Prepuštamo tu dužnost tebi :)
In LordNofak we trust
Prepuštamo tu dužnost tebi :)
In LordNofak we trust
Ako su ukradeni accovi, šansa da će ih vlasnik vratiti je 100%, a riot ionako zna ip adresu spajanja na tog acca, pa će vam po bannnati i ostale.
samo treba poslat support ticket i dobit ce acc odma nazad..
znam da to neki rade ovima sto kupe accove preko ebaya, lik kupi acc i pravi owner samo ticket posalje i dobije ga odma nazad jer je ipak njegov acc i igrao ga je od pocetka sto se vidi i po ip-u odakle igra..
Je već tko kontaktirao admina formua(ovog foruma) ili da ga ja kontaktiram?
admin ode nema nista za ucinit , accountovi su postavljeni , trade se nije desia nego jednostavno davanje accounta iskreno , iako neznan zasto je toliko ljudi navalilo ja in-game doden nakon 20min na forum 2 stranice o ovin glupostima
ne vidin svrhu čemu kad je kasno sad, jedino da banaju ovu dvojicu koji su stavljali acc-e
ne vidin svrhu čemu kad je kasno sad, jedino da banaju ovu dvojicu koji su stavljali acc-e
Na to sam i mislio.
Recimo da netko ukrade 10 mercedesa i počne ih okolo dijeliti. Savjestan građanin bi ga prijavio policiji.
Ista analogija je i ovdje, account je isto privatno vlasništvo, i krađa/daljnja distribucija istoga je također kažnjivo djelo.
Da vama netko uzme account ne vjerujem da bi ste htjeli da lijepi okolo user/pw po forumima, bez obzira može li se ili ne vratiti.
Recimo da netko ukrade 10 mercedesa i počne ih okolo dijeliti. Savjestan građanin bi ga prijavio policiji.
Ista analogija je i ovdje, account je isto privatno vlasništvo, i krađa/daljnja distribucija istoga je također kažnjivo djelo.
Da vama netko uzme account ne vjerujem da bi ste htjeli da lijepi okolo user/pw po forumima, bez obzira može li se ili ne vratiti.
prva stvar da neko ukrade 10 mercedesa sigurno ih nebi "zalipija" na forum nego bi ih proda (naravno kad ukloni serijske brojeve sa njega), u ovome slučaju je skroz svejedno ko će uzet acc ili šta će napravit sa njin ako ga Riot može vratit, a druga stvar niko nebi dilia mercedese besplatno
Ah ipak su ukradeni lol
Da sam na vašem mjestu dao bi jadnim portugalcima, LoL je nekima i život, nemojte im ga uništiti
Ovo je iskreno meni debilno sto se radi zamislite da vama neko ukrade acc za koji ste se trudili par godina i ulozili nesto novca al eto.Onima kome je ukraden acc mogu ga jednostavno vratiti tako sto se javie supportu i postaviti ce vam sljedeca pitanja:
IP adresa sa kojega je vecina gameova igrano
mail na koji je prije account bio regan
password koji je prije bio i mozda jos neke sitnice,bar je meni tak bilo.
Ovo je iskreno meni debilno sto se radi zamislite da vama neko ukrade acc za koji ste se trudili par godina i ulozili nesto novca al eto.Onima kome je ukraden acc mogu ga jednostavno vratiti tako sto se javie supportu i postaviti ce vam sljedeca pitanja:
obozavan kako neki ljudi glume da su posteni , a kad se desia bug oko RP-a kad si ih moga uzimat sta je onda bilo , necu govorit imena sami ti portugalci ce se javit riotu i support ce in odgovorit na poruku u roku od par uri tako da ce se vjerojatno accountovi vratit , osin ako ih neki scumbag ne proda u rekordnon vrimenu
EDIT: Trazin jednon dobrovoljca koji je spreman posudit meni account da pomognen bannedonthisforum dignit elo , da elo bude oko 1330 ELO-a i da ima glavne rune i heroje , vjerojatno me svi znate na forumu da znate da nebi ja kra account ili nesto slicno tome , ako je iko zainteresiran da njemu dignen ELO-a i malo IP-a skupin nek mi se javi
EDIT: account da se nalazi na westu , sorry zaboravia napisat
a stvarno ste svi zaglumili nešto, naravno da mi je žaj ljudi i vratit ću acc bilo kome ko mi dokaže da je njegov i da mu ga je neko ukra, a uostalon nek pošalje supportu mail i oni će mu ga vratit, vi se dežurni dušebrižnici nemorate zamarat oko toga
Svi ovi accovi "malo slabiji" nikad nece bit vraceni.. jer su kod mene vec 3-4 mjeseca... jedino ovi novi.
obozavan kako neki ljudi glume da su posteni , a kad se desia bug oko RP-a kad si ih moga uzimat sta je onda bilo , necu govorit imena sami ti portugalci ce se javit riotu i support ce in odgovorit na poruku u roku od par uri tako da ce se vjerojatno accountovi vratit , osin ako ih neki scumbag ne proda u rekordnon vrimenu
EDIT: Trazin jednon dobrovoljca koji je spreman posudit meni account da pomognen bannedonthisforum dignit elo , da elo bude oko 1330 ELO-a i da ima glavne rune i heroje , vjerojatno me svi znate na forumu da znate da nebi ja kra account ili nesto slicno tome , ako je iko zainteresiran da njemu dignen ELO-a i malo IP-a skupin nek mi se javi
imam ti ja 1390 elo li je na eastu nez koji server treba ako oces igrat s njim, neda mi se vise igrat bas rankeda pa ako oces samo se javi. ^_^
obozavan kako neki ljudi glume da su posteni , a kad se desia bug oko RP-a kad si ih moga uzimat sta je onda bilo , necu govorit imena
Drugo je uzimati od obicni ljudi drugo je od multimilijunske kompanije.
Drugo je uzimati od obicni ljudi drugo je od multimilijunske kompanije.
krađa je krađa, zato ne glumataj
imam ti ja 1390 elo li je na eastu nez koji server treba ako oces igrat s njim, neda mi se vise igrat bas rankeda pa ako oces samo se javi. ^_^
Ništa, ne treba, tek smo sad skontali da je jedan od accova koji sam uzeo bio gold elo u s2 prije reseta i da ima 1 loss, tako da je to tu negdje oko mog ela. Treba nam west :)
evo sad san čoviku vratija acc, reka mi je da san mu ulipša godinu
Speed hack bro
Slijedeći koji bude dijelio ukradene accountove letit će s foruma brzinom munje.
Slijedeći koji bude dijelio ukradene accountove letit će s foruma rammusa.
i fixed it
Slijedeći koji bude dijelio ukradene accountove letit će s foruma brzinom rammusa.
i fixed it
Fixed it for you
Evo stiže još jedan
username:password
Trolled!!!!!!!!!
Karma visual uskoro stiže.
Slijedeći koji bude dijelio ukradene accountove letit će s foruma brzinom rammusa.
i fixed it
Fixed it for you
hahaha koji zaj*b , sad bi si najradje sam opalio td
i fixed it
Fixed it for you
hahaha koji zaj*b , sad bi si najradje sam opalio td
Zato smo mi umisto tebe tu.
Slijedeći koji bude dijelio ukradene accountove letit će s foruma brzinom munje.
And Justice for all ^^