a kad izlazi ? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a kad izlazi ? 
8.11
Activision je spremio nadasve nevjerojatnu ponudu: Preorderajte COD MW3 na steamu i za gratis će te dobiti Call of Duty 4!
Hardned edition leaked !! , dolazi s godinom dana pretplate na COD ELITE , i još nekim sitnicama
I opet jeftinije ti izađe ak kupuješ obje prek nego key sellera, npr. base host.
Activision je spremio nadasve nevjerojatnu ponudu: Preorderajte COD MW3 na steamu i za gratis će te dobiti Call of Duty 4!
I uz to je free weekend CoD BO + double xp (offtopic mali, ali je vezano za tu akciju) :
dobio sam poziv na e-mail-u za to
šta bi to trebalo bit?
live stream multiplayer reveal - nisam sigurabn kad pocinje po našem vremenu -9 sati razlike ak se ne varam , znaci u 20:00 kod nas pocinje ??
To valjda ako se razočaraš u MW3 barem imaš CoD 4 koji je provjeren 
Ja bi uzeo MW3,al me najviše je8u ti DLC-ovi po 100kn,zato se još premišljam.
A i dat će nam DS,tako da je velika vjerojatnost da će biti "besplatnih"(ljudi sa dobrim vezama će doma hostat i to
) servera.
Ma ja ću ga preorderat na bh-u pa šta bilo. Nesvidi li mi se prodat ga i to je to. Ali to je CoD pa znam da će mi se svidjet !!!
Pa nevirujem da bi napisali, a da nije engleska. Mislim ako zahebu nekoga pročut će se to i neće im baš ić prodaja.
pirat hoćeš imati ti to kada igrati pošto i BF3 izlazi u slično vrijeme a sva bug ekipa će BF3 derat.
Vidim da su se vratili cod4 štihu, boje su tamnije, izgleda realnije. To je po meni jedan veliki plus. Dodali par novih animacija (animacije penjanja i sl.).
Ugl igra mi izgleda iznenađujuće dobro. Samo da daju podršku za modove, pa se tu napravi nekakav promod.
Ako bog da, vratili su se korjenima, samo da bar nisu izdali ona sra*ja mw2 i black ops, nego da je ovo izravnan nastavak na cod4.
pirat hoćeš imati ti to kada igrati pošto i BF3 izlazi u slično vrijeme a sva bug ekipa će BF3 derat.
Ma tražim neku igru koju ću igrat kad me razje8u na BF-u 3.
Ne mogu se oteti dojmu koliko isto izgleda kao i MW2.
Al ajde, nadam se da ce biti dobro optimiziran kao i MW2, a ne obrnuto kao Black Ops i sa masom bugova.
A i dat će nam DS,tako da je velika vjerojatnost da će biti "besplatnih"(ljudi sa dobrim vezama će doma hostat i to
) servera.
DS fajlovi će ti, kao i u Black Opsu ili BC2, biti dostupni samo određenim server provajderima, tako da teško da će biti "besplatnih" servera.
Potvrdeno je da je isto kao i u Cod 4, znaci svako moze hostati:
http://gsngaming.com/blog/2011/08/17/modern-warfare-3-getting-dedicated-servers-for-pc/
DS fajlovi će ti, kao i u Black Opsu ili BC2, biti dostupni samo određenim server provajderima, tako da teško da će biti "besplatnih" servera.
Pogleda post gore.
A BO nije ima prave DS,jer ako si primjetio bio je neki "client" koji je bio kao spectator na serveru.
To je bio isti onaj iwnet samo što je sad host bio gameservers..
Pogleda post gore.
A BO nije ima prave DS,jer ako si primjetio bio je neki "client" koji je bio kao spectator na serveru.
To je bio isti onaj iwnet samo što je sad host bio gameservers..
Pa i nije tako..taj "client" točnije demo client je tu da snima matcheve za theatre mode.Neki serveri nemaju to uključeno pa tog matcha ni ne bude u theatre modu.

Ma sarkazam,jer nisu bili free DS.
Mogli bi i teglu ajvara dat.
Potvrdeno je da je isto kao i u Cod 4, znaci svako moze hostati:
http://gsngaming.com/blog/2011/08/17/modern-warfare-3-getting-dedicated-servers-for-pc/
Hm, zanimljivo.
Nisam uopće pratio situaciju glede servera, al ovaj potez stvarno nisam očekivao Activisiona.