Daj ne glumi lokalnog šerifa, 1) označi gdje sam radio spam pa ću ispraviti, ali kada mi reces dali znaš uopće što "spamanje" znači? 2) BMK kakve ti osjećaje gajiš prema meni/nama, i možeš li pojasniti pod onim "da pojma nemamo" i reci mi što bi trebao reći da bi imao pojma. A sada, ja mogu(Da mogu!) pljuvati po igri zato jer sam je kupio i shvatio da je, kako se ono kaže "isto sr*nje samo drugo pakovanje"(od CoD4/5).
EDIT: "Ovi šta mi kempaju sa MP7 su noobovi. I inače ja igram sa akimbo FMG9" Daj plesni se! Kad si već počeo pametno govoriti ti izvali ovakvu glupost.
Aj se odi iz*rkat negdje.
EDIT: I ja (Da ja!) sa kupio i CoD4 i CoD MW3 i BF3(da dobro si vidio I BF3) i na 4 imam prek 350h, MW3 prek 70h a BF3 igram otkada je izašao....Igram sa akimbo i to je istina ali sa revolverom akimbo!!! (priznajem za*ebo sam se NIJE FMG9) A poanta rečenice : ,,Ovi šta mi kempaju sa MP7 su noobovi,, je da oni što kempaju sa automaticom njubići a da sniper-i smiju kempat.
E i? Imam i ja oko 400 h na cod4, mw3 cca. 100h isto toliko i na mw2, a bf3 imam sve dlcove a nisam ga još upalio( slaba grafa pa čekam dok ne kupim novu). A to šti igraš sa akimbo revolverom je vec druga stvar(jedino takve akimbo treba i ostaviti, a ne one za njubeke auto. pistolje-_-)

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running? /// Everyone has a dark side--you show me yours and I'll show you mine.