Jedan moj drug nudi mi 50 igrica...Ovdje mozete pogledati koje su igrice
http://rs906.rapidshare.com/files/408686656/Igrice.docx
Ispod moga posta napisite imena...
lol danas ti skoro nitko nekupuje igre.. taj tvoj "drug" ti nije drug cim ti oce prodat a cim ima toliko to pirati zato nebudi lud i koja ti se svidi skines ljepo.......
tko je rekao da ce mi prodat?
Ajde samo napisete igrice najbolje koje cu uzeti od PRIJATELJA
To su odlicne Multy-player igre kojih ces se naigrati.
Hocete li to preko Steama ili?
l4d2 rula
To su sve original igre na prodaju?
Moj prijatelj je bogataš i on ima sve orginale,sve igrice sto cu uzeti od njega cu sebi instalirati i vratiti mu.Tako da necu nista kupovati niti uzimati pirate...
Nećeš moći igrati multiplayer ako samo posudiš igru na instalaciju. Odnosno možeš, ali nećete moći igrati i ti i prijatelj u isto vrijeme.
Kako?On nije uzeo preko steama ... vec je narucio preko eBay...
Samo jedna osoba moze igrati jednu original igru. Ako se skuzi da igra vise ljudi sa istom kopijiom = ban obje kopije.
Samo jedna osoba moze igrati jednu original igru. Ako se skuzi da igra vise ljudi sa istom kopijiom = ban obje kopije.
Kako ban obe kopije ako je samo jedna kopija u igri??
Pricajte hrvatski...
I samo da kazem.Nema veze,meni je itno da igram single a ne multiplayer zato napisite igrice za singleplayer...a ja cu onda vidjeti koje cu igrati kao multiplayer...
Kako ban obe kopije ako je samo jedna kopija u igri??
Krivo sam se izrazio, ugl. igre koje se vode pomocu key-a pokupe ban ako ih koristi vise igraca.
Pricajte hrvatski...
Pa neću bosanski.
I samo da kazem.Nema veze,meni je itno da igram single a ne multiplayer zato napisite igrice za singleplayer...a ja cu onda vidjeti koje cu igrati kao multiplayer...
Nezna, meni najbolja igrica zadnja je bila ona zmija na Nokij 3310, nije loša bila ni ona Pokemoni na staroj nokij.
Downloadujte onaj fajl u prvom postu (nije virus) i vidjecete tu igrice ... onda napisite koje su najbolje igrice iz tog fajla...
Imam cod WaW na dva računala ,na obadva sam stavio no-dvd fix.
Ako ja igram mp a sin na drugom pokrene igru automatski mene izbaci iz igre.
Nešt slično se događa i sa steamom ako sin pokrene neku igru sa steama mene odma odlogira
Dakle nema bana.
Nešt slično se događa i sa steamom ako sin pokrene neku igru sa steama mene odma odlogira
Dakle nema bana.
ne mozes biti na isti steam acc logiran u isto vrijeme na dva kompa...
Dakle nema bana.
I kad jednom dobiješ GUID ban onda je to to. Samo imaš sreće što dosad nisi dobio.
Weky ,nismo se razumjeli nemožeš dobit ban kad ne da, da istovremeno budemo online.
Ako ti imaš igru i instaliraš je na više kompova sve če radit dok se ne pokrene MP.
Imao sam slućaj sa cod WaW u MP igram ,sav sam u igri borim se za prvo mjesto,kad ono disconect server????
Kad ono sin pokrenio igru a mene izbacilo.......
a šta reč neg da sam lagano poludio.
Halo...Bugovci...pogledajte naslov teme...trazim 50 najboljih igrica iz onog spiska...prvi post.Naslov teme je pogresan,nije kupiti vec posuditi i zato nemojte se tu svadjati oko multiplayera vec recite igrice...
od toga nema niš
Koja tema :D. Da bar ja imam prijatelje bogataše sa popisima igara na rapidshareu...
Bože lika... pa zar nije lakše napisat taj popis igara u postu nego da ja sad idem to skidat sa RSa i gledat...
Halo...Bugovci...pogledajte naslov teme...trazim 50 najboljih igrica iz onog spiska...prvi post.Naslov teme je pogresan,nije kupiti vec posuditi i zato nemojte se tu svadjati oko multiplayera vec recite igrice...
Pogledaj recenzije pa sam odluči šta ti se sviđa. Klik i klik.
tko je rekao da ce mi prodat?
Ajde samo napisete igrice najbolje koje cu uzeti od PRIJATELJA
Najbolje igrice za kupiti..Najbolje igrice za kupiti...Najbolje igrice za kupiti...
Ma kakve igrice od prijatelja bogataša... idi i drogiraj se ko' sva normalna današnja mladež :D
Weky ,nismo se razumjeli nemožeš dobit ban kad ne da, da istovremeno budemo online.
Ako ti imaš igru i instaliraš je na više kompova sve če radit dok se ne pokrene MP.
Imao sam slućaj sa cod WaW u MP igram ,sav sam u igri borim se za prvo mjesto,kad ono disconect server????
Kad ono sin pokrenio igru a mene izbacilo.......
a šta reč neg da sam lagano poludio.
A i velika vecina igara se kupuje zbog MP, tako da ju je nemoguce igrati sa jednim keyem na vise kompova.
Pricajte hrvatski...
Igrice (imas Super Mario Bros i sl...), ali kolko vidim ti pricas ustvari o igrama pa .....
Tata mu ima prodavnicu kompjuterske robe,odite u google i ukucajte genelec tuzla.Tu ima svakakve opreme.Ima radnju u Mostaru,Lukavcu,Tuzli i jos po balkanu...Pa tako da mu tata kupuje sve,ima PS 3,Xbox 360,i i7 masinu...
Evo znam šta ćeš.
Uzmi sve koje u ćošku kutije imaju oznaku 10+. One sa 12+, 15+, 18+ ne diraj :)