Mark of the Ninja

poruka: 2
|
čitano: 587
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mark of the Ninja

Pozdrav. 

Evo ga, treci gameplay koji sam uspio uploadovati, nesto je duzi od ostalih, 16 minuta, kvaliteta je na nivou, pa rate comment and subscribe plz! =D

watch @720p

Razlog, zbog kojeg je ova igra ( barem meni lično ) više nego dobra, jeste sami ti elementi koje sadrži, te stealthy misije koje morate izvršavati, pa igra samimi time podsjeća na Dishonored. Većina vas je probalo Dishonored, također stealth igra, no međutim razlika ove dvije igre jeste što je Mark of the Ninja 2D igra. Iako kao 2D igra, ona posjeduje sve ove elemente, sakrivanja ubijenih, sakrivanja od vojnika, te mnogih psina koje naiđu, izbjegavanje svjetlosti, izbjegavanje uključivanje alarma i slično, te po tim elementima podsjeća na Dishonored, te ako vam se Dishonored dopao, ova igra će vam se također zasigurno svidjeti. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 14:26 (Dovahkiin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mark of the Ninja

Ne znam jesam li pogodio temu jer mi nešto malo poruka ima. Svakako, ova igra je fenomenalna. Tako zanimljiv, brz i fluidan gameplay nisam odavno vidio. Posrami mnoge triple A stealth naslove kao ništa. Ima također NG+ mode što osigurava replayabilty te se može na više način pristupit skoro svakom djeliću igre. I ako je netko mislio da je kratka, ja sam trenutno pri kraju kako se čini i imam već jedno 9-10 sati u igri. S tim da skupljanje mnoštva scrolova koji objašnjavanju dublje priču mogu komotno produljit igru za par sati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice