- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

eto od sada se može, a koliko treba? Pa treba dok riba ne zagrize
Evo moje kuće koja je trenutno u izgradnji...
Kuću ću na kraju obložiti pijeskom, da se uklopi u okoliš.
Što se tiće zadnje slike (mob spawner), tu sam prebacio na peaceful težinu jer sam se više puta pošteno prestrašio čudovišta u toj igri, pa nisam želio da se to dogodi i ovaj put...
Evo i moji iz Nether-a
'bemti Iruda kad sam se probao borit sa onim pig-zombi-jima odma cijela horda ide na mene....još stavio preko INVedit dijamantni oklop sa negativnim damage-om (traje 5671491574564567845645687 puta dulje) i ništ....ubili me odma....valjda trebamo čekat update za INVedit zbog Nether-a
kako najbrže zatrpati veliku rupu?
kako najbrže zatrpati veliku rupu?
stavljaj blokove......bilo čega....osim pijeska i šljunka
jbg trebam na neki server otić i nać ekipu i tak to.....ali mislim da ne vrijedi sa arrggghhh verzijom igre
What about piratska luka?
jbg trebam na neki server otić i nać ekipu i tak to.....ali mislim da ne vrijedi sa arrggghhh verzijom igre
Dumbass već imam "khm" verziju....ali mislim da nemogu ić na neki server (osim ako sam ne podignem server )
Congratz!
You find your first diamonds!
Uvjek kada se želim povezati na svoj server piše mi ovo : Failed to connect.You failed to connect to the server.It's probably down!
Čak sam napravio i virtualni server pa i onda isto piše di je problem?
I server mi je na listi tamo.
malo je glupo pitanje, al ajde.
Igram minecraft dosta dugo i stalno od kad sam zapoceo igru mi pada snijeg, vec mi to ide na k****, jer hocu si ispred kuce napravit neko jezero ili tak nesto i odma se zaledi, ili mi stalno pada u kucu. Reko igrat cu jos malo pa mozda prestane, al nikak da prestane padat. Jel zna neko ako se to moze iskljucit ili slicno, ili da zapocnem novu igru?
malo je glupo pitanje, al ajde.
Igram minecraft dosta dugo i stalno od kad sam zapoceo igru mi pada snijeg, vec mi to ide na k****, jer hocu si ispred kuce napravit neko jezero ili tak nesto i odma se zaledi, ili mi stalno pada u kucu. Reko igrat cu jos malo pa mozda prestane, al nikak da prestane padat. Jel zna neko ako se to moze iskljucit ili slicno, ili da zapocnem novu igru?
Probaj stisnkati od F1 do F10 tu se negdje iskljući.
Congratz!
You find your first diamonds!
Pet blokova na od diamanta upao u onu plavu rupu...
Hembem ti nesposobne programere, koji vrag to ne poprave ufff :/
Fala bogu pa imam istvari u chestu, inaće ovo scrno što nemogu razbit, jer to znak da je u blizini lava?
Izgleda da se nemogu u server povezati zbog ip adrese pokušao sam sa Proxyjem rješiti ali neradi postoji li još koji program za to?U serveru su mi ušla 4 lika a ja nemogu nutra XD
Dumbass već imam "khm" verziju....ali mislim da nemogu ić na neki server (osim ako sam ne podignem server )
tunngle brate,tunngle!
Dajte mi pomozite hitno mi je u serveru mi je 6 ljudi a želio bih vidjeti kako izgleda server
tunngle brate,tunngle!
sve ti je reko
Pet blokova na od diamanta upao u onu plavu rupu...
Hembem ti nesposobne programere, koji vrag to ne poprave ufff :/
Fala bogu pa imam istvari u chestu, inaće ovo scrno što nemogu razbit, jer to znak da je u blizini lava?
To bi trebao biti Obsidian, možeš ga pokupiti samo s dijamantnim pickom...
Ja mislim da to nije obsidian, nego ono jos jace, sto ima TNT resistion 18,000,000 ili tako nesto
Ja mislim da to nije obsidian, nego ono jos jace, sto ima TNT resistion 18,000,000 ili tako nesto
Onda je to Adminium iliti Bedrock....to je neuništivo.....ni Chuck Norris to nemože uništit
Da, to je kamen od kojeg nemoš razbit prkatički, znači tu završava tvoje kopanje :D
Sad u stranu :D
Nego, koja je fora s drvećem, posadim, al' nikako da raste. Treba stavit na neko posebno tlo il' nešt? Zalijevat možda? Nebi rekao..
Aj ako neko zna bio bih zahvalan :)
Da, to je kamen od kojeg nemoš razbit prkatički, znači tu završava tvoje kopanje :D
Nego, koja je fora s drvećem, posadim, al' nikako da raste. Treba stavit na neko posebno tlo il' nešt? Zalijevat možda? Nebi rekao..
Samo ga posadi na neku stranu di ima direktnog sunčevog svjetla......za noćni rast samo postavi baklje okolo...tek toliko da ima svjetla
Trebaš naći sjieme :D
Toćnije to je malo drvce, možeš pokupiti, jednostavno trebaš jedno cijelo drvo pošišat i bude ti iskočilo, to sam posadi :)
Traje a treba da naraste oko cca. 15-min
Trebaš naći sjieme :D
Toćnije to je malo drvce, možeš pokupiti, jednostavno trebaš jedno cijelo drvo pošišat i bude ti iskočilo, to sam posadi :)
Traje a treba da naraste oko cca. 15-min
Da, znam to :)
Tnx Krešo