Koga li?
Javi se supportu o vezi onih izgubljenih champova. Nije zbog haxana Riota, vec database problem ;)
Koga li?
Javi se supportu o vezi onih izgubljenih champova. Nije zbog haxana Riota, vec database problem ;)
Samo da Duji pokazem da neko ovdje ipak zna igrat Aniviu :)
Y NO ONE GETS WOTA ON ANIVIAAAA??????
btw. forumaši congrats na 700 stranica!
Uzimam, al u ovoj partiji HP>WOTA
Ja bi prije WotA>Mejais a
meni je bilo koji item > Wota , iskreno to mi nije dobar item na njoj mozes dobit puno bolji item pogotovo kad ulazis u late game taj item pada pogotovo na joj
Neznam. Ja volim Wotu na njoj pogotovo early game sa blue buffom se dobro iskoristi(još ako idete double AP, double Wota comp) i dobro se sinergira sa njenom ultom i e spellom.
Eo ope ovaj Cro Eugen igra s oceom :D bas sad gledam :D
Navodno da je to Cro Assassin iz Guru Gaminga
Da procitah to ovdi :D al najjaci Oce sad xD taj lik uskoci u njih troje a ovaj " shit this guy is crazy " xD inace super igra lik kolko vidim.. lee singah jungle FTW :D
dobro igra cro eugen :D
Evo bio sam pravi support. Nisam krao killove nego sam se baš koncentirao na pomoć 
imas vise cs nego carry wtf ?
yorick f2p = riot se popravlja ;)
Da procitah to ovdi :D al najjaci Oce sad xD taj lik uskoci u njih troje a ovaj " shit this guy is crazy " xD inace super igra lik kolko vidim.. lee singah jungle FTW :D
Je to je Cro Assasin nema dvojbe XD pričam s njim ponekad na lolu i prije misec dana sam ga pito da ga baš neviđam tolko često više na lolu pa mi je reko da igra na westu s smurfom koji je 2k elo tako nešto pa mi je reko i summoner ime. I da,Lee Sin mu je najjače oružje
Jucer kontaktirao support ako mi mogu vratit ip za rune koje mi ne trebaju + 9 komada kojih sam duplo kupio, i boom jutros lijepo vratili ip!!
Nisam ocekivao da cu ih dobit natrag al svjedno su mi super sada dosli 
Jucer kontaktirao support ako mi mogu vratit ip za rune koje mi ne trebaju + 9 komada kojih sam duplo kupio, i boom jutros lijepo vratili ip!!
mozes samo 3 puta refundati.. zato nemoj gluposti refundat ;)
Pisalo je da danas dolazi novi pach zas ga jos nema?
Dugi je dan.
Oce oba nova heroja doc u novom ili samo jedan?
3 puta? o.O Kad je meni refundo tip je napisao da se to može samo jedanput.
Kolko ja znam mozes jedanput, ali mozes 3 stvari..
Ili ako si scumbag ko Haris pa refundas 17 puta i to ukradene skinove.. xD
Meni je ovo 2 put.... Prvi put sam champione sada rune 
Kolko ja znam mozes jedanput, ali mozes 3 stvari..
Ili ako si scumbag ko Haris pa refundas 17 puta i to ukradene skinove.. xD
Ja sam refundo sve teemo skinove(koje mi je troll jr.slimyyy uzeo) 
Warbringer007 ( EUNE ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
he is as ugly as a smurf - Vidio na Oceovom streamu koji upravo govori kako je on naj u svemu..
Ne brini se , samo njubine kao sto je Scar mrze teemu jer im je tesko counterat ga na topu (Uber rage na ts-u bude kad protivnicki team picka teema ;) ).
Seems legit
hehehehe moj frend ih je sje*al i refundal je 5 put xDDDD
el radi? ... necu probavat da nekome ne dam free user name i pw xD
3 partije za redom.
Ranked, igram s Katarinom na top, ownam masovno, i sve 3 partije spušimo radi prokletih mutavih kretena.
Odo na Dotu2 nazad.
Cista prevara, meni je isti link -.-