Medal of Honor:Warfighter

poruka: 1.055
|
čitano: 161.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kad ukucam promo code kod kupovine (za premium discount) izbaci mi Invalid promo code.

Jeste li vi imali problema? Trebam li proxye neke koristiti?

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 5:10 (dreammaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Američku IP

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Medal of Honor:Warfighter
Masterpiece kaže...

Njsra neznam da li da uzmem MoH ili battlefield 3 premium :/

Nezahvalno pitanje {#} Hm.... hm...  A probaj MOH, pa ako ti se ne svidi imaš osnovni BF i boli te briga {#} Ali s druge strane dolazi aftermath i end game.... hm... hm.. hm...  {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Masterpiece kaže...

Nezahvalno pitanje {#} Hm.... hm...  A probaj MOH, pa ako ti se ne svidi imaš osnovni BF i boli te briga {#} Ali s druge strane dolazi aftermath i end game.... hm... hm.. hm...  {#}

Nemam osnovni BF3 nego bi kupovao premium edition :/,MoH izgleda kao da ce brzo umrijeti dok bf3 vidim ekipa konstantno igra

The king is back!
13 godina
Masterpiece kaže...
Soldier977 kaže...
Masterpiece kaže...

Nemam osnovni BF3 nego bi kupovao premium edition :/,MoH izgleda kao da ce brzo umrijeti dok bf3 vidim ekipa konstantno igra

Ah to! Ma brate BF mislim da je dugovječniji sigurno!!!

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
neaktivan

preko koje stranice da kupim moh sa popustom s obzirom da sam bf3 premium korisnik?

preko g2play je 3 glave a toliko za ovu igru nemislim dat budući da je kupujem čisto iz radoznalosti ,i da dobijem bf4 beta access :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kakosamzgodan kaže...

preko koje stranice da kupim moh sa popustom s obzirom da sam bf3 premium korisnik?

preko g2play je 3 glave a toliko za ovu igru nemislim dat budući da je kupujem čisto iz radoznalosti ,i da dobijem bf4 beta access :)

Imas na www.cdkeyhunt.com najjeftinije (ruska verzija sa eng patchom) a ako imas bf3 premium mislim da ti je ta akcija istekla ;)

The king is back!
16 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni daje krivi promo code.. Zašto to? :(

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
13 godina
neaktivan

a kad pocinje bf4 beta?

14 godina
protjeran
mabencic kaže...

Meni daje krivi promo code.. Zašto to? :(

ili je istekao ili nisi se spojio preko američke IP

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
15 godina
neaktivan

Spojio sam se normalno na poslu :)

Kako da se spojim preko Američke IP? :D

14 godina

Evo da vam odgovorim za ovaj invalid code.

Ako ste ga dobili preko one stranice od MOHa,i sad je invalid,odite na live support od Ea i trazite novi,dobit cete ga.

Ako vam se dogada 'payment autorization failure', nemojte vise pokusavat kupovat,jer ce vam kod postat opet invalid nakon drugog ili treceg pokusaja.

Ja sam cak i treci kod dobio s time da je lik trazio da se koristi desktop sharing da vidi da cu ici ukucat.

Sto se tice payment failura,vas account je najvjerovatnije flagan kao High risk i za mogucnost prijevare. (lol ? ) Kao i moj.

Ima toga na netu,nadite i citajte. Ja sam bio sa tim likom na chatu i posalo je seniorima case,na level 2. Cekam odgovor od njih vec 3 dana.

Jer ja sam svaki put dobio popust 50% sa kodom ali nije prolazilo placanje nikako.

Isto tako je probao Heat ,kolega sa TS-a i dobio je isto failure,medutim uspio je preko chata nagovorit lika za novi code (imaju pravo jednom resetirat vam novi code) i lik je manualno isao uplatu provlacit,i sad su se naplatila najvjerovatnije 3 !!! puta. Isti account,ista igra placena 3 puta. Da stvar bude gora,kolega sa ts je placao sa svojom karticom.

Dalje neznam sta je bilo i dali mu se skinulo 3 putta ili nije.

Medutim,ima na EA forumima dosta o tome svemu.

Btw- Obavezno kada kupujete a ne koristite svoju karticu,moraju bit bas SVI podaci od korisnika kartice jer su povezani na sve zive nacine.

Nadam se da sam pomogao.

Pozdrav!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Nit je istekao nit se moraš spojit s američke IP adrese. Ja sam ga uredno dobio s naše.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina

Ovo je više za Origin temu možda ali da podjelim svoje iskustvo. Meni je kod prošao normalno. Platio sam paypalom i lova mi je skinuta za par minuta (dobijem SMS poruku pa znam). Da je barem sve ostalo išlo tako glatko. Mail za potvrdu kupnje sam dobio tek nakon 45 minuta. Na Origin stranici pod Order History ili samo dobio error ili nisam vidio ništa. Sama igra se pojavila tek nakon 1 sat u Origin klijentu. E sad da nisam platio Paypalom gdje praktički trenutno dođe potvrda o transakciji na kojoj je pisao broj ordera nemam pojima na koji način bi bio siguran da mi je transakcija prošla. Istu problem sam imao sa BF4 koji sam kupovao "zadnju sekundu" i platio ga direktno karticom (tada nisam imao aktivirano SMS izvješće) i fino ga platio 2 puta. Tako da ako kupujete preko Origina budite strpljivi jer očito da imaju problem sa sinhronizacijom između servisa.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E j*biga, meni piše invalid i možeš se slikat :(

15 godina
neaktivan

dali je netko uzeo igru sa Base-Hosta? je li key ruski ili ne?

ne zelim se zabunit ko kod BF3 pa nakon svakog patcha fajlove mjenjat {#}

Battlelog: wip3out_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Bulldozer kaže...

Nit je istekao nit se moraš spojit s američke IP adrese. Ja sam ga uredno dobio s naše.

može link?

17 godina
kakosamzgodan kaže...
može link?

https://offer.medalofhonor.com/index.php?lang=en

to još danas vrijedi do 23:59 PDT

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 11:21 (Wolf88).
17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
kakosamzgodan kaže...
može link?

Još mjesec dana vrijedi. Do 23.11.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Wolf88 kaže...
kakosamzgodan kaže...
može link?

odlično! ovih dana ću je piknut {#}

17 godina
Danny_HR kaže...
Wolf88 kaže...
kakosamzgodan kaže...
može link?

Yep, samo što od večeras u 0:01 ko uzme ne dobiva limited edition verziju, nego običnu. Jedina razlika je u tome, zbog toga što se još danas računa kao preorder, pa je limited ed. kao gratis....

13 godina
neaktivan
jopis kaže...
Danny_HR kaže...
Wolf88 kaže...
kakosamzgodan kaže...
može link?

Yep, samo što od večeras u 0:01 ko uzme ne dobiva limited edition verziju, nego običnu. Jedina razlika je u tome, zbog toga što se još danas računa kao preorder, pa je limited ed. kao gratis....

koja je razlika između limited i obične?kaj u limited dobiješ neka oružja i kaj još?

15 godina
neaktivan

Ja bih htio kupit igru al neznam je l bi dobro išla. Barem Medium tedalji i HD reza(166-768) ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kakosamzgodan kaže...
jopis kaže...
Danny_HR kaže...
Wolf88 kaže...
kakosamzgodan kaže...
može link?

koja je razlika između limited i obične?kaj u limited dobiješ neka oružja i kaj još?

"Pre-orders of Warfighter will receive automatic upgrade to the Limited Edition of the game at no extra cost. The Limited Edition unlocks the U.S. Navy SEAL Tier 1 Sniper and the McMillan Tac-300 sniper rifle upon the game's launch. EA has announced that all those who pre-order Warfighter will receive access to the Battlefield 4 beta. The Battlefield 4 beta will not take place until Autumn 2013."

E sad, ovo je već relativno dvojbeno za protumačit jer ako je bf4 samo za preorder, to je znači za one koji kupe zaključno s danas. Akcija do 23.11. je samo za 50% na igru, ali onda nema bf4 bete....

13 godina
neaktivan

Uskoro standard verzija -> http://www.g2play.net/store/Medal-of-Honor-Warfighter-Standard-Edition-EA-Origin-Key.html

Danas sam kupio LE, potrošio i bodove što sam imao došlo me oko 250kn :)

16 godina
Sjetimo se kako su prošli moh 2010 preorderi sa ulaskom u betu?
Ako nitko iz Gica ne bude uzimao mohw,postam vam moj kod,stay tuned...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam imao/imam problem sa njima.

Kupio sam bio igru jednom prijatelju preko paypal, naravno njegov je account bio.

Nakon toga isao sam kupiti sebi (na svoj acc naravno) sa tim popustom (sa svojim kodom naravno)

Dobio sam payement authorization failed, te mi je kod kod ponovnog pokusaja prestao vrijediti spomenuti.

Kontaktirao sam debile na live chat-u i otvorili su neki case, nisu mi htjeli dati novi kod NIKAKO.

Cak me jedna otpusila te je rekla da moja zemlja niti nece dobiti kodove, sto je apsurd.

Sada cekam odgovor, live chat ne radi, stoji na 5 minuta i nece nikako loadirati, a mail mi nitko nije poslao.

Stvarno su kreteni i savjetujem svima da se kanite igre, jer su moroni koji u 21st. ne mogu iskonfigurarati servis da radi kako spada.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

može link?

Nije istina,

http://www.medalofhonor.com/en_GB

5 days left to preorder. Amerikanci danas dobivaju igru, mi tek za 5 dana, dakle jos ima fore.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
16 godina

Onda sam miran danas. Sutra ću se baviti origin supportom. Jučer mi nisu dali novi code nego proslijedili slučaj kolegama..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 13:53 (dreammaker).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice