Pusti sad painkillere, kakva je atmosfera u igri?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
atmosfera je super, nema krasnog okolisa, dosad sam sve po mraku igro, znaci mrak ko u prvim dijelovima zasad, bio sam vec i na onoj misiji u new yorku, to je kao remake dvojke, snijeg, krovovi zgrada i tako.
sto se painkillera tice ne nema ih na bacanje, najvise sto sam ih imao su 2, i uvijek po 2 stoje na polici. eto sad sam negdje na 30-40% price i zasad je igra vrh, mislio sam da nece bit to onaj stari max ali odlicno je, steta sto stripova vise nema, to su sad ubacili ove cut scene umjesto njih, na pocetku svake misije cete gledat par minuta cut scena.
Dolazimo do one da Rockstar jednostavno ne zna napraviti lošu igru. Svaka im čast, kao da je stari Max tu iako su otišli u Brazil. Ne brinite oko atmosfere vi koji niste do sada igrali, po meni sve je na mjestu i igra je baš onakva kakvu bi je i fanovi napravili. Možda kasnije napišem veći review. Ono što me također dosta iznenadilo je optimiziranost, na mojoj konfi vrti skoro sve na high, sa directx-om 11 bez tesalacije.
Bravo Rockstar!
atmosfera je super, nema krasnog okolisa, dosad sam sve po mraku igro, znaci mrak ko u prvim dijelovima zasad, bio sam vec i na onoj misiji u new yorku, to je kao remake dvojke, snijeg, krovovi zgrada i tako.
sto se painkillera tice ne nema ih na bacanje, najvise sto sam ih imao su 2, i uvijek po 2 stoje na polici. eto sad sam negdje na 30-40% price i zasad je igra vrh, mislio sam da nece bit to onaj stari max ali odlicno je, steta sto stripova vise nema, to su sad ubacili ove cut scene umjesto njih, na pocetku svake misije cete gledat par minuta cut scena.
Kod mene u dvojci nema snijega?
Dolazimo do one da Rockstar jednostavno ne zna napraviti lošu igru. Svaka im čast, kao da je stari Max tu iako su otišli u Brazil. Ne brinite oko atmosfere vi koji niste do sada igrali, po meni sve je na mjestu i igra je baš onakva kakvu bi je i fanovi napravili. Možda kasnije napišem veći review. Ono što me također dosta iznenadilo je optimiziranost, na mojoj konfi vrti skoro sve na high, sa directx-om 11 bez tesalacije.
Bravo Rockstar!
slučajno znaš rješenje mog problema
kako igrati offline,,traži mi login na Rockstar i nemogu ući u igru!!!
Nema druge, zašto te to brine?
Pomješao si sa prvim djelom, to je u prvom djelu taj dio. :)
I da super je taj dio ostao mi je u sjećanju.
Nema druge, zašto te to brine?
da ne napravi update
Max Payne 3 v 1.0.0.0.
Rockstar social club 1.0.9.5
Nema tu razgovora o piratizaciji jer ces zaraditi karton, ako si sam sebi vec dao za pravo krekati igru, onda se isto tako snadi i nadi drugi site/forum gdje ce te uputiti u rijesenje problema..........
Pomješao si sa prvim djelom, to je u prvom djelu taj dio. :)
I da super je taj dio ostao mi je u sjećanju.
da krivo sam reko, na jedinicu sam mislio. oni djelovi kad ides po krovovima a oko tebe snijeg i te fore.
Nadam se da isto ima onih ludih scena, npr. sjecate li se placa bebe ili onaj hodnik na kojemu nikako da nades kraj, ili ono stubiste...... aaa kad se sjetim, jeza me fata, jos sam to prelazio po mraku s pojacanim zvucnicima ufff
sta mislite na amd x2 5200+ 2,7 , 4 gb ram, 8800 gs 384mb .dali ima smisla igrat?
Samo 30 GB je totalno nepotrebno, da su developeri sposobniji stalo bi to i u duplo manje.
Samo videi koji su full hd imaju cca 8gb.
hm moja 5850 1GB DDR5 OC,,, kad stavim sve na very high i DX11 uzima cijelu memoriju tako da neznam baš kak će se ponašati kod tebe...
proc mi radi na laganih 22-35% a 8GB Ram-a 37%
igra je ekstra tek sam ju zaigrao i oduševljen sam na samom početku
sta mislite na amd x2 5200+ 2,7 , 4 gb ram, 8800 gs 384mb .dali ima smisla igrat?
Po zahtjevima i po tome sto igra nije revise CPU ovisna radit ce ti na dx 9, full hd rezoluciji i high detaljima na oko 25 FPS-a sto je bas na samoj granici za ugodno igranje..... e sad, posto su oni testirali to sve sa jacim CPU-om i dosta velikim detaljima (iako se radi o dx 9) hmm..... vjerojatno ces moci na 1280x 1024, cirka med detalji na 30 FPS+.
EDIT: Pogledaj ovog i 8600gt
Hah, evo usput sam i nasao jednu wannabe max igru lol
Oba linka daju isti video.
Rockstar je opet napravio dobar posao bar za moj pc igra je dobro optimizirana,prića je super,što se tiće gameplay je nešto između max 1 i 2 sa poboljšanjima tipa fizika i dobrog AI.
AI se ponaša ovisno o tipu kriminalac ako se radi o obićnoj bandi uglavno će jurišati na tebe dok će paravojska koristit zaklon bacati bombe da te istjeraju iz zaklon,pokrivati se međusobno.
multiplayer mi izgled zanimljivo nažalost zbog konstantnog izbacivanja iz igre i gubljenja konekcije nisam baš mogao puno igrati mp možda nekih par minuta.
moja ocijena je 9/10-samo se nadam da će ispraviti ove bugove i probleme sa mp.
Jel se spominje u igri Mona Sax?
max ju spomene u jednoj recnici kad se prisjeca starih događaja.
Jel se spominje u igri Mona Sax?
Ona je inae Dead! u dvojci (osim ako predes igru na difficult tezini, e onda prezivi)...
Kad će više Algoritam dobiti igru za PC?
Kad će više Algoritam dobiti igru za PC?
ja mislin da u hrvatsku dolazi tek u utorak box izdanje tako su mi javili iz ducana
Pitanje sta je bolje SSAO ili HBAO
hmm ja uopste ne mogu to promjeniti meni stoji ssao :S takodje msaa mi je lockan
HBAO je bolji, ali i zahtjevniji.
Kolko znam, HBAO je bolji, ali razlika nije velika u grafici tako da se moze staviti i SSAO za nešto više frejmova.
Bolji ti je HBAO, ali ono.... veci ti je pad performansi izmedu SSAO i HBAO nego razlika u grafici, stovise, razliku jedva da ces i primjetiti (izguglaj, imas pun k primjera). Vise je marketing nego neki napredak u tehnologiji...