League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.549.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...

po cemu se gleda elo

MYM Czarujacy   141  64  2659
WinFakt Godbro   88  23  2521

zasto je ovaj prvi a ovaj winfakt drugi, kad on ima veci postotak pobjeda

ne kuzim taj princip, dali je winfakt losije kreno na pocetku kad se dobivalo vise eloa pa ga je to sje*alo ili je nesto drugo posrijedi?

može bit da je i ovaj drugi ima lošiji elo u season 1 (nebi zna jer ne pratin to) ali uglavnon nemoj se ni zamarat u vezi elo-a, to je jedna od najgorih stvari u ovoj igri, oni su sistem bodovanja koji se koristi u šahu pribacili u timsku igru i tu po meni prestaje bilo kakva logika... a uostalon ka šta ti je Blizek reka, gleda se razlika između dobivenih i izgubljenih partija

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 11:39 (slimyyy).
15 godina
League Of Legends

Dali ima tko kakvoga iskustva s kupnjom RP s visom bez paypala? 

0 0 hvala 0
16 godina
ERROR1911 kaže...

Dali ima tko kakvoga iskustva s kupnjom RP s visom bez paypala? 

ja san uzima par puta, šta te zanima točno?

15 godina
League Of Legends

Dali treba neko vrijeme da sjedu RPovi? 

Evo ga stigli su :)) 

Sad mi treba savijet koje chapm uzeti za 2000RP-a

A da ne dosade brzo i da nisu pre teški za igru :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 12:54 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

nemoj champove uzimat za rp, radje uzmi neki skin

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

League of legends, po informacijama koje je riot već prije više mjeseca objavio ima cca 32 milijuna "aktivnih" accountova i trenutno je najpopularnija igra na svijetu.

O tome da je najigranija igra se da raspravljati, točne informacije je nemoguće prikupiti(bar zasad).

I vaše rasprave na tu temu nemaju smisla. 

ovako osobno CISTO sumnjam da je ova informacija tocna ali na kraju ima jedna razlika.... ovih 12milja WoW-aša su spremni mjesecno platiti da igraju dok ekipa LoL dwnloada, proba, igra i deleta nakon par sati igre (ja sam jedan od njih) te oni to broje pod ''aktivne'' acc...

p.s. ne igram ni wow da nebi bilo da zagovaram wow

13 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Ne uzimat champove sa RP...!

Skupljaj IP i onda kupuj skinove ja vec 3 tjedna imam 3000RP i ne diram ih...

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
15 godina
win4crazzy kaže...
ERROR1911 kaže...

nemoj champove uzimat za rp, radje uzmi neki skin

ja bi rađe veći izbor champ-ova, nego drugačije pofarbanog heroja

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
16 godina
League Of Legends

šta se tiče kupovanja championa sa RP-ovima ja to osobno nikad ne radin jer je to bacanje RP-ova ali sve ovisi kakav si igrač, ako si casual onda se isplati kupit nekog heroja i možda koji skin ali ako igraš često onda nemoj trošit RP-ove na champione jer ćeš brzo zaradit IP za njih

u vezi ovoga koliko je LoL igran samo pišete gluposti, LoL je trenutno igraniji od WoW-a i to je činjenica, nije bitno jel na xfireu ili općenito ali je igraniji, WoW se već odavno raspada i gubi igrače, a sama igra je postala smeće i polako propada makar fanboyevi to odbijaju prihvatit :)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel mo moze neko kupit RP-a a ja njemu nesto drugo sto zeli ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ako ne igraš puno, odnosno ako si casual igrač onda kupi s RP ali samo champove od 6300 i kad su na RP saleu, inace IMO nema smisla kupovat champove s RP
17 godina
slimyyy kaže...

u vezi ovoga koliko je LoL igran samo pišete gluposti, LoL je trenutno igraniji od WoW-a i to je činjenica, nije bitno jel na xfireu ili općenito ali je igraniji, WoW se već odavno raspada i gubi igrače, a sama igra je postala smeće i polako propada makar fanboyevi to odbijaju prihvatit :)

A ti nisi fanboy? {#}

Vjerovatno si u pravu da je LOL trenutno igranij, cisto jer se ekipa zasitila Cataclysm, sto ce se vjerovatno promjenit pri izlasku MoP-a ali ti to nemozes nikako dokazat. A ovo da se igra "odavno" raspada gubi igrace i da je postala smece argumentiras na osnovu cega? Osobnog iskustva? Isti si ili gori bot i troll od onog tarda filla2208 koji pljuje po LOLu (a on ga je barem odigrao par sati)

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Još jedan od mojih videa nezam dali je ovo bug na novoj map ili šta xD. Ali je mog frienda pogodila ulta od Ashe nakon što je Nexsus Destroyan i ubila ga, krepivali smo xD.

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 15:59 (ris).

0 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...

A ti nisi fanboy? {#}

Vjerovatno si u pravu da je LOL trenutno igranij, cisto jer se ekipa zasitila Cataclysm, sto ce se vjerovatno promjenit pri izlasku MoP-a ali ti to nemozes nikako dokazat. A ovo da se igra "odavno" raspada gubi igrace i da je postala smece argumentiras na osnovu cega? Osobnog iskustva? Isti si ili gori bot i troll od onog tarda filla2208 koji pljuje po LOLu (a on ga je barem odigrao par sati)

nema smisla ode raspravljat o WoW-u ali kad si več počea da ti odgovorin... WoW san igra TBC negdi oko godinu dana i bilo mi je ludilo, kasnije san presta kad je WOTLK izaša i ponovo san se vratija kad je CATA izašla i meni je osobno smeće trenutno, pre lagano, pre "umjetno", nema više tog osjećaja ka prije, čak nisan ima snage odigrat zadnji misec pretplate koji mi je osta, a to da igra gubi igrače argumentiran time šta je i sami Blizzard to prizna više puta... WoW je tu di je samo radi hardcore igrača koji su tu skoro od početka ali igra više nije ni sjena onome šta je prije bila

13 godina
League Of Legends

Kad dolazi Zyra? Danas sam igro s njom i sviđa mi se nacin igranja.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Play ranked they said,it will be fun they said.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima ko za duo ranked na euw?? 1210 elo xd

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Tko kaže da je Shushai propao razbio je Ocelota na midu s Gragasom maloprije :)

vorpen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

btw nisam gledao match, ali je oce imao 1 1 0 s 150 CSa u 18. min tako da i ako ga je gragas razbio jeb*no se nafarmao :D samo vidim da svi u Sk su imali 0/5 itd xD totalno su spusili :(

OP Picks xD OP Picks xD
Ovako je zavrsilo xD Ovako je zavrsilo xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 20:00 (Keiichi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

izgleda da je neko glitchao oddoneu acc na NA serveru,sad igra na EUW

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 0:38 (JozaxD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

oce ko kupit acc? informacije na pp

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Curse vs Orbit - throws, so much throws... Cak i Xpecial to kaze..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 3:24 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Neznam više šta oni rade s ovim rankedom,ali što god da rade rade to krivo.Nemam više živaca,a ni volje pokušavati se izvuci na 1300+ elo,8 poraza za redom zbog tipova koji dodu u chat i odma kazu i ad or i troll,if i dont play mid i will feed i tak to.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
monsieur kaže...

Neznam više šta oni rade s ovim rankedom,ali što god da rade rade to krivo.Nemam više živaca,a ni volje pokušavati se izvuci na 1300+ elo,8 poraza za redom zbog tipova koji dodu u chat i odma kazu i ad or i troll,if i dont play mid i will feed i tak to.

zato prodajem acc,znam kako ti je,inace se previse zivciram,previse unistenih stvariprevise svega,sa 1400 padnem na 1100 izvucem se na 1300 opet i onda sad padnem na 1240 fkt nemam vise zivaca.

edit: zyra champion spotlight

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 6:29 (NoDiggity).
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Aktivirao mi se first win of the day, ima li neki razlog zasto se to dogodilo? Pitam jer bi htio to opet dobiti jer za svaku rundu dobijem dodatnih 150 IPja, a ne znam kako sam to uspio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
peterstern9 kaže...
Aktivirao mi se first win of the day, ima li neki razlog zasto se to dogodilo? Pitam jer bi htio to opet dobiti jer za svaku rundu dobijem dodatnih 150 IPja, a ne znam kako sam to uspio.

Svakih 24 sata ti se to aktivira...

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
peterstern9 kaže...

22 sata :)

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
14 godina
protjeran
doktor1 kaže...
peterstern9 kaže...

jos pise

16 godina
League Of Legends

Trenutno sam 12 lvl i prije 4 dana kupih Teemoa. Dal mi možete reći kako vi najčešće igrate Teemoa, AP ili AD ili kao hybrid. Gledam okolo po internetu neke buildove ali i dalje mi nije to to, pa ako nekome nije teško pa da napiše iteme i kako ga je najbolje igrati. Još uvijek sam u početničkim vodama jer ne igram LoL često ali ide me s njim samo nikako da prokužim kak ga je najbolje igrati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice