e dečki uskoro spremam lan party kod mene..prošli puta smo igrali samo cod 2 i cod 4
sad bi htjeli nešto drugo..pa ako znate preporučit koju igru za lan do 6 ljudi slobodno :D
hvala!
e dečki uskoro spremam lan party kod mene..prošli puta smo igrali samo cod 2 i cod 4
sad bi htjeli nešto drugo..pa ako znate preporučit koju igru za lan do 6 ljudi slobodno :D
hvala!
Battlefield serijal , Counter-strike , Unreal Tournament serijal ...
Quake 3/4/live
Unreal Tournament 2008
CS
L4D serijal
Serius Sam
BF 2142
A ako vam dosade fps-ovi:
Civilization IV
Warcraft 3
Starcraft
Ako se mislite cesto sastajati, mozete Diablo 2+ ekspanzija prelaziti zajedno.
EDIT: Neznam kako sam zaboravio na Heroes of Might and Magic 3, zabava pršti na sve strane.
Eto par prijedloga od mene, ovo smo barem mi igrali u stare dane. Zabave koliko ti srce želi.
-Call of Duty 4
-Red Alert (mi smo igrali dvojku)
-Command & Conquer (Tiberium Wars)
-Stronghold Crusader (sati igranja)
-Minecraft (mjeseci igranja)
-Unreal Tournament
-Garry's Mod
Dalje se više nemogu sjetiti...
Iskreno ne preporucam Vam duge igre tipa prelazenje diabla, Titana ili cega vec skupa...
Probali smo, zamorno je, dugo traje, nigdje ne vodi. Od nule krenut, necete prec nijendu igru i imat cete likove koje nikad vise necete igrat (osobno iskustvo, lan party, 6 sati smo igrali Titane (diablo wannabee) i nakraju pozalili sto nismo igrali nesto drugo).
Bolje su pucacine, dobro ste nabrojali, CoD, Battlefield itd. Ima jedan stari dragulj, zove se Rune - ako to nabavite na konju ste, basically igra se vikinge u battlegroundovima, mozete skupljat oruzja, gotovo sva su melee, i poweruppove. Nama je bilo prezabavno.
strategije, iskreno warraft 2, starcraft, starcraft 2 itd... Igre poput HoMM, Civ i slicno 8na turnove) nemojte ni pokusavat. Preko dana jos kako tako, preko noci zaspes dok se svi tickovi resolvaju ponekad, svi krenu taktizirat i to JAAAAKO dugo traje. Uostalom sa razlogom se to moze igrat u Hot seet modu, iako vam ovo daje prednost da drugi ne gledaju sta vi radite u svom turnu.
Mi smo cesto igrali War 3 modove tipa dota, zombije one i slicno, ima milijarda modova, jedan zabavniji od drugoga. Progooglajte malo koji su dobri, fakat ih ima gro, zabavni su, dosta ih ima pricu tipa rpg i slicno, znali smo ih satima igrat, a opet, nekako su survival bili najbolji i traju pola sata do 2 sata (ovisno o svakom kakav je)
Recimo imas battleshipove kao dotu i tenkove neke, prezabavno.
Mape skinite neko od vas, samo nasnimite kad ste u lanu svi iste, War3 i ekspanzija se dobiju za 100njak kuna i peglaj, cijelu noc mozete samo to igrat.
Warcraft III 8-Hero Siege je super za odigrati u lanu od 2 do 8 igrača.
Od pucačina koja je na mene ostavila dobar dojam na lanu je Aliens vs Predator 2 multiplayer u kojem svi krećete kao marinci, na početku je bit da se ubije jednog koji postaje elijen, taj koji je elijen ubija marince, svaki ubijeni marinac postaje elijen a bodovi se dobijaju za ubijene elijene i za vrijeme provedeno kao marinac...
starcraft 2
TROLOLOLO