Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 368.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
spaws kaže...

evo jedno pitanje, nema direktne veze s me3 al ovo je najaktivnija tema o mass effectu

uglavnom odlučio sam prvo preći jedinicu i dvojku tako da mogu importat save u trojku i sad ću ubrzo završit jedinicu pa me zanima isplati li mi se zbog daljnje priče ili zbog bilo čega igrati po drugi put jedinicu , jer sada sam prešao sve assignmente (osim UNC: The negotiation zbog premalo renegadea) i taman ću sada krenuti na Ilos i lvl 50 sam, a ne znam imam li kakve koristi od drugo prelaska osim što ću doći do lvl 60 a i za to nisam siguran jel ima veze u dvojci; dvojku sam igrao bez importanja pa sam kretao od nule, al opet zbog same priče čini mi se da se mora krenuti od nule.

Ne trebaš - iz ME1 prenosiš dio renegade/paragon bodova i dio xp-a ovisno o levelu (i naravno odluke).

Ne dobiješ ništa ogromno, a s obzirom na broj ME2 DLC-a možeš bez problema nadoknanditi taj xp i p/r bodove.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

chrash na Eden Prime..Find Data Pod, nakon intro s onim gušterima igra zblokira(prođem vrata,uključim konzolu,intro počne kako je Corneliustralala, intro prođe i block-) .Imal da netko ima sl problem(dal je bug ili ?)DirX11update,PhsyX update..w7x64(?)

Work like you don't need money, love like you've never been hurt, dance like no one's watching And SEED LIKE THERE IS NO BANDWIDTH LIMIT
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:33 (micho0305).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imas vec u temi, bug u igri.
Ima vise metoda za izbjegavanje blokade.
Ja sam koristio foru da trenutak prije nego dobijes kontrolu nad likom lupas ESC kako bi usao u izbornik. Kad izadjes iz izbornika trebalo bi biti ok.

Druga metoda je da odes prvo na onaj 'drugi ' checkpoint.
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Čujte i počujte!

"An official press release went out today announcing how we are re-prioritizing the Mass Effect 3 post release content schedule to provide a more fleshed out experience for our fans. For many of you the “Extended Cut” will help answer some questions and give closure to this chapter of the Mass Effect story. Oh and it’s at no cost to you – the fan."

http://blog.bioware.com/2012/04/05/mass-effect-3-extended-cut/

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
protjeran
Mass Effect 3

Triba čekat lito :((

Drago mi je da je jaso istaknuto da ovo neće biti novi kraj već objašnjenje postojećeg.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 19:22 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Znaci Bioware ce izbaciti objasnjenje kraja u obliku DLCa za one koji slabije kopcaju. Pa super je to..
17 godina
Mass Effect 3

Nece to biti objasnjenje onima koji ne shvacaju vec ce biti "but that's not all folks" I onda ces moc ili drugacije zavrsit, ili je ovo sve bila Sheppardova halucinacija, a ti sad ides prema novom kraju, ili naprosto nesto deseto, tipa vracas svoju posadu doma (kako kad nema relaya) ili ce izbaciti jos 3 DLC-a cija radnja se desava prije "konacnog kraja"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Čujte i počujte!

"An official press release went out today announcing how we are re-prioritizing the Mass Effect 3 post release content schedule to provide a more fleshed out experience for our fans. For many of you the “Extended Cut” will help answer some questions and give closure to this chapter of the Mass Effect story. Oh and it’s at no cost to you – the fan."

smeća...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
Lijepo kazu da su ponosni i zadovoljni nacinom na koji su zavrsili me3, al da ce tim dlc-om dat bolje pojasnjenje kraja onima koji to zele.
Mass Effect kako su ga tvorci zamislili je jedan jedini, sve ovo sta naknadno izbace je popustanje fanovima naviklim na manje zahtjevan, manje umjetnicki, nacin pripovijedanja price.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Šef kaže...

Čujte i počujte!

smeća...

Zašto? Zbog besplatnog DLC-a u kojem će pojasniti kraj igre?

Ili su smeća zbog samog kraja?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
Mass Effect 3

Vjerojatno jer bu moral čekat da netko krekne update da može pokrenuti DLC... :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Šef kaže...
Obi Wan kaže...
Šef kaže...

Čujte i počujte!

smeća...

Zašto? Zbog besplatnog DLC-a u kojem će pojasniti kraj igre?

Ili su smeća zbog samog kraja?

smeća su opcenito...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Zabrijo Bioware na tu foru da nam ostavi kraj za razmišljanje tipa Inception, Total Recall... pošto je to sada In.

Inače, da li će sada izaći neke knjige koje će se nastaviti na tu priču iz Mass effecta ili će ostati samo na tom kraju. Jer me osobno ne zanima tko su reaperi i zašto to rade, nego jel smo gotovi s njima ili nismo i sam epilog.

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Pa ovisi o kraju koji si odabrao. Oni su ili tu, pod tvojom kontrolom, ili unisteni, ili ste stvorili simbiozu.

Shepard je u svakom slucaju mrtav, njegov crew je u svakom slucaju ziv, na (nekom) planetu (ne cini mi se na zemlji).

Mass relayi su unisteni, dakle cijela galaksija je vracena (gotovo) u kameno doba, nitko se nema nacina vratit odakle jest - tj. ako vjerujes da flote uopce vise postoje, normandy je bjezala od ogromnog vala koji je unistavao sve pred sobom, oguce da su ujedinjene flote unistene ili jako osakacene.

Ja si zamisljam jedan dosta tmuran zavrsetak koji nudi mogucnost ponovnog pocetka za sve rase u sustavu, a to daje nadu u vedru buducnost. Ipak, sve u svemu mi je to jako lose. Nisam ocekivao da ce se unistiti reaperi bez ikakvih gubitaka, ipak igra zapocinje na nacin da su vecina glavnih planeta od svih rasa unisteni ili blizu unistenja, dosta rasa je na rubu izumiranja, ali nekako mi se cinilo da prema kraju sve vodi k unistenju reapera ili kontroli istih (koja u buducnosti moze dovest do nove pobune i kraja u kojoem reaperi ipak pobjeduju. Iskreno puno drazi bi mi bio kraj da je reapere nemoguce pobjedit i da se ulazi u novi cycle nego ovo sto se desilo.

bioware zna da je igra lose zavrsena, zna da se ljudi sa razlogom bune, tko ne bi, platis poluproizvod i onda jos kraj los, pogotovo u usporedbi sa predobrim drugm dijelom, njihovom tvorevinom, sa kvalitetom na koju su nas oni navikli i onda u 3. djelu se vratili 5 koraka u nazad sto se tice svega... a upravo to je kraj serijala. sad se nekako pokusavaju iskupit sa "besplatnim DLC-om" a ja da mi daju 5 besplatnih DLC-a bi i dalje smatrao da sam opljackan sa ovom igrom i da su mi duzni...

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

DAJ KORISTI SPOJLER{#}

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

Prema ignovom daily fixu, ME dopuna kraja bi trebala predstaviti neka pojašnjenja pritom "zadržavajući umjetničku slobodu", a to je potencijalna katastrofa. Možda ubace x minuta dodatnih cutscena prije samog kraja... problem je što mene više zanima što se dogodilo nakon kraja. Tko je živ, tko mrtav, koje su posljedice na galaksiju, vrste etc etc... a kontam si do to baš bioware želi izbjeći u svrhu te "umjetničke slobode". Vrijeme i varijable su ih progutali, zato i ima više cutscena (onih u .bik formatu) nego u prva dva dijela zajedno. Lakše im bilo platit x $$$ da ih netko napravi nego se zezat osobno sa time ( red, blue, green kraj... {#}).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Pa ovisi o kraju koji si odabrao. Oni su ili tu, pod tvojom kontrolom, ili unisteni, ili ste stvorili simbiozu.

Shepard je u svakom slucaju mrtav, njegov crew je u svakom slucaju ziv, na (nekom) planetu (ne cini mi se na zemlji).

Mass relayi su unisteni, dakle cijela galaksija je vracena (gotovo) u kameno doba, nitko se nema nacina vratit odakle jest - tj. ako vjerujes da flote uopce vise postoje, normandy je bjezala od ogromnog vala koji je unistavao sve pred sobom, oguce da su ujedinjene flote unistene ili jako osakacene.

Ja si zamisljam jedan dosta tmuran zavrsetak koji nudi mogucnost ponovnog pocetka za sve rase u sustavu, a to daje nadu u vedru buducnost. Ipak, sve u svemu mi je to jako lose. Nisam ocekivao da ce se unistiti reaperi bez ikakvih gubitaka, ipak igra zapocinje na nacin da su vecina glavnih planeta od svih rasa unisteni ili blizu unistenja, dosta rasa je na rubu izumiranja, ali nekako mi se cinilo da prema kraju sve vodi k unistenju reapera ili kontroli istih (koja u buducnosti moze dovest do nove pobune i kraja u kojoem reaperi ipak pobjeduju. Iskreno puno drazi bi mi bio kraj da je reapere nemoguce pobjedit i da se ulazi u novi cycle nego ovo sto se desilo.

bioware zna da je igra lose zavrsena, zna da se ljudi sa razlogom bune, tko ne bi, platis poluproizvod i onda jos kraj los, pogotovo u usporedbi sa predobrim drugm dijelom, njihovom tvorevinom, sa kvalitetom na koju su nas oni navikli i onda u 3. djelu se vratili 5 koraka u nazad sto se tice svega... a upravo to je kraj serijala. sad se nekako pokusavaju iskupit sa "besplatnim DLC-om" a ja da mi daju 5 besplatnih DLC-a bi i dalje smatrao da sam opljackan sa ovom igrom i da su mi duzni...

Shepard nije u svakom slučaju mrtav, u najjačem završetku ( s najviše bodova ), na kraju ga se vidi kako se pomile u ruđševinama, mada nije sigurno da je živ, sve ostalo je istina više manje, sve je tmurno, rase su oslabljele, svjetovi su uništeni, cijena je plaćena. Nema one happy scene sa slavljem na zemlju koju smo očekivali praktički od početka serijala. Težak završetak u svakom slučaju.
Bioware bi trebao izbaciti novi završetak, pa neka bude samo tekst, samo da se zna što, tko, gdje i kako, jer ako su mislili da će ljudi čekati do novog nastavka i eventualnog početka nove triologije ili čega već, nisu normalni.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Službeni Biowareov FAQ (povodom puno dulje službene objave)

Here is a mini FAQ to help you understand what the Mass Effect 3: Extended Cut is and isn’t:

What can fans expect from the Extended Cut DLC?

• For fans who want more closure in Mass Effect 3, the DLC will offer extended scenes that provide additional context and deeper insight to the conclusion of Commander Shepard’s journey.

Are there going to be more/different endings or ending DLCs in the future?

• No. BioWare strongly believes in the team’s artistic vision for the end of this arc of the Mass Effect franchise. The extended cut DLC will expand on the existing endings, but no further ending DLC is planned.

What is BioWare adding to the ending with the Extended Cut DLC?

• BioWare will expanding on the ending to Mass Effect 3 by creating additional cinematics and epilogue scenes to the existing ending sequences. The goal of these new scenes is to provide additional clarity and closure to Mass Effect 3.

When will the Extended Cut DLC be available?

• Currently the Extended Cut DLC is planned for this summer, no specific date has been announced at this point.

Why are you releasing the Extended Cut DLC?

• Though we remain committed and are proud of the artistic choices we made in the main game, we are aware that there are some fans who would like more closure to Mass Effect 3. The goal of the DLC is not to provide a new ending to the game, rather to offer fans additional context and answers to the end of Commander Shepard’s story.

Will there be more Mass Effect 3 DLC?

• More content is being planned and we will release information at a later date.

So there you have it. Are we proud of the game we made and the team that made it? Hell yes. Are we going to change the ending of the game? No. Do we appreciate the passion and listen to the feedback delivered to us by our fans? Very much so and we are responding.

Summer is coming…

I BESPLATAN JE DO 12.04.2014 - nakon toga plaćaj

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 10:53 (Paolo2612).

0 0 hvala 3
17 godina
protjeran
Mass Effect 3

Ako izlazi na ljeto kako može biti besplatan do 12.4? Triba se predbilježit ili?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Baš sam to htio pitati. Uopće nisam skužio. Odakle su samo izvukli taj datum?

A, što je s onim drugim, navodnim DLC-om imena "The Truth"?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 11:09 (cinco44).
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ako izlazi na ljeto kako može biti besplatan do 12.4? Triba se predbilježit ili?

Pogledaj godinu.

16 godina
odjavljen

2014!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
protjeran
thuglife kaže...
Prince-Artas kaže...

Pogledaj godinu.

Hahahaha pa ovaj Bioware stvarno ima budalaste poteze.

17 godina
Prince-Artas kaže...

Hahahaha pa ovaj Bioware stvarno ima budalaste poteze.

EA, sine, EA.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
17 godina
Mass Effect 3

Mislim da je krajnje djetinjasto bilo očekivati neki krajnje sretan završetak. Zahtijevati ga može imati i neke teže posljedice.

Nakon svih prikaza moći Reapera (što je još i drastično smanjeno radi priglupih side-misija, te kako bi Shepard mogao vidjeti i okupiti staru ekipu u njivove assete, što je dalje rezultiralo logičkim i narativnim rupama u radnji), njihovo uništavanje bez tragičnih i dalekosežnih posljedica za cijelu Galaksiju, bilo bi moguće samo Harry Potterovskim završetkom izvlačenja Mača iz Šešira, tj. da je Crucible bio čarobni top za čišćenje Reapera.

Slažem se da su odabir boje pulsa i prikaz Catalysta kao djeteta ipak suvišni (još Catalyst i mogu progutati kao VI), ali nakon genocida Batarijanaca za viši cilj, lijeka za Genophage i Mordinove žrtve (ovo mi je bio jedan od highlighta cijele igre), te nakon svih poteza koje ste morali napraviti u sve 3 igre kako bi uspjeli pomiriti Gethe i Quariane, jedan "pritisni tipku i spasi galaksiju da svi budu sretni" završetak bi mi bio još više razočaravajući.

Moja žaljenja oko kraja je nejasnost da li će se Reaperi opet pojaviti u nekom obliku kod opcije spajanja, ili je ciklus prekinut.

Više žalim za malom ulogom Thanea (meni osobno najzanimljiviji lik), koji je pao u drugi plan jer su tralieri i cutscene pokazivale fenomenalnog stealth assasina, dok je u live borbi bio limitiran. No ono krako vrijeme što ga vidimo, meni je bilo dovoljno da sam ga htio u ekipi, iako zbog bolesti to nije bilo moguće. Bilo kakve informacije o Drellovima bi također bile veoma zanimljive.

Žalim i što Mirande nema, mogli su je ubaciti umjesto Ashley koja osim one kratke scene nepovjerenja oko Shepardovog statusa prema Cerebrusu, nije imala zanimljiviju ulogu. Zaplet oko Mirande i njenog oca te samog stvaranja Mirande, mogli su imati daleko dinamičnije i kontroveznije radnje i odluke. Čak bi i to nepovjerenje oko Cerebrusa bilo intenzivnije s njome u timu.

Nema Kasumi, koja je bar meni zanimljivija od Zaeeda koji je imao prilično dosadan i predvidljiv nastup.

Every mistake I've ever made Has been rehashed and then replayed As I got lost along the way
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

A što su Reaperi uopće? Dali su oni isto istrjebili svoje kreatore? Po meni bi to trebao biti materijal za novu igru.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Jedna od stvari koje obožavam  raditi kada prijeđem neki RPG je otići na njegovu wikiu, litati o likovima, misijama, lokacijama, triviju i slično. Tako bez problema izgubim i po par sati dnevno, pa sad, dokad me drži. :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...

I BESPLATAN JE DO 12.04.2014 - nakon toga plaćaj

{#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
Nego da, zaboravio reći jednu od boljih strana ME3 - Ashley konačno liči na nešto.

Doduše još uvijek mi je nekim svojim izjavama išla uvelike na qrac kao i u prve 2 igre.

Doesn't matter, had sex
Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Nego da, zaboravio reći jednu od boljih strana ME3 - Ashley konačno liči na nešto.

Doduše još uvijek mi je nekim svojim izjavama išla uvelike na qrac kao i u prve 2 igre.

Doesn't matter, had sex

Sad kad sam prešao igru mogu reći sa sigurnošću, ta Ashley je bolno promašen lik, dosadna, uvjerljivo najmanje zanimljiva u odnosu na ostatak ekipe, po ničemu posebna... Mah, zaboravljiv karakter i to je to.

Kaidan je 10x bolji, bro fist. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 20:08 (thuglife).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice