Nakon Starcraft 2 i Diablo 3 neće imati LAN mode

poruka: 11
|
čitano: 1.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Već prije nekoliko dana vijest da Starcraft 2 neće imati LAN mode proširila se webom, što na žalost znači da neće više biti starih vremena, kao nekoć u igraonama.

Kako i Diablo 3 dolazi od Blizzard -a, većina se počela pribojavati da ga neće zadesiti ista sudbina. No na žalost Blizzard je objavio kako popularna Hack & Slay igra definitivno neće imati ugrađenu LAN podršku. Blizzard se svom snagom bacio na razvijanje Battle.net 2.0 , no nije poznato kakve će funkcije sadržavati.

Tako će Diablo 3 u multiplayer modu biti samo igriv sa valjanom Internet vezom preko Blizzardovih Servera, što bi za Retail kupce trebalo biti besplatno.

Blizzard kao razlog navodi efektivnije zatvaranje sigurnosnih rupa te borbu protiv piraterije. No tko je toliko “lud” i ne želi imati ove Igre u svojoj kolekciji?

<<<OCKLUB.NET>>>
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 11:28 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako je krenulo LAN če nestati iz svih igara.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a odakle njemu podataka da d3 nece imati lan? ne vidim nigdje izvor na stranici

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nakon Starcraft 2 i Diablo 3 neće imati LAN mo
ytbapa kaže...

a odakle njemu podataka da d3 nece imati lan? ne vidim nigdje izvor na stranici

pa dobro mislim da tu netreba nikakav izvor ... to je cisto logicki ak starcraft nema pa zasto bi diablo imo

deep down inside i feel::::::Conversion software version 7.0 Looking at life through the eyes of a tired hub Eating seeds as a pastime activity The toxicity of our city, of our city
17 godina
neaktivan

ovo rijetko izlazi iz mojih usta,

ali buduci da sam zestoki fan diabla i starcrafta podrzavam ovu odluku protiv piraterije.

Bitno da je tu, sad sto su kod nas ljudi navikli sve "dobiti" besplatno to je druga stvar

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Da, to je dobar potez protiv piratstva, diablo baš i namjeravam kupit tako da mi je svejedno.
18 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...

ali buduci da sam zestoki fan diabla i starcrafta podrzavam ovu odluku protiv piraterije.

Bitno da je tu, sad sto su kod nas ljudi navikli sve "dobiti" besplatno to je druga stvar

S piratstvom ovo nema apsolutno nikakve veze! Ako ste tako fino uz Blizzard u ovim pokvarenim odlukama, red je da i objasnite kako ovo utječe na piratstvo?

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan

Koga briga što diablo neće imati lan al starcraftPlač

Saki Saki 5$
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Dr.Malenica kaže...

S piratstvom ovo nema apsolutno nikakve veze! Ako ste tako fino uz Blizzard u ovim pokvarenim odlukama, red je da i objasnite kako ovo utječe na piratstvo?

Sa ovim se slažem, baš bi volio čut kako ovi misle da će to utjecat na piratstvo? U kojem to smislu ima uopže utjecaja?

Utjecaj će bit sljedeći: legalni kupci će morat vuć kilometre LAN kabela da bi zaigrali u garaži game preko battle.net-a sa 7 prijatelja koji sjede pola metra jedan od drugog, dok će oni sa piratskim software-om imat kakav crack ili fake server kojim će rješit taj problem. Ako ti pristaješ da ti netko tako zabije kajlu i da još za to platiš 300injak kuna, samo izvoli. Ja sam planirao kupit, kako stvari stoje promjenio sam mišljenje.

17 godina
neaktivan

Ja se samo nadam ako nece bit LAN podrške da ce ih neko zaj... i izbacit neku aplikaciju s kojom cemo moc igrat LAN normalno...i to obje igre...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je inace jako stara vijest...I komentari tipa "koga briga sto diablo nece imat LAN" mislim lupite mu je.beni zuti karton vise mi kreteni koji ko padobranci upadaju i seru po temama idu na zivce...

Inace mislim da je to kompletni kretenizam posto je najveci uzitak pranja diabla 2 bilo umrezavanje u garazi 6 kompova i peri...Unatoc svemu kupit cu original. Diablo mi je jedna ako ne i najdraza igra i igrat cu je bezobzira na sve. Blizzard to zna i moze radit sta oce ;-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 14:33 (mislav_01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice