League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
lamborghini murcelago lp640 kaže...

zavrsio drugu sezonu sa platinum, na summoner profilu imam onak platinum okvir i ikonicu a na loading screenu imam gold <.<

Amo se ubit.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

kako netko trolla sa TD {#}

U narodu se kaže:"Svaki bedak ima svoje veselje"

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

zavrsio drugu sezonu sa platinum, na summoner profilu imam onak platinum okvir i ikonicu a na loading screenu imam gold <.<

ovisno u kojen si queue ima platinu , ako si npr ima platinu solo, loading scren ce ti bit plat u solo 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 20:11 (Anzulolz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Otkrili ste me haha. Trolanje sa td-om. On: Kakav vam je zed?
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 24 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...
Otkrili ste me haha. Trolanje sa td-om. On: Kakav vam je zed?

Gangsta humor?

EU West:Venom035
16 godina
League Of Legends

Nisam ovolko TDova vidio od kad su zadnji put pokusali refferal linkove stavit.{#}

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yepp, moram jednom u životu i ja trollat(steta so nemogu tdat vlastiti post lol) On: Bioforge splash je odličan, jel passive zelen krv ili?
16 godina
League Of Legends

Teemo es best champ {#}

Moj PC  
8 8 hvala 1
16 godina
League Of Legends

Ovo mi je bio najteži game ikad, dc-ao sam na 10 minuta kad sam bio lvl 11, sreća pa sam shut downao njihovu vayne early tako da je bila lvl 13 sa 2/6 i 150 farme dok sam ja bio 2/1 sa 170 farme, vratim se, nafarmam se, i onda teamfighti, ugl, situacija je bila takva da su oni imali sve turrete, a mi ništa osim nexus turreta, i preobratimo 4 teamfighta, final push i gg.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 21:41 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
2 2 hvala 1
18 godina
neaktivan
League Of Legends

znaci odigrali smo rundu jednu i nakon runde izbaci dvojicu mojih drugova i napisalo im this account has been suspended untill 13. november ?

jel se to nekome dogodilo ?

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 4 hvala 1
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ovo mi je bio najteži game ikad, dc-ao sam na 10 minuta kad sam bio lvl 11, sreća pa sam shut downao njihovu vayne early tako da je bila lvl 13 sa 2/6 i 150 farme dok sam ja bio 2/1 sa 170 farme, vratim se, nafarmam se, i onda teamfighti, ugl, situacija je bila takva da su oni imali sve turrete, a mi ništa osim nexus turreta, i preobratimo 4 teamfighta, final push i gg.

Igram Akali na midu, dobijem quadru na 7 lvlu, imam 10/1 izgleda siguran win i onda me pocinju sa svih strana zvat da idem ovo napravit, ono... :(

Na kraju izgubio jer sam moro bar 4 puta afk, a jedan tf mi ace, drugi oni ace

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
16 godina
Keiichi kaže...

znaci odigrali smo rundu jednu i nakon runde izbaci dvojicu mojih drugova i napisalo im this account has been suspended untill 13. november ?

Yep, to i meni piše...

18 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...
Keiichi kaže...

Yep, to i meni piše...

Stavljaju skin pa je to zato...ubrzo će svima ući u acc.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
League Of Legends

Champ za top i da je counter za večinu na topu, koji bi bio dobar ? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Champ za top i da je counter za večinu na topu, koji bi bio dobar ? 

Teemo :D

15 godina

Jayce

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
16 godina
League Of Legends

Trolololo

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Btw užasno mi danas šteka LoL. Uvijek mi 60 fps-a, a danas mi bude i 40 :/

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
18 godina
neaktivan

{#}

Ceko sam skoro godinu dana za 10 pobjedi zaredom..znate valjda kolko je tesko :(  skoro nikad se nisam ni problizio tome, osim u prvim mjesecima od kad igram..onda sam imao 9 pobjeda zaredom ali nije islo..

I tako je doso danasnji veliki dan. vec jucer sam vec imao 9 pobjeda zaredom i pozvao na duo frenda, da pomogne pobogu da ostvarim cilj taj nedostizan i prelomim konacno prokletstvo {#}

i jucer krenemo silovito samljeli smo jih doslovno u 20 minuta. sve je bilo pred kraj i onda WTFFFF patch je doso!! aaa!  ja idijot nisam mogov jerovat, jednostavno ne neneeee!

i tako danas krenem opet.. reko samo malo srece,samo malo. ceko sam cijeli dan {#} rekoh si pa da posto su novi champi da ne dobim stvarno fail team kombinaciju.. i krenuo konacno duo! od prve sekunde sam grijesio, od miniona do kilova, preko mah svega {#} boze, cak sam i build novi izmisljo ahh {#}. mada smo katastrofalno krenuli, smo se uz taktiziranje i dobro postavljanje nekako uspjeli vratiti i dobili 2 puta ace, drzali se ali onda nas ez solo push. pa nam odma junglera uhvatili na nasemu redu {#} obranit se nakon toga sami nismo mogli je sve sto cu.. morao sam se pojadat. {#}  da da reci cete jbg ali pogodilo me skoro ko onaj f**** gol protiv turske {#} 

Da li je kriv Ez ili Rammus (idijot bilda SAMOOO armor a oni od prvih minuta imali 2 ap zestoko nafiidana) 
Analiziralo se poslije meča
Naš šampion je naletio na štoc
Orianna iz Summoner's rift-a pade k'o svijeća.

idem se ljudi ubit {#}

www.mmw.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 3:20 (Vald1s).
16 godina
Vald1s kaže...

{#}

Ceko sam skoro godinu dana za 10 pobjedi zaredom..znate valjda kolko je tesko :(  skoro nikad se nisam ni problizio tome, osim u prvim mjesecima od kad igram..onda sam imao 9 pobjeda zaredom ali nije islo..

I tako je doso danasnji veliki dan. vec jucer sam vec imao 9 pobjeda zaredom i pozvao na duo frenda, da pomogne pobogu da ostvarim cilj taj nedostizan i prelomim konacno prokletstvo {#}

i jucer krenemo silovito samljeli smo jih doslovno u 20 minuta. sve je bilo pred kraj i onda WTFFFF patch je doso!! aaa!  ja idijot nisam mogov jerovat, jednostavno ne neneeee!

i tako danas krenem opet.. reko samo malo srece,samo malo. ceko sam cijeli dan {#} rekoh si pa da posto su novi champi da ne dobim stvarno fail team kombinaciju.. i krenuo konacno duo! od prve sekunde sam grijesio, od miniona do kilova, preko mah svega {#} boze, cak sam i build novi izmisljo ahh {#}. mada smo katastrofalno krenuli, smo se uz taktiziranje i dobro postavljanje nekako uspjeli vratiti i dobili 2 puta ace, drzali se ali onda nas ez solo push. pa nam odma junglera uhvatili na nasemu redu {#} obranit se nakon toga sami nismo mogli je sve sto cu.. morao sam se pojadat. {#}  da da reci cete jbg ali pogodilo me skoro ko onaj f**** gol protiv turske {#} 

Da li je kriv Ez ili Rammus (idijot bilda SAMOOO armor a oni od prvih minuta imali 2 ap zestoko nafiidana) 

idem se ljudi ubit {#}

Jedan od najboljih postova ikad, period.

16 godina
Vald1s kaže...

{#}

idem se ljudi ubit {#}

Odlican post, Smajlici su svoje napravili :)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
protjeran
League Of Legends

kad ce promjene u jungle doci?

0 1 hvala 1
14 godina
League Of Legends

To se i ja pitam? Nisu li to najavljivali u ovom patchu koji je označio kraj sezone 2?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
Prelose kaže...

kad ce promjene u jungle doci?

Preseason će trajati tamo do sredine januara, početka februara, pa eto, do tad nekad.

Btw, melem za oči, sa 3/5 na 7/5

Hajro padni još malooooo {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Može li mi netko objasniti te placment mečeve? Jel ista situacija kao u sezoni 1 ili? Znam da je ovaj put bio kao " soft reset". Ne kužim, ak već jesam soft resetan ( ne pise mi nis) zasto onda moram igrat placment mečeve.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Bera kaže...

Može li mi netko objasniti te placment mečeve? Jel ista situacija kao u sezoni 1 ili? Znam da je ovaj put bio kao " soft reset". Ne kužim, ak već jesam soft resetan ( ne pise mi nis) zasto onda moram igrat placment mečeve.

Jednostavno moraš, tako je bilo i s1/s2.

15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ok, tako sam i pretpostavio. Recimo ja sam imao 900 ella u s2, znači 900+1200=/2 ispada 1100 ella, i sad ako ja izgubim sve placment mečeve idem dolje, ako pobjedim sve placment mečeve npr 5*50=250, onda ću imati 110+250=1360 ella. Jesam dobro shvatio ili?

18 godina
League Of Legends

Dva poraza - 78 ELO

Dvije pobjede + 14 ELO

Računica im je VRHUNSKA!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
5 2 hvala 4
16 godina
Bera kaže...
Bera kaže...

Ok, tako sam i pretpostavio. Recimo ja sam imao 900 ella u s2, znači 900+1200=/2 ispada 1100 ella, i sad ako ja izgubim sve placment mečeve idem dolje, ako pobjedim sve placment mečeve npr 5*50=250, onda ću imati 110+250=1360 ella. Jesam dobro shvatio ili?

Prvih 15 ranked igara dobivaš/gubiš između 38 do 43 elo-a. Zatim narednih 5, tj do 20 igara dobivaš/gubiš po 20, i onda prelazi na 12

Znači ako si sad 1100 recimo, ako pobijediš prvih 15 to je cca 1730 elo, i još onih 5 po 20 to ti je već platinum elo

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Dva poraza - 78 ELO

Dvije pobjede + 14 ELO

Računica im je VRHUNSKA!

Riot strikes again. Seriously tko to kopira moje trolanje sa tdima lol.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice