Might & Magic : Heroes VI

poruka: 66
|
čitano: 12.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Might & Magic : Heroes VI
marky1607 kaže...

Pa dva načina: morao si na toj lokaciji naići na rupu od iskopine. Ili zarobljavati tuđe gradove dok ne nađeš u jednom specijalnu građevinu koja je napravljena pomoću Tear of Asha.

Treća solucija je da heroj nije potrošio gral na građevinu, nego ga nosi sa sobom, a mislim da tu onda isto jednostavno ga moraš pobijediti da bi dobio i uopće vidio ima li taj artefakt.

Ako se dobro sjećam u trojci, mislim da je zadnjim patchevima i dodacima (znači kampanja i dodatak Shadow of Death) je čak pretraga grala funkcionirala tako da ga nisi niti na blef mogao iskopati dok nisi skupio sve dijelove karte. Dakle, eventovi su bili bolje uvjetovani i isprogramirani. Možda se o tome radi.

A gle jedino su mi ostale puzzle na sredini karte, a  na sredini karte je zapravo otok koji je bio prekopan, tj njegov neki kreten je prekopao, znači vjeorvatno ga ima neki njegov heroj. E sad svi su neprijatelji pobijeđeni samo je osto jedan lik sa više heroja ali mu je jedan heroj zapravo VRLO jak, ja sam otprilike iste jačine ili možda malo slabiji pa sad skupljam vojsku. E da pogledao sam malo za nove Heroje gameplay, ali ovako mišljenje bih želio, da li se isplati skinuti? Kakvi su novi Heroji?

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Igrao sam demo i meni je stvarno ok. Ima novih stvari oko razvoja heroja, ali to mi se sviđa jer dosta kompliciranije. Ima duh trojke. Nisam igrao full kampanju, ali vidim da ekipa ovdje piše da ima nekih bugova što je i logično.

Inače sam kupio igru, ali još čekam da se dopluta izvana k nama.

15 godina
protjeran

E a kak se u trojci teleportira između gradova? Znam da je moguće al se ne sjećam kako

Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
Kora kaže...

E a kak se u trojci teleportira između gradova? Znam da je moguće al se ne sjećam kako

Ma pusti ti trojku{#} reci ti meni kak se u 6-ici teleportira u grad ili između gradova ili...

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
14 godina
neaktivan

Moraš imati izgrađene portale u gradovima u koje se želiš teleportirati - to je jedna od onih special građevina. To je prvi uvjet. Drugi je dovoljno visok level heroja da može znati za town portal. Toliko se sjećam iz igranja demo-a. Možda netko drugi može bolje i preciznije objasniti.

U trojci jednostavno moraš naučiti Town portal čaroliju, ali poželjno je da imaš Earth magiju kao skill. Jer tek na Expert Earth Magic možeš koristiti Town portal tako da sam biraš u koji grad ćeš se teleportirati.

13 godina
odjavljen

Za portale moraš grad najmanje nadograditi na drugi level pa se možeš teleportirati u jednom smjeru, a kad nadogradiš na treći, onda možeš kupiti građevinu za teleport i možeš se teleportirati  u glavne gradove bilo kud na mapi. I normalno možeš se teleportirati samo  između osvojenih gradova.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
strit kaže...
Kora kaže...

Ma pusti ti trojku{#} reci ti meni kak se u 6-ici teleportira u grad ili između gradova ili...

De ti lagano odlepršaj.....ma jedan mi zadnji neprijateljsi heroj bježi po karti stalno boji se mog napada

Dinamo živi vječno
15 godina

Kora@ moja tema moji uvjeti.

Tema je 6-ica a ne trojka.{#}

On topic: lik mi je na 30 levelu imam izgrađene sve portal građevine ali i dalje nisam uspio teleportaciju izvest a čini mi se vrlo korisna. help

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
16 godina

OK, sada ste me malo zapetljali: 

Jel na kraju ima Town Portal u Šestici i kako se koristi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Dakle stvar je sljedeća. Prvo moraš nagraditi grad i to ide ovak: Ako ti je grad na drugom levelu onda možeš napraviti osnovni portal. Taj osnovni portal ti omogućuje teleportiranje u bilo koji drugi osvojeni grad. Ali možeš se samo teleportirati ako si u tom gradu i imaš dosta mane i dosta "bodova za kretati". Dok si u gradu, izađeš van, ali ne makneš se sa njega i portal ti je u knjizi sa spelovima. 

Drugo, ako si nadogradio grad na treći level, onda možeš graditi napredniji portal koji ti omogučuje da se teleportiraš sa bilo kojeg  dijela mape u taj grad. Znači ti ne biraš grad nego te igra teleportira u najbliži grad koji ima izgrađeni taj portal. Za ovu telportaciju treba ti 20 mane i gotovo svi "movement point"-si. To je sve od teleportacije, možeš još dobiti teleport za teleportiranje unutar bitke i to je to. Nije velika korist od teleporta, ali ako na vrijeme vidiš protivnika, zato(spelovima ili građevinom za tu namjenu) otkrivaš mapu, onda ga možeš dostići prije nogo ti osvoji grad.

Bar je to slučaj bio do sad, ja sam tek na trećoj kampanji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 10:33 (formula1live).

1 0 hvala 2
15 godina

Definitivno mi nije jasno. Konkretna situacija. Heroj mi je 25 lvl imam izgrađene teleport građevine i nigdje ne mogu nać opciju u spelovima za teleport.

Ako bi netko bio ljubazan da posta screenshot da svi vidimo gdje se nalazi ta opcija.

HVALA!

EDIT upravo našao!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 1:03 (strit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Tek sam instalirao igru i počeo kampanju i nekako mi se čini da igra nema veze sa atmosferom HOMM na koju sam navikao (dođe mi da instaliram peticu ili trojku). razvijanje lika mi se čini nekako jadno ali možda je još rano jer nisam puno igrao.

Jel ima kasnije neki bolji pogled na unutrašnjost grada ili samo ima ona slika na kojoj je prikazano što je izgrađeno? ne razumijem zašto su izbacili prepoznatljiv izgled gradova iz prošlih djelova.

borbe mi zasad izgledaju dosadnjikavo malo tak da ću se morati prisiliti da odigram barem malo kampanje prije nego kompletno razočaran odustanem od igre.

Čak mi je i Disciples 3 izgledao puno bolje od ovoga {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dalthor kaže...

Tek sam instalirao igru i počeo kampanju i nekako mi se čini da igra nema veze sa atmosferom HOMM na koju sam navikao (dođe mi da instaliram peticu ili trojku). razvijanje lika mi se čini nekako jadno ali možda je još rano jer nisam puno igrao.

Jel ima kasnije neki bolji pogled na unutrašnjost grada ili samo ima ona slika na kojoj je prikazano što je izgrađeno? ne razumijem zašto su izbacili prepoznatljiv izgled gradova iz prošlih djelova.

borbe mi zasad izgledaju dosadnjikavo malo tak da ću se morati prisiliti da odigram barem malo kampanje prije nego kompletno razočaran odustanem od igre.

Čak mi je i Disciples 3 izgledao puno bolje od ovoga {#}

Sličan sam i ja imao prvi utisak. Igra je ok nakon nekoliko dana privikavanja (potrebno je istražiti zanimljive skillove i sve promjene). Svejedno treba još dosta patcheva da bude odlična igra.

15 godina

Dosta komplicirana igra. Trenutno tražim neke walkthrough-e ali niko se još ne igra dovoljno. Ako ima netko ko je uspio preč kampanju nek se javi.

Koliko ko ja vidim mora ti se sve poklopit al kad se poklopi sve dalje ide bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Pa ja sam prešel  prve dvije kampanje. Sad sam već 2 tjedna na zadnjoj misiji 3 kampanje, ali nemam vremena odigrati ju. Igra je laka, tak da neznam što će ti walktrought. Ako ti je preteška smanji težinu. Uz to ne možeš odmah iti na glavnog bosa, moraš si nadograditi vojsku,  je recimo  jednu misiju igram od 10 do 15 sati, tak da dok dolazim  na glavne protivnike imam ogromnu vojsku, ponekad i prejaku pa se zna dogoditi da ne izgubim niti jednog lika. Najlakše ti je proći kampanju tako da prvo u gradovima nadogradiš sve likove na najviši level i da imaš dosta Healer-a koji će ti oživljavati poginule likove. Osvajanjem svih gradova na mapi brže ti raste vojska, i u vojski nemoj imati mrtvace i žive ljude jer oživljavanjem  jednih ubijaš druge pa nakraju sam sebe ubiš. Uz to imaš nadogradnju glavnog heroja, kojeg naučiš jake spelove,  i malo taktiziraj. Prvo poubijaj sve protivnikove ranged likove, a onda ideš na ostale. Pri tome pojačaj obranu svojih likova i ne kreći naprijed ako ne možeš nekog napasti. Nakon toga ubijaš likove koji rade najviše damage i na kraju sve ostale. Još ti je dobro da imaš dve grupe koje mogu oživljavati likove jer pri tome možeš 4 puta koristiti njihove moći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strit kaže...

Dosta komplicirana igra. Trenutno tražim neke walkthrough-e ali niko se još ne igra dovoljno. Ako ima netko ko je uspio preč kampanju nek se javi.

Koliko ko ja vidim mora ti se sve poklopit al kad se poklopi sve dalje ide bez problema.

ako ti je prekomplicirano to obavezno znači da nisi igrao prethodne verzije Heroesa. Možda na youtube-u imaš poduži gameplay starijih naslova pa to pogledaj.

15 godina

Ne kažem da je komplicirano nego neke misije jednostavno traže da ih igraš ponovno i ponovno dok se sve ne poklopi.

Igrao sam i prešao sve dijelove prije pa ću tako i ovu. Ja sam trenutno na trećoj misiji četvrtog dijela al valjda će se to večeras promjenit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strit kaže...

Ne kažem da je komplicirano nego neke misije jednostavno traže da ih igraš ponovno i ponovno dok se sve ne poklopi.

Igrao sam i prešao sve dijelove prije pa ću tako i ovu. Ja sam trenutno na trećoj misiji četvrtog dijela al valjda će se to večeras promjenit.

meni je na prvoj misiji druge kampanje blokalo i neće da je više učita, ne pali ni load ni iznova, pa sam krenuo na iduće kampanje

13 godina
odjavljen

Evo da malo oživimo temu. Vratio sam sa MMH6 nakon nešto više od mjessec dana igranja Skyrima i ponovo sam oduševljen gameplayom. Nastavio sam gdje sam prije stao i moram reći da igra postaje sve zanimljivija, pogotovo ako se malo prati priča. Nakon ovog novog patch igra se malo popravila, ide nekako fluidnije. Jedna stvar koja mi se posebno sviđa je da sa svakom novom rasom treba prilagoditi taktiku igranja, što razbija monotoniju igranja, te mi se sviđa to da igra postaje sve teža kako se odmiče prema finalnoj kampanji

EDIT:

Evo slika jednog boosa

Malo nogometa prije bitke Malo nogometa prije bitke
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 10:55 (formula1live).

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Evo još par slika. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 2:51 (formula1live).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Nova kampanja i početne slike

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam trenutno na pocetku 2. kampanje , al vec duze ne igram zbog Skyrima !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Evo otključao sam zadnju kampanju nakon žestoke borbe sa demonskim crvom.

PS: dobro je razvijati svaki lik na 30 level jer u zadnjoj kampanji biraš sa kojim likom želiš igrati

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 3:35 (formula1live).

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ova zadnja kampanja je posebno teška.Protivnici te napadaju sa svih strana.A kampanja je raznovrsna, moraš poraziti sve rase koje upoznaš u igri.

Prošao sam na tamnoj strani sa Orcima kampanju dva, samo je malo glavni bos bio prelaki s obzirom na put do njega.

PS: neke slike su spoiler

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Super je igra, kupio sam ju bio malo kasnije nakon sto je izasla, samo key.

Nisam presao cijelu kampanju ali sam se super zabavio igraci sa frendom online i ovako singleplayer partije od 15 sati i tako to :D

Po meni je super, samo jako puno ljudi ni nezna da je izasla ni da je dobra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Napokon sam prošao zadnju kampanju i na drugoj strani. Ovaj anđeo je gadan, puno teži od zmaja

Ovo je najtraženija stvar u zadnjoj kampanji, nakon toga je puno lakše igrati Ovo je najtraženija stvar u zadnjoj kampanji, nakon toga je puno lakše igrati

1 0 hvala 0
16 godina
Pozdrav, moze pitanje jedno i hitno odgovor. Naime, do 00:00 veceras je akcija na steamu za ovu igru. E, ako je kupim na steamu, hocu li je morat preko steama dloadat i igrat ili cu dobiti neki serial key a igru moc instalirat sa DVDa od prijatelja? Cisto da ne moram skidat igru na steamu i cekat. Jeli mi poslije treba steam za igrat. Hvala.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
sardax kaže...
Pozdrav, moze pitanje jedno i hitno odgovor. Naime, do 00:00 veceras je akcija na steamu za ovu igru. E, ako je kupim na steamu, hocu li je morat preko steama dloadat i igrat ili cu dobiti neki serial key a igru moc instalirat sa DVDa od prijatelja? Cisto da ne moram skidat igru na steamu i cekat. Jeli mi poslije treba steam za igrat. Hvala.

Koliko znam ne treba ti stream za tu igru.

Igra se preko Ubisoftovog online servera. 

Mislim da ćeš dobiti key, a vjerojatno ćeš skidati sa Ubisoftovog servera. 

13 godina

Instaliro sam Might & Magic : Heroes VI i kad hoću upalit zacrni mi se ekran kao da ulazi i odjednom se vrati sve na radnu površinu i ne reagira... a kad sam pokušo instalirat update v1.1 dogodi se ovo:

CRC failed in data2.cab {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 12:04 (valjo98).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li su izmijenili town screenove? Znam da ih u beti nije bilo..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice