- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
not rly dosadili mi ovi champsi, a da kupujem nove ne da mi se uopste pomisljat na to :D
Mrtav ozbiljan :)
Mrtav ozbiljan :)
Za ovakve gluposti će izgleda biti karton mrtve boje.
Mijenjam account lvl30 na nordic and eastu za isto tako account lvl 30 isto na nordic and eastu... Imam par skinova (isto tako ocekujem skinove na drugom accountu) od kojih su : Sheriff Caitlyn. Assylum Shaco, Forsaken Olaf i ima ih jos ...
Pa ako je neko zainteresiran neka se javi :D
btw imam oko 50 championa :D
Kao što su drugi rekli, ili očekuješ ban, ili si zapeo na ELOu koji je niži od ELOa na kojem većina starta, ili želiš biti incognito od ljudi koji te znaju. Ne prodaji glupe spike x)
Mijenjam account lvl30 na nordic and eastu za isto tako account lvl 30 isto na nordic and eastu... Imam par skinova (isto tako ocekujem skinove na drugom accountu) od kojih su : Sheriff Caitlyn. Assylum Shaco, Forsaken Olaf i ima ih jos ...
Pa ako je neko zainteresiran neka se javi :D
btw imam oko 50 championa :D
Kao što su drugi rekli, ili očekuješ ban, ili si zapeo na ELOu koji je niži od ELOa na kojem većina starta, ili želiš biti incognito od ljudi koji te znaju. Ne prodaji glupe spike x)
Jbg sad. Ide mi na racKu ovaj acc. Ne volim champse na njemu niti skinove od champsa zbog toga hocu mijenjat imam runes AD & AP
znas sta mozes napravit ali pazi to ti moze bit opasno cak i po zivot slusaj me pazljivo ako zelis da ti upali i da tvoji bliznji ne nastradaju:
1) igraj league of legends
2) klikni na store ( ikonica sa zlaton i skrinjon)
3) champions
4) nadi jednog heroja kojeg zelis i kupi ga
AKO se ne budes drza ovih pravila mozes imat velike posljedice
znas sta mozes napravit ali pazi to ti moze bit opasno cak i po zivot slusaj me pazljivo ako zelis da ti upali i da tvoji bliznji ne nastradaju:
3) champions
Potrgao sam se na ovo.... xDDD
3) champions
3) champions
Sad još samo scar sa nekim memeom :P
Hahah frajer napise u 13 min "gg easy" ja odg "Not as easy as you mum" i lik je do 28min u osto u bazi i tolko rageo da sam plako od smijeha..
Btw: Cmar ima jedan meme koje je pokupio od mene, tak da ces se nacekat xD
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
3) champions
Umirem od smijeha 15-togodišnjače :D
brale tako san se uvridia da mi sad suze padaju po laptopu , sa time si tia rec? ja se ne sramin svoga godista , niti san glup ka i ti da zelin minjat account jer zelin par novih heroja
ontopic: nocturne dobia jos jedan nezasluzeni nerf
Evo jedan game koji mi je digao moral nakon dosta izgubljenih rankeda. Dakle počelo je tako da imamo: ad kennen i singed top, tristana mid, mundo jungle, irelia bot. Ova dva na topu su očito trollala sa pickovima, ali ne toliko i u igri.
I što reći, oko 20e minute gubili smo za duplo, ali ne znam na koji način smo uspjeli okrenuti ovo. Ireliu su u početku izownali na bottomu ali je u all mid fightovima izvukla neke killove te se nafeedala za kraj.
Što se tiče builda, odlučio sam za više AS-a i AD-a pošto sam u tom trenutku trebao carry-at, a imao sam 4k hp-a.
Danas sam prvi put probo kod kolege igrat LoL i evo već se skida. Meni se igra svidjela. Imate neku preporuku s čime početi?
Ashe po meni najbolji početni heroj.
Master Yi, xin zhao, tryndamere.
Danas sam prvi put probo kod kolege igrat LoL i evo već se skida. Meni se igra svidjela. Imate neku preporuku s čime početi?
Samo pogledaj u champions tabu na profilu "recommended" kategoriju, tehnički, to su najlakši champovi za savladati kao početnik, naravno, treba i s njima vježbe.
Jesi sad sreetan? Ako moze s 15 odlucitr koji bu poso radil do penzije moze i tebe prcat jer budimo realni sa svakim svojim glopin postom to nam olaksavas...
Po mojem misljenu on je nekin 7-8 godina stariji od tebe jer ako imas preko 10godina mozak ti ne dopusta da pises tako retardirane postove..
S ljubavljui Becks i zestica <333333 EDIT- Ovo je trebo bit jbni spoiler a ne zeleno xD
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
joj kako mi LoL ide na zivce uvijek se nade neki peder koji je balkanac pa ti sere kad ga ubijes ili nesto, a pazi imena MrtviApostol ugl. uvrede: neka ti ugrade mozak sa parama koje uplacujes za skinove, ocajan si, preocajan, tvoj team je sranje ugl 2 primejda hahaah
Što je sad sa 15 min searching for match -.-
Ahh, matchmaking disabled...
Što je sad sa 15 min searching for match -.-
Ahh, matchmaking disabled...
procitaj gore poruku
To je?
To je?
Shroud of DarknessBarrier duration changed to 1.5 seconds from 2 seconds
Paranoia Cooldown changed to 180/140/100 from 160/130/100
PA JBM SVE ZIVO I NEZIVOOOOOOOOOOOO ZNACI JUNGLAM I IDEM DAT BLUA MORGANI ONA FULA Q
ZAOBILAZI SVE IGNATA BLUA DA BI GA UBILA OMFG!!!!!!!!! A TREBALA JE SAMO LAST HITAT S BASICOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Op trynda..
Malo je to AP-a...
Evo isprobo sam više likova, al ziggs mi se najviše sviđa. Igrao sam prvo protiv botova a onda probo pvp 5v5 i obje izgubio. Tek sam lvl 5. Da prvo igram protiv botova da se levelup-am ili mi taj level u bitci niš ne znači?
I da, jel ovi skinovi poboljšavaju sposobnosti ili samo mjenjaju izgled?
Evo isprobo sam više likova, al ziggs mi se najviše sviđa. Igrao sam prvo protiv botova a onda probo pvp 5v5 i obje izgubio. Tek sam lvl 5. Da prvo igram protiv botova da se levelup-am ili mi taj level u bitci niš ne znači?
U bitci ti ništa ne znači... Ako si 5. level, igrat ćeš protiv drugih likova koji su 5. leveli ili oko tog levela pa levelupanja protiv botova samo šteti....
Skinovi samo mjenjaju izgled jer bi bilo glupo da oni s više para budu bulji....