Cure igraju veliku ulogu vidim (ne samo kod doxya) :D
Uglavnom Danny propustio si dobru zabavu. Upravo smo odigrali vrhunsku rundu kampanje M_Dipl, Z_Convict, i Spyware te ja naravno. Bilo je baš kul :D
Cure igraju veliku ulogu vidim (ne samo kod doxya) :D
Uglavnom Danny propustio si dobru zabavu. Upravo smo odigrali vrhunsku rundu kampanje M_Dipl, Z_Convict, i Spyware te ja naravno. Bilo je baš kul :D
Meh meni se baš igra večeras. Ajde ako je netko za nek se javi na Steamu da bacimo koju partiju.
Meh meni se baš igra večeras. Ajde ako je netko za nek se javi na Steamu da bacimo koju partiju.
Ja sam online iza 23. Dobio si pozitivan feedback :)
Ja mogu sad pa do pol 11 negdje. Treba ujutro na posao.
hoće li itko garene
hoće li itko garene
Hahahaha
Pored igre koja je koštala 4 eura, ti koristiš garenu i muku mučiš sa piratom?
hoće li itko garene
Hahahaha
Pored igre koja je koštala 4 eura, ti koristiš garenu i muku mučiš sa piratom?
ja samo pitam nema odma potrebe za svađom
Nitko se nesvada, samo kazem da je smješno igrati sa piratom toliko jeftinu i dobru igru.
dodaj me na steam tnakir (MMF-Noobie) pa me slobodno invajtaj poslije 23h
Danas je stigao novi update za L4D2.
Nije odavno :( Opet ce bit 10GB za skidat.
Nego jel se vama zna dogodit da vam igra odjednom stane na 10ak sekundi, ko da je pukla veza i onda dalje nastavi normalno?
Jucer sam imao 2x tenka i to mi se dogodilo. Popxxx sam!!!
Ne. Sve je bilo u najboljem u redu. Preksinoć nas je Steam kickao sve.
Update koji je dosao donosi samo ispravke bugova, svega 4-5MB je tezak ;)
Ko je za partiju?
Dali zna netko neki dobar mod za ovu igru? Bio bi jako zahvalan
imas modove koje ti oni ponude, te imas comunity kompanje koje mores skinuti s L4D maps
trebam prepurku mod-a znaci neke costum mape skinove neke il slicno
Nego jel se vama zna dogodit da vam igra odjednom stane na 10ak sekundi, ko da je pukla veza i onda dalje nastavi normalno?
meni se to isto dogodilo nekoliko puta. Neznam razlog, ali isto živcira
ovdje imas mape i kompanje http://www.l4dmaps.com/
i ovo sam nesto nasao, ali kad bio na stranici pa pogledaj http://www.l4dmods.com/
Mogli smo jednu ?
Mogli smo jednu ?
Kako mi je žao što sam svake prijestupne na dobroj vezi (sad kad mi je faks), pa igram samo SP igre.... eh... Vidimo se tamo negdje za zimske praznike.
Vidim ja tebe nema... :(
De mi se javi na pvt pa cemo vidit jel se da iskemijat kakva dobra veza za tebe. (ako studiras u splitu)
Znam neke ljude koji znaju neke ljude koji imaju neke djelove splita pokrivene wirelessom.
Koje sranje naizad se anteram da odigram citavu kampanju s MELE radi onog achive, ukrcamo se na brod krene odjavna spica i CRASHA mi igra. . .
Koje sranje naizad se anteram da odigram citavu kampanju s MELE radi onog achive, ukrcamo se na brod krene odjavna spica i CRASHA mi igra. . .
I meni se igra sinoc crashala par puta i zvuk je kasnio.
Večeras mi se igra kampanje, dosadio mi je vec Versus, pa ako netko ima zainteresiran nek se javi na Steamu. Šteta što nema M_Dipl on je pravo dobar i koncetriran u kampanji
Večeras mi se igra kampanje, dosadio mi je vec Versus, pa ako netko ima zainteresiran nek se javi na Steamu. Šteta što nema M_Dipl on je pravo dobar i koncetriran u kampanji
Šteta, sad idem s curom i njenom frendicom "aus". Inače bi danas bacio malo zombače.
Šteta, sad idem s curom i njenom frendicom "aus". Inače bi danas bacio malo zombače.
Nemoj bit tako odlucan... budi neodlucan pa sa curom i frendicom idi inn/aus/inn/aus :-D
Odnedavno imam Steam account i samo L4D2, početnik sam i igram zasada samo kampanju. Pa eto ako hoće neko nabaciti koju partiju sa početnikom neka me doda.
Boxer_BiH
Odnedavno imam Steam account i samo L4D2, početnik sam i igram zasada samo kampanju. Pa eto ako hoće neko nabaciti koju partiju sa početnikom neka me doda.
Boxer_BiH
Ovo je moj buddy ko igra s njim samo da zna da ima obicaj trcat tenku u bulju sa sjekirom dok urlice Juuuuuuurrrrrriiiiiiiiissssssss, pa ga ovaj tresne 3-4 metra nazad a on malo tise jurrrrrrriiiiiiis ovaj ga tresne jos jednom a Boxer nista nevice nego jauce pomozite drugovi Tank ce da me sahrani a onda RIP
Boxer_BiH
Ovo je moj buddy ko igra s njim samo da zna da ima obicaj trcat tenku u bulju sa sjekirom dok urlice Juuuuuuurrrrrriiiiiiiiissssssss, pa ga ovaj tresne 3-4 metra nazad a on malo tise jurrrrrrriiiiiiis ovaj ga tresne jos jednom a Boxer nista nevice nego jauce pomozite drugovi Tank ce da me sahrani a onda RIP
Boxer nikada nije bio pi*da.