da al ono, ljudi bi te zvali gospodine generale, ili druže majore.... pa kud nisi stavio prije taj link, što više razmišljam o tome sve mi je više žao što ja to nisam kupio za 9 kn.
zamisli ono, dođeš na lan parti s tim......... eh.
da al ono, ljudi bi te zvali gospodine generale, ili druže majore.... pa kud nisi stavio prije taj link, što više razmišljam o tome sve mi je više žao što ja to nisam kupio za 9 kn.
zamisli ono, dođeš na lan parti s tim......... eh.
Ne znam, meni je vise razocaranje godine! :(
Jako me vuce na Serious Sam a takve sam igre preprastao... :(
A bas sam se nadao necem poput HL serijala... nazalost nista od toga... :(
...P.S. "NapalmDeath", cemu toliko postova sa _I_??!?! Vidim da si uredivao sve postove, cemu?
Left 4 Dead dobra igra ali sra..e.Nema postene singleplayer kampanje.Ali sve u svemu igra je dobra i isplati se igrati ali online.I onako je napravljena za to.To je moje misljenje.Ako se netko ne slaze samnom neka kaze.
pozzzz.....ja sam neki dan kupio left 4 ded...i igra je zabavna..."smiješna".....eh...volio bih saznati kako da se igra preko neta i trebal org....igra
Čemu opće raspravljate o ukusima?
Pa nekom se može sviđati i da je najveće sr... a u ovom slučaju nije
Treba poštovati svačije mišljenje.
Nego, je ko igral prek te tajanstvene garene?
pozzzz.....ja sam neki dan kupio left 4 ded...i igra je zabavna..."smiješna".....eh...volio bih saznati kako da se igra preko neta i trebal org....igra
To je "Steam" igra zato trebaš downloadat Steam i upisat kod iz neke Steam original igre.(Orange Box ili ostale Steam igre.)
To je "Steam" igra zato trebaš downloadat Steam i upisat kod iz neke Steam original igre.(Orange Box ili ostale Steam igre.)
STEAM nije igra.
Steam je platforma na kojoj pokreces igre, normalno da si instalirao bez problema ali sad probaj igrati L4D....da ti skratim: ne mozes. zasto? e pa zato jer nemas L4D ikonu u 'My Games' tabu. a zasto nemas? jer nisi aktivirao cdkey. ako probas aktivirati vec neki iskoristeni cdkey onda ce ti javiti gresku.
STEAM nije igra.
Steam je platforma na kojoj pokreces igre, normalno da si instalirao bez problema ali sad probaj igrati L4D....da ti skratim: ne mozes. zasto? e pa zato jer nemas L4D ikonu u 'My Games' tabu. a zasto nemas? jer nisi aktivirao cdkey. ako probas aktivirati vec neki iskoristeni cdkey onda ce ti javiti gresku.
to si ti pokrenuo steam koji si dobio s L4D (kojeg si skinuo s neta pretpostavljam)?
jer da si skinuo sa npr. sluzbene stranice, igru nebi mogao niti pokrenuti
to si ti pokrenuo steam koji si dobio s L4D (kojeg si skinuo s neta pretpostavljam)?
jer da si skinuo sa npr. sluzbene stranice, igru nebi mogao niti pokrenuti
Žao mi je kaj ovo nisam prije napisao, zaboravio sam.
Na steamu je još danas akcija, zapravo još par sati i imate L4D za 22 eura, što je 50% cijene.
Tko je zainteresiran neka požuri.
http://store.steampowered.com/app/500/
Ja sam kupio ovaj vikend kada je akcija počela.
U svakom slučaju se isplati.
Ako netko kupi, nek me doda na xfire (dannyhr) pa da malo igramo.
500 000 igra sa zombijima,to mi več ide na onu stvar.
Izmislite nešto novo.
Izmislite nešto novo.
Izmislite nešto novo.
može li mi neko reći koliko otprilike troši prometa igranje multiplayer?
nece ti potrositi 50 mb po satu
igra podrzava smo osam igraca
4 ako cete igrati co-op
to nemoze jesti toliko mb
max oko 20,mozda i manje
e sta bi meni sa codom pisalo po vasoj logici
danas limit potrosio 2 gb sutra pise 10 gb
e sta bi meni sa codom pisalo po vasoj logici
danas limit potrosio 2 gb sutra pise 10 gb
Patchjsš igru do zadnje verzije i nadjes crackocane servere na www.gametracker.com i ne brini nema virusa ali ima servera od CoD1 do Left 4 Dead.