League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
KingNothing kaže...

Može netko postat link za CLG.eu vs WE gameove? Bio sam vani pa nisam mogo gledat. :/

Ponavljati će se svejedno opet. Nije vrijedno gledanja, prvi pokušaj od sat vremena je bio sljedeći: nešto malo akcije do 20-te minute, od 20-te minute do 59-te minute prepucavanje oko barona i uništavanje wardova, nijedan teamfight, na kraju teamfight i pad streama i igre.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 12:25 (BannedOnThisForum).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ahh odlazi cika Reginald xD fala bogu vise kako mi je lik iritantan xD mozda cak sada i za TSM budem rekao hip hip hurej xD

Ajmo ljudi moment of silence :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 12:49 (Keiichi).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f3e9c6f041a3929913942

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
duNY0 kaže...

varao je i frost protiv tsm-a

15 godina
League Of Legends

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
League Of Legends

Ne znam kako to sve funkcionira, niti želim s*at po riotu, ali čini mi se da bi sve to izgledalo dosta bolje da je turnir u sklopu IEM-a.

steam:hcplankton

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol'd

http://i.imgur.com/TPNIw.jpg

Ajmo oddone!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 15:43 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada ce opet stream biti od world championshipa ?? CLG vs WE i ostatak game-ova 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Zdravo ja sam sad poceo na eastu, dosad sam igrao na westu, jel ima neko ko ima viska account za dat, bio bih mu zahvalan, PM-aj me.

Inace razbijam sa sorakom, kao support.

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juky kaže...

Zdravo ja sam sad poceo na eastu, dosad sam igrao na westu, jel ima neko ko ima viska account za dat, bio bih mu zahvalan, PM-aj me.

Inace razbijam sa sorakom, kao support.

ahh imam samo lvl 5 accove :( sve lvl 25-30 sam dao okolo xD iako sumjnam da se zelis zvati ped*r s placa , vuco car svijeta te ssj feget niger xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
15 godina
League Of Legends

kad kreće sezona 3?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

kad kreće sezona 3?

evo samo što nije 

jk 23.10 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel onda gubimo one medalje, ne one za ranked nego oone druge xD one takedowns, wins i monsters and minions kills. imam 2 zlatne i 1 srebrnu, jel dobim šte za to, kakav skin ili nesto ili je to sam za ukras?

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
master and commander kaže...

jel onda gubimo one medalje, ne one za ranked nego oone druge xD one takedowns, wins i monsters and minions kills. imam 2 zlatne i 1 srebrnu, jel dobim šte za to, kakav skin ili nesto ili je to sam za ukras?

ne gubiš,ostaju ti al ne dobivaš nikakvu nagradu za te medalje

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Road to gold.

Ako netko zeli neka mi se javi imamo ranked team 3v3(neki članovi neće biti on za neko vrijeme tako da trazimo nove rookie) pokusavamo doci do golda. 3 wins i 1 loose zasad. Elo nije bitan, no imajte na umu da imate spremne rune i safe pickove jer moramo sve pobjediti zaredom :D. Ako vas zanima, summoner name u PP.

Ofc, ranked team je na Westu.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

hm, vidim da veićina vas igra na westu...

imam na samo jednom acc-u koji je na eastu. pa sad jel ima neka razlika u east/west po pitanju tezine? jesu na westu iznadprosjecni igraci? jel se isplati radit novi acc na westu i krenuti od nule?

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
master and commander kaže...

hm, vidim da veićina vas igra na westu...

imam na samo jednom acc-u koji je na eastu. pa sad jel ima neka razlika u east/west po pitanju tezine? jesu na westu iznadprosjecni igraci? jel se isplati radit novi acc na westu i krenuti od nule?

sve je isto, samo sto west ima više igrača

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
16 godina
neaktivan
Toddili kaže...
ERROR1911 kaže...

kad kreće sezona 3?

evo samo što nije 

jk 23.10 

Tada zavrsava sezona 2, ali nisam siguran da pocinje s3. Jer sam cuo priče o preseason kao sto je bilo izmeđi s1 i s2.

(Mozda sam u krivu)

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
15 godina
kaiserus kaže...
Toddili kaže...
ERROR1911 kaže...

kad kreće sezona 3?

evo samo što nije 

jk 23.10 

Tada zavrsava sezona 2, ali nisam siguran da pocinje s3. Jer sam cuo priče o preseason kao sto je bilo izmeđi s1 i s2.

(Mozda sam u krivu)

Preseason ce trajati oko 4 mjeseca.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sreća što nisam jučer gledao ovu sramotu koja se događala, jer ovo što čitam je stvarno sramotno. 2 stvari me užasno iritiraju:

1. Di je zaštita igračima od vanjske buke i krov na vrhu onih njihovih fancy rotating boothova da igrači nebi mogli varati?

2. Nemaju hebeni LAN client???

GG RIOT, mislim da ste se pokopali s ovim greškama. Nadam se da sam u krivu, ali ovo je dalo veliki vjetar u leđa DoTA-i koja na svojim turnirima nema ovakvih problema ( ne kažem da nema problema, ali ovakvih sigurno ne ). Neće vas spasiti sjajan odnos prema communityju jer to ne zanima predstavnike kompanija koje su možda bile među onih 500k gledatelja sinoć.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Sreća što nisam jučer gledao ovu sramotu koja se događala, jer ovo što čitam je stvarno sramotno. 2 stvari me užasno iritiraju:

1. Di je zaštita igračima od vanjske buke i krov na vrhu onih njihovih fancy rotating boothova da igrači nebi mogli varati?

GG RIOT, mislim da ste se pokopali s ovim greškama. Nadam se da sam u krivu, ali ovo je dalo veliki vjetar u leđa DoTA-i koja na svojim turnirima nema ovakvih problema ( ne kažem da nema problema, ali ovakvih sigurno ne ). Neće vas spasiti sjajan odnos prema communityju jer to ne zanima predstavnike kompanija koje su možda bile među onih 500k gledatelja sinoć.

ja mislin da pricas gluposti ka prvo imaju noise cancelling sluse sta se ima na svakome turniru , boothove mozda nisu tili stavljat jer su radili pozornicu se moze rotirat i da bude vise prikladna za zavrsavanje sezone da tu je greska , ali kako ti mozes samo krivit riot zbog toga sta su oni varali i gledali pa on triba zaokrenit svoju glavu skroz da samo pogleda tu mini mapu nije to njemu isprid nosa pa da slucajno pogleda , da LAN client nemaju i to se znalo i prije ali nemaju se uopce sramit nicega to su greske velike jesu sta je tu je , a to da ovo daje vitar u leda DoTA-i to nisi triba rec jer nema sanse da DoTA bude blizu LoL-a

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kad pocinje novi match?

LoL nick: Dunac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

ja mislin da pricas gluposti ka prvo imaju noise cancelling sluse sta se ima na svakome turniru , boothove mozda nisu tili stavljat jer su radili pozornicu se moze rotirat i da bude vise prikladna za zavrsavanje sezone da tu je greska , ali kako ti mozes samo krivit riot zbog toga sta su oni varali i gledali pa on triba zaokrenit svoju glavu skroz da samo pogleda tu mini mapu nije to njemu isprid nosa pa da slucajno pogleda , da LAN client nemaju i to se znalo i prije ali nemaju se uopce sramit nicega to su greske velike jesu sta je tu je , a to da ovo daje vitar u leda DoTA-i to nisi triba rec jer nema sanse da DoTA bude blizu LoL-a

Čut će se... al trebali bi pazit na ove stvari, trebaju imat backup plan kao što DoTA ima ( tamo imaju savegameove i LAN client, što znači da nema velikih problema ni ako se dogodi nestanak struje ) kako bi smanjili štetu kad stvari pođu po zlu. Za ovo gledanje na minimapu, da je RIOT priznao da je toga bilo i da će kazni biti, nebi reko ništa, ali oni su rekli da toga nije bilo, a očito jest. Uglavnom, treba se pripremiti na najgore, a RIOT to nije napravio. A DoTA i LoL su barem po praćenju pro scene jednaki ( ili skoro jednaki, broj gledatelja je jako sličan ), DoTA ima manje igrača ali to ne znači da je daleko od LoL-a.

EDIT: Ne zna se kad se igra...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 20:20 (Blizek).
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Čut će se... al trebali bi pazit na ove stvari, trebaju imat backup plan kao što DoTA ima ( tamo imaju savegameove i LAN client, što znači da nema velikih problema ni ako se dogodi nestanak struje ) kako bi smanjili štetu kad stvari pođu po zlu. Za ovo gledanje na minimapu, da je RIOT priznao da je toga bilo i da će kazni biti, nebi reko ništa, ali oni su rekli da toga nije bilo, a očito jest. Uglavnom, treba se pripremiti na najgore, a RIOT to nije napravio. A DoTA i LoL su barem po praćenju pro scene jednaki ( ili skoro jednaki, broj gledatelja je jako sličan ), DoTA ima manje igrača ali to ne znači da je daleko od LoL-a.

za tu izjavu nisan cua , ali frost nije bia jedini team koji je to ucinia to je ucinia ja mislin jos jedan azijski team , mozda su mislili kako su izabrali takvu lokaciju na otvoremo da boostovi in nece tribat i mozda i smetat priko dana neznan , jer vjerojatno funkcija nije ista kad se LAN igra na LoL-u , jer objava ako ne uspiju gameova do kraja odigrat oni ce tribat igrat na LAN-u di ce se streamat online game ne isprid publike , kazna koja se jedino moze dat za tako nesto je da iz diskvalificiraju a to je preostro za nesto sta su cili season se trudili da to dodu do ovoga 

16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

za tu izjavu nisan cua , ali frost nije bia jedini team koji je to ucinia to je ucinia ja mislin jos jedan azijski team , mozda su mislili kako su izabrali takvu lokaciju na otvoremo da boostovi in nece tribat i mozda i smetat priko dana neznan , jer vjerojatno funkcija nije ista kad se LAN igra na LoL-u , jer objava ako ne uspiju gameova do kraja odigrat oni ce tribat igrat na LAN-u di ce se streamat online game ne isprid publike , kazna koja se jedino moze dat za tako nesto je da iz diskvalificiraju a to je preostro za nesto sta su cili season se trudili da to dodu do ovoga 

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=29971787#29971787

Dobro nije rekao za AF ali je rekao da WE to nije napravio... Čak i da je to sumnjivo ( a nije po mišljenju 95% ljudi ), do takve situacije nije trebalo dolazit. Možda nije bilo potrebno stavit krov na boothove al su bar mogli stavit debela okna oko ekrana sa minimapom il što već. I trebali bi za S3 ( kad već sada nije moguće ) pripremiti LAN client.

15 godina
Anzulolz kaže...
 ...kazna koja se jedino moze dat za tako nesto je da iz diskvalificiraju a to je preostro za nesto sta su cili season se trudili da to dodu do ovoga 

znaci atletičar radi 4 godine da bi dosao na OI, pa si uzme doping , skuže ga, pa bi bilo preoštro da ga diskvalificiraju jer je radio 4 godine?

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
13 godina
neaktivan
null kaže...
Anzulolz kaže...
 ...kazna koja se jedino moze dat za tako nesto je da iz diskvalificiraju a to je preostro za nesto sta su cili season se trudili da to dodu do ovoga 

znaci atletičar radi 4 godine da bi dosao na OI, pa si uzme doping , skuže ga, pa bi bilo preoštro da ga diskvalificiraju jer je radio 4 godine?

usporedivanje neceg takvog nema smisla iskreno , pogled od azubua je bia napocetku gamea ne govorin da to sta su ucinili je prihvatljivo dapace oni meni ni nisu dragi da ja njih stitin u ikakvon smislu 

16 godina
neaktivan

Zašto bi ih diskvalificirali, i ostali su u trenutcima mogli pogledati, pa što, ne kažem da je u redu, ali svejedno neće pobijediti .. I OI nemaju nikakve veze sa E-sport zajednicom inace i nebi ih trebali diskvalificirati zbog ulozenog truda i smatram da bi bilo nepošteno, on je uhvaćen, a što s ostalima koji pogledaju pa se ne skuži ..

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
null kaže...
Anzulolz kaže...

usporedivanje neceg takvog nema smisla iskreno , pogled od azubua je bia napocetku gamea ne govorin da to sta su ucinili je prihvatljivo dapace oni meni ni nisu dragi da ja njih stitin u ikakvon smislu 

Prekrsili su pravilo i sljedi DQ, nema tu da su se trudili i puno radili za ovo, etc.

Pravila su pravila, pogotovo kad je tu u pitanju 1 milion dolara za pobjednika

AF zasluzuje DQ, WE isto tako

EUW. KaiseRxy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice