Need for speed carbon

poruka: 6
|
čitano: 1.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Need for speed carbon

Koja je razlika izmedu need for speed carbon i need for speed carbon collectors edition

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Need for speed carbon

negdje sam procito da ima jos nekoliko auta i nekih naljepnica za aute.... i kada kupujes to original onda dobijes mapu torbu i tako to

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Need for speed carbon

Pretpostavljam da želiš skinuti s nekog torrenta =P

• 4 ekskluzivna automobila
  • 10 tuniranih automobila
  • 6 novih utrka
  • 3 posebne challenge utrke
  • 10 posebnih "grafita" (vinyls) za automobile
  • bonus DVD u kojem možeš vidjeti kako je igra nastala, opise automobila i sl.
  • drugačije pakiranje.

izvor - http://en.wikipedia.org/wiki/Need_For_Speed_Carbon#Collector.27s_Edition

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Need for speed carbon

ako sam preso carbon el se isplati da uzmem collectors edition oce li biti drukcije utrke,policija,grad ili tak nesto

16 godina
neaktivan
RE: Need for speed carbon
lgke970shine kaže...

ako sam preso carbon el se isplati da uzmem collectors edition oce li biti drukcije utrke,policija,grad ili tak nesto

Nisam imao priliku igrati Collector's edition, ali mislim da je to više mala nadogradnja kvalitete sadržaja, ništa posebno. Što se tiče policije, grada i sl., mislim da je sve isto.
16 godina
neaktivan
Need for speed carbon

nisam našao drugu temu pa postam ovdje, jel moguće kako u nfs carbon ubaciti neki mod za neonke? po defaultu ih nema, a jako patim na tuner aute sa neonkama {#} tnx

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice