Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 194.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Što više prelazim igru, to mi se sve više i više sviđa. U početku sam imao svoje sumnje, ali igra se ipak pokazala odličnom. Među boljim igrama koje sam igrao u posljednjih par godina..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3

Za sada sam oduševljen igrom, odlično odrađen posao. Svaka im čast.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

evo prisa san 3 chaptera i igra mi je zakon obozavan gledat cutscene zato sta je ka film,btw pozovite me u grupu bug u igri pise da je private ime u igri mi je PeTaR_HR

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Max Payne 3

Neznam što glume dobavljaći od sophos laba. Rekli su mi da očekuju igru do kraja ovog tjedna i ništa. Al glavno da su dobili verziju za konzole dan poslije nakon što je došla igra u europu. Napravio sam pre order još prije mjesec dana. Reko ovu ću igru platit i podržat developere pošto sam fan ove igre,  i već ju ćekam od kad sam dvojku završio. A mogao sam skinut pirata, već bi igru i završio.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/malistallone/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Peykovac kaže...

Neznam što glume dobavljaći od sophos laba. Rekli su mi da očekuju igru do kraja ovog tjedna i ništa. Al glavno da su dobili verziju za konzole dan poslije nakon što je došla igra u europu. Napravio sam pre order još prije mjesec dana. Reko ovu ću igru platit i podržat developere pošto sam fan ove igre,  i već ju ćekam od kad sam dvojku završio. A mogao sam skinut pirata, već bi igru i završio.

ja san se prvo mislija kupit igru i onda san skinija i kupija key za 15€

14 godina

Mogao sam i ja. Al ipak volim orginal, fizički, ne digitalni. Lijepo kutija sa 4 disca, cover, knjižica... i samo instaliram like a boss :-)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/malistallone/
14 godina
Max Payne 3

možda glupo pitanje ali zašto max payne 3 ima 27 GB ??? to je duplo više od GTA IV... koliko sam vidio na youtube gameplayu grafika i nije neka "vanzemaljska" a ni dužina igre...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 18:05 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

možda glupo pitanje ali zašto max payne 3 ima 27 GB ??? to je duplo više od GTA IV... koliko sam vidio na youtube gameplayu grafika i nije neka "vanzemaljska" a ni dužina igre...

pa ovako grafika je odlicna na youtubu ti se cini da je losa i igra ima puno detalja,igra je zakon nema puno igara vise ovako teskih igran na norlam ubijeme sa 5 metaka

16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Gamereport review

Imho, pretjerali su...

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
sylar951 kaže...

Pa vec su rekli zasto.... dx 9, dx 10, dx 11, razlicite teksture (od losih, do puno boljih), nisu nikakvu kompresiju radili ni u audio/zvukovima itd (na konzolama jesu).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

Dali postoje sifre? Ono ko u max paynu 2 kad napises -developer u target i otkljuca ti se konzola i upisujes ih? Ja sam to probo al mi nece

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 18:57 (Daka96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

Dali postoje sifre? Ono ko u max paynu 2 kad napises -developer u target i otkljuca ti se konzola i upisujes ih? Ja sam to probo al mi nece

Koji je onda gušt tako prelazit igru ne razumijem?

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

Šivre su sranje ja isto ne razumijem...Evo moj susjed igra skyrim i ima šifru da ga nemogu ubiti mislim ono šta bzv igraš ako koristiš šifre nema smisla

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Linkosaan kaže...
Daka96 kaže...

Koji je onda gušt tako prelazit igru ne razumijem?

Ja ocekivao da cu odmah mocii igrati na najtezim postavkama, a on trazi sifre? {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
Max Payne 3

ja nisam koristio sifre od duke cuveni dnstuff dnanoo god mode on  :D

po meni je to bzvz jer se ne naucis igrat kak spada (u multi ju te gaze ) ,

tako da ne siframa ! ALI znam pogledat nekad prohod kod nekih igara sa konzola tipa

GoW i GoW :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 20:09 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma ja sam igru preso bez sifri al sad bi se malo zaje****.

15 godina

Sifre su bezveze ili cheatevi posto kvare igru! Presao Max-a na PC-u kasnije bih mogao i za xbox ubost pa polako opet prelazit detaljno igra mi je odlicna! kao i prosli nastavci koje sam presao nebrojeno puta...samo mi fali strip u ovom dijelu!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
Max Payne 3

bas to jedina igra gdje su sifre fora je gta :D
naravno kada lutas gradom bezeveze 

http://x264blog.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Slazem se i da jako dugo nisam igrao tako dobru igru kao max payne 3 na PC-u znaci da bi mogao u jednom dahu preci! Developeri bi se trebali malo ugledati kako se to radi!

16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Prešao sam jučer. Igra mi je jako dobra, dostojan nasljednik Max Payne-a.

Priča također dobra, jedino mi ne pašu cinematiči efetki cutscena, podsjećaju me na stereo 3d i jednostavno mi smetaju.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xanzzu kaže...

Prešao sam jučer. Igra mi je jako dobra, dostojan nasljednik Max Payne-a.

Priča također dobra, jedino mi ne pašu cinematiči efetki cutscena, podsjećaju me na stereo 3d i jednostavno mi smetaju.

Time predstavljaju stanje uma kod Maxa, Max Payne 3 iako je dobar, ne moze nikako zamijeniti prva dva dijela..... prica,  stripovi, atmosfera, humor, easter eggovi. Volio bih da toga ima i u trojci, al sto je tu je. Grafika, fizika i AI se ne ubrajaju (to u ono vrijeme nije bilo moguce) tako da to nikako ne mozemo navoditi kao neku prednost jer je to logicno kada je proslo tolko godina. Meni je i dalje Max Payne 3 losija igra od prva dva dijela, odnosno nista sto cu pamtiti tako dugo.... samo sto ga spasava MP koji je zabavan i inovativan.

13 godina
odjavljen
Max Payne 3

Za dva dana nabavljam novog Maxa. Pitanje je samo da li cu ga preci 30 puta kao sto sam dvojku. Po vasim komentarima vidim da nema onu tmurnu goticnu atmosferu, a to sam kod dvojke najvise volio {#}

0 0 hvala 0
15 godina

Slazem se da su prva 2 dijela bolja ali trojka je dostojan nasljednik sa obzirom kakva smeca od igara izlaze na PC u zadnje vrijeme!

17 godina
Max Payne 3

Naravno, trojka je mnogo bolja od prva dva dijela u svakome segmentu...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
2 7 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trojka je dobra ali da je bolja od prva dva dijela nije.

17 godina
Max Payne 3

Sta je bolje u prva dva dijela?

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sve. 

16 godina
Max Payne 3

sve osim grafike

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kant kaže...

Sta je bolje u prva dva dijela?

1) Storyline

2) Level dizajn

3) Soundtrack

To je definitivno bolje puno od trojke. Ali nije ni trojka loša. Ja sam je baš ukrao jučer sa partisa pa malo igram. Sad ti navedi što je to bolje u trojci osim tehničkog djela?

Dvojka je bolja igra. Trojka je duža, isto je na razini, ali ne na istoj kao Fall of Max Payne. Optimizirana je super, leti, sve je tu - Ali nema jednostavno onoga što je imala dvojka. Kad se sjetim Mone Sax samo.

Who fucking cares
16 godina
soundtrack je jos slican...al definitivno prijasnji maxovi bolji :)
dado
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice