Jedva cekam recenziju u BUG-u..... mislim da ce bit..... hm?!
_I_
Jedva cekam recenziju u BUG-u..... mislim da ce bit..... hm?!
Neznam za coop mod, ali singleplayer je TOTALNO SRANJE.
Igra je totalno bez pameti, sa mjesta A dođi na mjesto B i pokokaj sve između.Šta, to je najbolje šta su mogli, igrao sam je ravno 20 minuta, nakon čega mi je dosadila.Ne znam čemu uopće postoji singleplayer, bolje da ga uopće nema.
Čista kopija Resident Evila 3.Sa time da je RE3 dvadeset i šest puta bolja igra, ima priču, ima horor elemente, igrivost, moraš taktizirati sa korištenjem municije, tu i tamo koji puzzle, dok ovo sranje nema ništa.Priča je do bola, svi se pretvoriše u zombije, ubi što više tih zombija, kraj priče.Niti je objašnjeno kako su se svi zarazili, niti sa čime, ništa, zapleta uopće nema.Igra je je totalna bezumna arkada.A najavljivali su je ko neznam kakvu igru, ako za bilo koju igru vrijedi poslovica tresla se brda a rodio se miš, onda je to definitivno ova.I miša treba zamijeniti sa ružnim žoharom.
Čitao sam najave igre, i čekao par mjeseci, misleći da će igra biti nešto posebno, barem po najavama i Hypu, no igra i je nešto posebno, nešto posebno loše.Monotona je do bola, linearne mape, i monotoni zombiji.Oobično nabavim igru, pa ako mi se ne sviđa tresnem je u kolekciju, no ova je završila ravno u recycle binu, jer nema šanse da mi takvo smeće zauzima prostor u kući, niti na hardu.
Znam da ima igara tipa peri deri.Ali mora biti neke atmosfere, a ne ovako.Ničega.Kao priča se otkriva dok igraš, da baš, nema cutscena niti ičega, ma joj ne da mi se više trošit vrijeme na pisanje o svim lošim stranama ove igre.
PS
Sve gore navedeno odnosi se isključivo na singleplayer.
danas sam kupio novi bug i gledao sam video iz L4D-a i mislim da je to super igra
Upravo igram igru i moram reči---fenomenalno.
Zakaj ne bi hvalil kad mi se igra sviđa.
Čemu opće raspravljate o ukusima?
Pa nekom se može sviđati i da je najveće sr... a u ovom slučaju nije
Treba poštovati svačije mišljenje.
Nego, je ko igral prek te tajanstvene garene?
Je probao sam ja, nekad radi nekad ne... nekad treba i do sat vremena da se nade dobar IP....
Ostavljena četri mrtva!!!!1!!11jedan
Igra nije duboka, nije graficki napredna al je zato zabavna ko vrag!!!!
Super ju je zaigrat kad neznam sta cu, reko idem rokat zombije i to cijelo krdo!!!!! :D
Evo pokušal sam sad igrati prek Garene i sve je ok, pronađe igru ali odma iza je Discconected.
Ne znam u čemu je frka-ulogiran sam u Steam, u sobi sam u Gareni i sve to fino ali kak zaigrati?
Je kome uspjelo?
*
_I_
*
Igra je onak.. solidan co-op shooter i vadi ju to što su tematika zombači, jedino bi bilo fornije da su malo tromiji i da ih je više, te da im treba duže da padnu. Po meni nikako da naprave dobar 'filmski' FPS sa zombačima. Nešto kao CoD (sa cutscenes i pričom) samo da je na foru 'The night of the living dead'-a To bi se igralo i prodavalo.
_I_
Zna li itko stranicu gdje mogu skinuti demo od igrice
Zna li itko stranicu gdje mogu skinuti demo od igrice

Faerdhur, tnx na uloženom trudu
*