- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Azubu i TPA u finalu.... razvalio ih shy sa singedom
Azubu frost prolazi u finale, ocekivano rekao bih.
Nema do koreanaca kad je e-sport u pitanju.

jel gotov 3. game?
Koji je score? :D
Dajte ljudi izvjestavajte, na poslu sam.
CLG.eu su loše odigrali 3 match (za prva 2 ne znam pošto nisam gledao).
Azubu je daleko bio bolji, i svaka im cast a i CLG.eu na trudu.
Skor na kraju : 20:10 za Azubu
Prvu partiju je clg maestralno odigrao, igrali su poke comp i stvarno su to odigrali odlicno,malo po malo im trose hp i idu tower po tower bas sam mislio pa bolji su mogli bi dobit. Froggen odlicno igra Morganu ne znam kak uspije sve one bindove pogodit.
Drugu partiju ih je azubu rasturio 10-0 ak ne i vise je u killovima bilo,nisam cijelu gledo jer sam vidio da clg nema sanse
Trecu je bilo ajmo rec izjednaceno dok Singed nije kupio svoje iteme i postao besmrtan i kad AF dobije svaki tf iako se odvija pod towerom znas da clg nema sanse...
Sa Morganom jednostavno sto ju vise igras, to bolje gadas bindove, kao i sve ostalo, jednostavno dobis bolji osjecaj za to.
Meni je CLG.eu nekako dosadno gledat, cak sam nekako htio i da pobijede, ali po onom videnom u drugom i trecem game-u nisu imali ama bas nikakve sanse (prvi nisam vidio jer sam zaspoao nakon prve partije M5 i TAP)
Onaj treci game-u se se totalno zeznuli sa svojom razmjenom bot i top lane-a, na kraju njihov jungler nije ni mogao farmat, pa je bilo bas fora vidjet na screenu Shy-a kao lvl 12 i ovaj na lvl 6... Da su kojeg zmaja odradili, mozda su se onda jos mogli izvuc.

kaj igrali su svi bez publike?
samo je zadnji dan pred publikom ako se ne varam

pa group stage je bila publika i u cetvrtfinalima isto ja mislim, a sad gledam vod i vidim nema nikog nigdi stage ko da su radovi neki xd
pa group stage je bila publika i u cetvrtfinalima isto ja mislim, a sad gledam vod i vidim nema nikog nigdi stage ko da su radovi neki xd
Mijenjali su lokaciju pa vjerovatno ima neki razlog zašto nema publike.
jucer se igralo u back stage-u na lokaciji di ce se odrzat finale 13-og , ka i sta si sam vidia radovi jos nisu gotovi jer nisu mislili da ce tribat radit ovo sta jesu
oke, znači finale bude normalno?
da finale ce bit normalno
da finale ce bit normalno
Sta podrazumijevas pod normalno ?
Tu imas sve: http://redd.it/119rzq
@Duje finale ce bit sve osim normalno :/
Tu imas sve: http://redd.it/119rzq
@Duje finale ce bit sve osim normalno :/
sta me napadate svi pod normalnin san mislia da ce publika bit tu
evo sta van se desi kad se idete na redditu tradeat za skin , DAT INGLIŠ
Jel to CandyPanda presao u Fnatic or ? da mi nije nes promaklo haha vidim da sam igra premade s njima , a nisam citao neke vijesti o dolasku CPa u fnatic xD
23 minute, 23 killa :)
Takvi matchevi su najdosadniji.
Jel to CandyPanda presao u Fnatic or ? da mi nije nes promaklo haha vidim da sam igra premade s njima , a nisam citao neke vijesti o dolasku CPa u fnatic xD
Ma oni se svi znaju, pa kad im fali igraca igraju zajedno,nista neobicno :)
Ma oni se svi znaju, pa kad im fali igraca igraju zajedno,nista neobicno :)
Da, ali je lamia otišo iz fnatica i vrlo je moguće da candya testiraju za novog ad-a
Da, ali je lamia otišo iz fnatica i vrlo je moguće da candya testiraju za novog ad-a
Nek' uzmu mene za ad-a, da im winam turnire.
Konačno me malo krenulo, dvije zaredom pobjede, i to sa dobrim teamom :O
Jungler Xin Zhao, i support Galio :D
Sa Xinom bilo prenapeto, teemo otišao afk na 10 min, ja i akali držali game jedva, stalno skupa išli i tak izdržali, dok sa galio bilo gusto od početka, al kasnije rasturčina :D
Konačno me malo krenulo, dvije zaredom pobjede, i to sa dobrim teamom :O
Jungler Xin Zhao, i support Galio :D
Sa Xinom bilo prenapeto, teemo otišao afk na 10 min, ja i akali držali game jedva, stalno skupa išli i tak izdržali, dok sa galio bilo gusto od početka, al kasnije rasturčina :D
Kako sa xinom može biti napeto? Nafidaj se early, je*i im mater late :D
Gj anyways :)
Znači kupio sam Corkija i zaljubio sam se u njega totalno. Gledao sam od Reginalda guide na solomid.net i poprilično je outdatean, jel zna netko možda neki bolji?