Croatia map
Ejj molim pomoc ja sam skinuo neku mapu i sad kako da ju stavim u igru ne kuzim moze ko objasnit
decki mi ko posalje link za rakovicu65 i za imt bilo koji naj brze kaj morete
daj se smiri malo
Cuj ti ovo prvo ne kaze se halo nego molim vas a drugo strpi se
Cuj ti ovo prvo ne kaze se halo nego molim vas a drugo strpi se
a treće, we're not your personal army, google is your friend
u prijevodu: progooglaj malo sam, nemožeš sve dobiti servirano na pladnju
nemogu nigde najti zato molim te posalji mi
nemogu nigde najti zato molim te posalji mi
e pa ako google nemoze naci onda mozda nema?
cisto sumnjam da bi itko napravio modove za ta 2 traktora
molim vas
onda samo rakovicu65
To i izgleda bolje od Farming Simulatora 2010/2011 (kak će se već zvat)
brzo
Pa meni Agrar Simulator 2011 izgleda puno realističnije nego Farming Simulator samo je pitanje dali će i Agrar simulator imati modove kao Farming simulator ako nebude imao modove onda će biti zanimljivo igrati neko vrijeme poslije će svakome dosaditi ako se nebudu mogle mijenjati mape i dodavati drugi traktori i kombajni.
Koga zanima evo i link za službenu stranicu;
Tu imaš brdo modova za Farming Simulator 2009 pa traži link ispod
molim
a tu se trebam registrirat daj mi pošalji link od rakovice65
Pa registriraj se ta stranica je najbolja mod staranica za Farming Simulator 2009.
molim vas
a nece mi primit
molim
ja igram 2009 i super je jedino nema stoku i ima malo žitarica jedva čekam 2010 to če bit zakon samo da u dvje i desetoj naprave licensirane verzije vozila reci claasov kombajn a ne da ko 2009 ako hoćeš još neka vozila moraš skidat modove jooj jedva čekam veliki sam obožavatelj FS
Pa meni Agrar Simulator 2011 izgleda puno realističnije nego Farming Simulator samo je pitanje dali će i Agrar simulator imati modove kao Farming simulator ako nebude imao modove onda će biti zanimljivo igrati neko vrijeme poslije će svakome dosaditi ako se nebudu mogle mijenjati mape i dodavati drugi traktori i kombajni.
ee care agrar simulator ima licensirana vozila i claasove zakon
molim vassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
molim vassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
dosadan si
molim
Pa u Agrar simulatoru sve je claasovo, kombajni , traktori, prikolice, sijačice, balirke i svi ostali strojevi.
U Farming Simulatoru 2011 će traktori i kombajni biti Deutz a ostali strojevi kao i u FS 2009. Ali zato postoje modovi.
jeli izasao...na kojo se stranici moze skinuti,,jel mi moze netko poslat link???
Pa u Agrar simulatoru sve je claasovo, kombajni , traktori, prikolice, sijačice, balirke i svi ostali strojevi.
U Farming Simulatoru 2011 će traktori i kombajni biti Deutz a ostali strojevi kao i u FS 2009. Ali zato postoje modovi.
ne u farming simulatoru 2011 neče sve bit deutzovo nego i Lizard Krone Big X 1000 Krone Comprima V180 Pottinger Euroboss 330T Horsch Joker 6 CT Pottinger Synkro 2600 Horsch Sprinter 8 ST i tako dalje to su i neki raktori i strojevi
farming simulator 2011 će bit the best game...a za 2010etku neznam.....
LS 2010 ne postoji. Zadnja verzija koja je izašla je 2009 Gold Edition, a to ti je jako , jako slično kao i običan 2009 samo su neke bugove ispravili,,,,
18,10 izlazi fs 2011