Očekivao sam od Mafije II nekih 30-ak sati, al vjerovatno ce biti oko 25-ak kod mene. Necu zavrsitit igru dok neskupim sve playboje i ostalo.
A nemožeš naknadno free roamati i tražiti playboye?
Očekivao sam od Mafije II nekih 30-ak sati, al vjerovatno ce biti oko 25-ak kod mene. Necu zavrsitit igru dok neskupim sve playboje i ostalo.
Ovako mi je usput trazit sve i pretrazit kutak svaki, a kasnije bi morao ponavljat chapter sto bi bilo lagano dosadno.
Ja sam tek na početku chaptera 3.
A već imam 2 sata igre, ali ja sam chapter 2 tako lagano bez trčanja prošao, ljepo sam hodao i divio se svjetu, a i malo sam se voziako okolo.
Upravo tako i ija igram. Zasada imam nekih 10-ak sati igranja 50% igre okoprilike.
E pa biti će onda tu i više od 25h ako želiš skupiti sve playboy-e, morati češ par puta preći igru, ja sam je prešo dva puta i imam ih 10.
Možda nisam dobro gledao ali znam da će igra potrajati.
Ne, moraš playboye uzimati kroz igru, kroz misije.
Ja ni ne tražim te playboye.
Ček, znači, kad završim igru mogu il počet iz početka il niš?
Nema ono da se onda furam okolo bez nekog cilja ko u GTA?
Kako ne neki playboy se nalazi i na mjestu koje je dostupno samo na misiji.
Možeš se ti furati okolo samo load chapter nema free ride.
Hm pa tjekom igranja mozes lutati igrom i traziti.
Kad zavrsis igru, u izborniku jedino imas Load Chapter, i onda odabrati odredeni chapter (misiju) i ponovno igrati. Ukupno ih je 15.
Ne, nema free ride.
Nego kad sve pređeš ideš load i odabereš određeni chapter.
A u svakim chapteru se možeš vozikati do mile volje.
Inače bila je rječ da bi free ride trebao doći sa nekim DLC-om.
da te policija lovi kad predes na crveno igra bi bila neigriva
kome se da na svakom semaforu cekati?
Možeš se ti furati okolo samo load chapter nema free ride.
Meh!
Čak sam bio spreman kupiti rabljenu kopiju za koji tjedan. Ovak nebum ni to.
IMHO, original se neisplati. Igra nenudi toliko zabave koliko košta.
da te policija lovi kad predes na crveno igra bi bila neigriva
kome se da na svakom semaforu cekati?
Meni, hehe.
Ponekad kad je velika kužva stanem i počekam jer mi se neda poslje auto popravljati.
Pa bit će u DLC-u free ride.....ili ne?
Ak bude možda razmislim. Ionak će se za par tjedana prodavat za 150-200 kn rabljena. Ovakve igre ne drže vrijednost. Pogotovo ako su rađene kao interaktivni film kako kažu neki ovdje.
Mislim da je neko postao link gdje su najavaili da će biti free ride, ali sa tim dlc-om dolazi i neki novi lik Jimmy. I neke nove misije isto.
Ovako da ponovim pitanje od prije par stranica unatrag na koje nisam dobi odgovor pa bi ovaj put molio da mi odgovorite:
Gdje mogu naći onu formulu koju vozimo na 7 ili 8 misiji pa je moramo voziti na onaj brod.
onaj hot rod ?
ako na to mislis, sumnjam da ga negdje ima, ja sam pokuso spremit ga u garazu, mozda nekim cudom ostane, al nije mogo :(
Ovako da ponovim pitanje od prije par stranica unatrag na koje nisam dobi odgovor pa bi ovaj put molio da mi odgovorite:
Gdje mogu naći onu formulu koju vozimo na 7 ili 8 misiji pa je moramo voziti na onaj brod.
mislim da se stari schmidt (na pocetku igre ga imas) da preurediti u hot rod
dali novi ATI driveri podizu frame?
Sumnjam, frend ih ima, i ne podižu.
Hm.
fail.
Meni da bare od oka gledajući jer prije je bilo frame dropova ali sada ih nema.
bit će...rekli su da se DLC bazira na free rideu, tako da je vrlo vjerovatno da će stavit free ride
kak preć onu msiju gdje moram vratit ediju novce, ja dovezem onaj auto u luku i dobijem novce, ali mi još malo novaca fali. Šta trebam napraviti?
Pa kradi aute i vozi kod onog lika da ih zdrobi, pljačkaj trgovine i koristi spoiler!
Molim vas koristite "Spoiler" stil.
Na kraju krajeva i tražili ste ga.
Pa kradi aute i vozi kod onog lika da ih zdrobi, pljačkaj trgovine i koristi spoiler!
obozavam sto su to stavili u igru
to sam oduvijek htio u gta raditi
jos da se banka moze pljackati...