Gift kodovi služe da nekome pokloniš igru ili kupiš ako taj netko nije u mogućnosti. Dodaci tipa dodatne mogućnosti, razno razni packovi, priče itd. Ugl. nebitno za samu bit igre, dodatni sadržaj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moći ćeš updateati, ali dodatke nakon što izađe igra ćeš morati plaćati ako ih budeš htio.
Kakve dodatke?!
Ako si mislio na modove, što nije Notch rekao da će se plaćati liceneca za izradu i pravo na prodaju, ali će moći biti i besplatnih?
Dodatke, update-e...
When the game enters beta, the price will rise to 14.95 Euro.
We will also change the license to remove the line that promises all future versions of the game for free. Please note that this change only affects people who buy the game after December 20, so if you got the game for during alpha, you will still get all future updates forfree, despite this change. A promise is a promise.
Buying the game during beta will include all updates up until release, of course, and bug patches will be free.
hvala puno svima
ako je ovako onda sigurno ovaj tjedan kupujem igru
i modovi se mogu skidtati kao i kože
Znači kad igra izađe ja ću morati plaćat updateove?
Šaljivđije.
Šaljivđije.
taman ja mislio pitat
Šaljivđije.
Da, ali tipa novih mogućnosti (kao mape u COD-u ili dodaci za Civilization V) . A ispravci bugova će naravno biti besplatni. Ma nagovorit ćemo mi njega da to bude besplatno.
Šaljivđije.
Da, ali tipa novih mogućnosti (kao mape u COD-u ili dodaci za Civilization V) . A ispravci bugova će naravno biti besplatni. Ma nagovorit ćemo mi njega da to bude besplatno.
znači npr. novi block type izađe i to mi moramo platit, ako je to tako
Nisam siguran jer nigdje nije naveo što bi to otprilike trebalo biti, ali to je moja pretpostavka.
onda da sad kupim igricu za 15 eura ili kada izađe cijela za 20eura
Preporučam sada.
a onda neću moči dobiti onu full verziju kada izađe
Kupio sam je pred manje od mjesec dana, ali ako se zbilja bude naplaćivalo, prelazim na piratsku(sad bi rekao da prestajem igrati jednom zauvijek, ali znam da se to neće dogoditi)
EDIT: malo sam gledao, i taj citat je već dosta star, a na stranici piše da ako kupim sad da dobivam sve update besplatno, možda se predomislio od 12. mjeseca(ili sam ja nešto krivo shvatio)
tako sam i ja shvatio
tako sam i ja shvatio
Netrebaš ga sad kupit, ako voliš sp mozes i verziju koje imaju auto-update-ove pa ces uvijek biti na istoj verziji kao i ljudi koji su je kupili, btw mp bas nije "podrzan", trenutačno ulažu u Sp, imaš vremena kupit ga do 11.11. tako cu i ja, igras i kupis ga u 10 mjesecu i uzivas.
E ljudi s čime da snimam minecraft let's play??? Samo da nije s frapsom jer neda mi se crackat ni nebi kupovao???
E ljudi s čime da snimam minecraft let's play??? Samo da nije s frapsom jer neda mi se crackat ni nebi kupovao???
camstudio?
camstudio?
Pa nebi baš jer teško je sa camstudio.. Možda camtasia?? Jel ona besplatna?
a onda neću moči dobiti onu full verziju kada izađe
Hoćeš.
Buying the game during beta will include all updates up until release, of course, and bug patches will be free.
Planiram već duže vrijeme kupiti Minecraft ali kada igram neko vrijeme odustanem.... Frend i ja napravimo kuću i dalje više neznamo šta da radimo, totalno se počnemo dosađivat
šta sve dobim kad kupim igricu
Koliko modova?
i to sve
Here's what you get:
- You get early access to the game to a discounted price!
- You help fund the development of Minecraft
- Custom skins in multiplayer
- Once you've bought the game, it's yours. No DRM.
Modove sam instaliraš, oni nemaju veze s kupovanjem MC-a.
jel megu koristit modove u demo verziji znam da postoje creative,survaivel koj svi koristimo ako nemamo orginalan
i ako se mogu skidat možeš mi poslat link od kud da ih skinem
Neznam na koju demo verziju misliš, ali možeš koristit samo u 'pravoj' verziji MC-a.
mislim ona verzija koja nije full
ono šta samo možeš skinut
Ljudi može mi netko predložiti neki texcure pakege
probo sam ih 10 ali svi su mi glupi
Ljudi može mi netko predložiti neki texcure pakege
probo sam ih 10 ali svi su mi glupi
mixcraft 32x32 i editiraš si texture koje ti se ne sviđaju, ja sam ih nekoliko editiro.
gdje treba staviti modove?
gdje treba staviti modove?
app data / .minecraft / bin /minecraft.jar