League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.432.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends

Postala bi nasa bug forum ekipa sa reddita da je neka značajnija promjena.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina
League Of Legends

Dali ima već Zyara na PBE? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li netko ima lvl 30 account na westu, treba frendu da može igrati samnom pošto ima acc samo na eastu a neda mu se levelat novi na westu :P Spreman je i platiti nešto love ako treba i poželjno je da ima što više championa i solidne rune.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Naravno da se desi, ali onda se trudim taj rage ispucat na nesto drugo, ili napravit pauzu od igranja umjesto da nekom strancu preko neta "je*em mater" jer eto on u datom momentu igra bolje/ima boljeg champa/ili sta vec od mene. Taj papak je zasluzio sitni komentaric na kraju game-a u ostalom ajde reci da ti (kao i svi ostali) nikada nisi napisao nesto kao easy, ili so easy na kraju partije sto je daleko "pateticnije" he he he.

Aj 9fag softcorasi laka van noc. . .

nema lipseg trenutka nego kad ti se cili team pro*urci cilu partiju , pisu "noobs , i f*cked ur mother , l2p , kid " i onda lipo nakraju pobjedimo pa kad udremo ja , scar , haris (vodeci troll ) , i jos par forumasa ko se nade pa nakraju game napisemo easy , ja nikad nisan to pisa osin ako on ne provocira mene pola partija najmanje , uzvracas istin udarcen mozes cak rec i manjin ako ta njegova provokacija traje konstatno 

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo poceo i ja ranked.... igrao 5 gejmova 2 W 3 L

vjerujem da sam svaki trebao pobjediti uvijek kad sam igrao lane sam dobio svoj lane 

igram jednu jungle udyr i nakon 10 min igre top ima 0/5 mid ima 0/9 bot 0/2

kak da to carriam?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

vjerujem da sam svaki trebao pobjediti uvijek kad sam igrao lane sam dobio svoj lane 

kak da to carriam?

Igraj nekog najvećeg OP-a i moli boga da u teamu imaju barem 2 lika s mozgom inače ništa...

Ja sam se s Olafom (full armor rune) + offtank build sa 700 elo vratio na 1000 vrlo brzo.

EDIT: I možete govorit što god hoćete ali 700 elo nije sramota kad igrate s kretenima bez mozga ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 13:05 (razorst3).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

nebrem igrat tak nes jer sam obicno zadnji pick i svi uzmu sve i moram supportat, ne kazem da nisam dobar support evo zadnju smo ownali ali ne volim bas to igrati i sta ja mogu sa supportom ak su svi ostali losi, sad igram duo s frendom on ad carry ja support lijepo teamspeak i nadam se da bude tak islo bolje

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...

kak da to carriam?

Nemaš sreće, ja kad sam na eastu počeo ranked imao sam 9 winova od 10 i rating mi je bio oko 1350. Na westu sam prije par dana počeo igrati i imam 1 od 5 winova. Matchmaking je problem.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
14 godina
protjeran
win4crazzy kaže...

dali je netko zainteresiran da napravimo team na rankedu pa da igramo jer  solo nema smisla, uvijek bude netko afk, ili trolla ili nesto trece, a sto je najcudnije uvijek bude u mom teamu.

za sad nas ima 2

frend(jungler, supporter i tanker) i ja(obicno igram s ashe)

pa ako se netko voljan prikljucit neka me doda, nick win4crazy

Same thing here.. evo sad imam seriju od 10+ partija koju gubim jer ili neko feeda, AFK ili jednostavno imam ekipu koja ne zna igrat (nije da sam neka iskusnjara).

Morat cu probat malo ici na West jer tamo imam jedan lvl.30 acc. pa cu mozda tamo imat vise srece s matchmakingom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 16:00 (Bugzapper).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

sada igram s frendom duo i puno je bolje s 0-3 sam dosao na 3-3.... barem nesto lol  ownam sa sorakom :D

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

1520-1600 je hell teški, tu sam s prvim accom zapinjao 3-4 mjeseca, izgleda da budem i s ovim.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo za sve one koji neznaju
besplatan alistar skin
jedino sto treba je ulogirati se na youtube preko ovog linka
http://eune.leagueoflegends.com/youtube#  

Pare nisu problem,para nema
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Omg pazi se sad kad ekipa krene s meme-ovima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 17:10 (Keops).
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Cek jel ti imas nocne more od memova ili sta?

LoL-scarface797(EU-West)
15 godina

Da, mrzim ih, al ok, neću ih više spominjati.

14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Da se vratim na ono "9gag jadnici", kao prvo nisam 9gag-ovac nego sam reddit-ovac kao drugo pratim temu duze vremena i dosadan si brate ko pro*ev (al to je samo moje misljenje).

A takvi kao ti takoder upropastavaju temu sa off topicom pisajuci o tome dal se tebi svidaju meme slike ili ne zaboli me taki ako nemas nista pametno za rec na temu League Of Legends {#}...

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Moram vam reci da odjebite ad ez-a i pocnite igrati ap ez-a jer razara, W ima prebrutalan dmg, a kad ulta pogodi- poveći bar hp-a izgine, a niti E nije loš.

da, znam da ćete reci pa to se već zna, ali samo hoću podsjetiti.

više ga neću igrat ad :)

i kaj je najbolje ak si first pick i ak zemeš njega, oni će 101% misliti da si ad, tak te uopce neznaju kakav counter uzeti :), jedan veliki +.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 21:42 (null).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zbog ovog zadnjeg sam si poceo mislit xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
null kaže...

Moram vam reci da odjebite ad ez-a i pocnite igrati ap ez-a jer razara, W ima prebrutalan dmg, a kad ulta pogodi- poveći bar hp-a izgine, a niti E nije loš.

i kaj je najbolje ak si first pick i ak zemeš njega, oni će 101% misliti da si ad, tak te uopce neznaju kakav counter uzeti :), jedan veliki +.

A ništa onda...ak nam ti kažeš, budemo onda odjebali {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
18 godina
League Of Legends

Champ je prezabavan bot/top nije bitno ionako je hibrid jos nisam s njim pokusao junglat. Samo da mu ne opale nerf. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 23:42 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...

Champ je prezabavan bot/top nije bitno ionako je hibrid jos nisam s njim pokusao junglat. Samo da mu ne opale nerf. . . .

Nisi potpuno  prekrio  nick {#}

If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
18 godina
hari85 kaže...

Nisi potpuno  prekrio  nick {#}

Kad sam coravi noob {#}thx na opomeni!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
null kaže...

I lijepo odem ja u normal game , odaberem ezraela , ap rune , masteries ... kad ono igram protiv 5 tankova -.-

13 godina
neaktivan
League Of Legends

igrao sam lol ima par miseci, i dodjem taman jucer da igram, kad ono vidim da shyvana vise nije free.. zivci otisli hahah

0 0 hvala 0
16 godina
Active kaže...

igrao sam lol ima par miseci, i dodjem taman jucer da igram, kad ono vidim da shyvana vise nije free.. zivci otisli hahah

Pa naravno nije free kad se rotacija mijenja na sedmicnoj bazi.

If somebody wins, the person who fought against that person will lose. That's battle. A good contender just seeks the next victory without bragging after winning, and without getting upset afterlosing
16 godina
League Of Legends
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Jungle :)

4 Hecarim
23 Skarner
[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

što je bolje ability power per lvl ili obicni ability power glyphovi?

LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Obican AP, daje ti raniju nadmoć nad kripovima u laneu

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

što je bolje ability power per lvl ili obicni ability power glyphovi?

Na 7lvl-u glyph per lvl daje istu količinu AP-a kao flat glyph.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice