Left 4 Dead

poruka: 205
|
čitano: 36.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Gdje mogu skinuti demo?

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead
l)oolvl kaže...

koliko vidim, cijelu igru se može preći sa sačmaricom, što je vrlo jadno ako uzmemo u obzir da u svakom šuteru koji drži do sebe sačmara gubi svoju moć već nakon 5m udaljenost što ovdje očito nije slučaj jer ih lik roka i sa 20m isto kao da puca sa kalašnjikovom (čak i efektivnije).   Štoviše, ovi "drugovi" uz lika što mu cijelo vrijeme smetaju mu zapravo ni ne trebaju uz sačmaricu.

Nadalje, zombiji su definitivno preagilni i zapravo nikad ih nigdje nisam vidio tako brze.   Animacija pokreta je prejednostavna.

Još kad se tome svemu pridoda i gotova nepostojeća pozadinska glazba (a komotno su mogli ubaciti da svira nešto žestoko cijelim putem)   zajedno sa nevjerojatno lošim zvučnim efektima,   dolazim do zaključka da se ovdje definitivno radi o prenapuhanoj igri koja je zapravo smeće ( što je nažalost čest slučaj u zadnje vrijeme   :-( )

Sačmarica ne gubi moć na udaljenost preko 5m tako da je to više kopliment nego nedostatak za L4D, a ako malo bolje pogledaš možeš vidjeti da se zombiji doslovno raskomadaju kad ih pogodiš sa male udaljenosti, dok na većoj udaljenosti ostaju u jednom komadu.
Drugovi su odlični, ne smetaju i definitivno je gušt igrati s njima. Ovaj demo je na easy tako da sumnjam da bi na hard nakon pola minute igre uopće imao metaka za sačmaricu.
Ne postoji nikakvo prvilo da zombiji moraju biti spori.
Glazba je tiha, ali je tipična filmska zombi glazba i svršeno upotpunjuje kompletnu zombi atmosferu.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

@|)oolvl:

Mislim da je ova igra primarno zamišljena kao mulitplayer tako da ovo o drugovima ne stoji jer su jaako korisni ako su upravljani tvojim frendovima a još 4 frenda su zombiji.

U vezi sa sačmaricom samo da te pitam: Jesi ti ikad pucao iz sačmarice??  Ajd stani 5 metri od nekog pa nek puca u tebe, da vidimo kaj bu ti bilo, i na 20 metara bi poginuo ili bi bio jako teško ranjen.

U vezi s brzinom zombija...  hmmm ja nisam nikad vidio zombija u zbilji pa ne znam kako se oni zapravo kreću, siguran sam da ne znaš ni ti i samo u filmovima si vidio da su spori a to je fikcija isto kao i L4D.

Primjedba na zvuk isto ne stoji jer si gledao gameplay filmić sa jako malom kvalitetom slike i zvuka i to još bez surrounda koji je dosta bitan u horror/survival igrama npr. Dead Space.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@|)oolvl:

sinko jesi ikad čuja za Valve!? nije ti to crytek, ea i ubishit. ovi ljudi rade vrhunske igre za pc, a ne neka konzolitis smeća i ostala sranja. napokon više da i ja odigran neku igru jer u zadnje vrime uninstall je radija kao blesav. u mene zadnja dobra igra koja nije završila u raljama uninstalla je bila Portal. svaka čast valve

17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Gdje mogu skinuti demo?

Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Gdje mogu skinuti demo?

Hvala.
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Mogla bi bit dobra igra, al ono kaj je demo pokazao bas i ne ukazuje ne dobro :( .

Grafika nije ni blizu HL-u 2 ,a ima njegov engine...

Ja se nadam da bude finalna verzija onakva kak je u screenshotovima....

Zivi bili pa vidjeli

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, XFX 8800GT@ 700/1750/1000 Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tony kaže...
Inspektor Callahan: "Misljenje je ko supak, svatko ga ima."
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:38 (NapalmDeath).
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Demo isproban na easy težini...   sad idem online heh jedino što mogu reći je da jedva čekam full verziju.

Neki ljudi ne shvaćaju Valve;        LJUDI PA NIJE SVE U GRAFICI!!!

Ako je gameplay predobar ni zvuk ni grafika ni ne znam šta još me neće spriječit da igram non stop, još je tu i nevjerojatna atmosfera...

Da napomenem meni su i grafika i zvuk u L4D predobri za jedan multiplayer FPS, grafika će jedino bit loša Crysis/nextgen = bling bling kič  fanboyevima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

priznajem, demo igrao nisam, ali po onome filmiću od 15 minuta sam dosta toga mogao zaključiti.   Prije svega da nemam vremena za igranje jedne takve igre. Što se tiče primjedbi na zombije, mislim da će ti svatko tko je gledao bilo koji od mnogih kultnih zombi fimova reći da su zombiji sa svojim kretnjama u igri jednostavno smiješni. Neka određena pravila ne postoje, ali po nekim zakonima logike mrtvi ljudi bez mozga ne mogu biti tako brzi, okretni i pametni.

Također, volio bih vidjeti u praksi kako će netko ubiti nekoga sa sačmom sa udaljenosti od 20m. Istina, može mu zadati nešto teže ozljede ako ima sreće iako su i za to šanse male, a kamoli da ovako netko ide kroz cijelu igru i samo roka sa sačmom jednako i sa 5m i sa 10 i sa 20 a bogami vjerujem da bi i sa 50 da mu "unikatni" level design to dopušta. Samo zbog toga ne vidim baš nekih razloga za ostala oružja koja nisu bombarderskog tipa.

Za multiplayer komponentu definitivno imam mnogo boljih izbora.

koliko god HF bio legendarna igra od Valvea, oni već duže vrijeme nisu na toj razini kvalitete.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

Neka određena pravila ne postoje, ali po nekim zakonima logike mrtvi ljudi bez mozga ne mogu biti tako brzi, okretni i pametni.

koliko god HF bio legendarna igra od Valvea, oni već duže vrijeme nisu na toj razini kvalitete.

Po zakonima logike mrtvi ljudi bez mozga ne mogu uopće hodati.

Za ovo drugo se slažem. Svakom novom igrom su sve kvalitetniji.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

možda je tebi smiješno, ali meni igra izgleda gluplje zbog toga.

ako želiš pravu igru sa zombijima, onda odigraj Dead Rising na X360.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Malo igara stvarno "kupim", te ce ovo izgleda biti jedna od njih. Demo cu sutra probati, ali po onom sto cujem igra je super zabavna - i po meni igri nista drugo nije potrebno da bude savrsena :)

Sto se doticnog l)oolvl tice, NHF kolega, ali ti si jedan od najcudnijih likova na bug.hr forumu. Uvijek kenjas, seres, i sipas adolescentske fore. Mislim stvarno, zar nam je to potrebno?! :)

Ovo je cisto moje misljenje, i ne moras ga komentirati :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Pozdrav ljudi

Daklem imam problem sa demo verzijom L4D. Igra mi se nakon odredjenog vremena srusi. Poruka mi je sljedeca:

Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    left4dead.exe
  Application Version:    0.0.0.0
  Application Timestamp:    4910bf73
  Fault Module Name:    client.dll
  Fault Module Version:    0.0.0.0
  Fault Module Timestamp:    4914e5d9
  Exception Code:    c0000005
  Exception Offset:    002e3a34
  OS Version:    6.0.6001.2.1.0.256.1
  Locale ID:    1050
  Additional Information 1:    b886
  Additional Information 2:    f80dece8d36e49c8cd232de8e361356f
  Additional Information 3:    1b82
  Additional Information 4:    757e7bf3bb9decaa7c630ceca4ff9648

Zna li netko kako ovo rijesiti?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

hahah.

pa slobodno vi igrajte retardirane igre što se mene tiče, samo nitko mi neće zabraniti da popljujem igru i kažem svoje mišljenje o njoj ako se meni ne sviđa.

Ako netko to preosobno shvati poput vas dvojice to stvarno nije moj problem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

hahah.

pa slobodno vi igrajte retardirane igre što se mene tiče, samo nitko mi neće zabraniti da popljujem igru i kažem svoje mišljenje o njoj ako se meni ne sviđa.

Jedino šta je tu retardirano si ti. Koja je tebi igra dobra? Valve radi najbolje MP-e i nej sr**i
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

Vidim sad da mi piše 4.6 dana left na Steamu. Jel se moram predbilježiti na igru ili mogu odigrati demo? Ako moram preorder za igru da odigram demo, mogu mi ga suxati. Takve fore mi neće prodavati.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Bas sam sinoc igrao, i mogu reci da je igra... hmm... zanimljiva. Iskreno, nije nesto srceparajuce kao sto je to bio Team Fortress 2 sa svojim gameplayom. Igra je zanimljiv co-op shooter ciji ce najzanimljiviji elementi biti igranje s prijateljima i cinjenica da se isti level uvijek drugacije ponasa. Prisustvo directora u svakoj igri je veeeliki plus.

Ja osobno vise volim neki kompetativniji MP - jednostavno sam takva osoba. Upravo zbog tog razloga mi se VERSUS MODE (koji ce biti u originalu dostupan) cini zanimljiv. Mode u kojem cemo moci uzeti ulogu zombiea :). Nekak imam feeling da ce biti nes tipa upravljanje alienom u Alien VS Predator 2 :D. Predobro. Nisam tip za storytelling MP; previse sam kompetativan xD. Animacije su odlicne, ali prostor djeluje malo monoton i oruzje bi moglo imati malo veci touch s igracom - nekak je belj xD. Kako god, budemo vidjeli u orginalu.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Adisuki kaže...

Bas sam sinoc igrao, i mogu reci da je igra... hmm... zanimljiva. Iskreno, nije nesto srceparajuce kao sto je to bio Team Fortress 2 sa svojim gameplayom. Igra je zanimljiv co-op shooter ciji ce najzanimljiviji elementi biti igranje s prijateljima i cinjenica da se isti level uvijek drugacije ponasa. Prisustvo directora u svakoj igri je veeeliki plus.

Ja osobno vise volim neki kompetativniji MP - jednostavno sam takva osoba. Upravo zbog tog razloga mi se VERSUS MODE (koji ce biti u originalu dostupan) cini zanimljiv. Mode u kojem cemo moci uzeti ulogu zombiea :). Nekak imam feeling da ce biti nes tipa upravljanje alienom u Alien VS Predator 2 :D. Predobro. Nisam tip za storytelling MP; previse sam kompetativan xD. Animacije su odlicne, ali prostor djeluje malo monoton i oruzje bi moglo imati malo veci touch s igracom - nekak je belj xD. Kako god, budemo vidjeli u orginalu.

Već postoji mod za HL2 zove se Zombie Panic! Source. Ali je bugovit i neispoliran.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Odigrao sam polovicu demo-a ,dosadno napucavanje. Moglo bi se usporediti sa Painkillerom koji je ipak bio sadržajniji kaj se tiče oružja i likova.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Baš ne kužim, čemu ta opsjednost jednim FPS kojih ima ma tone u čemu je fora , sa tim left4dead u čemu je ta igra posebna, meni to ne izgleda ništa što već ne postoji...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra godine

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
  Već postoji mod za HL2 zove se Zombie Panic! Source. Ali je bugovit i neispoliran.
 Izašla nova verzija. Nisam probao, al mi se čini da nije loša.
17 godina
protjeran
Horagio kaže...
the_tux kaže...
  Izašla nova verzija. Nisam probao, al mi se čini da nije loša.
  Nisam je probao. Ali zombiji pwnaju na veliko (onda kada sam igrao mod). Razlog je da se treba napamet naučiti mapa od strane preživjelih ako se želi pobijediti a zombiji se respawnaju kao ludi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 18:52 (the_tux).
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:39 (NapalmDeath).
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:39 (NapalmDeath).
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

priznajem, demo igrao nisam, ali po onome filmiću od 15 minuta sam dosta toga mogao zaključiti.   Prije svega da nemam vremena za igranje jedne takve igre. Što se tiče primjedbi na zombije, mislim da će ti svatko tko je gledao bilo koji od mnogih kultnih zombi fimova reći da su zombiji sa svojim kretnjama u igri jednostavno smiješni. Neka određena pravila ne postoje, ali po nekim zakonima logike mrtvi ljudi bez mozga ne mogu biti tako brzi, okretni i pametni.

Također, volio bih vidjeti u praksi kako će netko ubiti nekoga sa sačmom sa udaljenosti od 20m. Istina, može mu zadati nešto teže ozljede ako ima sreće iako su i za to šanse male, a kamoli da ovako netko ide kroz cijelu igru i samo roka sa sačmom jednako i sa 5m i sa 10 i sa 20 a bogami vjerujem da bi i sa 50 da mu "unikatni" level design to dopušta. Samo zbog toga ne vidim baš nekih razloga za ostala oružja koja nisu bombarderskog tipa.

Za multiplayer komponentu definitivno imam mnogo boljih izbora.

A imaš vremena komentirat igru koju nemaš vremena igrat???
Ovi tvoji zakoni logike su ti stvarno prelogični...   pa nije logično da zombiji uopće postoje, kako onda možeš zaključivat kojom brzinom i na koji način  bi se trebali kretat?
Po drugi put ti predlažem da se staneš pred nekog na 20 metara i nek puca po tebi sa šatganom, vjerujem da bi promijenio mišljenje. I daj mi reci molim te jel je igrač u gameplay filmiću prošao cijelu igru sa sačmaricom? Pa prošao je 2/5 jedne mape a drugih mapa ima još dosta i različitih veličina, naravno može se i težina povećat.

Mislim da nema smisla komentirati L4D prije nego što se proba online sa 3 frenda (ili 7 u full verziji). Osjećaj je predobar i sam gameplay, survival tema i nužnost teamworka te tjeraju na još igranja. I svaki put, ali baš svaki su zombiji i bossevi različito postavljeni po mapi i valovi te svaki put ponovo iznenade.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2008 20:17 (zv'jer2).
17 godina
protjeran
NapalmDeath kaže...
l)oolvl kaže...

hahah.

Ok kao sto rekoh tebi se igra ne svidja. A znas kak veli Dirty Harry: Misljenje je ko supak svako ga ima. Nego cakani.... komentiraj ti meni tablicu koju sam poslo samo radi tebe. Reko si da Valve nesto kao radi lose igre u zadnje vrijeme.... ajd da cujem. COD4 ti je na 20 i nekom mjestu....

radije ne bih komentirao tu top listu s obzirom na to da se prosječne ocjene baziraju na ocjenama recenzenata  koje su u više od 50% slučajeva potpuno subjektivne ili pak potplaćene od strane developera.
Da se radi o User skoru onda bi se već dalo diskutirati. (uzmi na primjer Grim Fandango, fantastičnu i neponovljivu avanturu koja je tek na 12. mjestu a User Score je čak 97).

Što se tiče CoDa, ne znam zašto ga spominješ, uopće ne volim tu igru. 
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice