Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.405.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Minecraft

Evo i mojih screenshotova

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Minecraft

Ispričavam se na duplom postu, ali nisu stale slike iz Nethera

Evo stavio svoje prije Kreše {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Minecraft
Sta se moze pecat, znam da je pisalo ''not use jet''. Koliko treba da se riba uhvati?
Udri brigu na veselje...
16 godina
Daniman123 kaže...
Sta se moze pecat, znam da je pisalo ''not use jet''. Koliko treba da se riba uhvati?

eto od sada se može, a koliko treba? Pa treba dok riba ne zagrize{#}

16 godina
Minecraft

Evo moje kuće koja je trenutno u izgradnji...

Kuću ću na kraju obložiti pijeskom, da se uklopi u okoliš. {#}

Što se tiće zadnje slike (mob spawner), tu sam prebacio na peaceful težinu jer sam se više puta pošteno prestrašio čudovišta u toj igri, pa nisam želio da se to dogodi i ovaj put... {#}

Kuća ukopana u brdo Kuća ukopana u brdo
... ...
Slučajno sam urušio pijesak i otkrio špilju :-) Slučajno sam urušio pijesak i otkrio špilju :-)
Unutrašnjost kuće Unutrašnjost kuće
Odlučio sam sve iznutra iskopati, pa tek onda na kraju složiti sobe i katove Odlučio sam sve iznutra iskopati, pa tek onda na kraju složiti sobe i katove
Ispod kuće samo otkrio zombi mob spawner :-D Ispod kuće samo otkrio zombi mob spawner :-D
Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 10:55 (Shamrock).

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Evo i moji iz Nether-a {#}

'bemti Iruda kad sam se probao borit sa onim pig-zombi-jima odma cijela horda ide na mene....još stavio preko INVedit dijamantni oklop sa negativnim damage-om (traje 5671491574564567845645687 puta dulje) i ništ....ubili me odma....valjda trebamo čekat update za INVedit zbog Nether-a {#}

Lightstone Lightstone
Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Minecraft

kako najbrže zatrpati veliku rupu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

kako najbrže zatrpati veliku rupu?

stavljaj blokove......bilo čega....osim pijeska i šljunka {#}

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
16 godina

evo malih slika od mene :D

auu kao dnevna auu kao dnevna
put za terabetiju put za terabetiju
hodnikk hodnikk
pece se janjeee ohohoh pece se janjeee ohohoh
izvanaaa izvanaaa
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Minecraft

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Nemam gdje.......{#}

jbg trebam na neki server otić i nać ekipu i tak to.....ali mislim da ne vrijedi sa  arrggghhh {#} verzijom igre

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

jbg trebam na neki server otić i nać ekipu i tak to.....ali mislim da ne vrijedi sa  arrggghhh {#} verzijom igre

What about piratska luka?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Dumbass već imam "khm" verziju....ali mislim da nemogu ić na neki server (osim ako sam ne podignem server {#})

15 godina
protjeran
Minecraft

Koji je ovo bog?

Udri brigu na veselje...
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Congratz!

You find your first diamonds!

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Minecraft

Uvjek kada se želim povezati na svoj server piše mi ovo : Failed to connect.You failed to connect to the server.It's probably down!

Čak sam napravio i virtualni server pa i onda isto piše di je problem?

I server mi je na listi tamo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 14:29 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minecraft

malo je glupo pitanje, al ajde.

Igram minecraft dosta dugo i stalno od kad sam zapoceo igru mi pada snijeg, vec mi to ide na k****, jer hocu si ispred kuce napravit neko jezero ili tak nesto i odma se zaledi, ili mi stalno pada u kucu. Reko igrat cu jos malo pa mozda prestane, al nikak da prestane padat. Jel zna neko ako se to moze iskljucit ili slicno, ili da zapocnem novu igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pinc kaže...

malo je glupo pitanje, al ajde.

Igram minecraft dosta dugo i stalno od kad sam zapoceo igru mi pada snijeg, vec mi to ide na k****, jer hocu si ispred kuce napravit neko jezero ili tak nesto i odma se zaledi, ili mi stalno pada u kucu. Reko igrat cu jos malo pa mozda prestane, al nikak da prestane padat. Jel zna neko ako se to moze iskljucit ili slicno, ili da zapocnem novu igru?

Probaj stisnkati od F1 do F10 tu se negdje iskljući.

15 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Congratz!

You find your first diamonds!

Pet blokova na od diamanta upao u onu plavu rupu...

Hembem ti nesposobne programere, koji vrag to ne poprave ufff :/

Fala bogu pa imam istvari u chestu, inaće ovo scrno što nemogu razbit, jer to znak da je u blizini lava?

Udri brigu na veselje...
15 godina
Minecraft

Izgleda da se nemogu u server povezati zbog ip adrese pokušao sam sa Proxyjem rješiti ali neradi postoji li još koji program za to?U serveru su mi ušla 4 lika a ja nemogu nutra XD

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 15:03 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Krešo91 kaže...

Dumbass već imam "khm" verziju....ali mislim da nemogu ić na neki server (osim ako sam ne podignem server {#})

tunngle brate,tunngle!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
Minecraft

Dajte mi pomozite hitno mi je u serveru mi je 6 ljudi a želio bih vidjeti kako izgleda server {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...
Krešo91 kaže...
Krešo91 kaže...

tunngle brate,tunngle!

sve ti je reko

17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Pet blokova na od diamanta upao u onu plavu rupu...

Hembem ti nesposobne programere, koji vrag to ne poprave ufff :/

Fala bogu pa imam istvari u chestu, inaće ovo scrno što nemogu razbit, jer to znak da je u blizini lava?

To bi trebao biti Obsidian, možeš ga pokupiti samo s dijamantnim pickom...

Cake or Death?
15 godina
neaktivan
Minecraft

Ja mislim da to nije obsidian, nego ono jos jace, sto ima TNT resistion 18,000,000 ili tako nesto

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ja mislim da to nije obsidian, nego ono jos jace, sto ima TNT resistion 18,000,000 ili tako nesto

Onda je to Adminium iliti Bedrock....to je neuništivo.....ni Chuck Norris to nemože uništit {#}

15 godina
Minecraft

Da, to je kamen od kojeg nemoš razbit prkatički, znači tu završava tvoje kopanje :D

Sad u stranu :D

Nego, koja je fora s drvećem, posadim, al' nikako da raste. Treba stavit na neko posebno tlo il' nešt? Zalijevat možda? Nebi rekao..

Aj ako neko zna bio bih zahvalan :) 

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Da, to je kamen od kojeg nemoš razbit prkatički, znači tu završava tvoje kopanje :D

Nego, koja je fora s drvećem, posadim, al' nikako da raste. Treba stavit na neko posebno tlo il' nešt? Zalijevat možda? Nebi rekao..

Samo ga posadi na neku stranu di ima direktnog sunčevog svjetla......za noćni rast samo postavi baklje okolo...tek toliko da ima svjetla {#}

15 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

Trebaš naći sjieme :D
Toćnije to je malo drvce, možeš pokupiti, jednostavno trebaš jedno cijelo drvo pošišat i bude ti iskočilo, to sam posadi :)

Traje a treba da naraste oko cca. 15-min

Udri brigu na veselje...
15 godina
Daniman123 kaže...
The Unforgiven kaže...

Trebaš naći sjieme :D
Toćnije to je malo drvce, možeš pokupiti, jednostavno trebaš jedno cijelo drvo pošišat i bude ti iskočilo, to sam posadi :)

Traje a treba da naraste oko cca. 15-min

Da, znam to :) 

Tnx Krešo

If you can understand the me, than I can understand the you.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice