)

16 godina
neaktivan

A ja imam problem treba mi cd-key da instaliram igricu, posudio sam igricu od jednog jarana koji nije mogao da nađe oklop na kojem pise cd-key....pa ako nije problem da mi ga vi date......

17 godina
neaktivan
mumy kaže...

A ja imam problem treba mi cd-key da instaliram igricu, posudio sam igricu od jednog jarana koji nije mogao da nađe oklop na kojem pise cd-key....pa ako nije problem da mi ga vi date......

Mislim da ti ga imaju naxeem, DrNasty ili scorpion667.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
16 godina
neaktivan

ee imam isti problem kao i banned..... mozes li mi r420r malo detaljnije objasniti ovo sa autorun.....

HVALA UNAPRIJED.....!!!!!!

17 godina
neaktivan
petko1234 kaže...

ee imam isti problem kao i banned..... mozes li mi r420r malo detaljnije objasniti ovo sa autorun.....

HVALA UNAPRIJED.....!!!!!!

stavi prvi CD od igre i kopiraj sve podatke na disk (copy/paste), kada se kopiraju na disk potrazi "autorun.inf" i otvori ga u notepadu, potrazi ovaj dio: "DirectXVersion=9.0c" i umjesto 9.0c stavi 0, nakon toga spremi i pokreni setup.

15 godina
neaktivan
Pomozite mi odabirom igrice

Nemogu se odlučiti koju igricu (malo bolju) tražim od prijatelja da mi da. Pa mi vi predložite! Izlanuo se

HVALA!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 21:46 (Mario 1851996).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam reinstaliro drivere i sve je radilo normalno.

Izzy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imal ko da mi pomogne instalirat igricu nfs most wanted nezz kako spocetka niako nezzz sta treba a nemami texta gdje trebam otic Plač

ako nije problem da mi probate nacrtat gdje da odem

0 0 hvala 0
15 godina

jel može mala pomoć? pokrenem instalaciju i sve bude dobro do 6%. jel zna neko u čemu je problem???

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 16:54 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel može mala pomoć? pokrenem instalaciju i sve bude dobro do 6%. jel zna neko u čemu je problem???

Taj file za koji ti je rekao to sound itd... Ima grešku (ili nepostoji) pa se prekida instalacija.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice