League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.535.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

jel ima slučajno iko ko lvla account na eastu ili ima low lvl da mi se pridruži?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

s obzirom da sam večeras došao blizu 30lvl zanima me dali se uopće isplati igrat ranked ili da ostanem na normal? više-manje igram solo pa zbog toga pitam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada dođeš na 30lv, odgiraj još barem toliko pa idi na ranked.

Bez zajebancije, većinom meni osobno je veći gušt igrati Normal nego Ranked.

Dovukao sam se na Ranked kada sam krenuo na 14xx, ali onda sam počeo dobivati AFKere, leavere i desilo se par poraza. Sada sam na cca 1250, zato što čak i ako krenem s 1x/manje od 4/x, opet će se desiti da jedan krene solirati itd.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...

jel ima slučajno iko ko lvla account na eastu ili ima low lvl da mi se pridruži?

Imam ti ja neki kojeg sam dopeljo do 5lvla i dao frendu koji je odigro 3 gamea i odusto lol..

Ak je acc jos uvijek tam mozemo se dog.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Dovukao sam se na Ranked kada sam krenuo na 14xx, ali onda sam počeo dobivati AFKere, leavere i desilo se par poraza. Sada sam na cca 1250, zato što čak i ako krenem s 1x/manje od 4/x, opet će se desiti da jedan krene solirati itd.

Što ga plašiš, ranked i normal se po ničemu ne razliku, istina na početku ima AFK-era trollera i što sve ne. Ali na normalu isto također ima istog sranja, samo možda to nije osjetno negdje na +10 pobjeda nego negdje na -20/50 ili koliko već, dok na rankedu sasvim drugaćija ekipa kada imaš negdje +40 pobjeda ili oko 1900 elo. I to ovisi isključivo o tebi i tvom pristupu prema drugima, jer svi dobivaju trollere i šta već, tj. ti si skup sa svim ostalima u   istim govnima. Uvijek možeš utjecati na druge, a i ako dobiješ nekog 110% kretena možeš sada dodgati que i učiniti svima drugima uslugu i spasiti pokoji elo, nemoj biti onaj kreten koji kaže da mu je drago što ovaj tone, a zajedno ste u timu.....

Naravno prije svega bi trebao barem imati neke champove koje poznaješ u dlaku i nemoj nikako igrati one koji ti ne stoje ili si nov. Ali to ne znači da ti sada dođeš u que i vičeš ad carry i onda ti ispadne da ti neko zazme pa igraš nekog novoga ili se ponaš kao kreten pa još k tome i trolaš.

16 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Što ga plašiš, ranked i normal se po ničemu ne razliku, istina na početku ima AFK-era trollera i što sve ne. Ali na normalu isto također ima istog sranja, samo možda to nije osjetno negdje na +10 pobjeda nego negdje na -20/50 ili koliko već, dok na rankedu sasvim drugaćija ekipa kada imaš negdje +40 pobjeda ili oko 1900 elo. I to ovisi isključivo o tebi i tvom pristupu prema drugima, jer svi dobivaju trollere i šta već, tj. ti si skup sa svim ostalima u   istim govnima. Uvijek možeš utjecati na druge, a i ako dobiješ nekog 110% kretena možeš sada dodgati que i učiniti svima drugima uslugu i spasiti pokoji elo, nemoj biti onaj kreten koji kaže da mu je drago što ovaj tone, a zajedno ste u timu.....

Naravno prije svega bi trebao barem imati neke champove koje poznaješ u dlaku i nemoj nikako igrati one koji ti ne stoje ili si nov. Ali to ne znači da ti sada dođeš u que i vičeš ad carry i onda ti ispadne da ti neko zazme pa igraš nekog novoga ili se ponaš kao kreten pa još k tome i trolaš.

Trynda mi je main, ali mogu prilično dobro odigrat Cait, Ashe, Morganu, Amumua, Kayle i Soraku pa otprilike imam sve pokriveno jedino što sam vjerojatno najlošiji jungler u povijesti lola. Jednostavno nemam nikakav osjećaj za to gdje i kada trebam biti negdje a svi očekuju da si stalno svugdje.

16 godina
smrad06 kaže...

Trynda mi je main, ali mogu prilično dobro odigrat Cait, Ashe, Morganu, Amumua, Kayle i Soraku pa otprilike imam sve pokriveno jedino što sam vjerojatno najlošiji jungler u povijesti lola. Jednostavno nemam nikakav osjećaj za to gdje i kada trebam biti negdje a svi očekuju da si stalno svugdje.

ako si tek diga lvl 30 nemoj još neko vrime igrat ranked, popuni 2-3 rune pagea i nauči dobro igrat još kojeg heroja jer od ovih koje si nabroja Trynda nije viable toliko, a uz to je i jungle, Cait i Ashe su AD carryi i tu si zasad najbolje pokriven (iako je i to pre malo), Morgana je mid koja je must ban u 90% gameova, Amumu je jungler za šta si i sam reka da neznaš dobro igrat, Kayle je rijetki counter-pick za solo top uz uvjet da je odlično igraš i Soraka je support tako da osobno mislin da bi triba još dosta normal gameova odigrat prije rankeda ako ne želiš da ti elo drastično padne odma na početku jer znan dosta ljudi koji su odma nakon šta su digli lvl 30 otišli igrat ranked i pali su na elo ispod 1000 i kasnije se nikako nisu uspili dignit, a najgora stvar kod toga je šta ne možeš ni napredovat tu, jer stalno dobivaš loše igrače ili igrače jednakog skilla ka i ti pa je samin time i napredovanje drastično usporeno, uglavnon ti sam odluči oćeš li igrat ranked ili ne ali ja ti iskreno preporučan da se držiš podalje rankeda još neko vrime

13 godina
neaktivan
vgetik kaže...
X-Plosiv kaže...

Ne rejđam...ali stvarno ima svakakvih debila, u zadnje vrijeme više na mom.

Izownam fiddlea na midu (ja tipa 8/0/1 s Lux, on 0/5/2 recimo), i onda naš wukong odluči afkati po 5 minuta...i to napravi 3x. ffs

15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Izownam fiddlea na midu (ja tipa 8/0/1 s Lux, on 0/5/2 recimo), i onda naš wukong odluči afkati po 5 minuta...i to napravi 3x. ffs

Heh... a da si bio u protivničkom timu i izgubio onda bi govorio fiddle noob feeder etc. daj molim te......

16 godina
neaktivan

Evo jos mojih nedoumica .. 

Ili vi predlozite nekakvog dobrog championa osim navedenih .. Top/jungle/bot . 

2 Darius
16 Kha Zix
6 Shen
(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
vgetik kaže...
X-Plosiv kaže...

Heh... a da si bio u protivničkom timu i izgubio onda bi govorio fiddle noob feeder etc. daj molim te......

Noup, to je razlika.

Ako netko pogine kažem "shit happens, dw"..ako netko čak i nafida 2-4 smrti za redom kažem mu da "PLAY passive, just last hit, don't start fights" ..

evo, nema na čemu ;)

nije da ne znam rejđati, ali trudim se nikako ne.

druga je stvar kada morgana kaže "troll pick", pusti da random odabere i dobije morganu, tada da 0/4/0 unutar 7 min i kaže "This vayne pisses me off, so i do this." ..to je druga stvar

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Prije par dana sam dobio IP Boost Code i htio bih ga iskoristiti al neznam kako. Ništ nisam našel na netu, mislim da to treba upisati u storu pod codes al nisam siguran. Unaprijed hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toxickiller kaže...

Prije par dana sam dobio IP Boost Code i htio bih ga iskoristiti al neznam kako. Ništ nisam našel na netu, mislim da to treba upisati u storu pod codes al nisam siguran. Unaprijed hvala na pomoći.

daj tu upiši code,budem ja sprobo pa ti javim :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
League Of Legends

Da li se može ikako u igri postaviti da panaš kameru sa srednjom tipkom miša kao u RTS igrama. Znači držiš tipki i onda pomieš kameru.

Jer ja ne volim gurati miš u stranu ekrana.

Molim odgovor na PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakooo mi je žao koo psuu...epic meč izgubljenn..hebeno sam se nafarmaooo ali ova random ekipa mi je bila totalno neorganizirana i za hurac ...da smo se malo bolje posložili dobili bi ih bez pol frke

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Kakooo mi je žao koo psuu...epic meč izgubljenn..hebeno sam se nafarmaooo ali ova random ekipa mi je bila totalno neorganizirana i za hurac ...da smo se malo bolje posložili dobili bi ih bez pol frke

:D

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako protivnicki igrac nije bio potpuni s3ronja, dajte mu zeleni thumbs up, ja svima dam, makar 100 ip vise, ko zna kad ce zatrebat ;)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Xin Rabaddon OP! Joj kad se sjetim svojih prvih levela, attack speed veigar, sona jungle bez smite-a. Good Old Times
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
16 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Nafarmaš se i to potrošis bezveze na 4 Inifity edge-a? Wow, da si pametno investira taj novac pobjedili bi sigurno! {#}

15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

potpuno si pogrijesio s buildom, da si buidao normalne iteme vjerojatno bi pobjedili jer bi ih uz pravilno pozicioniranje u tf i kiteanje sa slowom sam mogao sve.... infinity edge ima unique passive znaci da kolko god ih kupis uvijek ce 1 davati passive a ostali ce se takoreci "ponistiti"... 

League of Legends EU West: Dmanz
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Tek sam počeo igrati iam nekih 50 tak sati..kaj odma prditee

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Pa sta fali. Samo da je stigno jos nafilat i attack speed ne moze mu niko nista od critical hita. Dva puta pogodi protivnickog champa i gotov je.

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa sta fali. Samo da je stigno jos nafilat i attack speed ne moze mu niko nista od critical hita. Dva puta pogodi protivnickog champa i gotov je.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Funkcionira li Amumu bez da ide jungle ?

AP tanky mislim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
solo top da, mislim da ga je GBob igrao na topu koji put. Ja žarko želim probat na topu bruiser leonu ili jungle blitza :D
13 godina
neaktivan
cro)kiselo_mlijeko kaže...
solo top da, mislim da ga je GBob igrao na topu koji put. Ja žarko želim probat na topu bruiser leonu ili jungle blitza :D

nemoj davat ljudima krive informacije , nema nikakvog razloga zbog kojeg bi amumu moga bit dobar , da on je dosta jak 1v1 ali nema ni poke , escape , mana problemi , i moze od dosta brusiera izgubit trade , ka sta ponavljan po dosta puta , nesto sta se vidi na streamu ne znaci da je viable 

EU West: slimyyy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad se sjetim kad smo se sa par clanova svoje ekipe odlučili hardcore trollat.

Soraka Ad , ashe tank i trynd ap i ipak pobjedili.

bolje ispast glup nego iz aviona

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nabio sam nekih 7 lost...čisto jer radim po cijele dane, i onda dođem umoran i da se odmorim uz gejmanje skužim kako mi mozak ne radi kako bi trebao i izgubim...damn :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Molim vas, pročitajte šta piše kod itema, ne samo koliko čega daje. UNIQUE passive znači da je moguće posjedovati samo 1 takav item da ima koristi od njega. To što taj item daje puno ad-a ne znači da je dobro stackati ga, naprotiv, mogao si uzeti 3 bloodthirstera umjesto ta 3 viška infinity edge-a, jer bi ti dali dadatnih 60 dmg-a i bruku life-steala, mada bi naravno klasični ad build bio super, a to je berserker greaves, infinity edge, phantom dancer, bloodthirster, last whisper i jedan defensive item tipa guardian angel ili quicksilver sash.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 1:31 (BannedOnThisForum).
16 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Tek sam počeo igrati iam nekih 50 tak sati..kaj odma prditee

pa 50ak sati je i više nego dovoljno da bar uzmeš recommended iteme {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice