Zagriženi sam gamer još od prvog nitenda. Pokušavam svaki dan igrat sat do 2. I sve je to super ali je problem što jednu igru pređem za dva tjedna a uz intenzivnije igranje i za tjedan dana. Nije problem što nema dobrih igara nego je problem što ih se ne može često naći u trgovinama. Tako sam prije 2-3 mjeseca došao u neimenovanu trgovinu s namjerom da kupim COD 4 za PS 3 ali ga nije bilo. Uspio sam ga nabavit mjesec dana poslije planiranog. I onda se pitaju zašto su ljudi prisiljeni kupovati ilegalne igre.
Kupuj preko Steama, a GRAW2 koji vidim imaš u avataru, igraj online pa ga nećeš "preći" u 2 tjedna
Inače baš GRAW2 sam kupio u dućanu-kojeg-neću-imenovati tu u Zagrebu i bio sam iznenađen da se pojavio u distribuciji vrlo brzo nakon što se pojavio i u svijetu. Igra s izvrsnom online komponentom, koju nažalost većina solera ignorira...
Dosad nijedan original nisam kupio u Hrvatskoj, sve preko interneta. eBay, SendIt.com, Play.com . Imaju ponudu, niže cijene, pogotovo u pretprodaji. Primjerice, kupio sam zadnja dva Pro Evolution Soccera upravo na taj način, u pola cijene.
Kupuj preko Steama, a GRAW2 koji vidim imaš u avataru, igraj online pa ga nećeš "preći" u 2 tjedna
Inače baš GRAW2 sam kupio u dućanu-kojeg-neću-imenovati tu u Zagrebu i bio sam iznenađen da se pojavio u distribuciji vrlo brzo nakon što se pojavio i u svijetu. Igra s izvrsnom online komponentom, koju nažalost većina solera ignorira...
R6 je sranje u multiplayeru.
Kako si dobio metak iz pištolja sa "nekoliko stotina metara" buraz? U SP neprijatelji nikad ne vade pištolj, nego samo puške, ne znam da li AI uopće zna što je pištolj. U MP sam utukao par desetaka sati, ni mnogo ni malo, a sve skupa sam od pištolja poginuo manje od 5 puta i to uvijek iz neposredne blizine. Igra je vrlo realna i tjera te da koristiš oružja kako bi i u stvarnosti, dakle ako imaš pušku koristiš nju. Pištolj može eventualno biti nadopuna snajperu koji je na blizinu smotan za uporabu.
I par stotina metara je jako dvojbeno jer su najveće udaljenosti u igri do cca 100 metara, možda max 150.
Kretnja je spora, pa to je realizam, tvoj lik ne može čak niti skočiti, po čemu je GRAW jedinstven u realizmu i hrabrosti dizajna. Model gibanja je najbolji ikad, uz Red Orchestru a s radošću uočavam da čak i COD4, koji nije igra koja se fura na realizam, dosta posudjuje od navedene dvije. Kod COD4 ne stigneš uočiti koliko je lik zapravo spor, jer su mape premalene
Slažem se da su likovi u GRAW 2 pomalo glupi i zapinju za najjednostavnije objekte ali je igra unatoč tomu odlična kao i multiplayer.
Slažem se da su likovi u GRAW 2 pomalo glupi i zapinju za najjednostavnije objekte ali je igra unatoč tomu odlična kao i multiplayer.
da, to je stvarno problem u HR .. od kako je izašao x360 više ne kupujem igre za pc, pa mi ovo nije problem (sohoslab uvozi sve nove igre za x360)
R6 je sranje u multiplayeru.
Kako si dobio metak iz pištolja sa "nekoliko stotina metara" buraz? U SP neprijatelji nikad ne vade pištolj, nego samo puške, ne znam da li AI uopće zna što je pištolj. U MP sam utukao par desetaka sati, ni mnogo ni malo, a sve skupa sam od pištolja poginuo manje od 5 puta i to uvijek iz neposredne blizine. Igra je vrlo realna i tjera te da koristiš oružja kako bi i u stvarnosti, dakle ako imaš pušku koristiš nju. Pištolj može eventualno biti nadopuna snajperu koji je na blizinu smotan za uporabu.
još lako u mjestima di ima i takvih trgovina...
ima negdje di nema niti jedne igre...
(pa se onda ljudi pitaju zašto kupuju ljudi pirate... lakše se nađu)
zato postoje online ducani u HR, koji dostavljaju svugdje... nemoras cak ni imati karticu, vec samo virman koji skeniras i mailas :)
No tuzno je sto ta ista igra narucena npr. iz Engleske kosta manje (s postarinom) nego kod nas. Samo unazad mjesec dana sam kupio 3-4 origigi igre s jednog site-a. Zadnje sto sam u HR kupio je bio CoD4, a po cijenama bih rekao i doslovno zadnje. Preorder Frontlines: Fuel Of War kosta 25 funti, kod nas ce barem 350kn.
Da nije bilo OK pretpostavljam da bi bilo backstabbinga u BF-u :)
Evo baš sam preko Steama kupio novi Conflict i košta 39 dolara a kod nas najmanje 350 kn.
Zadnjih godinu i pol kupujem iskljucivo originale, u prosjeku 1 mjesecno, u on-line trgovinama ili kompjuter/CD shopovima dade se naci godinu-dvije starih igara za 70-90kn, pri cemu ne mislim na discount packove. :) Navalite.
Ako neku MMORPG/Multiplayer igru kupujem onda je ot kod Crovortexa.
Koliko sam primijetio, Algoritam ima jedan set igara, Crovortex ima drugi set. Ne uskaču jedni drugima u distribuciju osim kod jako zanimljivih naslova poput WoW-a.
Nego, primijetio sam "R6 je sranje u multiplayeru." - LOL? Apsolutno nepoštena ocjena.
R6 RVS je dugo bio jedna i jedina taktička pucačina igriva (i dobra) u multiplayeru.
Za Vegas ne znam, nisam probao.
Zagriženi sam gamer još od prvog nitenda. Pokušavam svaki dan igrat sat do 2. I sve je to super ali je problem što jednu igru pređem za dva tjedna a uz intenzivnije igranje i za tjedan dana. Nije problem što nema dobrih igara nego je problem što ih se ne može često naći u trgovinama. Tako sam prije 2-3 mjeseca došao u neimenovanu trgovinu s namjerom da kupim COD 4 za PS 3 ali ga nije bilo. Uspio sam ga nabavit mjesec dana poslije planiranog. I onda se pitaju zašto su ljudi prisiljeni kupovati ilegalne igre.
HaHa na sve
HaHa na sve
Kreditnom karticom. Dvije minute posla.
A ima li netko za preporučiti dobru stranicu za kupovinu igara koje ću fizički doma imati... Znači sa boxom itd. Više volim takvo što, možda sam staromodan ali eto.
Svidio mi se Game.co.uk ali na žalost sada koristim Amex a oni to ne primaju.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Mislim da ti je neisplativo nabavljati igre vani jer osim cijene igre i poštarine, plaćaš i PDV i carinu.
Ma da, ali na kraju me ipak neke igre dođu jeftinije nego ovdje. barem je tako bilo na Game.co.uk.
Zato pitam.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Puno nacina financiranja pa i pouzecem, a i 10% popusta na predbiljezbe itd.
Puno nacina financiranja pa i pouzecem, a i 10% popusta na predbiljezbe itd.