I baš me briga oće li me ko "lajkat" ili ću ić kome na živce, pišem o svom viđenju i dojmu i savšreno me ne zanima podilaziti bilo kome. Ako se kome ne sviđaju moje (pr)ocjene, neka mi lupi virtualni šamar i ćao, đaci.
Nema nikakve potrebe za živciranjem ili vrijeđanjem.
Pa da ti malo opišem na što liči to tvoje.
Probaš jedan mali komad igre i sudiš o njoj. Ja dok ne probam igru kako spada ne mogu reći dali je loša ili dobra, mogu steći neki dojam ili mišljenje ali konačni sud dam kad vidim sve što igra nudi.
Tako da je blesavo jedan singleplayer od BF-a koji je isključivo MP igra, uspoređivati i stavljati u istu rečenicu sa Metro i Stalkerom koji su SP igre.
Sad kužiš? Prilično je smiješno uzeti najslabiji faktor igre i srati po igri radi toga a nisi probao niti 50% onoga što onda nudi.
Ne kužiš ti mene, ili ne želiš kužiti. Koliko još puta ti trebam napisati da me MP ne zanima. Ako igra ima SP, a BF ga ima, ja ga odigram i govorim ISKLJUČIVO O TOME. E sad, MP može bit i sjajan, ali mene ne zanima, ne igram ih (niti imam vremena ni volje) pa stoga govorim SAMO o SP-u.
I savršeno me ne zanima je li MP neke igre odličan, ta nisam ja recezent BUGa da moram ocijeniti SVAKI dio igre, hej!