- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravljena je kada "crackas" dok ne ubacis crack to je sasvim normalna verzija igre kao i svaka druga. Bitno je da pocenes download preko Steama da ti on naparvi foldere, onda samo otvoris npr MW2/i sve sto je unutra spucas u folder koji je napravio STEAM, nakon tog pri verifikacij ce ti skinut update koji ti fale, tu ti nemogu pomoc. .
Tj postoji rjesenje i za to nadji bilo koga koji ima vec kupljen i skinut orginalni LFD; bitno ti je da ti on prebaci svoj common folder, sa svim ili samo folder od LFD 2 to ubacis verifikacija i eto iams i sa svim patchevima. . .
recimo sve igre koje nisu od Valve ti mozes u Library desni klik i uzmes CD key, fino ju instaliras totalno nevezano od steama kroz normalan setup uz piratski disk.
Ja sam prebacio L4D2 ovako, ali neide jer ponovno skdia update velik 10GB (Igra + DLC). Kakva pomoc?
Vjerovatno mi treba origialni .exe i steam.dll
35 kn za igru :)
Stvarno steta ne kupit :)
@Weky... L4D2 ti sve radi preko steama... nisam siguran hoce li ti radit... al u glavnom, poslat cu ti kad dodjem doma origigi ove fajlove pa probaj...
al ne ide preko back up game.. ono, zaprsis si je na dvd-e poneses doma instaliras, logiras i deri
Kupljeno. Eto lijep primjer da kad su cijene normalnije (ne mislim na 35 kn doslovno, ali normalnije) da ce ljudi kupovati na kubike i nece se odluciti na pirate.
Al kad napice 50Eur, e to je druga prica.
Kupljeno. Eto lijep primjer da kad su cijene normalnije (ne mislim na 35 kn doslovno, ali normalnije) da ce ljudi kupovati na kubike i nece se odluciti na pirate.
Al kad napice 50Eur, e to je druga prica.
Istina, ja bih bez greske kupovao igre kada bi bilo do nekakvih 150 - 200 kn, ali davati 400 - 500 kn za igru je malo previse.
L4D sam kupio kad je bio nekakvih 12€ na akciji... 100 kn za takvu igru stvarno nije puno...
Upravo kupio, 4€ je nista... Pihh
Ja ga kupio jos na prosloj akciji! :-)
Koliko jos traje ova akcija? Nadam se da cu stic uzet ju drugu
do 4(16) sata.
do 4(16) sata.
Mislim da nije po našoj vremenskoj zoni... pa bi kod nas trebala duže, barem su druge akcije tako bile.
Oćemo dogovoriti nekakav game?
Igra mi se sa domaćom ekipom.
mogli bi neki versus nabacit
Oćemo dogovoriti nekakav game?
Igra mi se sa domaćom ekipom.
kad ljudi tu temu napune onda bu lakse.
http://www.teamfortress.com/post.php?id=4441&p=1
Za sve igrače TF2 (ne, nisam postao u krivi thread, pročitajte).
LoL koja koljača, prvi put danas igram tu igru, baš je dobra :)
Aj večeras se i ja pridružujem :D.
Do kada traje akcija? Treba mi to jer mi je 10-og roćkas pa....
Još jedan ponosni vlasnik L4Da!Sutra igram s vama !
Nešto su zeznuli sa zadnjim updateom i nemre se igrati :(
a taman smo se dogovorili za cijelovečernje igranje.
Ahhh zašto mi Steam sam pauzira download?
Steam servers cannot currently handle your request...servers too busy.
Meni neide update (pokrenem igru i čekam da mi update) i onda me izbaci iz prozora sa erorom Steam servers are too busy.
Cijeli Steam je syeban večeras.
Izgleda da se ipak treba čekati jutro.
Nema škole/posla.
Također mi download konačno proradio!
Restart Steama riješava problem
Vidim da od frendova samo Kostolomac je u igri. Ja se bacam u pokolj kad pogledam Residet Evil novi sad. Odo uživat. ZZ
Do kada traje akcija? Treba mi to jer mi je 10-og roćkas pa....
Valjda do 4 ujutro, s obzirom da još traje a 4 popodne je prošlo.