moram je kupit
jer je tu freeruning a ja vjezbam freerucning xD
moram je kupit
jer je tu freeruning a ja vjezbam freerucning xD
Neznam dali je bilo govora o ovome, ali ja svaki put kad uđem u igru nakon 10min mi se odjednom isključi, i ništa mi ne piše zašto je do toga došlo..? nemam original..
Neznam dali je bilo govora o ovome, ali ja svaki put kad uđem u igru nakon 10min mi se odjednom isključi, i ništa mi ne piše zašto je do toga došlo..? nemam original..
sada me pita novi cd-key :@
sada me pita novi cd-key :@
Evo riješio sam, skinuo sam crack za 1.01 verziju..
ako nekom treba link za taj crack nek mi pošalej na pm
Ste sigurni da treba reinstalirat igru :(
ma nea bolje igre za mene ljubitelja adrenalina... zakon je .... netrea mi uopce nasilje ... pucanje itd..... ja sam preso igru i sad skroz igram Time Trialse i Speed Run-ove... i odlicno mi ide!
Meni sve radi savrseno, instaliro igru i patch 1.01, radi fizika sve super
ja tek sad cujem za taj patch..... nisam ga uopce instaliro a sve savršeno ......e a šta poboljšava taj patch?
ja tek sad cujem za taj patch..... nisam ga uopce instaliro a sve savršeno ......e a šta poboljšava taj patch?
Evo riješio sam, skinuo sam crack za 1.01 verziju..
ako nekom treba link za taj crack nek mi pošalej na pm
Ste sigurni da treba reinstalirat igru :(
Eo sam probao online picit pojedine staze protiv najboljih rezultata, i moram priznat da ima nekih prilicno bolesnih scorova..lik predje playground 1 za 42 sekunde..ima i i boljih rezultata al se radi o cheaterima mislim..
Ma meni se svaki put nakon 10min igranja odjednom isključi igra.. imam patch 1.01.. sada upravo reinstaliravam igru pa ću vidit
Ma meni se svaki put nakon 10min igranja odjednom isključi igra.. imam patch 1.01.. sada upravo reinstaliravam igru pa ću vidit
Poslije update i novog cracka sve radi besprijekorno!!!
sada ću probat sa sedmim crackom dali mi radi..
sada ću probat sa sedmim crackom dali mi radi..
Pripazite s tim "crackovima",cini mi se da je malo protiv pravila
Znam da svi imamo originale,al kaj se moze
Imam problem s igrom, ma koji crack stavio nece, igra izbaci i pise error program need to close(Dont Sent...)
Igra nije org., a vidim po netu da rijetko ko ima ovaj problem!
Pomagajte...
Nakon svakog levela MIRE izađe u glavni meni pa onda stisnem Continue i nastavi dalje (nadam se da je i kod vas isto tako)...
Sve je bilo dobro do mislim da je to treci level, ono kad te počne loviti helikopter pa onda sklizneš po onom "krovu" pa nakraju dođeš do dizala iz kojeg izađu specijalci, zaobiđem ih tako da odem desno i preskočim dvije ograde, uđem u dizalo i stisnem gumb te se vrata zatvore, lik mi nekaj veli ona lagano uzdahne i opet izađe u glavni meni, ja u nadi da idem dalje stisnem continue, a on me vrati nazad na početak tog levela!
Ima ko ideju kako nastaviti dalje? (The game is by Team JPN - Multi 10 Repack)
Pomagajte...
Nakon svakog levela MIRE izađe u glavni meni pa onda stisnem Continue i nastavi dalje (nadam se da je i kod vas isto tako)...
Sve je bilo dobro do mislim da je to treci level, ono kad te počne loviti helikopter pa onda sklizneš po onom "krovu" pa nakraju dođeš do dizala iz kojeg izađu specijalci, zaobiđem ih tako da odem desno i preskočim dvije ograde, uđem u dizalo i stisnem gumb te se vrata zatvore, lik mi nekaj veli ona lagano uzdahne i opet izađe u glavni meni, ja u nadi da idem dalje stisnem continue, a on me vrati nazad na početak tog levela!
Imam problem s igrom, ma koji crack stavio nece, igra izbaci i pise error program need to close(Dont Sent...)
Igra nije org., a vidim po netu da rijetko ko ima ovaj problem!
Pomagajte...
Krenem prelaziti ovu igru, sve je bilo u redu, šljaka igra na najjačima detaljima bez trzanja, patch 1.0.1 je instaliran.
I onda dođe ona misija kada Faith mora skočiti na vlak, pa s jednog vlaka na drugi vlak da bi na koncu izašla sa postaje, i to je ujedno i kraj toga nivoa. I nakon tog nivoa krene učitavanje sljedećega i tu sve zašteka, probao sam više puta i svaki puta isto.
Ako netko ima takav problem nebi bilo loše da pomogne, ako nema nema veze, izbrisat cu igru, ionako nije nista posebno. Samo se trckara uokolo, skace i trazi put za bijeg. Jedino sto je grafika lijepa, jednostavna i cista. Kao da igrate Prince of Persiu ili Laru Croft, na posve isti kalup, samo sto se grafika bitno razlikuje.
gledao sam malo filmova na youtubeu i svidilo mi se.
skidam je, sad je na oko 40%.
sviđa mi se to skakanje po zgradama i napokon evo takve igre!