Mirror's Edge

poruka: 179
|
čitano: 27.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

moram je kupit

jer je tu freeruning a ja vjezbam freerucning xD

ko tebe kamenom ti njega isto kamenom jer je kruh poskupio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mirror's Edge
pajic3 kaže...

Neznam dali je bilo govora o ovome, ali ja svaki put kad uđem u igru nakon 10min mi se odjednom isključi, i ništa mi ne piše zašto je do toga došlo..? nemam original..

Instaliraj patch 1.01...
17 godina
neaktivan
Jerkenovski kaže...
pajic3 kaže...

Neznam dali je bilo govora o ovome, ali ja svaki put kad uđem u igru nakon 10min mi se odjednom isključi, i ništa mi ne piše zašto je do toga došlo..? nemam original..

Instaliraj patch 1.01...
 Meni patch nezeli install,neznam zastoViče
A kada predem neku misiju i sada se treba ucitati nova(znaci prodem dio nekog levela),jesnostavno me izbaci u menu,i mogu nastaviti samo od zadnjeg save-a,jednostavno ne zeli ici dalje,neznam kaj da radim sadMršti se
Igra je fenomenalna,samo da nema tih malih bug-ova
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
Mirror's Edge

sada me pita novi cd-key :@

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
Jerkenovski kaže...
pajic3 kaže...

Instaliraj patch 1.01...
 Meni patch nezeli install,neznam zastoViče
A kada predem neku misiju i sada se treba ucitati nova(znaci prodem dio nekog levela),jesnostavno me izbaci u menu,i mogu nastaviti samo od zadnjeg save-a,jednostavno ne zeli ici dalje,neznam kaj da radim sadMršti se
Igra je fenomenalna,samo da nema tih malih bug-ova
 Reinstall igre i onda patch...bez njega ne možeš nastaviti igru.
17 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

sada me pita novi cd-key :@

Pitaj ti njega! Smijeh
17 godina
Mirror's Edge

Evo riješio sam, skinuo sam crack za 1.01 verziju..

ako nekom treba link za taj crack nek mi pošalej na pm

Ste sigurni da treba reinstalirat igru  :(

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 14:48 (pajic3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

ma nea bolje igre za mene ljubitelja adrenalina... zakon je .... netrea mi uopce nasilje ... pucanje itd..... ja sam preso igru i sad skroz igram Time Trialse i Speed Run-ove... i odlicno mi ide!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Meni sve radi savrseno, instaliro igru i patch 1.01, radi fizika sve super Cool

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja tek sad cujem za taj patch..... nisam ga uopce instaliro a sve savršeno ......e a šta poboljšava taj patch?

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ (2 CPUs), ~2.4GHz 3326MB RAM NVIDIA GeForce 8600 GT 1024 MB DDR2 Windows Vista™ Ultimate
17 godina
neaktivan
Rocketman kaže...

ja tek sad cujem za taj patch..... nisam ga uopce instaliro a sve savršeno ......e a šta poboljšava taj patch?

Odstranjuje mogućnost zamrzavanja na nekim konfama kad je PhysX omogućen.
17 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Evo riješio sam, skinuo sam crack za 1.01 verziju..

ako nekom treba link za taj crack nek mi pošalej na pm

Ste sigurni da treba reinstalirat igru  :(

Ko veli da treba reinstalirat igru ako patch možeš instalirati.
17 godina
protjeran
Mirror's Edge

Eo sam probao online picit pojedine staze protiv najboljih rezultata, i moram priznat da ima nekih prilicno bolesnih scorova..lik predje playground 1 za 42 sekunde..ima i i boljih rezultata al se radi o cheaterima mislim..

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Ma meni se svaki put nakon 10min igranja odjednom isključi igra.. imam patch 1.01.. sada upravo reinstaliravam igru pa ću vidit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pajic3 kaže...

Ma meni se svaki put nakon 10min igranja odjednom isključi igra.. imam patch 1.01.. sada upravo reinstaliravam igru pa ću vidit

skini patch reloaded 1.0.1 u paketu dobijes i crack i patch 1.0.1. Meni sve super radi.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

Pajiću šta je to sa tom tvojom igrom? Ko da se najela ludih gljiva, meni vozi vrhunski samo sa onim prvim Crackom je nešto izbacivala na glavni meni na 4- tom levelu, našo sam drugi i sad vozi ko luda, pajiću uozbilji se više....CoolNamigiva.
17 godina
neaktivan

Poslije update i novog cracka sve radi besprijekorno!!!

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 18:23 (Kaiserex).
17 godina
Mirror's Edge

sada ću probat sa sedmim crackom dali mi radi..Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pajic3 kaže...

sada ću probat sa sedmim crackom dali mi radi..Iznenađen

Nemoraš niti probavat, neće ti radit jer si baksuz....Smijeh. Mozeš ih probat i 177.
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Pripazite s tim "crackovima",cini mi se da je malo protiv pravilaViče

Znam da svi imamo originale,al kaj se mozeNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Pa naravno da imam original...
samo koristim crack jer mi igra brze radi NamigivaBelji se
livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
16 godina
Lion King kaže...

mi koristimo crackove da ne moramo ubacivat DVD kad igramo neku igru. skupo smo ga platili pa bi bilo šteta da se ošteti. nema tu ništa ilegalno.
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
Lion King kaže...

mi koristimo crackove da ne moramo ubacivat DVD kad igramo neku igru. skupo smo ga platili pa bi bilo šteta da se ošteti. nema tu ništa ilegalno.
 Tako je, mi svi imamo orginale ali ih držimo u ladici. I igramo ove napušene crackomSmijeh. Ali fino kad dođe ekipa e, tu se već isfoliramo sa oginalom....kao igramo orginal....pun sam para i te fore.
17 godina
Mirror's Edge

Imam problem s igrom, ma koji crack stavio nece, igra izbaci i pise error program need to close(Dont Sent...)
Igra nije org., a vidim po netu da rijetko ko ima ovaj problem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Pomagajte...

Nakon svakog levela MIRE izađe u glavni meni pa onda stisnem Continue i nastavi dalje (nadam se da je i kod vas isto tako)...
Sve je bilo dobro do mislim da je to treci level, ono kad te počne loviti helikopter pa onda sklizneš po onom "krovu" pa nakraju dođeš do dizala iz kojeg izađu specijalci, zaobiđem ih tako da odem desno i preskočim dvije ograde, uđem u dizalo i stisnem gumb te se vrata zatvore, lik mi nekaj veli ona lagano uzdahne i opet izađe u glavni meni, ja u nadi da idem dalje stisnem continue, a on me vrati nazad na početak tog levela!

Ima ko ideju kako nastaviti dalje? (The game is by Team JPN - Multi 10 Repack)

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TOMs kaže...

Pomagajte...

Nakon svakog levela MIRE izađe u glavni meni pa onda stisnem Continue i nastavi dalje (nadam se da je i kod vas isto tako)...
Sve je bilo dobro do mislim da je to treci level, ono kad te počne loviti helikopter pa onda sklizneš po onom "krovu" pa nakraju dođeš do dizala iz kojeg izađu specijalci, zaobiđem ih tako da odem desno i preskočim dvije ograde, uđem u dizalo i stisnem gumb te se vrata zatvore, lik mi nekaj veli ona lagano uzdahne i opet izađe u glavni meni, ja u nadi da idem dalje stisnem continue, a on me vrati nazad na početak tog levela!

probaj stavit onaj patch 1.01
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
markoal kaže...

Imam problem s igrom, ma koji crack stavio nece, igra izbaci i pise error program need to close(Dont Sent...)
Igra nije org., a vidim po netu da rijetko ko ima ovaj problem!

Daj zna li itko rjesenje, sta trebam, nesto instalirat, googla san dugo i slabo, jeli do exe filea ili do mog kompa do cega je, inace igra moze na moj komp(nije do min. konf.)?
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
TOMs kaže...

Pomagajte...

probaj stavit onaj patch 1.01
 Na pola instalacije "A later patch already been installed", znači od patcha ništa...
Mislio sam da ja griješim u postupku, ali kod svakog pokušaja prelaska dalje, on me nakon pritiska na continue vrača nazad!
AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Krenem prelaziti ovu igru, sve je bilo u redu, šljaka igra na najjačima detaljima bez trzanja, patch 1.0.1 je instaliran.

I onda dođe ona misija kada Faith mora skočiti na vlak, pa s jednog vlaka na drugi vlak da bi na koncu izašla sa postaje, i to je ujedno i kraj toga nivoa. I nakon tog nivoa krene učitavanje sljedećega i tu sve zašteka, probao sam više puta i svaki puta isto.

Ako netko ima takav problem nebi bilo loše da pomogne, ako nema nema veze, izbrisat cu igru, ionako nije nista posebno. Samo se trckara uokolo, skace i trazi put za bijeg. Jedino sto je grafika lijepa, jednostavna i cista. Kao da igrate Prince of Persiu ili Laru Croft, na posve isti kalup, samo sto se grafika bitno razlikuje.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

gledao sam malo filmova na youtubeu i svidilo mi se.

skidam je, sad je na oko 40%.

sviđa mi se to skakanje po zgradama i napokon evo takve igre!

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice